berlin30 27.08.17, 09:26 m.huffpost.com/uk/entry/uk_59a18ebae4b05710aa5c8c7b?ir=UK. I co,nie tylko u nas bija sie o towar,Angole jak Polacy😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia.kalina Re: Lidl walka o towar 27.08.17, 14:08 Bo ludzie wszędzie są tacy sami. Co nie znaczy, że wszyscy są tacy sami. Ale w każdym kraju jest podobny odsetek tych, którzy rzucają się na promocje w lidlu, są gotowi o poszczególne produkty bić się, są wybitnie uzdolnienie muzycznie, mają smykałkę do matematyki, lubią zwierzęta, sa zdolni do morderstwa, gwałtu, maja autyzm, lubią majsterkować, sa homoseksualni, są albinosami, mają rozliczne talenty artystyczne itd itd. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiowa85 Re: Lidl walka o towar 27.08.17, 14:52 ale nie wszędzie jest Lidl ... niestety ja w pobliżu nie mam , wiec nawet odpowiedniej scenerii do szarpania sie z ludzmi . Biedronka to jednak nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
falundafa Re: Lidl walka o towar 27.08.17, 15:07 nas nie przebili, po podłodze się nie tarzali poza tym i tak wiadomo, że opijusy Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Lidl walka o towar 28.08.17, 09:06 berlin30 napisała: > m.huffpost.com/uk/entry/uk_59a18ebae4b05710aa5c8c7b?ir=UK. I co,nie tylko u nas bija sie o towar,Angole jak Polacy😀😀 Gdzie ty widzisz bijących się tam ludzi o towar? Marna, rzekłabym, dziadowska prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Lidl walka o towar 28.08.17, 09:32 Przy "bitwie o karpia" to jakaś nudna amatorszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Lidl walka o towar 30.08.17, 09:43 Chyba mi kawa nie weszła, bo nie zarejestrowałam żadnej bójki na załączonym materiale. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Lidl walka o towar 30.08.17, 09:57 berlin30 napisała: > I co,nie tylko u nas bija sie o towar,Angole jak Polacy żenada, parę osób pod sklepem przed otwarciem to jest ta bitwa? a może, że się wyprzedało!? bez żartów... Odpowiedz Link Zgłoś