Dodaj do ulubionych

Instant karma

05.07.17, 23:17
Znacie przyklady z zycia? Ja mam kilka mniej spektakularnych ale jeden specjalny. Maz znajomej wybral sie z kochanka w gory i zostal porazony piorunem
Obserwuj wątek
    • stacie_o Re: Instant karma 05.07.17, 23:24
      Ale mnie to rozśmieszyło, śmieję się jak Camilla z Eskimosów.
      • syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: Instant karma 05.07.17, 23:36
        Mnie tez, ona teraz tez sie z tego smieje.Karma wraca nietylko kotu
    • kaz_nodzieja Re: Instant karma 06.07.17, 00:02
      Strażacy przyjechali do kota na drzewie - został przez nich uratowany. Emerytka - właścicielka kota postawiła miłym strażakom herbatę. Gdy wyjeżdżali już od niej - przejechali tego kota.

Tu karma może nie wróciła, ale się wyrównało. Ocalili mruczkowi życie ściągając z drzewa by chwilę później zabrać mu życie.
    • kkalipso Re: Instant karma 06.07.17, 00:15
      No patrz! Dziś oglądałam ten film, też naszła mnie myśl na założenie wątku może nie konkretnie w tym temacie ALE ... jakby się ematka wykręciła z takiej sytuacjitongue_out Film fajny polecam!

• szarsz Re: Instant karma 06.07.17, 12:30
      Ale że na śmierć?
      • syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: Instant karma 06.07.17, 13:03
        Nie chce zdrafzac za duzo detali wink Pan przezyl
        • szarsz Re: Instant karma 06.07.17, 13:25
          Rozumiem. Ja mam historię, ale tak charakterystyczną, że nie opiszę publicznie. Q bez szczegółów się nie da.
          • aqua48 Re: Instant karma 06.07.17, 13:33
            Myślałam, że chodzi o polecaną karmę instant dla psów lub kotów...głodnemu chleb na myśli smile
            • syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: Instant karma 06.07.17, 20:45
              Mialam dodac w pierwszym poscie ze nie chodzi o zarcie dla czworonogow i spolki
        • c2h6 Re: Instant karma 06.07.17, 13:36
          syn_psa_zenskiej_proweniencji napisał(a):

> Nie chce zdrafzac za duzo detali wink Pan przezyl

Pewnie któryś detal posłużył za piorunochron.
          • leokadia35 Re: Instant karma 06.07.17, 20:56
            Koleżanka rozbiła rodzinę i związała się z żonatym , jej życie to koszmar. Chorobliwie zazdrosny facet który nie potrafi sobie nawet odgrzać zupy, kontrolujący każdy aspekt jej życia, cham , prostak i cebulą. Nie pozwala jej nawet pracować . Pewnie się żonka cieszy że się uwolniła
            • kaz_nodzieja Re: Instant karma 06.07.17, 21:04
              A na czym polega karma (czyli w tym przypadku kara) dla tego okropnego człowieka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka