k873 10.03.17, 22:48 Jak oceniacie atrakcyjność panów, z którymi przeprowadzono wywiad? Poniżej link do filmiku: www.youtube.com/watch?v=wR4_OtFODhs&t=495s Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-kasia27 Re: Pytanie do kobiet... 10.03.17, 22:53 Faceci, jak faceci. Ten grubasek według mnie sympatyczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Pytanie do kobiet... 10.03.17, 23:02 Normalni faceci. Gdybym musiała wybierać, to wybrałabym tego szczuplejszego. Wydaje się spokojniejszy i bardziej wyważony od swojego kolegi, ma fajny głos, a poza tym NIENAWIDZĘ takich długich zarostów, są obleśne. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Pytanie do kobiet... 10.03.17, 23:15 atrakcyjność? hm żadnej nie widzę. ten grubszy obleśny. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Pytanie do kobiet... 10.03.17, 23:18 Ten szczuplejszy całkiem, całkiem, ale wg mnie lepiej by wyglądał bez zarostu.Wyglądu drugiego nie komentuje, przyjmijmy że przynajmniej wydaje się sympatyczny. BTW, kiedy WRESZCIE skończy się ta wkur...jąca moda na brody i zarosty ?! Co drugi dzisiaj takie nosi, bez świadomości że pasuje to tak naprawdę niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Pytanie do kobiet... 14.03.17, 21:45 >BTW, kiedy WRESZCIE skończy się ta wkur...jąca moda na brody i zarosty ?! Co drugi dzisiaj takie nosi, bez świadomości że pasuje to tak naprawdę niewielu. Podpisuję się pod tym i czekam z wytęsknieniem na koniec mody na zarost Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Pytanie do kobiet... 10.03.17, 23:22 Nie lubimy być oceniane za wygląd więc i nie oceniajmy. Tv pogrubia . Natomiast panowie zupełnie nie mój target. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Pytanie do kobiet... 10.03.17, 23:40 Pierwszy pan dość ładny, choć chudy. Drugi pan niech się ogoli, bo na razie nie widać. Pierwszy zresztą też powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 01:48 Z grzywką też coś hm. Mniej żelu? Inne uczesanie? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pytanie do kobiet... 10.03.17, 23:50 Wybieram prowadzącego. Z tych trzech jedyny miał ZADBANĄ brodę. Jak można tak się zapuścić na twarzy...? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 01:06 jesli mialabym oceniac tylko wyglad, to broda w postaci krzakow do klaty i do tego piprztyk na czubku glowy skresla kompletnie grubszego. chudszy troche lepiej, ale tez kompletnie nie w moim guscie. broda zadbana, jakos fajnie przycieta, pasujaca do twarzy jest ok, ale takie krzaki bez sensu sa po prostu oblesne i mam nadzieje, ze ta durna moda wreszcie sie kiedys skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 02:42 Wizualnie - koszmarni, totalnie aseksualni. Odpowiedz Link Zgłoś
suchawloszkana3 Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 07:21 Obu panów najpierw bym wysłała do porządnego fryzjera, bo to co prezentują na głowie i brodach woła o pomstę do nieba. następnie dopiero mogłabym zacząć oceniać, choć jak przypuszczam ten większy jednak spotkałby się z moją hehe większą aprobatą, bo przy tym małym czułabym się za duża Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 07:27 Nie znoszę zarost,więc żaden. Ale obaj bardzo sympatyczni Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 23:47 raczek47 napisała: > Nie znoszę zarost I dlatego go nie odmieniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 07:35 Oceniam na kompletnie nie atrakcyjnych. Co nie znaczy, że nie są pewnie sympatyczni itp. Odpowiedz Link Zgłoś
annpierle Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 08:08 Pytasz, bo jeden z nich to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 08:48 no włąśnie -dlaczego pytasz? któryś to twój maż? Odpowiedz Link Zgłoś
k873 Re: Pytanie do kobiet... 14.03.17, 21:24 Ani to ja ani mój mąż. A dlaczego mam nie pytać? Jestem ciekawa, to pytam.Mało to wątków z pytaniem o czyjąś atrakcyjność? Tutaj akurat zainteresowały mnie właśnie te zarosty i brody. Jasne, że któraś by męża pokazała )) Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 09:31 Atrakcyjność fizyczną, tak? Bo intelektualnej itp. nie oceniam, tylko rzuciłam okiem, bez słuchania wywiadu. Musieliby się najpierw ogolić, żebym mogła ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiowa85 Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 11:15 Okropna broda- zaniedbana. Zaczęłam się zastanawiać jak źle musi wyglądać bez niej skoro woli nosić coś takiego na twarzy. Chudy ok, niepozorny Prowadzący był najmniej atrakcyjny wizualnie. Zakładam, ze pytasz o wygląd. (Gruby schudnąć, i zrobić coś z tą brodą, chudy się uśmiechnąć lub trochę ożywić, a prowadzącemu nic nie pomoże) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Pytanie do kobiet... 11.03.17, 23:48 rysiowa85 napisał(a): > Okropna broda- zaniedbana. Zaczęłam się zastanawiać jak źle musi wyglądać bez n > iej skoro woli nosić coś takiego na twarzy. Eeee tam, klasyczna ofiara mody. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Pytanie do kobiet... 12.03.17, 01:25 Ale takie brody nie są modne. Tu jeden pan ma broda a'la taliban, a drugi a'la koziołek matołek. Modne są brody bardzo zadbane, ładnie ostrzyżone itp (zeby nie było, tez lubię tych bród, ponoć to siedlisko bakterii) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Pytanie do kobiet... 12.03.17, 02:00 To pan jest niedouczona ofiara mody. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Pytanie do kobiet... 14.03.17, 21:37 Z wygladu nieatrakcyjni byc moze zyskuja przy poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Pytanie do kobiet... 14.03.17, 21:43 Wygladaja na sympatycznych. Nie lubie mody na brodacza samuraja ale pewnie pod spodem w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Pytanie do kobiet... 14.03.17, 21:40 Wszyscy beznadziejni, włącznie z prowadzącym. Trudno określić, który najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś