Dodaj do ulubionych

Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia

09.03.17, 20:24
Słucham jej konferencji i naprawdę nadziwić się nie mogę co ta kobieta robi....sama chce wojować z UE?
Niechże ona już zamilknie, wstydu oszczędzi. UE chce Tuska!
-------------
Nigdy nie jest tak, żeby człowiek, czyniąc dobrze drugiemu, tylko sam był dobroczyńcą. Jest równocześnie obdarowywany tym, co ten drugi przyjmuje z miłością.
Obserwuj wątek
    • gulcia77 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:25
      Swoją drogą - w imię czego można TAK KŁAMAĆ?
      • heca7 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:41
        Spoko, syn ją rozgrzeszy wink
        • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:40
          ale gdzies na koncu tego lancucha jest Bog i Jego rozgrzeszenia sobie po znajomosci juz nie bedzie mozna zalatwic.
          • heca7 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:49
            Oni myślą, że mają monopol na Pana Boga wink To się chyba nazywa pycha?
            • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 23:28
              i idolatria bo to w co oni wierza to zaden Bog, tylko jakis marny bozek
    • moni_kaw Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:26
      Tez oglądam, bardzo mi jej żal mimo wszystko, że musi dawać swoją twarz przy takiej skrajnej blazenadzie
      Widać ze jest zdenerwowana
      • morekac Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:32
        Jest zdenerwowana, bo prezio będzie zły.
      • zofijkamyjka Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:36
        moni_kaw napisał(a):

> Tez oglądam, bardzo mi jej żal mimo wszystko, że musi dawać swoją twarz przy t
        > akiej skrajnej blazenadzie
        > Widać ze jest zdenerwowana

wydaje mi sie że ona w to wierzy, co gada. Ona będzie blokować postanowienia szczytu!
        Ta kobieta zaczyna mnie przerażać.
        • moni_kaw Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:38
          No właśnie wydaje mi się ze juz nie - chyba ją przerosło ze nikt absolutnie nikt jej nie poparł ; ciekawe co ona zrobi jak wróci do kraju, czy będzie dalej ciągnąć ten wózek...
          • przeciwcialo Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:43
            Jutro miesięcznica, bohaterkę lwicę z niej zrobią.
      • maadzik3 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:55
        a mnie ani trochę, ona taki los wybrała, nam nasz w imię ideologii narzuca. w niej jest tylko fanatyczne bałwochwalcze uwielbienie dla JK (chyba go z Bogiem pomyliła) i nienawiść do innych
      • mai-ra3 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:40
        Mi jej nie żal. Takie bzdury wygadywac i wstyd Polsce przynosić.
        • rannala Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:44
          tez nie znajduje w sobie żalu dla tej pani.
          Ani dla dudowej, choć i tu ja czasem żałowano.
          Mimo dość wysokiego wrodzonego poziomu empatii.
          • pade Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 23:48
            Też mi ich nie żal.
            I szkoda, ze Kaczyńskiego w sejmie bardziej nie poniosło.
      • magic.marker Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:46
        >>Widać ze jest zdenerwowana
        To nie było zdenerwowanie, to impulsy elektryczne z broszki.
    • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:27
      O kuzwa, pis chcialby reformowac unie.
      Cale szczescie, ze nie moga.
      A glos jej sie zalamuje momentami, nerwy ja trzymaja.
      • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 08:30
        Myślę, że ma za sobą przepłakaną noc, ale nie współczuję jej.
        Jarek na swoim bezpiecznym terytorium pokrzykiwał z mównicy, a ona jakby nie patrzeć prosta kobieta, została wysłana na stracenie.
        Nawet twardziel wyszedłby z takiej sytuacji zmasakrowany.
        • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 09:13

jestem ciekawa, KIEDY do niej dotrze, że to ona jest odpowiedzialna, a nie Kaczyński, że to ona się podpisuje (albo nie), a nie prezes.
          • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 09:19
            Po pierwszym wyroku skazującym, jak poczuje chłód więziennej pryczy. Do tej chwili będzie wierzyć, że jakoś to będzie.
            Może powinno dać jej do myślenia co prezes powiedział o JSW. Brzmiało to coś jak "popełnił samobójstwo, nie żyje, ale my się pogrzebem nie będziemy zajmować, nie obiecywaliśmy mu tego"
          • olimpias13 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 09:23
            Myślę że wtedy jak będzie za późno, ta pani była kiedyś kierownikiem domu kultury w rodzinnej wsi czy miasteczku, podobno nieźle sobie radziła, ale jak juz ją na wójta wybrali to była tragedia. Teraz jest premierem...
            Ergo stanowisko w domu kultury to był szczyt jej mozliwości intelektualnych, szkoda że przypadkiem w sumie zaszła duzo dalej
            • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:01
              trzeba ludziom dawać szanse tak jak UE dało Tuskowi, przy okazji zeby sie odwdzięczyć moze załatwić sprawy ktirych by nie tknęli ci ktorzy dana osobę posadzili na tym stanowisku
    • attiya Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:28
      żenada, żenada, żenada...to tak jak w czasach stalinizmu, gdzie tak wbijano stalinizm do głowy, że później dziecko szło i donos na rodziców składało
      ona nie ma nic w głowie, nic, tak jak cała reszta tych z pis i tych popierających pis
    • lauren6 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:29
      Niunia zaraz się popłacze.

Porąbało ich.
      • attiya Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:35
        naprawdę? szkoda, że po 30 sekundach przełączyłam sad
        płacząca broszka to dopiero cudny widok big_grin
        ciekawe, czy już opier.l od ludzkiego pana dostała big_grin
        • chocolate_cake Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:40
          Nie oglądałam.
          Myślę że ona w to wszystko wierzy. Biedna i głupia.
    • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:34
      Co wy robicie na forum dziś?
      Po raz pierwszy od dnia zwycięstwa PiS cos wam sie udało, malusieńki triumfik, pierwszy i nie wiadomo czy nie ostatni

Idźcie to opić !
      • attiya Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:37
        obawiam się, że ta wygrana bitwa jest zapowiedzią waszych klęsk, więc niunia szykuj się, szykuj big_grin
        • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:51
          No prawdziwy triumf, przewodniczący unii ktory wlasnie czyta cos z kartki po angielsku i ja nie rozumiem co czyta ( tłumaczka ma kopie wystąpienia i czyta osobno z kartki)
          Tylko tak dalej , rozumiem ze duma was rozpiera
          • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:55
            asmarabis napisała:

> No prawdziwy triumf, przewodniczący unii ktory wlasnie czyta cos z kartki po an
            > gielsku i ja nie rozumiem co czyta

Trzeba się było języków uczyć, nieuku!

Xsionnc
          • attiya Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:03
            no to widocznie nie uczyłeś się angielskiego, bo ja oglądałam na bbc i doskonale zrozumiałam, co przewodniczący mówił
            tak to jest, ja się jest nieukiem
            a jesteś dumny jak twoja broszka w kółko powtarza stalinowskie slogany?
            • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:06
              imponuje ci czytanie z kartki ?

Wow
          • gama2003 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:06
            A Broszka po jakiemu w Brukseli walczyła ?
            Bo, że miłościwie wam panujący obcych języków się brzydzi, to wiadomo .
            • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:28
              zle ze nue miała stosu kartek o objętości encyklopedii powszedniej
              I zapisanym cytatem o paleniu mostów -naprawdę tak trudno zapamietać jedno zdanie ?
              • gama2003 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:37
                Wierzę, że dzisiaj cierpisz. Wtopa polskiego rządu jest nie do obronienia. Choćbyś na rzęsach stanęła i Tuskowi zły dobór bielizny do dzisiejszych wystąpień wypomniała.
                27 krajów go poparło. Tylu wrogów od dzisiaj macie ?
                • olena.s Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:44
                  No, co, co!Kandydat PiS zajął doskonałe drugie miejsce. Podły Tusk był przedostani.... smile
                  • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:53
                    hahaha smile na szczescie mogl wyniki ogladac na telebimie w poczekalni wink
              • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:43
                jak znasz tak dobrze angielski to zupelnie nie z kartki napisze ci - shoo, shoo.
              • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 06:36
                Ja bym chciala zobaczyc jak beatka mowi bez stosu kartek w jakimkolwiek innym jezyku. A niech tam, nawet ze stosem kartek.
              • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 08:11
                Chyba jednak powinna mieć, bo bez kartek zupełnie sobie nie poradziła. Chociaż nie wiem co by mogła na tych kartkach mieć napisane, żeby powstrzymać katastrofę, którą firmowała swoją twarzą.
                • lauren6 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 08:14
                  Tam nie chodziło o powstrzymanie katastrofy, ale o pokaz dla żelaznego elektoratu: patrzcie jak ta Unia nas nie szanuje, bo próbujemy wstać z kolan.

Na kolanach to dopiero teraz się znaleźliśmy, ale do pato dopiero przemówi, gdy Unia da nam finansowo po tyłku.
                  • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 08:32
                    i najgorsze jest to ze de facto powinnismy sobie tego zyczyc, jezeli to jedyna opcja zeby odsunac pis od wladzy.
                  • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 09:04
                    Da, da i to wkrótce. Analitycy wiedzą, że do elektoratu PiSu nie da się dotrzeć poprzez mózg, ale da się poprzez kieszeń. Budżet do 2020 jest trudny do ruszenia, ale każdego dnia zapada mnóstwo decyzji, które mogą znacząco utrudnić rządzenie krajem. Niestety będzie bolało, ale wyrywanie bolącego zęba też nie jest przyjemne, ale potem jaka ulga.
                    I sprawa procedury szybko się ruszy. Orban ma swoje problemy i ginąć za Polskę nie zamierza, co właśnie udowodnił.
                    I nie jestem naiwna, żeby wierzyć, że głównym celem jest ratowanie Polaków przed skutkami ich własnej głupoty, ale bez spokoju w Polsce nie będzie spokoju w Europie, a ten jest potrzebny całej UE.
                    • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 09:34
                      obys miala racje mamma - tylko tak mi strasznie zal Polski, tego ile sie zaprzepascilo a przede wszystkim jakie demony obficie sie karmilo i karmi.
                      • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 09:57
                        Obfite demony ?
                        Nataszecxko czego sie nawdychalas ?
                        • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:05
                          sasmarko, juz ci kochanie pisalam, nie wtracaj sie jak dorosli rozmawiaja bo i tak nie rozumiesz a robisz z siebie posmiewisko.
      • gaskama Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 11:23
        A mnie jest przykro, że Polska ośmiesza się na arenie międzynarodowej. Zaistniałej sytuacji nie odbieram jako zwycięstwa, wręcz przeciwnie. Przez PiS przegrywamy na arenie międzynarodowej a to napawa mnie smutkiem.
        • lauren6 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 11:31
          Mam tak samo. Przez kolejne lata, o ile nie dziesięciolecia będziemy musieli odbudowywać pozycje w Europie, którą straciliśmy. Ba, my właśnie straciliśmy nieformalne przywództwo we wschodniej UE. Orban błyszczy jak gwiazda, opowiada w wywiadach, jak to próbował odwieść Polskę od szaleństwa.

Przegraliśmy na każdym froncie i pytanie jak bardzo to się na nas odbije. Gospodarczo i finansowo na pewno. Ja się jeszcze obawiam o nasze bezpieczeństwo.
          • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:29
            Chyba żartujesz ?
            Pozycja bedzie lepsza niz dotychczas
            Przecież wasza gwiazda złożyła wczoraj obietnice ze własna piersią bedzie bronić polskiego rzadu, nie mogę sobie wyobrazic jak bedzie on uprzewilejowany
            Czym sie ty martwisz ?
            • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:34
              a co konkretnie powiedzial, bo nie od dzis wiadomo ze ty ze zrozumieniem tekstu czytanego i mowionego masz spore problemy wiec bardziej prawdopodobne ze nic nie zrozumialas jak zwykle
            • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:36

serio powiedział "polskiego rządu", a nie "Polski"?
              • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:39
                Traktuje ich tak samo lekceważąco - ani do jednej ani do drugiego nie zwrócił sie o pomoc - wiec w jrgo ustach to dokładnie to samo
                • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:43

ale podziękował za wsparcie tym wszystkim, którzy w niego wierzyli.
                  Ja tam czuję się usatysfakcjonowana, a ty widocznie do życia potrzebujesz wylewania żółci, nienawiści i złości.
    • znowu.to.samo Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:34
      Ja przełączyłam bo nie mogłam na to patrzeć. Wystarczyło mi, że chwilę wcześniej słyszałam jak Jarek trzęsie się ze złości, że wybrano tego Tuska. Smutne.
    • barbibarbi Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:36
      Uszy więdną od tego bredzenia.
      Oni chyba są intensywnie szkoleni przed wyjściem, a potem jak aktorzy tylko powtarzają w kółko, to co im kazali wkuć na szkoleniu. Ciekawe czy ona wierzy w to co mówi.
      • przeciwcialo Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:39
        Gdzie ta przemowa leci?
        • moni_kaw Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:41
          Tvn24
          • zofijkamyjka Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:05
            moni_kaw napisał(a):

> Tvn24

na TVInfo ze sporym opóźnieniem smile bali się dać na żywo?
        • asia-loi Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:41
          przeciwcialo napisała:

> Gdzie ta przemowa leci?

TVN24 i Polsat News
      • azja001 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:43
        Jak można firmować swoją twarzą te brednie? Dryfujemy jako kraj nie wiadomo dokąd. Strach się bać...
        • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:46
          Jakie brednie ?
          Mówi z sensem
          • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:53
            Gdzie tam sens widzisz?
            Na kazde pytanie to samo, o lamaniu zasad (?), o braku poparcia przez rzad polski, o tym jaki to Tusk falszywy.
            Na ZADNE pytanie nie odpowiedziala, no moze na jedno: ze Polska ma prawo korzystac z dotacji Unii i bedzie z tego korzystac jak najbardziej 😃
            • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:58
              Najważniejsze ze Tusk powiedział wlasnie ze bedzie chronił rząd polski przed izolacja w Europie

Uuuuffff jaka ulga możemy spać spokojnie
              • zofijkamyjka Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:09
                asmarabis napisała:

> Uuuuffff jaka ulga możemy spać spokojnie

nie możemy, my i unia! straciliśmy wspaniałego kandydata, który był ogromna szansą - S-Wolskiego tongue_out to totalne brednie są!
            • przeciwcialo Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:59
              A o 500+ wspomniała?
              • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:04
                Nie 😃
                Ale chyba ze sto razy uzyla slowa "zasady".
                • przeciwcialo Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:07
                  Oni tylko kwasy robią.
                • gama2003 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:14
                  Chyba dostała polecenie, by bez utrącenie Tuska ze stanowiska ma nie wracać
                  No to walczy kobita.
              • zofijkamyjka Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:09
                smile
            • premeda Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:09
              Nawet z dotacjami popłynęła, wyobraziłam sobie jak firma zwija asfalt, bo kasa do uni wraca. Owszem robią drogi zagraniczne firmy (w jakiejś części, bo podwykonawcy to nasi) i te drogi zostają, a wg Broszki nie 😂
              • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:13
                Firmy z zachodniej Europy...
                Taaaa szczegolnie Chinczycy przy budowie autostrady 😃😃😃
    • mamolka1 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:42
      Jeszcze trochę i zacznie mi być beatki żal... Spalona jest wszędzie. Bo nawet niziołek łask poskąpi.. zamieni broszkę na wisiorek.. I ciekawa jestem co kobietą kieruje - w ideały nie wierzę, haki też nie bardzo... Naprawdę kasa ???
      • szarsz Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:58
        > w ideały nie wierzę, haki też nie bardzo

Moim zdaniem ona po prostu nie widzi wyjścia i kurczowo trzyma się jedynego znanego rękawa sad
        • lellapolella Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:11
          A jakie haki można mieć na takie nic? Albo ślepa wiara albo rzeczywiście uwierzyła, że może być drugą Margaret Thatcher.
          Nie żal mi jej ani trochę.
          • lusitania2 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 09:55
            lellapolella napisała:

> A jakie haki można mieć na takie nic?

finansowe.
            Na nią, na jej męża.
            Dlatego powie i zrobi wszystko, co liliputin sobie zażyczy i będzie przy nim stać do końca.
            A że przy tym faktycznie niezbyt rozumie mówiąc, co jej każą i jak przez to wypada, tym lepiej dla niej.
            • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:17
              No właśnie ja mam wrażenie, że ona jest bardzo nielotna i dlatego tak łatwo nią manipulować, tu się postraszy tam roztoczy wizje i sierota robi co każą.
              Poza tym może robi to dla dzieci, jednemu parafię, drugiemu staż wyszarpie? Kto ją wie. Jedno jest pewne, beknie od wszystkich facetów w tym rządzie.
            • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:19
              A może synka na czymś przyłapano, w końcu obraca się w nieciekawym towarzystwie i mu kariery nie chce psuć? Diabli wiedzą co tam im w głowach i teczkach siedziwink
              • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:31

ja myslę, że ona całkiem szczerze może być zauroczona Kaczyńskim
                i przy okazji dostaje profity dla swojej rodziny, takie profity, jakich nigdy by nie miała gdyby nie przychylność prezesa.
            • lellapolella Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 11.03.17, 11:27
              Może tak być, jakkolwiek to do mnie nie przemawia. Widzę tu raczej dziewuchę z prowincji, która od początku miała wielkie ambicje. Najpierw czerwony pasek w tym tam Przecieszynie czy innych Brzeszczach, potem cztery lata dobrego liceum na fazie ostrego kucia, żeby dorównać albo chociaż nie wypaść poza szereg. Studia na UJ to już laur po tych wszystkich wzmożeniach, w tych czasach, gdy studiowała, na etnografię czy rusycystykę szli tylko ci, którzy koniecznie musieli mieć tytuł, jakikolwiek.
              Znałam takich ludzi, wszystko kosztuje ich tyle trudu i wyrzeczeń, a jednocześnie każdy kolejny stopień pokazuje, że się da - to maksymalnie podsyca płomień ambicji i tracą zdolność do realistycznej oceny swoich możliwości. Potem zostają kierownikami Domu Kultury, następnie burmistrzami, pojawia się gość, który już miał władzę i znów może ją mieć i mówi: jesteś człowiekiem, którego potrzebuję. I czemu ona ma nie złapać tej ryby, skoro wcześniej niejeden raz dokonało się niemożliwe?
              A reszta jest już tylko konsekwentnym trzymaniem się tego, co się zdobyło, bo dobrej drogi odwrotu nie ma - byłby tylko zjazd na sam dół.
              Podejrzewam, że nawet kariera syna może być wpisana w ten schemat. W końcu kto jest symbolem władzy we włościańskim umyśle? Pan, wójt i pleban, jak w pysk.
              PS. Nie chodziłyście nigdy do szkoły z takimi osobami? Osobami, które ciężko pracują i nagradzane są głównie za tę pracę, a nie jej efekty? Czytają wypracowanie na sześć stron, oparte na materiałach w pocie czoła zbieranych po zakamarkach, a jednocześnie tak słabe, że nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać? Mnie się ona kojarzy nieodmiennie z kimś takim, a ten mękolący głos doskonale się wpisuje w obraz.
      • olena.s Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:39
        Moim zdaniem w tym kole współadoracji Genialnego Językoznawcy, tfu, Genialnego Stratega, oni zbiorowo wierzą w Matrix, autenczycznie wierzą w aleternatywną rzeczywistość, w której Tusk wysadził w powietrze tupolewa, w której Węgry poprą, May się wstrzyma, Europa padnie na kolana, Trump da wizy.... Zderzenie z realnym światem musi być bolesne. Ale wątpię, żeby broszka wyciagnęła z tego wnioski.
        • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:47
          Kurski i Ziobro nie wierza, tzn są cynikami ktorzy juz raz sie przekonali ze bez Jarka nie sa w stanie wygrac a poniewaz kochaja wladze to teraz pazurami beda sie jej trzymac. Dlatego tez sadze ze bedzie jatka jak zabraknie dziadka - bedzie walka na calego kto tą partią bedzie rządzil bo ich za morde trzyma tylko jedna osoba. Blaszczak sie spalil i o tym wie, tak samo Beatka, po prostu nie maja zadnego poza tym wyjscia. Tzn maja, przyzwoitosc, ale to tak jakby zaproponowac to scherowi - zabilby smiechem.
          • przeciwcialo Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:49
            Pozagryzaja się o schede.
            • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:52
              no wlasnie - a wtedy szybciutko mozna byloby przeglosowac przedterminowe wybory i po sprawie. raz ze by sie nie zorientowali a dwa - na zlosc sobie nawzajem mogliby zaglosowac za. Ech - czekam z utesknieniem na ten moment.
              • rorzrzutny On nie jest aż taki stary Konusy długo żyją :( n/t 09.03.17, 22:30

• joanekjoanek Re: On nie jest aż taki stary Konusy długo żyją : 09.03.17, 23:43
                  no otóż właśnie
                  toż jemu dopiero co mamunia była odumarła
                  mająca lat ze trzysta

to on jeszcze pożyje a pożyje, aż do 1953.... a nie, czekaj, nie ten film.
    • mdro Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:47
      Beatka właśnie płakała, że już lepszy byłby jakiś kandydat z Niemiec, Szwecji albo Szwajcarii big_grin
      • morekac Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:51
        Ze Szwajcarii, powiadasz?
        smile
      • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:53
        Nie kłam, przejęzyczyła sie i nawet słowa nią skończyła
        • mdro Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:20
          Ojejej, przejęzyczyła się, mówisz? big_grin
          • gama2003 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:21
            Weś, zdenerwowana jest, sama samiuteńka ze stadem kóz. A w domu klęczenie na grochu czeka.
          • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:30
            Jej błąd ze nie zabrała 20 kg kartek z wypisanymi sciagawkami
            • przeciwcialo Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:34
              Prezes nie zdążył napisać? Choc i tak lepiej niż miny PAD.
              • bleuet Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:51
                No nie zdążył i teraz kobita musi szyć na żywo z głowy czyli z niczegosmile
            • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:39
              Zabrala zabrala i rano porozsylala 😃
            • gama2003 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:40
              Miała kiedyś plik teczek z genialnymi reformami, ale wzięła i zgubiła.
      • sumire Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:53
        Em... ze Szwajcarii? Powaga? smile Jeśli tak, to w "Milionerach" nie zaszłaby za daleko...
      • kadfael Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:13
        No ale przecież ma kandydata Niemiec więc o co jej chodzi big_grin
        • rorzrzutny Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:17
          Jak to o co? Żałuje, że jakiegoś Szwajcara nie zgłosiła. big_grin
          • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:49
            asma, powinnas byc zadowolona, moze ciebie miala na mysli, przeciez ona tak jak ty zadnego prawdziwego Szwajcara nie zna. A ad rem - gdyby Szwajcara zglosila przynajmniej polewke by z niej mieli - a tak to tylko sa zazenowani
            • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:57
              Nataszeczko a zdradź po co Merkel trzyma Tuska na tym stanowisku? Zgłosiła go zeby zablokować jego rekami zasiłki dla Polaków i pracownikow delegowanych . Jest jeszcze cis co nam odbierze w drugiej kadencji , co tam mówią w was w Niemczech ?
              • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:03
                O Merkel sie rozklonowala? Na 27 horkruksow? 😃
                • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:10
                  I Orbana! asma to nawet z instynktu samoobrony powinna wiedziec, bo o myslenie jednak jej nie posadzam, ze jak ktos ma taka przewage ze 26 innych osob gra jak on chce (a raczej skacze na wierzby) to raczej nie powinno sie mu podskakiwac tylko starać się współpracować - tzn o ile przyjmiemy ten absolutnie absurdalny argument. ale jak ktos wali codziennie lbem w sciane to nie przetlumaczysz.
              • tt-tka Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:43
                asmarabis napisała:

co tam mówią w was w Niemcze
                > ch ?

W Niemczech dzis wyjatkowo gratuluja. Zwykle wyrazaja wspolczucie. Czasem sie smieja (San Escobar), aczkolwiek czesto jest to smiech przez lzy (korwin-mikke)
              • snakelilith Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 23:05
                asmarabis napisała:

> Nataszeczko a zdradź po co Merkel trzyma Tuska na tym stanowisku? Zgłosiła go z
                > eby zablokować jego rekami zasiłki dla Polaków i pracownikow delegowanych . Jes
                > t jeszcze cis co nam odbierze w drugiej kadencji , co tam mówią w was w Niemcze
                > ch ?
                >

OJP. To o zasiłki w tym wszystkim chodziło? Jakie zasiłki? Te od wrednego Niemca? To niech wracają do kraju, tu pińcet dostaną od ręki. Chcesz wiedzieć co piszą Niemcy? Niemcy piszą: „Herzlichen Glückwunsch, Donald Tusk, zur Wiederwahl als ER-Präsident und auf gute Zusammenarbeit in fordernden Zeiten”. A polskie weto nazywają po prostu Blamage.
                • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 09:55
                  gute Zusammenarbeit in fordernden Zeiten”[/i]. A pol
                  > skie w

Hahahahaha
                  To sie nazywa u was współpraca, w Polsce powinno sie na to użyć słowa stosunek pan- niewolnik albo szlachcic- chlop pańszczyźniany , oczywiście Niemcy w tej pierwszej osobie a Polska w drugiej. Tylko nie mogę sie zdecydować co bardziej pasuje, pomożecie ? A moze jeszcze cos innego bardziej pasuje ?
                  • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:04
                    ja juz ci pisalam ze do ciebie chlopka panszczyzniana i to od pokolen pasuje jak ulal - chamskie to, glupie, wredne i msciwe. gdybys byla facetem jarek moglby sie zadurzyc.
                  • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:05
                    asmarabis napisała:

> pomożecie ?

już wiem, skąd czerpiesz wzorce big_grin
                    Gierek w najczystszej postaci.
                    • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:09
                      Gierkowa wink
      • eliszka25 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:48
        hehe, ciekawe, czy szwajcarzy wiedza, ze beatka chce ich wcielic do unii big_grin
        • przeciwcialo Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:52
          Niech sie boja bo Prezes czuwa.
          • eliszka25 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:03
            eeee, mysle, ze szwajcarzy prezesa sie jednak nie boja
            • aankaa Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 00:19
              do czasu, do czasu... tongue_out
    • black-cat Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:56
      Nawet trochę mi jej żal. Całości nie byłam w stanie wysłuchać. O 500+ mówiła?smile
      • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:58
        Nie 😃
      • chocolate_cake Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 20:58
        A mi tej miąkwy nie żal.
        • larrisa Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:08
          mnie też nie, bredzi w kółko to samo, sami paranoicy w tym PIS-ie
        • marcelina4 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:09
          mi też jej nie żal, zgodziła się firmować swoim nazwiskiem podłą zmianę, to niech teraz się wije jak żmija, kiedyś kończy się ochrona prezesika i wtedy pogadamy na temat łamania prawa, niepublikowania wyroków TK, zdaje się, że za to można do pierdla iść, tak więc serdeczne pozdrowienia dla pani "premier"
          • rorzrzutny Srutu tutu... 09.03.17, 21:23
            Myślisz, że jeżeli (wielkie jeżeli) nawet w dającej się przewidzieć przyszłości uda się odspoić pisozę od koryta, to zastąpią ją anioły?

Widziałaś, z jakim "zapałem" dobierali się do dupy Ziobrze i Kamińskiemu - zaczęli w 2008 i do 2015 nie zdążyli.
            • nathasha Re: Srutu tutu... 09.03.17, 21:51
              nie bez powodu kaczor nie sprawuje zadnej funkcji ktora umozliwilaby go przynajmniej teoretycznie postawic przed TK. przypadek?
              • lellapolella Re: Srutu tutu... 09.03.17, 21:57
                Przypadek? Nie sądzę. A skoro tak się asekuruje, to musi brać porażkę pod uwagę. Wielki sratek nie myli się nigdy.
                • nathasha Re: Srutu tutu... 09.03.17, 22:11
                  ja mysle ze on sie boi tego ze np moze zachorowac, w sensie oprocz choroby umyslowej, w partii zaczna sie walki bo jego wplyw sie oslabi i wtedy jego wlasni wspolpracownicy go wydadza.
            • owczarkini Re: Srutu tutu... 10.03.17, 10:38
              Nie no, takich wałków to jeszcze nikt nie robił. Nie przypominam sobie takich jaskrawych deliktów a o przekrętach dworu to nawet nie można powiedzieć że ptaszki ćwierkają, tylko to są po prostu tajemnice poliszynela. Na szybko - finansowanie partii Ziobry przez jakieś nastolatki wpłacające po kilkadziesiąt tysięcy, grunty leśne Szyszki i przyjaciół, zakupy bez przetargów w MON, list Kaczyńskiego w sprawie męża Marty i kasiorka którą od tego męża dostała... Połowa z nich pewnie miałaby za co posiedzieć.
              Inna sprawa, że gdyby dopuszczali do siebie myśl o oddaniu władzy kiedykolwiek, nie byliby tacy bezczelni.
        • lauren6 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 21:55
          Tępa dzida. Tego strumienia kłamstw nie da się słuchać. Czemu ma mi być jej żal?
    • migona Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:00
      to nie jest konferencja, to za darmo udostępniona baza pod ostrą alkogrę (można zastąpić sokami owocowo-warzywnymi) - pijemy za każdym razem kiedy mówi o zasadach, podwójna kolejka przy fundamentalnych zasadach, przegryzka na hasło "tory głębokich reform" i pijemy ze szklanek za każdym razem, kiedy wydaje się, że premierka zalicza "bad trip".
      • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:12
        zagralabym! nawet za cene porzadnego kacasmile
      • ra-sowa Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:16
        no to polewajcie big_grin
        • migona Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:25
          to ja najpierw do monopolowego po niezbędne materiały do rozgrywki, bo nie posiadam zapasów na więcej niż 2 minuty big_grin big_grin
      • morekac Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 06:33
        >pijemy za każdym razem kiedy mówi o zasadach, podwójna kolejka przy fundamentalnych zasadach

"Wy macie zasady, a my fundusze strukturalne" - jak to rzekł wczoraj Holland.
        • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 08:15
          Pisałam, że skończy się dyplomacja i elegancja w stosunku do Polski i się skończyła.
    • mai-ra3 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 22:05
      Pani Beata chce reformować Unię, buahahahahh, no ja nie mogę!
      Mało im nieudanych reform w kraju, to teraz "wzięli się" za UE smile
      • dabea Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 09.03.17, 23:49
        Myślicie, że ona naprawdę wierzy w to co mówi? Cynizm byłby lepszy - cynik idzie gdzie mu lepiej i nie jest głupi. Fanatyk - to inna sprawa.
        • aankaa Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 00:24
          a głupek, przekonany o bezkarności, ?
          • dabea Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 00:36
            Faktycznie, trzecia opcja.
    • jesienna.nuta Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:38
      "UE chce Tuska!"

Ale POLSKA nie chce.
      • sumire Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:42
        Ale on nie objął stanowiska w Polsce, tylko w UE. Co z tego, że Polska nie chce? Se może nie chcieć.

Poza tym nie Polska, tylko polski rząd. Nie myl jednego z drugim.
        • jesienna.nuta Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:45
          "Poza tym nie Polska, tylko polski rząd."

Polski rząd został wybrany w DEMOKRATYCZNYCH WYBORACH przez Polków i sprawuje władzę w imieniu Polaków.
          Tusk sobie może obejmować stanowiska w UE skoro tak dobrze służy interesom Niemiec.
          Nie myl pojęć.
          • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:49

Tusk też został wybrany w DEMOKRATYCZNY sposób.
            Szydło cudownie pokazuje, że wybory można bojkotować, kiedy wynik nie pasuje.
            • jesienna.nuta Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:51
              "Tusk też został wybrany w DEMOKRATYCZNY sposób."
              Nie. Tusk został wybrany przez układy przez funkcjonariuszy UE.
              I niech sobie tam już zostanie.
              • snakelilith Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 12:16
                jesienna.nuta napisała:

> "Tusk też został wybrany w DEMOKRATYCZNY sposób."
                > Nie. Tusk został wybrany przez układy przez funkcjonariuszy UE.
                > I niech sobie tam już zostanie.
                >
                Oczywiście, 27 przedstawicieli europejskich krajów to układ. Ojej, to wszyscy oprócz mesjańskiej Polski. Skoro się w Europie nie podoba, to niech ten twój prezio zrobi wreszcie ten Polexit, przecież tego chcecie. Ale na to ma za mało odwagi, tchórzliwy karzeł, bo poleciałby z wielkim hukiem na śmietnisko historii.
          • iskierka3 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:49
            Hihi, no wlasnie. Tusk tez zostal wybrany w demokratycznych wyborach. Taka przykroscwink i o ile wieksza mial przewage!
            • lusitania2 Re: a skąd!;) 10.03.17, 10:58
              iskierka3 napisała:

> Hihi, no wlasnie. Tusk tez zostal wybrany w demokratycznych wyborach.

Nie słyszałyście dyplomatołka dziś rano?
              Spytano tylko, kto jest przeciwny wyborowi D.T. na następną kadencję - a to są żadne wybory!
              (nie mogę się zdecydować, kto opowiada większe głupoty - becia, czy dyplomatołek).
          • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:50
            Polski rząd popiera w sumie niewielka (37% głosujących) i zmniejszająca się część obywateli (od wyborów partia utraciła według sondaży poparcie 10% swoich wyborców), więc proszę nie rób ze wszystkich Polaków bandy oszołomów.
            • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:35
              Dla ciebie jest w porządku ze nue zwrócił sie z prośba o poparcie do rzadu polskiego?

Nawet dobre maniery tego wymagają nie mówiąc juz o procedurach

W kółko piszczycie ze PiS łamie procedury a to was jakos nie oburza ?
              • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:39

> nie mówiąc juz o procedurach

udowodnij big_grin
              • sumire Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:43
                Tak, powinien był przyjść na kolanach i błagać małego o poparcie. Jasne.

Jeśli o manierach mowa, może porozmawiajmy o gratulacjach prezydenta... oj, zaraz. Nie było ich.
                • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:48
                  tak, powinien poprosić ,korona by mu z głowy nie spadła, i robiąc to wytrąciłby PiS wszystkie argumenty z dłoni i baaaaaardzo złe by wypadło niepobieranie go

Jak widzisz jest bardzo złym strategiem ze nie przewidział ze nie wysłanie jednego maila tak sie odbije po Europie
                  Juz jest pewne ze wybrano go do czarnej roboty przeciwko Europie wschodniej a nie za jakies zasługi
                  • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:54
                    Której Europie wschodniej? Sugerujesz, że nasz rejon zagłosował wbrew swoim interesom? A może żal wam, że tej drugiej Europie wschodniej będzie robił niedobrze? Wyszło szydło z worka czyich interesów bronisz.
                  • sumire Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:58
                    Cóż, miejsce genialnego stratega jest już zajęte.
                    Żebranie o wsparcie Jarka niewątpliwie napompowałoby jeszcze bardziej ego tego pana i tylko tyle. PiSS uwielbia być całowany po rękach, a tu dostał kopa w zadek zamiast. Ojej.
                    • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:06
                      Biedaczek nie przewidział ze jak zrobi czarna robotę to sam zostanie kopnięty przez Merkel

Naprawdę wyobrażacie sobie ze w starej Europie nie ma żadnego polityka któremu normalnie należy sie to stanowisko i musza posiłkować sie kimś kto nie zna angielskiego
                      Hahahahaha taka to klęska nieurodzaju
                      • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:16
                        Widać nie ma nikogo kogo na tym stanowisku jednocześnie chciałoby widzieć 27 państw.
                        Tusk angielskiego się nauczył, ale nie słyszałam, żeby po angielsku odpowiadała na pytania Szydło.
                      • sumire Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:21
                        Przecież Tusk nauczył się angielskiego. Co ty bredzisz?
                        • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:37
                          Ja go nie rozumiem
                          • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:39
                            ja ciebie nie rozumiem, ergo nie mowisz/piszesz po polsku. nie zdazylas sie nauczyc biedaczko?
                            • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:41
                              Nataszeczko ty rozumies tylko obfite demony
                              • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:52
                                kochanie slodkie, obfita w ignorancje to ty jestes, nawet czytac cie dziecinko na tej panszczyznie nie nauczyli.
              • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:49
                Jakie procedury? 27 państw twierdzi, że procedury nie zostały złamane, więc może wyciągnij wnioski, choćby dlatego, ze ich obywatele nie wychodzą na ulicę protestując przeciwko wyborowi niekorzystnemu dla ich kraju i to wbrew procedurom. U nas zresztą też nie ruszyliście tyłka.
                Dobrych manier w stosunku do tego rządu i tak już Europa i Tusk okazali za dużo i naszym chłopakom (i pani broszce) zaczęło odbijać.
              • baltycki Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:54
                > Dla ciebie jest w porządku ze nue zwrócił sie z prośba o poparcie do rzadu polskiego?
                > Nawet dobre maniery tego wymagają nie mówiąc juz o procedurach
                Jakie procedury wymagaja poparcia rzadu polskiego?
                • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:04
                  O masakra, czyli według ciebie sylwester stallone moze sie zgłosić i zostanie wybrany na przewodniczącego UE ?
                  • baltycki Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:16
                    Odpowiedz na pytanie.
                    (dotychczas przewodniczacym RE zostawal (byly) premier/prezydent panstwa czlonkowskiego)
                    • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:40
                      No wlasnie państwa członkowskiego
                      Taki drobny szczególik ale nie mozna obejść
                      Z jakiego państwa startował Tusk w tej kadencji ?
                      • mdro Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:41
                        Ja wiem, że wyjaśnianie czegokolwiek trollowi asmarabis o przydomku "nie rozumiem" mija się z celem, ale Tusk nie musiał "startować" z żadnego "państwa", bo jest to kontynuacja jego urzędowania.
                        • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 17:00
                          Really ????
                          Jak ktoś startuje drugi raz sedziego to juz nie mysi byc prawnikiem ???
                          Hahagagah
                          Dowcip dnia
                          Uwielbiam was
                      • maslova Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 11.03.17, 08:42
                        A gdzie jest napisane, że musi startować ze swojego państwa?
                  • joa66 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:32
                    asma - tyrasz i tyrasz, a zero efektów. Postaraj się bardziej, bo Ci po premii polecą.
                    • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:39
                      jak ja wystawili to juz musza byc zdesperowani - strasznie kompromituje ta swoja partie
          • sumire Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:51
            I w równie demokratyczny sposób wybrano Tuska na jego stanowisko. Poparcie miał nawet większe niż PiS u nas big_grin
          • issa-a Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 11:23
            >sprawuje władzę w imieniu Polaków.

mam nadzieję, że juz niedługo bo wstyd się gdziekolwiek przyznać do tego zaścianka.
            Ja w żaden sposób nie identyfikuję się z misiewiczami a obywatelstwo polskie mam, póki co.
            Tak, że na pewno ten rząd nie reprezentuje mnie.
            Jest jak czarna owca w rodzinie.
          • black-cat Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 12:32
            Polski rząd sprawuje władzę w imieniu "lepszego sortu" Polaków. Nigdy tego nie ukrywał.
          • asia-loi Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:47
            jesienna.nuta napisała:

>
            > Polski rząd został wybrany w DEMOKRATYCZNYCH WYBORACH przez Polków i sprawuje w
            > ładzę w imieniu Polaków.

PiS powiedział jasno i pokazuje nam bardzo często, że jest rządem dla tych, co głosowali na nich, wszyscy inni to gorszy sort. PAD to samo.
      • iskierka3 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:48
        Polskojezyczny rzad go nie chce. To roznica. I jako 1 z 28 panstw. Jeszcze niedawno tak machaliscie wygrana w demokratycznych wyborach i oskarzaliscie niezadowolonych, ze nie moga sie pogodzic z wynikiem. Teraz , po raz kolejny, pokazujecie jak Wy pieknie potraficie uszanowac demokratyczny wybor. Robiac z siebie pajaca i tupiac nogami.
        • jesienna.nuta Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:53
          "Polskojezyczny rzad "

Jak śmiesz nazywać polski rząd wybrany przez Polaków w DEMOKRATYCZNYCH WYBORACH - rządem polskojęzycznym?!
          To ty jesteś polskojęzycznym trollem.
          Rzyg.
          • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 11:01
            Rosyjskojęzyczny jeszcze nie jest, polecenia z Moskwy trzeba niektórym tłumaczyć, więc jeszcze jest polskojęzycznytongue_out
          • iskierka3 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 11:49
            Niu niu niu, tylko Wy macie monopol na obrażanie? Proponuję poszukać w pamięci kiedy takowy przymiotnik zaczął się pojawiac i kto zaczął go używaćsmile Kalizm w rozkwiciesmile
          • natalia.nat Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:42
            To, że wybrany w demokratycznych wyborach to mało ważne, skoro niszczy demokrację i działa niezgodnie z konstytucją. Nie jest to rząd, który chce dobra Polski. Właśnie taki "polskojęzyczny", bo tylko tyle ma z Polską wspólnego.

• owczarkini Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 11:06
          "Polskojezyczny rzad"
          Podoba mi się. W samo sedno. Ktoś, kto realizuje prywatne, chore obsesje i animozje kosztem żywotnego interesu własnego kraju, jego rozwoju i przyszłości.
      • tt-tka Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:53
        jesienna.nuta napisała:

> "UE chce Tuska!"
        >
        > Ale POLSKA nie chce.

No to o co ci chodzi ? W Polsce go nie ma, jest w Europie. Tam, gdzie go chca.

• jesienna.nuta Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:54
          "No to o co ci chodzi ? W Polsce go nie ma, jest w Europie. Tam, gdzie go chca."
          I niech tam zostanie.
          • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:57
            Jeszcze wczoraj polski rząd gardłował, że Bruksela to nie miejsce dla Tuska. To gdzie wy go w końcu chcecie?
          • sumire Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:58
            Toteż zostaje. Czego histeryzujesz?
          • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 11:02

Ty, rozumiem, nie należysz do Europy ?
          • tt-tka Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 11:14
            jesienna.nuta napisała:

> "No to o co ci chodzi ? W Polsce go nie ma, jest w Europie. Tam, gdzie go chca.
            > "
            > I niech tam zostanie.

O, juz wyprowadzili Polske z Europy ? Musze uaktualnic mapy, na moich ciagle jest smile

Dziecinko, nie tobie decydowac o czyimkolwiek miejscu pobytu. A jesli chodzi o pobyt konkretnie Tuska, to nawet nie sporo wazniejszym od ciebie. Nie maja na to wplywu, chocby na rzesach tanczyli z wdziekiem. Moga tym, ktorych nie lubia, natupac. Co najwyzej.
      • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:53
        Nie chce go polski rząd. Ponad połowa Polaków według sondaży chciała pozostania Tuska na stanowisku.
        • jesienna.nuta Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:55
          "Nie chce go polski rząd. Ponad połowa Polaków według sondaży chciała pozostania Tuska na stanowisku. "

Sondaże z GW?!
          big_grin
          • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 10:58
            Pokaż mi jeden, gdzie więcej niż połowa Polaków chciała nieprzedłużania kadencji Tuska.
      • baltycki Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 11:00
        > Ale POLSKA nie chce.
        Polski glos zostal zauwazony, wziety pod uwage, policzony.
        27:1 widzisz jedynke? To polski glos.
        • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:33
          Zapytano tylko kto jest przeciw
          To nie znaczy ze reszta jest za
          W żadnym wypadku
          Dlaczego nie domagacie sie po aferze z ustawa budżetowa zeby transparentnie liczyć głosy ?
          Ja ram dalej nie wiem jaki jest wynik głosowania
          • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:35

byłaś tam ?
            spytano, kto jest przeciw, kto się wstrzymał.
            Znasz jeszcze inną ewentualność niż ta trzecia "za"?
            • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:38
              Dlaczego nie spytano?
              Czy to jakies wstydliwe pytanie ?
              Przecież ktoś mógł sie pomylić albo nie zdążył sie zgłosić ?
              Gdyby zadano wszystkie konieczne pytania to byłoby wszystko jasne a tak sa niedomowienia
              • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:40

niedomówienia?
                Chyba w twojej głowie.
              • kaka-llina Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:14
                Nie no tym wpisem pobiłaś wszystko!!!!!!!! zarechotałam jak głupia..... Kobieto, serio przestań sie wypowiadać bo gó... widziałaś, gó... wiesz, gó... rozumiesz.......
                • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:36
                  zarechotałam jak głupia....

Inaczej przecież nie mogłaś zarechotac
                  • kaka-llina Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:43
                    Kobieto! tam siedziało 28 osób!!! Nie kilkaset posłów..... Wyobrażasz sobie w jakikolwiek sposób, ze któraś z głów państw mogła sie zagapić? Nie zrozumieć pytania?
                    Jak Tusk wchodził wszyscy (oprócz straszydła) klaskali.... (pewnie połowa się zagapiła a potem im głupio sie zrobiło, dlatego klaskali) idź sie leczyć, serio....
                    • kaka-llina Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:45
                      *kilkuset
                      • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:56
                        jak wszyscy wielbiciele pisu sa tak samo umyslowo niepelnosprawni jak asma to by wiele wyjasnialo - nie ma co dyskutowac, trzeba chowac dowody osobiste wink
                        • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:59
                          Nataszeczko ty sorawdz czy demony ci juz dowodu nie podebrała w międzyczasie i nie masz czego chować
                          • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:02
                            kochanie, moze umowmy sie ze bedziesz odpowiadala na moje posty jak sie nauczysz polskiego, bo na razie to slabo ci ta nauka idzie, ale rozumiem ze umysl do wchlaniania informacji masz nienawykly
                    • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:58
                      Ale oni doskonale wiedzieli co robią , Merkel większość przekabacila, tylko czy obywatele nie maja prawa do przejrzystej procedury ?
                      • snakelilith Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:02
                        asmarabis napisała:

> Ale oni doskonale wiedzieli co robią , Merkel większość przekabacila, tylko czy
                        > obywatele nie maja prawa do przejrzystej procedury ?
                        >

Nie większość, kochaniuteńka, a wszystkich. Przypominam ci, że wynik był 27:1. Ja na twoim miejscu już bym pakowała się i szukała mieszkania na Białorusi, bo Niemiec robi co chce i jak zechce, to zagarnie sobie nawet Polskę. wink
                        • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:22
                          ja jestem tak jak nataszka i bałtycki i ty dobrze ustawiona, co prawda nie pod skrzydełkami Merkel ale nie narzekam
                          • mdro Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:43
                            Nie bądź taka pewna, mogą się Szwajcarzy zacząć pozbywać imigrantów...
                            • mdro Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:45
                              Albo nawet zinterpretują twoje paplanie jako działalność inspirowaną przez Kreml i cię wydalą jako moskiewską wtykę big_grin.
                      • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:03
                        maja! czyli co, rozumiem ze wychodzisz na ulice teraz ws TK oraz glosowania nad budzetem?
                      • joa66 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:11
                        Czym Merkel przekabaciła? Powiedz, błagam. Państwo po państwie (widzisz, ułatwiam Ci pracę, zadaję pytania pomocnicze)
                        • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:23
                          Skąd mam wiedzieć jak planuje zubożyć jeszcze Polskę ?
                          • joa66 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:38
                            Jak to skąd? Jak nie dostarczyli Ci matyeriałow , to z głowy wink big_grin
                      • natalia.nat Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:33
                        asmarabis napisała:

> Ale oni doskonale wiedzieli co robią , Merkel większość przekabacila, tylko czy
                        > obywatele nie maja prawa do przejrzystej procedury ?
                        >

To nie ma żadnego znaczenia czy ktoś kogoś przekabacił czy nie. Bywa tak, że się kogoś przekona w imię dobrej sprawy. Ale to też nie ma znaczenia. Wynik jest jaki jest. Procedury są przejrzyste, przewodniczący sprawdził się na tym stanowisku i uzyskał poparcie na następną kadencję.
                        • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 17:02
                          Tak sie sprawdził ze jedno państwo opuściło UE a szykują sie kolejne
                          Nie wiedziałam ze to funkcja zeby zmniejszyć liczbę członków ?
                          • joa66 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 17:05
                            Przecież wiadomo, że Brexit to winatuska big_grin
                          • sumire Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 17:20
                            Brytyjczycy byli niezadowoleni z UE na długo przed pojawieniem się Tuska w Brukseli, więc nie pleć głupot. Jeśli już tak cię korci wskazywanie nazwisk, to wyguglaj sobie "Nigel Farage".
                            • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 18:54
                              Nie ma co tłumaczyć. Inteligentny człowiek i to wie, a głupi i tak nie zrozumie.
                          • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 11.03.17, 12:56
                            To kolejne to Polska, której przywódcy poza krajem nie dają rady?
                      • zofijkamyjka Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 19:03
                        asmarabis napisała:

> Ale oni doskonale wiedzieli co robią , Merkel większość przekabacila

a Szydło nie udało sie nikogo przekabacić! takie ma zdolności niesamowite. Dyplomacja to jej drugie imie wink
              • black-cat Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:18
                Jakoś wcześniej taki tryb postępowania nikogo nie oburzałsmile
                • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:38
                  Wcześniej tez nie blokowano mównicy i nie okupowani sali plenarnej
                  Świat sie zmienia
              • cosmetic.wipes Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:28
                >Przecież ktoś mógł sie pomylić albo nie zdążył sie zgłosić ?

Na tak proste pytania tylko ty możesz się nie zdążyć zgłosić smile)
          • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:37
            sasmarko, a putin wyslal ci juz przelew po wczorajszym zaangazowaniu czy dopiero przyjdzie na koniec miesiaca. i pamietaj, nie masz prawa do bialo-czerwonej flagi, proponuje ci te z sierpiem i mlotem, pasuje ci do tej zaczerwienionej z zacietrzewienia gę... ekhm, twarzyczki
            • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:44
              Nataszeczko twarzyczkę to ty masz czerwona od nadużywania
              • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:02
                slabizna. try harder
          • mamma_2012 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:39
            Skoro cię tam nie było musisz uwierzyć uczestnikom. 27 nie miało nic przeciwko kontynuowaniu pracy Tuska, jeżeli tak rozumiesz brak sprzeciwu, a wielu (wszyscy) dodatkowo jeszcze przed kamerami powiedzieli, że są z tej pracy bardzo zadowoleni.
            • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:42
              Wy nie uwierzyliscie po przyjęciu ustawy budżetowej
              Co sue stało ze ta u jesteście nagle łatwowierni ?
              Gryza was wyrzuty sumienia czy co ?
              • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:45

gdyż ponieważ głosowanie w RE odbyło się w 100% w zgodzie z procedurami, a nasza ustawa budżetowa - nie. Widzisz różnicę ?
              • natalia.nat Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:10
                asmarabis napisała:

> Wy nie uwierzyliscie po przyjęciu ustawy budżetowej
                > Co sue stało ze ta u jesteście nagle łatwowierni ?
                > Gryza was wyrzuty sumienia czy co ?
                >
                No patrzcie państwo. Ustawa budżetowa została uchwalona nielegalnie, a jednak uchwalona. Odpowiada ci to jak rozumiem.
                Wybór Tuska akurat całkowicie legalny. Ale OK, gdyby nawet idąc twoich chorym rozumowaniem miał być nielegalny to co? Odpowiedz hipokrytko.
                Po prostu nie umiecie pogodzić się ze sromotną przegraną i wymyślacie cuda wianki. To nie pierwsze głosowanie na przewodniczącego. Kraje przed głosowaniem już się zadeklarowały. Gdyby jeszcze głosy były w miarę wyrównane to bym zrozumiała, ale przy takiej przewadze! Kończ waść.

• natalia.nat Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 13:56
            Spytano ko jest przeciw i kto się wstrzymał. Masz jakiś problem z logicznym myśleniem. Najwyraźniej.
            • asmarabis Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:08
              Takie głosowanie wołoskim parlamencie by nue przeszło dlaczego dla was jest ok?
              • natalia.nat Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:16
                Dlatego, że 27 państw było ZA Tuskiem. I czy nie zgłosiły sprzeciwu ani wstrzymania czy zagłosowały na tak, to nie ma żadnego znaczenia. Wynik jest jasny.
                • baltycki Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:20
                  Opcji "jestem ze, a nawet przeciw" nie bylo?
                  • tt-tka Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:42
                    baltycki napisał:

> Opcji "jestem ze, a nawet przeciw" nie bylo?

No nie przewidzieli... Ale u nas to tez byla opcja zastrzezona dla jednej osoby smile

• sumire Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 14:24
                Mówisz o tym nad ustawą budżetową? A to się zgadzam.
              • mdro Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:09
                "Takie głosowanie wołoskim parlamencie by nue przeszło"

A to Wołoszczyzna ma parlament? I to będący jakimś wyznacznikiem?
      • issa-a Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 11:18
        >Ale POLSKA nie chce.

ale ty i twój prezio to nie POLSKA.
        Wbijcie to sobie wreszcie do głowy.
        30% pisiorów, zajadłych, nienawidzących wszytkich wkoło, msciwych, z parasolkami i podnózkami, to nie Polska.
        Na szczęście oprócz tej sekty, są inni obywatele tego kraju.
      • anika772 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:07
        Ale POLSKA nie chce.

Nie POLSKA, tylko obłąkany PiS. PiS nie równa się POLSKA.
        • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:11
          PiS to sie bardziej rowna ROSJA, albo jak juz chcemy precyzowac to PUTIN
          • 1elka26 Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:54
            Taki na dzisiaj macie przekaz? Może lepiej zastanów się nad wypowiedzią naszych tuzów dziennikarskich:

Żakowski: Boję się, że Tusk będzie na pierwszym miejscu stawiał Polskę.
            Lis: Nie, nie. Tu bym Cię uspokoił.

Kilka sekund i wszystko wiadomo. Komu na czym tak naprawdę zależy.
            Aha, mam pytanie - ile wam płaca za jeden post? Chyba musisz dobrze zarabiać - dyżur na dwie zmiany co najmniej.
            • iwles Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 15:57

a kto jak nie WY od kilku dni wrzeszczycie wszem i wobec, że przewodniczący RE powinien być BEZSTRONNY ????
            • nathasha Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 18:57
              elka, czy ciebie wrobili w spisywanie wszystkiego co sie pojawia w mediach a co wypowiadaja normalni publicysci? jeszcze czas wypowiedzi do tego okreslasz, no no
    • bzdziagwa.a Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 17:18
      TOTALALNA porażka 27;1, powrót bez tarczy, tylko z broszką
    • zofijkamyjka Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 18:51
      widzieliście powitanie Pani Premier na lotnisku? Biało-czerwone bukiety, podniecony Kaczyński. Jakby z wojny wróciła. Kabaret.
      • sumire Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 18:54
        I oczywiście wygrali smile great success! Kto by się spodziewał takiej retoryki, no kto...
        • zofijkamyjka Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 19:04
          sumire napisała:

> I oczywiście wygrali smile great success! Kto by się spodziewał takiej retoryki, n
          > o kto...

mi sie to skojarzyło z czasami PRL
          • morekac Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 19:22
            Och kandydat był drugi, a Tusk - przedostatni. smile
      • kub-ma Re: Beacie Szydło chyba coś dosypano do jedzenia 10.03.17, 19:20
        To jest niesamowite właśnie. Wszyscy dookoła mówią, że jest inaczej, że bzdury opowiadacie itp., a ci dalej swoje. Żadnej refleksji. Chociaż właściwie nie mają teraz wyjścia, muszą tak "grać" dla swojego żelaznego elektoratu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka