syn_psa_zenskiej_proweniencji 05.07.17, 23:17 Znacie przyklady z zycia? Ja mam kilka mniej spektakularnych ale jeden specjalny. Maz znajomej wybral sie z kochanka w gory i zostal porazony piorunem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stacie_o Re: Instant karma 05.07.17, 23:24 Ale mnie to rozśmieszyło, śmieję się jak Camilla z Eskimosów. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: Instant karma 05.07.17, 23:36 Mnie tez, ona teraz tez sie z tego smieje.Karma wraca nietylko kotu Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Instant karma 06.07.17, 00:02 Strażacy przyjechali do kota na drzewie - został przez nich uratowany. Emerytka - właścicielka kota postawiła miłym strażakom herbatę. Gdy wyjeżdżali już od niej - przejechali tego kota. Tu karma może nie wróciła, ale się wyrównało. Ocalili mruczkowi życie ściągając z drzewa by chwilę później zabrać mu życie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Instant karma 06.07.17, 00:15 No patrz! Dziś oglądałam ten film, też naszła mnie myśl na założenie wątku może nie konkretnie w tym temacie ALE ... jakby się ematka wykręciła z takiej sytuacji Film fajny polecam! The Invisible Guest - Trailer Odpowiedz Link Zgłoś
syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: Instant karma 06.07.17, 13:03 Nie chce zdrafzac za duzo detali Pan przezyl Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Instant karma 06.07.17, 13:25 Rozumiem. Ja mam historię, ale tak charakterystyczną, że nie opiszę publicznie. Q bez szczegółów się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Instant karma 06.07.17, 13:33 Myślałam, że chodzi o polecaną karmę instant dla psów lub kotów...głodnemu chleb na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: Instant karma 06.07.17, 20:45 Mialam dodac w pierwszym poscie ze nie chodzi o zarcie dla czworonogow i spolki Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: Instant karma 06.07.17, 13:36 syn_psa_zenskiej_proweniencji napisał(a): > Nie chce zdrafzac za duzo detali Pan przezyl Pewnie któryś detal posłużył za piorunochron. Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia35 Re: Instant karma 06.07.17, 20:56 Koleżanka rozbiła rodzinę i związała się z żonatym , jej życie to koszmar. Chorobliwie zazdrosny facet który nie potrafi sobie nawet odgrzać zupy, kontrolujący każdy aspekt jej życia, cham , prostak i cebulą. Nie pozwala jej nawet pracować . Pewnie się żonka cieszy że się uwolniła Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Instant karma 06.07.17, 21:04 A na czym polega karma (czyli w tym przypadku kara) dla tego okropnego człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś