tryggia 19.10.17, 19:34 Następna idzie w ślady Ewy Minge. Taka piękna baba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauren6 Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 19:57 Mnie przede wszystkim razi ten platynowy blond. Kolejna po Warnke, która zamienila ładną naturalną fryzurę na "topielicę", jak to określa pudel. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 20:06 Zgadzam się - piękna dziewczyna a wygląda teraz jak transwestyta Sztucznie i androgynicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 17:16 To też, ten odcień blondu i takie równe, geometryczne cięcie sprawdzają się chyba tylko podczas odpowiednio wystylizowanych sesji zdjęciowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 23:25 Wyglada duzo lepiej niz wygladala. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 23:31 Błagam joła to jak ty musisz wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 01:35 No ja nie po pierwszym wypelnieniu ale nie Ewa M ,ja z kolei mam awersje do zmarszczek chomikow opadajacych powiek wiec pewnie dlatego dla mnie ona wyglada ok. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 19:42 Ale co tu się właściwie wydarzyło? Brwi? Kości policzkowe? Czy po prostu makijaż? Widzę że coś jest inaczej ale co? Odpowiedz Link Zgłoś
noemi29 Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 19:53 Madzi już zaczęła wiotczeć twarz, pojawiły się tzw. chomiki, pewnie ponaciągała się. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 20:08 No nie wiem... Przejrzałam jej starsze zdjęcia w necie i wydaje mi się że zawsze wcześniej występowała w dość mocnym makijażu (tutaj oszczędny), sztucznych rzęsach, ciemnych brwiach, hollywoodzkich falach... Ten nowy look jest chyba po prostu bardziej zbliżony do jej naturalnego wyglądu (pomijam okropny kolor włosów). Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 01:20 Może ta zmiana jest spowodowana jakąś nową rolą? Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 09:01 Nie, ona jest teraz wyzwolona, czytałam na fb. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 23:08 Mnie się wydaje, że nastrzyknęła sobie dolinę łez, czyli górną część policzków pod oczami. Chyba minimalnie dostrzyknęła usta, bruzdy nosowo wargowe i pewnie skronie. Wygląda na lekko spuchniętą, twarz straciła naturalne krzywizny i spłaszczyła się, nie wygląda źle ale już wkroczyła na niebezpieczną ścieżkę. Ja jestem za liftingiem jak zaczyna wisieć twarz, ciach-ciach i już jest lepiej, a ostrzykiwanie prędzej czy później prowadzi do efektu twarzy jak balon. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 09:13 Nie tylko - spójrz na to jak zmienił się jej rysunek brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 08:36 Widziałam Ją w TVN w telewizji śniadaniowej. Nie poznałam. Jarzylam że jakaś znajoma twarz ale nie mogłem wpaść kto to . Sobowtór czy co. Dopiero jak na pasku napisali. Powyższe zdjęcie jest ok, " na żýwo" dochodzi jeszcze brak mimiki. No cóż była naprawdę bardzo piękną kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 20:01 Nie pojmuję dlaczego kobiety to sobie robią?😱 Może to jakaś nowa sekta, w której aby uzyskać zbawienie czy cośtam muszą upodobnić się do ufoludka?😜😀😜 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 20:08 Znudziło jej się. No ileż można być piękną ? Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 20:28 Powiedziala, ze znudziło jej się bycie Barbie. Tylko dla mnie Barbie nie była - wyglądała naturalnie w tamtej fryzurze a teraz kolor i kształt fryzury totalnie zepsuł jej wygląd choć twarz i figura nadal super. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 20:38 twarz jest napompowana, wygląda to już dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 21:01 Na tym zdjęciu wygląda znakomicie ma naturalną, piękną twarz i świetną fryzurę, w niczym nie przypomina Barbie i.wpimg.pl/O/476x660/d.wpimg.pl/2006000713-913283152/magda-mielcarz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 21:09 to jeszcze sprzed ery wypełniaczów. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 21:23 Znudziło jej się bycie Barbie to po co te poprawki? Zmieniła sobie rysy twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 08:45 > Powiedziala, ze znudziło jej się bycie Barbie. Ona dopiero teraz wygląda jak sztuczna lalka. Wczesniej była po prostu piękną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 20:14 i tak jest ładniejsza niż średnia krajowa Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 21:03 Jak dla mnie jest ok, ale jestem w mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 21:09 Dla mnie również wygląda bardzo dobrze, tyle, że jest już starsza. Jeśli już, to widzę jakieś poprawki przy ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
zofijkamyjka Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 17:38 livia.kalina napisała: > Dla mnie również wygląda bardzo dobrze, tyle, że jest już starsza. bo to piekna kobieta wiec jeszcze nie do końca sie oszpeciła ale widać już straszna sztuczność twarzy. Jak dla mnie idzie w bardzo złym kierunku: kamienne rysy + duże usta Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 21:24 Dla mnie też wygląda dobrze. Nie wiem o co chodzi z tą krytyka. Wcześniej wyglądała nudno i banalnie. Teraz bardzo dobrze. A co zlego w kolorze włosów to nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 21:29 Podoba mi się. Fajna fryzura, fajne ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
89mumin Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 21:30 Wcześniej mi się bardzo podobała, teraz według mnie wygląda niekorzystnie jak na swoje możliwości. Jednak mam wrażenie, że ma też gorszy okres - wygląda na zmęczoną i chyba schudła - może to jakieś problemy zdrowotne. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 19.10.17, 21:42 89mumin napisała: Jednak mam wrażenie, że ma też gorszy okres - wygląda na zm > ęczoną i chyba schudła - może to jakieś problemy zdrowotne. Też mi się tak wydaje. No i niestety metamorfoza ją trochę obnażyła - akurat ten odcień blondu podkreśla i zwraca uwagę na różne niedoskonałości. Cera Magdy wygląda po prostu gorzej, a tym samym wizualnie dodaje lat. Akurat jej atutem zawsze był naturalny, mocno słowiański wygląd i rezygnowanie z niego to jak widać prawie zbrodnia. Pamiętam jak jakieś 3 - 5 lat ma na głowie trochę inny, ale też żółtawy blond na głowie i też wyglądała w nim gorzej.Nawet topielica Warnke wygląda od niej lepiej, tak już dopisuję porównując różne blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 00:49 W najnowszym odcinku Supermodelki Plus Size Ewa Minge jest pokazana, jak przychodzi do dziewczyn w teatrze i coś tam im tłumaczy. Nie jest mocno oświetlona i pokazywana od przodu, i niestety jeszcze bardziej dobitnie widać, jak twarz jest sztuczna, jak jest duża i niepasuje do reszty drobnego ciała. A jeszcze bardziej ten wizerunek nie pasuje do tego, jaką fajną, mądrą, silną wydaje się być osobą. I najgorsze jest to, że sama minge to widzi. W jednym z pierwszych odcinków o tym opowiadała, że za późno nauczyła się żyć w zgodzie ze swoim ciałem. Ale jednocześnie chyba nie ma jak tego cofnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 01:08 Też mnie dziwi ten dysonans. Fajna babka i taka szkaradna twarz po ingerenchach chirurgów. Patrząc na nią jestem jeszcze bardziej zdystansowana do chirurgii plastycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 09:19 Wg mnie zmiana bardzo niekorzystna. Twarz - pierwszy krok w kierunku kobiety- kota, fryzura - fatalny kolor i zła długość, włosy wyglądają na spalone. Przed wypełniaczami wyglądała super, nawet jeśli były oznaki starzenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 17:13 Najbardziej podoba mi się, że pani wyjaśnia napompowanie sobie twarzy tym, że wreszcie chce wyglądać naturalnie, a nie jak barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 17:19 Mielcarz?piekna? "nie sondze" Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 17:29 Może się nie podobać, ale akurat Magdę Mielcarz zaliczyłabym do kategorii 'wygrała na loterii genetycznej', subtelna blondynka. Aktorką za to jest straszną, drewniana do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 17:36 Przyznam to nawet ja, fanka brunetek. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 20.10.17, 17:40 Ja też z reguły podziwiam urodę brunetek, ale trudno nie przyznać, że Doutzen Kroes np. jest pięknością. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 21.10.17, 00:25 Mada była przepiękna, bo teraz niestety...eh. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 21.10.17, 05:40 Nie moglam sie na ta kobiete napatrzec, to byl urodowy cud. I wlasnie ostatnio gdzies na youtubie z prowfilu przemknela mi jej maska, I pierwsza mysl, o nie, ona? why? Tragedia. Zastanawiam sie, czy te wszystkie chirurgie to nie jest jakas nowa , nieodkryta choroba mentalna, bo nie moge tego pojac. Taka Hanna Lis tak samo. Kto jeszcze zostal nieruszony>? Pania Molek osttanio widzialam, chyba jedyna zdrowa na umysle I dodam jeszcze, ze taka Joanna Przetakiewicz, co I gdzie robi, ze nie zrobila z siebie potwora a jednoczesnie wyglada jak 30 parolatka, to mysle ze jej kolezanki piwinny zwrocic sie o adres do chirurga Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 21.10.17, 11:38 Tak, Przetakiewicz jest przerobiona bardzo, ale dobrze to wygląda. Umiejętnie z chirurgów korzysta również Kinga Rusin. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 22.10.17, 13:07 I Małgorzata Foremniak. A na drugim biegunie jest Maja Sablewska. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 22.10.17, 13:14 Moim zdaniem korzystny efekt mogą osiągnąć tylko te panie, które subtelnie poprawiają naturę. Natomiast te, które przerabiają urodę na inną zawsze osiągają mniej lub bardziej upiorną maskę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Magda Mielcarz, nieeeeee! 22.10.17, 13:16 a ja nie wiem kto to Odpowiedz Link Zgłoś