Dodaj do ulubionych

internet +tv+telefon w Netii

26.03.17, 17:56
polecacie, odradzacie? cenowo wygląda znacznie lepiej niż Upc z którego teraz korzystam
Obserwuj wątek
    • milka_milka Re: internet +tv+telefon w Netii 26.03.17, 18:48
      Ja mam i jest ok.
    • e-kasia27 Re: internet +tv+telefon w Netii 26.03.17, 19:04
      Ja też mam w netii, ale czy jest dobry, czy zły, to nie wiem.
      Działa w każdym razie, czasem lepiej, czasem gorzej, ale nie wiem, czy to wina netii, czy może starych kabli telefonicznych, a może orange, bo kable są ich, po dawnej TP.
      • wioskowy_glupek Re: internet +tv+telefon w Netii 26.03.17, 22:25
        Polecam, tylko pamiętaj dekoder podłączyć po kablu nie po wifi bo może zrywać
    • dorek3 Re: internet +tv+telefon w Netii 26.03.17, 22:57
      Niedawno wybieraliśmy operatora. Mój mąż jak zwykle przejrzal cały net i znalazł wyniki testów że Netia kompletnie nie trzyma parametrów transferu. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Vectrę, też tansza od UPC choć nie tak wyraźnie.
      • bella_roza Re: internet +tv+telefon w Netii 28.03.17, 09:26
        ja właśnie na vectrę widziałam wiele skarg.
        • dorek3 Re: internet +tv+telefon w Netii 29.03.17, 10:27
          Jak szukasz opinii użytkowników to wszyscy providerzy są do bani. Ja piszę o wynikach pomiaru szybkości transferu.
    • tol8 Re: internet +tv+telefon w Netii 27.03.17, 09:54
      Mam od kilku lat i nie narzekam.
    • basiastel Re: internet +tv+telefon w Netii 27.03.17, 18:41
      Cenowo to nie powiem, ale mam z Netią złe doświadczenia. Złodzieje, po prostu. Wystawili mi szereg faktur zawyżając kwotę mojej wobec nich należności o ponad 520 zł. i uchylali się ze skorygowaniem faktur. Dopiero ponad miesiąc po rozwiązaniu umowy, na moje uparte reklamacje, wystawili te korygujące faktury. Nie przeszkadzało to im wystawić mi kolejnej faktury za rzekomo świadczone mi usługi już po wymówieniu. Trzeba ich bardzo pilnować. Tłumaczyli się głupio, że wystawiają faktury korygujące tylko na żądanie. Nie złapiesz za rękę, to okradną.
      Z UPC miałam podobne przeboje. Wystawiali mi 2 faktury korygujące, podnoszące moje zobowiązanie, a powinni odwrotnie. naliczyli mi jakąś nienależną karę na ponad 250 zł. Raz mi nawet naliczyli 50 zł. za internet, choć nie miałam z nimi umowy na ten internet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka