Dodaj do ulubionych

Duduś, chodź tu. Duduś! :D

13.12.17, 09:13
www.pudelek.pl/artykul/121712/anella_kloci_sie_z_chirurg_plastyczna_ktora_odmowila_operacji_przez_pania_pieniazki_nie_trafiaja_do_polskiego_budzetu_pani_jest_totalnie_wrozka/
Powiedzcie, że to się nie dzieje naprawdę. Co ta kobieta sobie zrobiła? I jeszcze kłóci się z chirurgiem.
Czy przyszłoby wam kiedyś do głowy wołać w programie telewizyjnym do partnera- Duduś!? big_grin
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 09:20
      "Nie zamierzam dyskutowac na poziomie"rozlozylo mnie na lopatki😊 ja mam wrazenie,ze jej wyssano nie tluszcz a mozg, a troska o budzet panstwa jest rozczulajaca😂
    • lauren6 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 09:28
      Jak tak się troszczy o budżet państwa to niech odda te 3,5 tyś, które wg pudelka zainkasowała za ten żenujący występ.

Nie wiem po co telewizje śniadaniowe promują takie miernoty umysłowe. To żenujące.
      • princesswhitewolf Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 09:52
        bo telewizje sniadaniowe maja duza konkurencje na wszystkich programach i szukaja sensacji . Dziwo przyciaga nadal
    • lady-z-gaga Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 09:31
      Dla mnie prawdziwym dramatem nie jest jej wygląd, ale to, że państwowa telewizja zaprasza takiego debila i płaci za to honorarium.
    • heca7 Re: I jeszcze mam takie pytanie... 13.12.17, 09:34
      Pani jest architektką. Czy mimo jej wyglądu podjęłybyście z nią współpracę przy budowie czy przebudowie domu/mieszkania? Tak szczerze?
      • lady-z-gaga Re: I jeszcze mam takie pytanie... 13.12.17, 09:41
        chyba żartujesz big_grin
      • edelstein Re: I jeszcze mam takie pytanie... 13.12.17, 09:44
        Jej cialo swiadczy o tym,ze slaby z niej architekt, proporcje nie sa jej znane😂
        • heca7 Re: I jeszcze mam takie pytanie... 13.12.17, 09:48
          A tak się chciałam upewnić w kontekście popularnego- nie ciało lecz wnętrze wink
          • 1st.world.problems Re: I jeszcze mam takie pytanie... 13.12.17, 09:58
            Jak babka buduje w ten sposób markę osobistą to raczej kariery w zawodzie-podobno-wyuczonym nie zrobi.
          • kanna Re: I jeszcze mam takie pytanie... 13.12.17, 17:54
            > nie ciało lecz wnętrze

Niestety, wnętrze tej Pani wydaje się być bardziej zrujnowane niż ciało.
      • thea19 Re: I jeszcze mam takie pytanie... 13.12.17, 14:18
        projektuje pontony?
      • mamolka1 Re: I jeszcze mam takie pytanie... 13.12.17, 17:58
        To jest jak podaje pomponik czy inny kundelek "architektka pasywna" ....
        Ja wiem, że są domy pasywne ale takiej specjalizacji zawodowej popartej studiami to chyba nie ma...
        Z niej taka architektka jak że mnie miss Polonia.... Mam duże wątpliwości czy Toto gimnazjum z ocenami pozytywnymi ukończyło
    • barbibarbi Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 09:42
      To powinno być w programie z cyklu "nie do wiary"
    • jednorazowy22 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 11:44
      No tak po prawdzie, to ten nos ma paskudny, i szyja jakaś taka pomarszczona, i za duże bruzdy na twarzy, poliki jakiś takie obwisłe ma...., oj , dużojeszcze trzeba poprawić, aby jak Barbie wygladać, ale to chyba nic nie pomoże, bo na jakaś taka stara wygląda. Ile ona w ogóle ma lat?
      • 1st.world.problems Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 14:16
        Podobno 25.
        Rozenkowa na potrzeby PPD i show biznesu tez się odmlodzila o 9 la. Tu też raczej bardzo ciezko wierzyć plotkom czy innym pudelkom
    • thea19 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 14:21
      przez te pontony z parchem sepleni, w policzkach ma jakies guzy a miedzy uszami nitke. za 10lat bedzie wygladac gorzej niz majkel przed smiercia.
      • heca7 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 15:41
        Mam wrażenie, że ona też żeber nie ma.
        No i ciągle powtarza nasze ulubione forumowe słowo- pieniążki wink
        Pamiętajcie dziewczyny , róbcie operacje plastyczne tylko w Polsce, dzięki temu "pieniążki" zostaną w kraju big_grin
        • manon.lescaut4 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 16:26
          Ale przecież mówiła, ze robiła operacje za granica? Czy nie?smile
          Ogólnie ciekawa sprawa, nie mogę się nie zastanowić: skąd wzięła na to „pieniążki”? Skoro jest 25-letnia architekt, to kiedy i jak zdążyła na to zarobić? Czy nadal pracuje w zawodzie?wink
          • 1st.world.problems Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 16:34
            Może mieć majetnych rodziców, którzy jeszcze się łudzą, ze po nich pracownie przejmie. Z tą jej elokwencja to cud ze w ogole studia skończyła.
            Usta robiła w Rosji jakąś nieczęsto praktykowaną metodą (komórki macierzyste ze szpiku)
            • manon.lescaut4 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 16:37
              Powaga? Przecież przeszczepy komórek macierzystych to są poważne medyczne sprawy, obarczone ryzykiem, stosowane w przypadku poważnych chorób, a nie nadmuchiwania warg OJP!
              • 1st.world.problems Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 16:46
                W med estetycznej (m.in. odmladzanie skóry) stosuje sie komórki macierzyste - jednak nie ze szpiku tylko z osocza.

viva.pl/ludzie/newsy/polska-barbie-anella-powieksza-sobie-usta-szpikiem-kostnym-112091-r1/
                Podają ze sama wypisywala/wygadywala na swoim insta ze byla w St.P i zdradziła cel podrozy
          • heca7 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 16:54
            Pewnie Duduś wyłożył wink
        • maggi9 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 17:17
          Ona wygląda zupełnie inaczej na tych swoich fotoszopowanych fotkach na insta - wtedy faktycznie można pomyśleć, że żeber nie ma. Ale już w TV czy np tu: www.instagram.com/p/BbHOGixgNX8/?taken-by=anella_an_ wcale tak "imponującej" talii nie ma
    • bei Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 15:56
      Jessssu, myślałam, ze to ktoś do Pana Prezydenta tak wołałsmile
      Duduś, to od jakiego imienia zdrobnienie? Dudysław?
      • przystanek_tramwajowy Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 17:12
        Dudzimierz albo Dudzimir.
        • heca7 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 17:29
          Edward Dziewoński miał pseudonim Dudek. Może to od imienia Edek?
    • bei Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 16:02
      Przyglądam się lalkom Barbie....i one takich ust jak ta nasza żywa nie mają ! Mają niebalonowe
      • heca7 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 16:17
        Nie mają też takiego ogromnego biustu. Mam lalkę Barbie jeszcze z dzieciństwa. I owszem jest bardzo szczupła w talii ale usta ma ładnie wykrojone, średnie, lekko różowe. A biust coś między D a E. Na pewno nie ma ani pontonów ani balonów wink To są najwyżej karykatury Barbie.
        Nie myślałam, że kiedyś to napiszę ale lalka Barbie jest ładniejsza smile
    • manon.lescaut4 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 16:19
      Żenada tego występu nawet o dziwo nie była pani Barbie, ale właśnie ten jej facet Dudus! Nie dość, ze jak jakiś pimp siedział z boku i z dała od kamer kontrolował sytuacje, to jak się już pokazał to... dramatuncertain Sorry, ale Barbie jeszcze w miarę składnie się potrafi wypowiedzieć, a koleś wypuszcza słowna biegunkę: mamy amerykanka barbie TAK, to mamy i polska TAK i tak, tak, tak po 4 w jednym zdaniu! Porażka i wqu... Czy kogoś tez jeszcze dobija to burackie „tak” jako przerywnik?
      • bei Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 16:32
        Z tym „tak” to jak z mocnymi słowami- u jednych zniesmacza, ale są okazy, u których „tak?” jest używane nawet z urodową swadą .
        Nie słyszałam wypowiedzi pana Dudusia , mimo to mam zaufanie do Twojego zniesmaczenia😊
        • manon.lescaut4 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 16:40
          smile Jakby mnie podpiąć do... czegośsmile co by mierzyło poziom irytacji, to wskazówka by mocna skakała do góry za każdym razem tego nieszczęsnego „tak”. W realu tez tego nie cierpię, tak po około 5-6 takach mam ochotę krzyknąć „nie, kulson!”
          • kruella83 Re: Duduś, chodź tu. Duduś! :D 13.12.17, 17:35
            Mnie zastanawia dlaczego ona ma takie dziwne ciało , te nogi jakieś wydłużone . Ona te zdjęcia przerabia jakoś czy serio tak wygląda . Jak serio to niezłe dziwadło z niej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka