afrodyta190 30.01.17, 10:35 Proszę Was jak zawsze o pomoc w trudnej sytuacji Która z Was był a nas Balatonem?Może Cię podać mi namiary na jakieś noclegi?bez większego znaczenia czy namiot czy hotel. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tol8 Re: Węgry pomożecie? 30.01.17, 10:44 Sieć kampingów nad Balatonem ma się dobrze. Polecam Balatonlelle Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Węgry pomożecie? 30.01.17, 11:44 Kiedy przeczytałem nagłówek, pomyślałem, że prosisz o pomoc bratni kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Węgry pomożecie? 30.01.17, 11:47 Albo odwrotnie: krew dla Węgrow, 56. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: Węgry pomożecie? 30.01.17, 12:04 My byliśmy dwa lata temu na kempingu Aqua Camp Mobilházak - Aranypart Kemping Siófok. Rezerwowaliśmy przez booking. Całkiem sympatycznie było - blisko plaży, trawiastej oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: Węgry pomożecie? 30.01.17, 14:33 Wolisz jakies miejsce typowo turystyczne czy mniej ludzi? Drogo, tanio? Jesli chcesz glosno i ludno, to Siofok lub Balatonfured. Jesli ładniej, ale wciąż dużo ludzi - Tihany, taki wegierski Kazimierz Dolny. Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyta190 Re: Węgry pomożecie? 30.01.17, 17:26 Właśnie coś spokojniejszego.Dziekuje.Zaraz sprawdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Węgry pomożecie? 30.01.17, 17:38 Balatonszemes, Balatonlelle. Szukaj na południowym brzegu- płytko, widok na góry. Siofok to coś jak Warszawa w Sopocie, tłok, hałas i dramat. Tihany piękne, ale na wycieczkę. Tłok, korki i tłumy. Zerowa IT, jak chcesz coś zobaczyć to tylko jak przypadkiem trafisz. Polecam: wieża widokowa na północnym brzegu, super muzeum sprzętu wojskowego (dzieciaki wsiadają do środka), przeprawa promowa w Tihany, cyrk w Balatonlelle, zamek na północno zachodnim brzegu, płaskie wzgórze widokowe. Znajomość języków obcych tragiczna, ceny prawie takie same jak u nas. Ludzie mili, otwarci i chętni do pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś