Dodaj do ulubionych

Nękana Dominika

30.11.17, 19:04
Pani przedstawiająca się jako pisarka i od 18. roku życia bywalczyni salonów artystyczno-intelektualnych, jedna z autorek manifestu? wyznania? apelu? na temat molestowania przez 2 dziennikarzy GW i KP, pisząca o rape date w wykonaniu późniejszego partnera chyba przedawkowała internety i wystosowała takie oświadczenie.
Oświadczam, że próby zdyskredytowania mnie w przestrzeni publicznej będę traktować jako formy nękania, które mają wpłynąć na moje zeznania w sprawie karnej i jeśli będzie się to powtarzało złożę zawiadomienie do odpowiednich organów.
codziennikfeministyczny.pl/oswiadczenie-dominiki-dyminskiej/
Bardzo interesujące oświadczenie, zwłaszcza że każdy z kompulsywnie grafomańskich utworów pani pisarki jest hermetycznie środowiskowy i ktoś bardziej obyty w tych elitarnych kręgach identyfikuje postaci i fragmenty wydarzeń.
Ciekawa jestem czy ww. oświadczenie dotyczy także np. fatalnych recenzji produktów literackich pani Dominiki; dyskusji na forach; wspomnień jej eksa etc.

A w charakterze wisienki, zaprezentowana w "Codzienniku Feministycznym" oryginalna koncepcja pana podającego się za adwokata:
Domniemanie niewinności jest fikcją prawną stworzoną na użytek procesu karnego.
codziennikfeministyczny.pl/nie-trzeba-czekac-domniemanie-niewinnosci-nie-ma-nic-do-rzeczy/ <niech się wypowie jakiś prawnik, pliz>
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka