Dodaj do ulubionych

Kochane, pomoc potrzebna - pilne

• 1st.world.problems Re: Kochane, pomoc potrzebna - pilne 07.01.18, 19:38
      Dawanda
    • anka_z_lasu Re: Kochane, pomoc potrzebna - pilne 07.01.18, 20:42
      Ogólnie nie znam się jakoś super na jabłkach, ale w tym momencie życia, kiedy miałam taką figurę, tzn. byłam w ciąży (i przy okazji nosiłam rozmiar 42) to najlepiej wyglądałam w kroju odciętym pod biustem, dość luźnym na brzuchu i zwężającym się trochę od ud. Czyli coś jak odcięty pod biustem, luźnawy na brzuchu i nie za mocno dopasowany ołówek. Mniej więcej taka: mmil.sellsei.com/media/cache/sellsei_image/b8c9693a17645c369088353411181cecbb136b2f.jpg
      Poszłabym w sukienkę prostą, którą założy kilka razy, możecie poszaleć z dodatkami.

Jakie zalety ma jej sylwetka? Szczupłe nogi? Imponujący dekolt? Warto je podkreślić; rozumiem, że w tej konwencji "balowej" sukienka nie może być za krótka, to może ten dekolt?
      Podbródek może zamaskować fryzurą.
    • 21mada Re: Kochane, pomoc potrzebna - pilne 07.01.18, 21:50
      Ja bym poszła w taki fason (kimono?):
      https://futurofashion.co.uk/5008-thickbox_default/sexy-batwing-mini-dress-8216.jpg
      ale obawiam się, że żeby wyglądać jak milion dolarów, to trzeba najpierw mieć figurę jak milion dolarów a założyć to już wtedy można cokolwiek. big_grin
    • sacea Re: Kochane, pomoc potrzebna - pilne 07.01.18, 22:31
      nie wiadomo na ile to duży brzuszek, szwagierka jablko taką miała w święta też rozmiar 44 nosi i a zakryte ramiona (cena 299)
      sklep.makalu.com.pl/pl/p/Granatowa-sukienka-z-weluru/3391

• olga_jaga Re: Kochane, pomoc potrzebna - pilne 07.01.18, 23:37
      Kurczę, z takimi balowymi sukienkami teraz problem, bo większość jest z krótkimi rękawami lub nawet i bez nich. No a tu jeszcze wymóg większego rozmiaru i trudniejszej sylwetki. Z wizytowych kiecek znalazłam takie trzy:
      vissavi.pl/sukienki/4636-sukienka-ximena-1-5900210066436.html
      vissavi.pl/sukienki/5718-sukienka-olivia-5900210074493.html
      vissavi.pl/sukienki/3785-sukienka-zao1-5900210035791.html
    • turzyca nie ciemne rajstopy! 08.01.18, 07:29
      Dziewczyny napisaly juz mnostwo sensownych rzeczy, ale mnie ta jedna rzecz uderzyla. Nie ciemne rajstopy! Bedzie ciezko, zwaliscie i w ogole do kitu. Jesli chodzi o przebarwienia, zylaki itd to kupic dobry sztyft maskujacy, pomalowac nogi i zalozyc cienkie cieliste rajstopy.
      Jesli chodzi o zwalistosc nog - a dziewczyny zakladaly, ze pani ma dobre nogi, to trzeba wziac pod uwage - to celowac w dluga kiecke z rozporkiem.
      Mniej wiecej ten kierunek:
      allegro.pl/sukienka-koronkowa-czarna-dluga-sylwester-42-xl-i7086090565.html?bi_s=internal&bi_m=moda-i-uroda-art-offer-tiles&bi_term=poradnik&bi_c=49331
      allegro.pl/sukienka-maxi-mgielka-dekolt-tiul-rozporek-j551-i7045941227.html?bi_term=poradnik&bi_m=moda-i-uroda-art-offer-tiles&bi_s=internal&bi_c=49331
      ale nie te dwa modele, drugi beznadziejny, pierwszy pewnie bedzie w duzym rozmiarze ciezkawy, choc wydaje mi sie, ze koncepcja gory powinna pani sluzyc.
      Ale ja nie umiem szukac ciuchow, niestety.

Aha, dluga kiece z rozporkiem musi ponosic ze trzy wieczory, zeby nauczyc sie w niej poruszac, to nie jest samozrozumiale.
      • szarsz Re: nie ciemne rajstopy! 08.01.18, 20:42
        > a dziewczyny zakladaly, ze pani ma dobre nogi,

Powinna mieć, przy podanym wzroście i wadze sporo kg jest w brzuchu i biuście, więc nogi powinny być proporcjonalne smile
    • widosna Re: Kochane, pomoc potrzebna - pilne 08.01.18, 22:12
      Przy niemal identycznej figurze, dobrze wyglądałam w tej : sklep.caterina.pl/jesien-zima-2016/koronkowa-sukienka-w-kolorze-granatowym_p_5261.html
      Czasami można upolować ja taniej...
      • widosna Re: Kochane, pomoc potrzebna - pilne 08.01.18, 22:13
        Ale przepraszam, nie zauważyłam, ze nie ma już rozmiaru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka