Dodaj do ulubionych

Burberry London

27.06.17, 23:00
Nie wachałam nigdy,bo zawsze ta tandetna buteleczka a raczej jej wdzianko mnie odstraszało a teraz pojawiła się okazja zakupu w atrakcyjnej cenie,możecie coś o tym zapachu napisać? Fajny?trwaly?Cokolwiek bo i takmpewbie kupię ale tak wole najpierw zapytaćsmile
Obserwuj wątek
    • snakelilith Re: Burberry London 27.06.17, 23:12
      Zapach opisany jest jako pudrowo-kwiatowy. Głównie róża, róża, róża, potem słodkawy jaśmin, trochę mandarynki i w bazie patchouli oraz coś drzewnego. Ja patchouli nie znoszę, ale są ludzie, którzy lubią.
    • jola-kotka Re: Burberry London 27.06.17, 23:25
      Nie kupuje sie tak perfum bo one nawet jak ci zapochowo sie beda podobac,to nie wiesz jak beda sie zachowywac i pachniec na tobie. Idz do perfumerii spryskaj sie testerem,sprawdz za 30 minut zapach a potem czy na tobie sa trwale. Zaden wpis na forum ci nie pomoze,ja ci napisze pieknetrwale a na tobie juz takie moga nie byc.
      • alpepe Re: Burberry London 27.06.17, 23:43
        zgadzam się. Ja kiedyś się popsikałam w Douglasie Fendi, takim skórzanym, po 10 minutach nie było śladu po zapachu, a szkoda, był ciekawy.
        • beverlyja90210 Re: Burberry London 27.06.17, 23:52
          dzieki dziewczyny kupiłam, jak jest okazja trudno mi sie opanować haha najwyżej komuś oddam 100 ml za ok 130zł kupiłam zalu nie bedzie wielkiego w razie czegosmile
          • snakelilith Re: Burberry London 28.06.17, 00:18
            O rany, 100ml butla bez wąchania to faktycznie odwaga. A jak nikomu się nie spodobają, to będą wyrzucone pieniądze, a nie okazja. wink
            • beverlyja90210 Re: Burberry London 28.06.17, 00:40
              Trudno i to przeżyje,moja córka na pluszaki wypsika.Ostatnio pół buteleczki Jadore mi wypsikala na lalki Barbi,to bardziej zabolalo
      • minerallna Re: Burberry London 28.06.17, 02:20
        Kupuję próbki perfum, tyle że zapachy raczej niszowe. W sklepie na S lub D nie ma.
        Jak próbka kilka razy użyta, zapach taki jak chce- to kupuje całą "buteleczkę". Tak długo szukam po świecie aż znajdę i kupię smile
    • lillaj Re: Burberry London 27.06.17, 23:51
      Lubię większość zapachów Burberry, choć od London wolę Weekend.
      • lillaj Re: Burberry London 27.06.17, 23:54
        Jeżeli cena atrakcyjna to zdecydowałabym się, choć wg mnie to raczej zimowy zapach.
        • beverlyja90210 Re: Burberry London 28.06.17, 00:00
          przyda sie na zimęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka