beata985 29.03.17, 12:52 to nie mo że być prawda, warszawa.onet.pl/kolizja-z-udzialem-wiceministra-bartosza-kownackiego-w-warszawie/8gx5cr1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spanish_fly Re: kolejna kolizja 29.03.17, 12:56 Kownacki też na sygnałach po mieście? Pogrzało ich dokumentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: kolejna kolizja 29.03.17, 13:01 za chwilę to i ich sekretarka bedzie uprzywilejowana... Odpowiedz Link Zgłoś
kolibeer2 Re: kolejna kolizja 29.03.17, 13:32 chyba w zyciu nie kupię beemki - no jakieś takie pechowe Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: kolejna kolizja 29.03.17, 13:39 na miejscu czlonkow rzadu balabym sie wsiadac do samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: kolejna kolizja 29.03.17, 13:54 Oni się nie mają czego bać, samochody mają pancerne, jakby co to śmigłowiec z lekarzem będzie w 5 minut. Niestety są zagrożeniem dla innych, ciekawe kiedy ktoś straci zdrowie lub życie w takiej "niegroźnej kolizji". Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: kolejna kolizja 30.03.17, 08:24 fomica napisał: > Oni się nie mają czego bać, samochody mają pancerne, po ostatnim wypadku B.Szydło okazało się coś zupełnie odwrotnego Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: kolejna kolizja 29.03.17, 15:03 ja bym chciała wiedzieć, co takiego ważnego się działo, że ten pan musiał jechać na sygnale. jakieś zagrożenie? szczyt międzynarodowy? czy po prostu wykorzystywał to, że może? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: kolejna kolizja 29.03.17, 15:08 ruscy agenci w rządzie to i ruskie zwyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: kolejna kolizja 29.03.17, 16:21 No ale te osmiorniczki to dopiero byl skandal Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: kolejna kolizja 29.03.17, 22:57 może to będzie taka nasza nowa, narodowa, comiesięczna tradycja? Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: kolejna kolizja 29.03.17, 23:59 DAJCIE IM PRACOWAĆ -- I była zgroza nagłych cisz! I była próżnia w całym niebie! A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebie? B.L. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: kolejna kolizja 30.03.17, 00:00 DAJCIE IM PRACOWAĆ Sorry, miałoby PAJACOWAĆ -- I była zgroza nagłych cisz! I była próżnia w całym niebie! A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebie? B.L. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonagreen3 Re: kolejna kolizja 30.03.17, 00:10 iziula1 napisała: > DAJCIE IM PRACOWAĆ > Sorry, miałoby PAJACOWAĆ Dokladnie ! W ten sposob wszystkie autka powymieniaja se nowe za rzadowe pieniazki. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: kolejna kolizja 30.03.17, 07:32 nie ma problemu, o ile tylko będą się zderzać między sobą. Mogą nawet zawody sobie urządzić. Bo ja lubię mój samochód, lubię moje dzieci, resztę rodziny i znajomych, których czasem przewożę a że do tego pancerną limuzyną nie jeżdżę to mam taką "fanaberię", żeby przedstawiciele władz państwowych poruszający się po publicznych drogach na nich jednak nie pajacowali. Odpowiedz Link Zgłoś
jemeade Re: kolejna kolizja 30.03.17, 08:38 Prowadził kolejny młody, zdolny pupil Antka? Ze znakiem zapytania, bo nie wiem czy młody i zdolny, ale z pewnością pupil, bo zatrudniony od grudnia 2015. Szkoda, że jedyni profesjonalni kierowcy są zarezerwowani dla prezesa, bo może w końcu problem rozwiązałby się sam. Ci kretyni w końcu przygrzmocą w matkę z wózkiem, która niespodziewanie wtargnie na pasy na zielonym świetle i żarty się skończą. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: kolejna kolizja 30.03.17, 17:16 Dobrze, że się wszystko dobrze nagrało, to nie będzie wątpliwości kto pijany był, kto spał: WYPADEK LIMUZYNY MON - BMW Kownackiego Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: kolejna kolizja 30.03.17, 17:22 Cóż. Suweren sponsoruje samochód, suweren pokrywa OC i AC. Tylko szaleć Odpowiedz Link Zgłoś