Dodaj do ulubionych

Filip Chajzer o pieniądzach

12.02.17, 12:57
Obejrzałam przez przypadek i popakałam się przy końcu. Żona - blondyna, próżne babsko.
Chajzera uwielbiam, mimo, że jak zaczął pojawiać się w TV pomyślałam, że to kolejny synalek znanego tatusia.
dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/filip-chajzer-i-pieniadze-ile-to-jest-duzo,223737.html
Obserwuj wątek
    • bistian Re: Filip Chajzer o pieniądzach 12.02.17, 13:09
      Babka niezła, na początek by wystarczyło 50 tysięcy miesięcznie, potem by się rozkręciła. big_grin
      Wyglądała na taką, co sam jeszcze nic nie zarobiła. Widać, że mąż nie był zdziwiony zachłannością pani, ale zaskoczony pułapem. big_grin
      • aqua48 Re: Filip Chajzer o pieniądzach 12.02.17, 13:47
        Chajzera szanuję od dawna. Tu pokazał klasę.
    • mid.week Re: Filip Chajzer o pieniądzach 12.02.17, 14:07
      No i się pobeczałam.
    • gama2003 Re: Filip Chajzer o pieniądzach 12.02.17, 14:13
      Szacunek. Myśl, że ta pani miała bardzo miły dzień, skosztowała ulubionych przysmaków, bardzo mnie wzrusza.
      I wkurza świadomość, że takie marzenia oznaczają bardzo skromne życie. Większości starszych ludzi w naszym kraju. A to akurat pokolenie było i jest bardzo pracowie...
    • przeciwcialo Re: Filip Chajzer o pieniądzach 12.02.17, 14:27
      Chajzer porusza tematy które mnie mocno wzruszaja. Poryczałam sie tutaj, poryczałam sie jak zrobił program o hospicjum dzieciecym.
    • larrisa Re: Filip Chajzer o pieniądzach 12.02.17, 15:46
      cygarietka napisała:

> Chajzera uwielbiam, mimo, że jak zaczął pojawiać się w TV pomyślałam, że to kol
      > ejny synalek znanego tatusia.

A teraz sądzisz, że tam się pojawił bo miał wyjątkowy talent i urok osobisty?
      • cygarietka Re: Filip Chajzer o pieniądzach 12.02.17, 18:40
        ''A teraz sądzisz, że tam się pojawił bo miał wyjątkowy talent i urok osobisty?''
        Oczywiście, że nie, ale teraz uważam, że nadaje się do tej pracy w 100% i nie jest trzymany na stanowisku na siłę, tylko jest naprawdę dobry w tym co robi
    • kondolyza Re: Filip Chajzer o pieniądzach 12.02.17, 17:18
      bardzo celne.
      dużo to dla każdego co innego.
      i gdyby zorbić taką ankietę wśród nas to też by się okazało jakie kto ma pułapy po pierwsze zachłanności, po drugie zdrowego podejścia do życia. pamiętam jak w zeszłym roku przyznałam sie tu że do końca życia nie muszę pracować. od razu zionęło we mnie jadem całe forum doszukując się czartoryskich czy innych staraków... a przecież życ do konca życia z rodziną można przyzwoicie nie za 50 tys tylko za mniej ale za to mając czas na to aby dzieciom towarzyszyc, aby na swietlicy nie siedzialy, zadbac o ich zdrowie, posiedziec w sanatorium z nimi czy w innym lesie z dala od smogu itp...
      z drugiej strony duze są koszty posiadania majatku bo trzeba tego wszystkiego pilnowac, nieruchomosci, podatki, umowy najmu, i tu tez pytanie ile to jest duzo. a do felietonu chajzeru - wg mnie ten co trzyma gotowkę wieksza niz 100 tys to glupiec. majetnosc polega na dobrym lokowaniu. i naprawde mozan sie tego dorobic samemu jesli sie tylko chce.
    • gulcia77 Re: Filip Chajzer o pieniądzach 12.02.17, 18:19
      Pierwszy raz w życiu ścisnęło mnie w gardle po obejrzeniu wrzutki z Dzień Dobry TVN. Dla Chajzera - szacunek!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka