Dodaj do ulubionych

Filip Chajzer

16.06.17, 21:51
Zobaczyłam właśnie na FB mem opublikowany przez Satyrę Polityczną: Szydło siedzi przy nakrytym stole, patrzy na zegarek, wokół puste krzesła. I podpis - FCh czekający aż syn zejdzie na obiad.
I tak sobie myślę - kim trzeba byc żeby opublikować coś takiego? Cytat z CK Dezerterów mi się kojarzy...
Obserwuj wątek
    • sara.korska Re: Filip Chajzer 16.06.17, 21:51
      Sorry, pusty fotel, nie krzesła.
    • mynia_pynia Re: Filip Chajzer 16.06.17, 22:01
      Żartujesz?!
      • hugo43 Re: Filip Chajzer 16.06.17, 22:09
        Az zerknelam specjalnie,kompletne dno.pewnie beda sie tlumaczyc,ze ktos zhakowal im konto itp.
      • sara.korska Re: Filip Chajzer 16.06.17, 22:14
        Niestety nie.
    • taki-sobie-nick Re: Filip Chajzer 16.06.17, 22:11
      Podli.
    • nathasha Re: Filip Chajzer 16.06.17, 22:28
      Ja w ogole nie rozumiem tej "satyry", ze niby szydlo do chajzera jest podobna ale calej reszty nie chwytam. Natomiast uwazam ze Chajzer nie powinien sie w reakcji znizac do pewnego poziomu
    • kaz_nodzieja Re: Filip Chajzer 16.06.17, 22:28
      Okropne.
      Bydło jak widać wyraźnie jest po każdej ze stron.
    • lauren6 Re: Filip Chajzer 16.06.17, 22:51
      Wzrusza mnie, że w tym kraju można pójść do więzienia za obrazę uczuć religijnych, a za nabijanie się z cudzej śmierci można zostać bohaterem internetuf.
      • kaz_nodzieja Re: Filip Chajzer 16.06.17, 22:58
        Ta strona akurat jest antyPisowska, więc pewnie i antykościelna. Jak widać buractwo dotyka wszystkich.
        Jeżdżenie po śmierci dziecka wyjątkowo obrzydliwe.
    • ichi51e Re: Filip Chajzer 16.06.17, 23:12
      Juz sie tlumacza ze admin nie zrozumial mema i myslal ze to zabawne ze Chajzer jak Szydlo wyglada
      • taki-sobie-nick Re: Filip Chajzer 16.06.17, 23:18
        ichi51e napisała:

> Juz sie tlumacza ze admin nie zrozumial mema

czyli sierotki biedne niezrozumiane - zupełnie jak PiS.
    • feliz_madre Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:11
      Z tego się chyba grubsza afera zrobi. Filip upublicznił dane tego kolesia od mema, napisał że ma adres, a w komentarzach zawrzało - jedni deklarują chęć pobicia, straszą śmiercią, inni wylewają na Chajzera hejt że szczuje i nawołuje do zemsty...
      • ichi51e Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:17
        Nie - ja to widzialam on zaapelowal zeby ktos mu podal te dane a on mu wjedzie na chate i zobaczymy kto kozak. Napisal cos w rodzaju "nie ma co tej k... ukrywac"
        • ichi51e Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:18
          Chyba ze znowu cos sie rozwinelo i akcja sie posunela od wczoraj uncertain
          • ichi51e Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:21
            A tak jest. Ja sie Chajzerowi nie dziwie. Jak ktos ma odwage takie chamskie memy robic niech za to odpowie chociazby foswiadczajac publicznej dezaprobaty. Za to dxiwie sie ludziom ktorzy pod wlasnym nazwiskiem grozby karalne wypisuja
            • nathasha Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:26
              To co napisal sam chajzer to tez jest grozba karalna.
              • kaz_nodzieja Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:35
                No to ją zgłoś gdzie trzeba.
                • nathasha Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:48
                  Lepiej zostawic, zastanow sie kto beknie jak kolesia ktos zaatakuje.
                  • kaz_nodzieja Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:52
                    Już jednego pobitego i jakoś nikt nie beknął.
          • feliz_madre Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:22
            Napisał, że adres już ma - teraz znaleźli się ochotnicy uncertain
      • nathasha Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:18
        Chajzer tez na glowe upadl.
        • rosapulchra-0 Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:28
          A ja mu się nie dziwię. Z tragicznej śmierci jego dziecka zrobiono ohydny i chamski żart. Autor tego mema powinien ponieść srogie konsekwencje.
          • nathasha Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:29
            Od tego sa sądy. Jak cos sie chlopakowi stanir bo jakis wariat go po apelu chajzera zaatakuje to mu to ulzy? Szczerze watpie.
            • ichi51e Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:36
              Ale pod jaki paragraf to podpada? Nasmiewanie sie z cudzego nieszczescia? Ja uwazam ze Chajzer powinien pojechac tam prywatnie spojrzec mu w oczy i apytac sie co nim kierowalo i czy rozumie ogrom cierpienia z ktorego sie nasmiewa. Z drugiej strony pewnie nie chce sobie tego robic woli jak ktos kolesiowi manto spusci. Mysle ze sie przeliczy koles tylko fejm zyskal i awansowal w srodowisku
              • nathasha Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:45
                Pod szkody moralne. To jest z powodztwa cywilnego. Wystarczylby piekny list od adwokata. Przeciez koles przegrana w sądzie ma jak w banku. Zrozumie jak z wlasnej kasy bedzie musial zaplacic pare ladnych tysiecy a z kosztami adwokata moze wyjsc o wiele wiecej. Natomiast to co wypisuje Chajzer jest niedopuszczalnr wlasnie przez to ze komus moze sie krzywda stac. Realna.
                • kaz_nodzieja Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:54
                  To następnym razem inni "dowcipnisie" znad monitorka 2 razy się zastanowią nad poziomem swoich żartów nim puszczą je w sieć. Cenna nauczka.
                  • nathasha Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:15
                    Nikt sie nad niczym nie zastanowi. Nastepnym razem zrpbia zorganizowana akcje bo och bawi to ze tak go mozna z rownowagi wyprowadzic. Przeciez to nie pierwszy raz.
                • biceps_of_steel A Ty byś wtedy zachowała zimny spokój? 17.06.17, 09:07
                  Jakby ktoś śmiał się ze śmierci Twojego zmarłego dziecka?
                  • nathasha Re: A Ty byś wtedy zachowała zimny spokój? 17.06.17, 09:13
                    Nie, co nie znaczy ze bym publikowala dane wysmiewajacego. Zalozylabym sprawe albo wynajela porzadnego informatyka
                    • biceps_of_steel Re: A Ty byś wtedy zachowała zimny spokój? 17.06.17, 09:16
                      A ja chętnie bym gó...arzowi obciął palca.
                  • biceps_of_steel Re: A Ty byś wtedy zachowała zimny spokój? 17.06.17, 09:14
                    Ja nie ukrywam, że miałbym ochotę zatłuc gołymi łapskami sku... No ale ja jestem konserwą wręcz starotestamentową, niegardzącą zbyt Prawem Hammurabiego. Jestem człowiekiem, mam ludzkie odruchy i chętnie bym np. palca odciął za karę.
                  • dotcomhaha [...] 17.06.17, 09:47
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • nathasha Re: A Ty byś wtedy zachowała zimny spokój? 17.06.17, 09:53
                      Moja pierwszs psychofanka. Szkoda ze taka glupia zenulka mi sie trafila, snif snif
                    • kaz_nodzieja Re: A Ty byś wtedy zachowała zimny spokój? 17.06.17, 09:56
                      Ja też jestem bezdzietna, ale mam dokładnie odmienne zdanie.
              • rosapulchra-0 Re: Filip Chajzer 17.06.17, 10:22
                Już był taki jeden, co hejtował mocno Chajzera i Chajzer pojechał do niego z kamerą. Chłystek bardzo wylewnie przepraszał.
                • rosapulchra-0 Sprostowanie 17.06.17, 10:29

To nie był Chajzer, tylko jakiś bokser czy inny sportowiec.
          • vodyanoi Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:30
            A kto jest autorem mema?
            • ichi51e Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:33
              Jakis koles zwolennik Korwina z Zbaszynka glupek go pod swoim nazwiskiem wrzucil jeszcze sie chwalil znajomym
            • ichi51e Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:53
              Straty moralne? Kilka tysiecy z powodu mema? I to juz kolejny raz? Obawiam sie ze sad by tak wysoko nie wycenil - do tego znaczyloby to ze zaplacisz 5k i mozesz spokojnie takie memy trzaskac...
          • biceps_of_steel W Polsce od 7 lat mamy falę szydzenia ze śmierci:( 17.06.17, 09:05
            Te wszystkie smoleńskie "żarty" oraz życzenie śmierci Kaczyńskiemu i Dudzie. Nastąpiła taka znieczulica, że w każdej chwili obrzydliwe żarty mogły dotknąć kogoś, kto PiSu nie lubi.
            Ile razy było, że jak tak że jak zmarł ktoś z PiSu, to czytelnicy Wyborczej pisali komentarze: dobrze mu tak, jednego pisiora mniej.
            • kaz_nodzieja Re: W Polsce od 7 lat mamy falę szydzenia ze śmie 17.06.17, 09:24
              Cóż, niestety masz rację.
              Jest mi smutno bo nie widzę się obecnie już po żadnej ze stron politycznych. To samo guano.
              • biceps_of_steel Re: W Polsce od 7 lat mamy falę szydzenia ze śmie 17.06.17, 09:26
                A na miejscu Chajzera bym chyba gó...arzowi obciął palec.
            • livia.kalina Re: W Polsce od 7 lat mamy falę szydzenia ze śmie 17.06.17, 22:45
              Życzenie śmierci Róży Thun tez cię oburza? Post z dzisiaj:
              https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19225098_1404319612993204_742227248672164963_n.jpg?oh=2178bafea6d293572d8bf0dfe42da2b4&oe=59D01C75
        • lauren6 Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:39
          To ty na głowę upadłaś. Imo gdyby nawet Chajzer zatłukł tego gościa to przyzwoity sąd powinien zastosować nadzwyczajne złagodzenie kary.

Jakbyś miała dzieci to byś wiedziała co to rodzicielska miłość. Nie potrafisz sobie wyobrazić co czuje Filip. Nie ma wiekszej podłosci niż to co go spotkało. A polski kodeks karny nie przewiduje na to paragrafu. Cóż począć?
          • nathasha Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:47
            Lauren, nie znasz sie na prawie, zdrowego rozsadku i tak u ciebie za grosz nie ma, wiec nawet nie bede tego czytala. Bo idac takim torem terrorysci z charlie hebdo mieli racje wpadajac do redakcji z kalachami. Moze sie na bialorus przenies
            • kaz_nodzieja Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:56
              A Charlie Hebdo szydził z tragedii konkretnego człowieka, z imienia i nazwiska?
        • cosmetic.wipes Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:05
          nathasha napisała:

> Chajzer tez na glowe upadl.

Nie nataszo, nie upadł. To osierocony rodzic.
          • nathasha Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:12
            Pamietasz akcje z komentarzami o smierci jego syna? To byla zorganizowana sprawa a rzucajac sie na facebooku tak jej nie zalatwi
            • cosmetic.wipes Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:31
              Jeszcze raz - to ojciec, który stracił dziecko. Ma prawo reagować emocjonalnie i nieracjonalnie.
              A chwastowi, który "bawi" w produkcję tak odrazających memów, wpie...ol nie zaszkodzi.
              • biceps_of_steel Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:37
                Nawet obcięcia palca - będzie miał trwałą przestrogę.
              • nathasha Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:39
                Ale co da? Oprocz dalszego wysypu memow w ramach zemsty? Czy Chajzerowi to ulzy? Mysle ze sa po prostu inne metody. Moze sie myle.
                • ichi51e Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:52
                  Mi sie podobalo jak tu zalatwil - kulturalnie wszyscy sobie wyjasnili m.telewizjarepublika.pl/znany-kulturysta-publicznie-ukaral-mlodego-hejtera-zobacz-wideo,42274.html
                  • biceps_of_steel Re: Filip Chajzer 17.06.17, 10:26
                    Świetnie to zrobił, pamiętam sytuację.
                  • rosapulchra-0 Re: Filip Chajzer 17.06.17, 10:32
                    O to mi właśnie chodziło!
        • konsta-is-me Re: Filip Chajzer 17.06.17, 20:17
          Chajzer upadl na głowę już dawno, to nie pierwsze jego nawoływanie do linczu.
          Poczul się pewnie, bo część internautów to podchwyciła, a za takie pogróżki powinien wylądować w prokuraturze.
    • feliz_madre Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:43
      No mówiłam - zaczęło się - teraz w ramach odwetu na FCh pjawily się nowe memy - duuzo gorsze... Ludzie powariowali...
      • ichi51e Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:49
        To prawda. Tez to zauwazylam. Coz wszystkie po..by odkryly ze jest prosty sposob zeby zostac slawnym
    • purchawkapuknieta Re: Filip Chajzer 17.06.17, 08:54
      ładne toto nie jest. Ale chyba po zimnym lechu i kaczce po smoleńsku powinniśmy być przyzwyczajeni.
      • biceps_of_steel Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:15
        To właśnie od Smoleńska zaczęła się fala obrażania zmarłych, teraz to może dosięgnąć każdego.
        • purchawkapuknieta Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:25
          Wtedy granica została przekroczona. Mem, to tylko słowa. UBywatele PRL są jak najbardziej namacalni i niestety nieobliczalni. Tusk w czwartek dał sygnał do następnego kankana na grobach. Zabawne, dziewczęta z tego forum ochoczo w nim podrygują.
          Mem z Chajzerem jest niesmaczny, ale to żadne nowum.
          • biceps_of_steel Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:29
            To popłuczyny po granicy, która po Smoleńsku została przekroczona.
            A co do UBaweteli RP, na ich manifestacje chodzi Jan Lesiak, który był podejrzewany o organizowanie "wypadków samochodowych" w latach 80-tych.
            • purchawkapuknieta Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:37
              ano. Inspiratorzy tego towarzystwa, wcześniej bydła Palikota, odkrywają się już bez żenady.
              • biceps_of_steel Re: Filip Chajzer 17.06.17, 09:42
                No cóż, nic tylko wnieść toast, że salonowa strona tak dosięga ostatnio dna.
                • mama.nygusa Re: Filip Chajzer 17.06.17, 20:42
                  Nabijanie sie ze smierci kogokolwiek jest chamstwem, ale chajzer , chajer tez przegina, przestaje goscia lubic.
                  • leokadia35 Re: Filip Chajzer 17.06.17, 20:53
                    Ale weź się postaw w jego sytuacji , masz dziecko które ginie w wypadku a jakiś h..j później robi sobie z tego jaja w internetach . Nie ważne jak bardzo jesteś kulturalnym wykształconym człowiekiem na poziomie , zrobisz to samo co Chajzer
                    • dotcomhaha Re: Filip Chajzer 17.06.17, 21:35
                      No dokladnie.ale niektorym mozg wyzarlo juz calkiem jesli chodzi o polit poprawnosc i "kulture".bezdzietnym sie nie dziwie bo w ogóle nie mają pojęcia o czym mówią ale matki..pliss.punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ,mamo nygusa.ciesz się ze to nie spotkało twojego dziecka i nie oceniaj chajzera.
                  • cosmetic.wipes Re: Filip Chajzer 17.06.17, 21:40
                    mama.nygusa napisał(a):

> przestaje goscia lubic.
                    >

Chajzer na pewno się popłacze z żalu.
            • livia.kalina Re: Filip Chajzer 17.06.17, 20:54
              Tak Lesiak pod rekę z córką Szczerby:
              https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19060041_1538213739544154_831589864058061989_n.jpg?oh=0d3d0406069698a5b61e42f5fe7d6c31&oe=59E4F04E
              • biceps_of_steel Re: Filip Chajzer 17.06.17, 23:57
                Faktycznie, ten "Lesiak" z marszu UBywateli PRL ma trochę więcej włosów, ale jak ktoś się nie interesuje tematyką łysienia i nie orientuje w skali NW, to miał prawo pomylić. A i Lesiak ma tyle pieniędzy, że teoretycznie stać go na przeszczep włosów. Teraz widzę, że "nowy <Lesiak>" ma też inny kształt uszu". Co do zdjęcia profili to ma wrażenie, że no i czoło są nieco spłaszczone w przypadku "nowego Lesiaka".
                Jednak skoro Mazguła chodzi na marsze KOD/ORP (UB PRL), to i Lesiak mógłby maszerować.
                • triismegistos Re: Filip Chajzer 18.06.17, 11:46
                  big_grin
    • simply_z Re: Filip Chajzer 17.06.17, 21:38
      Pomijając oczywiście niestosowność mema/dowcipu..to jest on kompletnie nieśmieszny. Idiotyczny jak żartyw familiadzie.
    • lodomeria Re: Filip Chajzer 18.06.17, 02:35
      A ja mam trochę niestosowne w tym wątku pytanie, ale... Co kierowało Szydłem, że dało sobie zrobić takie zdjęcie? I drugie pytanie: takie szklanice na oranżadę do rosołu? I trzecie: co ten makaron tak obsycha w miskach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka