lalkaika 02.07.17, 03:41 ze skory.Wiem ,ze jest pierdyliand z kartonu i plastiku.,na jeden sezon. Ile tych waszych linkow naogladalam,... Jesli bedziecie (wiadomo) smencic jakie ja kupilam na ten sezon ..gotowa jestem z likiem oplaca sie eh. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowel1 Re: BUTY.ja lubie 02.07.17, 08:49 W ostatnim wątku bucianym sporo było skórzanych. Lubię skórę, nigdy nie kupuję "eko", ale latem szmaciaki - owszem, czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: BUTY.ja lubie 02.07.17, 09:34 Natomiast ja po latach przekonałam się też do nieskórzanych. Teraz mam i takie i takie. Jak fason, kolor mi się podoba, to kupuję, uwzględniając przeznaczenie (w sensie - nie kupiłabym nie ze skóry na długie chodzenie). A że butów mam więcej niż potrzebuję to ani jedne ani drugie się nie niszczą. Pozbywam się raczej, kiedy mi się znudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: BUTY.ja lubie 02.07.17, 09:59 Mam wyłącznie buty skórzane. Prócz espadryli, aleostatnio zastanawiam się nad zamszowymi espadrylkami Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: BUTY.ja lubie 02.07.17, 10:01 90%moich butow to buty ze skory.Pozostale 10 % gumowe i tkanina ze skora laczona.Mam wymagajace stopy, kupowanie butow z ekoskory jest bez sensu dla mnie,bo w tej samej cenie mozna dostac skorzane. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: BUTY.ja lubie 02.07.17, 10:31 buty na lato mam czesto z jakiejs tkaniny, poza tym wlasciwie prawie wylacznie skorzane. za wyjatkiem butow sportowych, ktore zdecydowanie wole z odpowiednich tkanin, czy kaloszy. w tamtym watku linkowalam buty letnie, wszystkie z roznych tkanin. kolorowe sandalki na koturnie na zewnatrz sa z jakiejs grubej tkaniny, a od srodka podszyte delikatna skorka. czasem zdarzy sie, ze kupie buty z jakiegos syntetyku. potrzebuje buty w rozmiarze 35 i czasem po prostu musze sobie kupic jakies konkretne buty na dana okazje i zwyczajnie biore takie, jakie na mnie pasuja. czasem po miesiacach poszukiwan trafi sie jakas jedna para, akurat z syntetyku, wiec biore. od kilku lat szukam ladnych czolenek na niezbyt wysokim obcasie. szukalam skorzanych, ale chyba w koncu sie poddam i kupie takie, jakie beda. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: BUTY.ja lubie 02.07.17, 11:29 akurat te moje "paskude" - wedlug Ciebie - sa skorzane, tez takie wole. mam jedne szpilki "do patrzenia" i jakies botki z eko-skory (bo sie zakochalam w stylu), a reszta to raczej skorzane buty. aha, i sportowe mam nie-skorzane i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: BUTY.ja lubie 02.07.17, 11:51 Dlaczego "smencic"? Wszystkie moje buty poza parą sportowych są skórzane. Lubię i muszę mieć takie (ekoskóry, plastiki itd. zdarzało mi się kiedyś nosić, ale fatalnie odbijało się to na stanie moich stóp). Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: BUTY.ja lubie 02.07.17, 20:24 Na ten sezon, czyli lato? Conversy plus sandały Clarks, możliwe, że podróba. Odpowiedz Link Zgłoś