Mam chęć na dobry thriller. Chyba trailer filmu "Mother!" Darrena Aronofskiego tak mi narzucił ten klimat, ale film ma premierę dopiero na początku listopada, więc na razie muszę sobie poczekać...Z chęcią obejrzałabym w domu na dvd albo laptopie, film z mrocznym klimatem i odpowiednią dozowaną porcją strachu...Macie coś dobrego do polecenia? Zaznaczam tylko, że chcę aby to był FILM, a nie serial, bo choć wiem, że dzisiaj seriale to prawie jak filmy i są takie paroodcinkowe, ale seriali o kryminalnej tematyce obejrzałam już trochę i mam ochotę na dobry FILM.Z zaznaczeniem,że ma to być film najlepiej z ostatnich 3 lat, no max. do 5 czy niech będzie, że do 7 lat wstecz. Nie chcę więc filmów typu "Co kryje prawda" z Michelle Pfeiffer i Harissonem Fordem, bo to widziałam i nie interesują mnie tez obrazy typu Anabelle i wszelkie jej odnogi. Polecicie coś fajnego i emocjonującego? Lubię własnie obrazy w typie trailera "Mother!"
mother!
Wiem, że to może takich filmów nie ma zbyt wiele, ale może macie coś na podorędziu?