Dodaj do ulubionych

Legoland Billund-pytanie

17.02.17, 10:03
Może mi któraś z was napisać czy jedna dorosła osoba ogranie tam dwoje dzieci w sensie atrakcji? Czy dużo jest atrakcji na które jest wstęp dwuosobowy lub tylko z dorosłym? Dzieci w wieku 11 i 8 lat, oboje powyżej 1,20 wzrostu.
Obserwuj wątek
    • astopel Re: Legoland Billund-pytanie 17.02.17, 10:57
      Byłam z dzieciakami lat 4 i 9 latem w Billund. Starsza na rollercoastery chodziła sama, bo ja się bałam, czasami siedziała sama a czasami z osoba dodatkową. Nie ma obowiązku uczestniczenia w atrakcjach z dorosłym- liczy się wzrost i tyle.
      W tegorocznym katalogu Lego są bilety darmowe dla dzieciaków, my z nich korzystaliśmy, polecam
      My bylismy w samym Legolandzie 2 dni, 1 dzień to mało- bo dużo czasu spędza się samych w kolejkach do atrakcji
      • slonko1335 Re: Legoland Billund-pytanie 17.02.17, 11:03
        Będą dwa dni i jechaliby na wyjazd zorganizowany ale ja w tym terminie nie mogę i pojechałby mąż z dzieciakami tylko zwątpiłam czy on ogranie atrakcje z dwójką sam, chociaż ze mnie chyba byłby tez niewielki pożytek akurat...
      • norbia Re: Legoland Billund-pytanie 17.02.17, 21:00
        zależy kiedy się jedzie - my byliśmy ostatni tydzień sierpnia, ale w tygodniu nie w weekend i na wszystkie atrakcje wchodziliśmy bez żadnego stania .
    • kura17 Re: Legoland Billund-pytanie 17.02.17, 11:01
      wedlug mnie spokojnie jedna osoba ogarnie takie dzieci. my bylismy z dwojka chlopakow w bardzo podobnym wieku i mysle, ze jeden rodzic dalby rade - dzieci duzo rzeczy robily po prostu same, a my patrzylismy z daleka - patrzec mozna samodzielnie wink
      oczywiscie zalezy troche, jak sie dzieci zachowuja. moi spokojni raczej nie sa, ale sluchaja sie w takich okazajach, nie bylo w legolandzie wpadki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka