Dodaj do ulubionych

Ikea PS 2017

08.02.17, 22:30
Już jest. Subiektywnie słabo - żaden przedmiot nie wzbudza we mnie mrocznego pożądania. I jakoś tak... biednie. Kryzys pełną gębą?

Dopiero koło 2009 uświadomiłam sobie istnienie tych kolekcji. Podobały mi się wtedy regały. Dorwałam je na wyprzy dla klubowiczów, nie miałam karty, nie wpadłam na to by zapytać - c'est la vie. Mam w sumie niewiele: filiżanki (2009), pościel (2012), dywan i stół (2014). Było jeszcze parę innych sympatycznych rzeczy, ale chyba musiałabym jej przyczepić na suficie, jak we Flejach Dahla.

Znać - znacie. Macie/lubicie?
Obserwuj wątek
    • wilan.an Re: Ikea PS 2017 09.02.17, 01:00
      Ja czekałam. Niestety leżanka była chyba tylko na targach w Mediolanieuncertain Z tego co na stronie przygarnelabym doniczke z opcja nawadniania.
      Kolecja nie porywa, a juz meble ogrodowe w wersji salonowej to jakieś nieporozumienie na linii innowacja-pomysł-cena
      • jan.kran Re: Ikea PS 2017 10.02.17, 04:13
        Ja właśnie kupiłam stolik ps 2014 ,ładny i praktyczny.Nie wiedziałam że jest więcej produktów z tej serii ,muszę się przyjrzeć.
        • wilan.an Re: Ikea PS 2017 10.02.17, 12:37
          Niektóre produkty z poprzednich PS weszły na stałe lub sa poszukiwane. W tej 2017 brakuje takich perełek, albo efekt psuje cena😕

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka