Dodaj do ulubionych

sny - wtf?

13.11.17, 14:47
o byłym, z którym nie jestem od 15 lat, nie widziałam go od jakichś 8-9, nie mamy konatktu, nie ma go nawet na FB, żebym miała mieć jakieś skojarzenia. Nie myślę o nim nigdy, nic mi sie nie kojarzy, to ja go rzuciłam, a śni się mega często. Śni się tak, jakbyśmy byli razem, wręcz jakbyśmy byli małżeństwem. Tak jak dziś - śniło mi się, że umarł i ja tak strasznie płakałam, że aż obudziłam się zalana łzami O_O. Nie tęsknię za nim, nie żałuję, uważam, że bardzo dobrze zrobiłam zostawiając go. Jedną rzecz miał dobrą suspicious ale sny nie są wcale erotyczne.
ki czort? po co po co po co po co?
Obserwuj wątek
    • spanish_fly Re: sny - wtf? 13.11.17, 14:49
      Mnie się ostatnio śniło, że byłam w przyjaznych relacjach z Beatą Szydło. Taka pora roku widać wink
      • sanrio Re: sny - wtf? 13.11.17, 16:14
        o, to nie wiem który sen gorszy big_grin
    • milva24 Re: sny - wtf? 13.11.17, 14:50
      Może w innym wymiarze nadal jesteście razem wink
      • itka-julitka Re: sny - wtf? 14.11.17, 13:38
        dokładnie tak powiedziałaby moja znajoma, i to jak najbardziej serio ! Uważa ona, że sny sa odzwiersiedleniem innych wymiarów. Że jest wiele rzeczywistości równoległych, ze jest wiele "ja" w innych wymiarach. I tylko poprzez sny te wymiary się ze sobą niekiedy łączą. więc jeśli śni Ci się babcia, która de facto nie żyje od lat, ale sen dzieje się jakby obecnie, w i nim babcia żyje zdrowo, to znaczy, że ta babcia w dlaszym ciagu żyje, ale w innym wymiarze. Opowiadałam jej kiedys, że czesto miewam sny, że mam wypadek samochodowy. Stwierdziła, że na pewno w jakimś innym wymiarze mialam wpadek, pewnie bardzo powazny, moze smiertelny i teraz ta trauma mnie prześladuje.
    • cauliflowerpl Re: sny - wtf? 13.11.17, 15:07
      My dzis z moja przelozona gralysmy na flecie poprzecznym w orkiestrze detej, w dodatku transponujac nuty z pierwszego klarnetu. Szlo nam fatalnie, na szczescie obu, bo jak pierwsza zagralam swoja partie to sie chcialam ze wstydu spalic a tu sztama - obie jestesmy beznadziejne big_grin
      • sanrio Re: sny - wtf? 13.11.17, 16:13
        big_grin
      • gama2003 Re: sny - wtf? 14.11.17, 14:15
        smile

To ja dziś dla odmiany miałam coś jakby erotycznego.
        Po fakcie przypomniało mi się, że jestem mężatką smile.
        Od rana mam dobry humor smile
        • cauliflowerpl Re: sny - wtf? 14.11.17, 16:12
          A dla odmiany mnie się śnił mój EX!
          Jakieś takie ostatnie podrygi, już byłam na etapie wyprowadzki. Najbardziej pamiętam, że zostawiłam rower przed jakąś kawiarnią i bałam się, że mi ukradną. Na szczęście ukradli inny big_grin
          • cauliflowerpl Re: sny - wtf? 14.11.17, 16:18
            Ja generalnie co noc mam sny, bardzo chciałabym móc je nagrywać w jakiś sposób, bo czasem są tak absurdalne, że głowa mała...
            • gama2003 Re: sny - wtf? 14.11.17, 16:23
              No to podajmy sobie łapki.
              Ja mam sny tak durnowate, że chyba załamałabym psychiatrę. Intensywne, sensacyjne, przeplatane koszmarami. Jak pojawi się przyjemny i relaksujący to święto lasu wink.
    • zona_glusia Re: sny - wtf? 14.11.17, 12:52
      Bardzo lubię teorię, oczywiście nie wiem na ile jest prawdziwa, że sny służą mózgowi do porządkowania połączeń między neuronami. Utrwalania, wzmacniania potrzebnych i osłabiania, pozbywania się tych zbędnych. Być może to zrobił Twój mózg i stąd ten sen. smile
    • asia_i_p Re: sny - wtf? 14.11.17, 14:10
      Może nie chodzi o niego tylko generalnie o to, że twoje życie mogłoby mieć inną wersję i we śnie badasz, jakby to było? I nie on się liczy, tylko okres, w którym był w twoim życiu, bo wtedy podejmowałaś kluczowe decyzje?
    • isanek Re: sny - wtf? 15.11.17, 07:18
      Miałam kiedyś podobną sytuację- przyśnił mi się były sąsiad, którego nie widziałam parę dobrych lat. Następnego dnia na siebie wpadliśmy - tak więc i Ty rozglądaj się uważnie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka