Dodaj do ulubionych

You Tuberzy

14.03.17, 12:52
Od jakiegoś czasu moja nastoletnia córka ogląda gwiazdy polskiego you touba
Zazwyczaj wywracało mi flakami jak słyszałam te dziwne okrzyki, czym prędzej się ewakuowałam i zawsze ja ganiłam, że jak to? że jej nie szkoda życia na takie brednie......
......ale ale ostatnio coś sobie tam czytałam u niej w pokoju i mimowolnie zaczęłam słuchać jakiegoś smarkacza, no kurde co za pyskaty mądrala.... Oglądałyśmy razem cały wieczór, obejrzałam z 10 filmików, jak nie więcej i szczerze się cieszę, że moje dziecko ma m. in. takich idoli...
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: You Tuberzy 14.03.17, 15:04
      To sobie jeszcze obejrzyjcie moje idolki big_grinbig_grinbig_grin

• mozambique Re: You Tuberzy 14.03.17, 15:28
        po raz pierowszy widzę ze mozna mieć otłuszczone czoło !!
      • tol8 Re: You Tuberzy 14.03.17, 15:29
        Jprdl...
      • cosmetic.wipes Re: You Tuberzy 14.03.17, 16:23
        O, ..rwa mać!
    • tol8 Re: You Tuberzy 14.03.17, 15:28
      Są nachalni, natarczywi i spamerscy. Córka męża potem stawia żądania, że telefon to tylko iphone, kosmetyki tylko z Sephory a picie tylko w Sturbucks. I lament, jak ojciec nie chce sponsorować
      • zuleyka.z.talgaru Re: You Tuberzy 14.03.17, 16:25
        Szustak nie jest nachalny, Rock tez nie smile AngryJoe robi zabawne recenzje smile
        Masz taki internet na jaki zasluzylas.
    • fabryka.lodow.napatyku Re: You Tuberzy 14.03.17, 16:34
      uwielbiam ogladac rodzinke ze Stanow z 2 letnimi czworaczkami z in invitro
      4 corki, przeslodkie
    • mallard YouTuberzy n/t 14.03.17, 18:58

• danaide Re: You Tuberzy 14.03.17, 21:04
      Syn znajomego spytał kiedyś: słuchaj, ale Ty w tym centrum Wawy to widujesz youtuberów?
      Moja odpowiedź: nawet jakbym się o nich przewróciła, to bym ich nie rozpoznała!

Te bandy z kompami na wspólnym stole w Starbucksie to oni?
    • lauren6 Re: You Tuberzy 14.03.17, 21:55
      Nie mam pojęcia o kim mówisz. Czy to oznacza, że jestem stara? big_grin
      • mallard Re: You Tuberzy 17.03.17, 11:15
        lauren6 napisała:

> Nie mam pojęcia o kim mówisz. Czy to oznacza, że jestem stara? big_grin

Mentalnie tak. tongue_out
    • feel_good_inc Jutuberzy są jak kino czy telewizja 17.03.17, 11:39
      Czyli dostosowani do poziomu oglądających. Wrzeszczą, zachowują się jak debile i kreują na wszechwiedzące mądrale, bo takie jest oczekiwanie gimnazjalnej publiki. I koniecznie trzeba coś masakrować, a w zajawce musi być zdjęcie z otwartą gębą big_grin
      Na szczęście są także kanały dla ramoli, gdzie inteligentni ludzie prezentują ciekawe treści.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka