Dodaj do ulubionych

Tani nocleg Dąbki

23.07.17, 21:54
Potrzebuję na dwie noce dla biednej rodziny z jednym dzieckiem i szczeniakiem, szósty i siódmy sierpnia, kiepskie warunki mile widziane aby było jak najtaniej. Stary ośrodek też ok. Dziecko musi zmienić klimat ze względu na zdrowie, kasy brak, więc musi być tanio. Pomoc mile widziana.
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Tani nocleg Dąbki 23.07.17, 22:03
      Namiot?
    • lellapolella Re: Tani nocleg Dąbki 23.07.17, 22:07
      Te Dąbki koło Darłowa? Jeśli tak, to stamtąd jest dosłownie rzut beretem do Bobolina. Ludzi mniej, plaża piękna i znacząco taniej. Są pensjonaty, domki i agro - do wyboru. Namiary z numerami telefonów znajdziesz w sieci.
      • astomi25 Re: Tani nocleg Dąbki 23.07.17, 22:08
        Zmiana klimatu na jedna noc cos da?!
        • manala Re: Tani nocleg Dąbki 23.07.17, 23:46
          też mnie to zastanowiło
          • little_fish Re: Tani nocleg Dąbki 24.07.17, 00:26
            Zwłaszcza w połączeniu z kiepskimi warunkami w starym ośrodku. Wątpię żeby to komuś wyszło na zdrowie. Jak jeszcze pogoda nie dopisze, to raczej podupaść na zdrowiu można
    • taki-sobie-nick Re: Tani nocleg Dąbki 23.07.17, 23:31
      Najtaniej wypadają pola namiotowe.
    • capa_negra Re: Tani nocleg Dąbki 24.07.17, 00:30
      ściema, zmiana klimatu to 2 tygodnie, a nie 2 dni
    • czekoladazzurawina Re: Tani nocleg Dąbki 24.07.17, 09:10
      Tak, ja wiem, że zmiana klimatu to na dwa dni da niewiele, ale na więcej nie ma kasy, a głównie chodzi o to, żeby dziecko ruszyło się z domu chociaż na krótko.
      • little_fish Re: Tani nocleg Dąbki 24.07.17, 09:28
        Jak ma się po prostu ruszyć z domu to może lepiej jakaś niedroga agroturystyka, niekoniecznie nad morzem, będzie pewnie taniej
      • przystanek_tramwajowy Re: Tani nocleg Dąbki 24.07.17, 09:35
        Jak nie mają pieniędzy, to po co ciągną się tam wszyscy? Niech jedzie matka z dzieckiem, a ojciec posiedzi w domu. Wystarczy na dwa dodatkowe dni pobytu, a może tatuś zapracuje na kolejne dwa i już się zrobi prawie tydzień. Chyba, że tatusiowi też lekarz zalecił zmianę klimatu. smile
        • aagnes Re: Tani nocleg Dąbki 24.07.17, 09:39
          Dokładnie o tym samym pomyślałam, i ten szczeniak- też klimat musi zmienić??? Aktualnie jestem w dąbkach, wszędzie oblężenie, na kwaterach prywatnych trzeba szukać pokoju, po prostu dzwonić. Natomiast co do ośrodków- raczej nie ma szans, najczęściej wynajmują na turnusy min tygodniowe
      • ichi51e Re: Tani nocleg Dąbki 24.07.17, 09:39
        A sanatorium nie wchodzi w gre?
    • czekoladazzurawina Re: Tani nocleg Dąbki 24.07.17, 09:12
      Myślałam o polu namiotowym, ale sprzętu brak.
    • przystanek_tramwajowy Re: Tani nocleg Dąbki 24.07.17, 09:58
      I czy muszą jechać na początku sierpnia czyli w szczycie sezonu, gdy jest najdrożej? Po 15 sierpnia nadmorskie miejscowości powoli pustoszeją i można wynająć pokój taniej.
      • little_fish Re: Tani nocleg Dąbki 24.07.17, 10:01
        Albo wręcz we wrześniu.
        • przystanek_tramwajowy Re: Tani nocleg Dąbki 24.07.17, 10:04
          Września nie proponowałam, bo może dziecko szkolne, ale druga połowa sierpnia jest tańsza niż początek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka