Dodaj do ulubionych

Jak w minutę zostać windykatorem

26.01.18, 09:03
m.money.pl/wiadomosci/artykul/artykul,68,0,2396996.html
m.money.pl/wiadomosci/artykul/artykul,14,0,2396942.html
Z ciekawości weszłam na wspomniany serwis i sprawdziłam rodzinę i znajomych. Bingo! Znalazłam wystawiony na sprzedaż dług znajomego (300zł), z ktorym mój kuzyn od kilku lat ma zatarg.

Jak myślicie dać kuzynowi cynk, że bez problemu może stać się wierzycielem swojego wroga? suspicious Będzie mógł go nachodzić, podać do sądu, nasłać komornika. 300 zł to trochę ponad połowa pincet plusa od państwa. Tyle co nic, a dostaje sie do ręki fajne narzędzie by zatruć komuś życie.
Obserwuj wątek
    • makurokurosek Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:14
      Chyba jesteś nienormalna skoro uznajesz ściągalność długów i nękanie ludzi za zabawne.
      • lauren6 Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:42
        To była ironia suspicious

Sprawdziłam rodzine i znajomych by w razie czego ich ostrzec, że ich dane znajdują się w tym serwisie i ktoś może wykorzystać taki dług do legalnego nękania nielubianej osoby.
        • makurokurosek [...] 26.01.18, 09:51
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • alpepe Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:55
            ej, a ty masz straszne problemy z agresją, najwyraźniej nieprzepracowane.
            • makurokurosek Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:57
              Jako, że prowadzę DG od 10 lat niejednokrotnie musiałam robić za windykatora, nie wiem jak trzeba być po... aby uznać to za świetną formę zabawy.
          • lauren6 Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:56
            Chora psychicznie jest osoba, która prześladuje matki niepełnosprawnych dzieci w internecie.

A co u ciebie? Zdjeli ci juz bana na Innym Świecie czy uznali, że musi byc perm, bo inaczej dalej będziesz przesladować tych biednych rodzicow?
            • makurokurosek Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 10:03
              Chora psychicznie to jest osoba uznająca za zabawne , zabawę windykację .
              Na forum inny świat wytykałam niektórym osobom ubieranie swoich problemów i obaw w zaburzenia dzieci i co ciekawe te osoby same przyznawały się jak nie do depresji to do obawy przed szczepieniami. Może wybrałam zły sposób pokazania, że problem nie leży w dziecku a w obawach matki, ty natomiast chcesz czerpać przyjemność z nękania i nachodzenia ludzi. Jesteś zwykłą socjopatką.
              • lauren6 Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 11:56
                Na Innym Świecie przesladowalaś rodziców niepełnosprawnych dzieci za co wiele osób zgłosiło cię do moderacji. Musiało byc sporo tych "niektorych osob, ktorym wytykałaś" skoro administracja przychylnie odniosła się do wniosku nałożenia ci perm bana.

Na ematce niejednokrotnie znecałas się nad samotnymi matkami lub matkami chorych dzieci co samo w sobie jest chore. Nawet kilka tygodni temu dziwilam się, że jeszcze i tu cie nie zabanowali, bo znów wyżywałaś sie nad kobietą, ktora prosiła na ematce o pomoc.

Możesz sobie rzucać oszczerstwa pod moim adresem. Mam to w nosie. I tak zamierzam cie pilnować na tym forum i zgłaszać kazdy twoj wredny post do moderacji, bo to jak sie zachowujesz jest chore.
                • makurokurosek Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 14:07
                  Ciekawe, że w tym wątku wszyscy jasno ci powiedzieli, że twój pomysł jest zwyczajnie chory. Nie ma znaczenia czy ktoś ci napisze, że twoje zachowanie nie jest zdrowe czy tak jak ja napisze ci że twoja chęć czerpania przyjemności z nękania ludzi świadczy , o tym że jesteś socjopatką.
          • adriana.la.cerva Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:57
            To nie pierwszy agresywny post lauren6.
    • frey.a86 Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:25
      Jak bardzo musi ci się nudzić, że sprawdzasz rodzinę i znajomych (!!!) w jakiś portalach z dłużnikami? Lepiej się czujesz po odkryciu, że dalszy znajomy wisi komuś 300zł?
      • lauren6 Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:43
        Powód napisałam wyżej. To nie jest kwestia nudzenia się.
    • adriana.la.cerva Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:31
      O kulson, jakie prostactwo
    • mozambique Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:40
      te dane nie są do konca wiarygodne

sama tam znalazlam moja kuzynke, zapytalam co i jak, oakzalo sie ze naleznosc splacila ponad rok temu i pokazala mi na to dokument , tak więc tego ....
      • lauren6 Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:44
        To niech kuzynka zgłosi reklamację w tym serwisie. Jest taka możliwość.
    • alpepe Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:53
      Okaże się, że kupił dług, który jest nieściągalny i po co mu to, natomiast śmieszy mnie nieodmiennie świętoszkowatość ematkowa, załgane do cna.
      • lauren6 Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 09:59
        Dziennikarz napisał, że kupił dług tylko po to by przeprowadzić wywiad z osobą, ktora nie miała pojęcia o tym, że jej dane osobowe i drobny dług są do kupienia w sieci. Bo serwis, zgodnie z prawem, nie musi informować dłużnika, że publikuje jego dane i dług.
    • lady-z-gaga Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 10:11
      >Z ciekawości weszłam na wspomniany serwis i sprawdziłam rodzinę i znajomych.

to trochę czasu musiałaś tam spędzić
      zastanów się nad tym, jak dobierasz sobie rozrywki, bo zdrowe to nie jest
      • lauren6 Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 11:47
        2-3 minuty. Umiem korzystać z wyszukiwarek internetowych.
    • muchy_w_nosie Re: Jak w minutę zostać windykatorem 26.01.18, 11:35
      Mam koleg ktory windykuje ludzi, najfajniejsze są dlugi za telefon, bo 90% osob to takie ktore zapomnialy zapłacić, dostaly wezwanie ale też im przepadło, firma telekom. odrazu sprzedaje i poźniej już pism nie ma tylko jest tel. : dzień dobry dzwonie do pana/pani ... i w ciagu 3 dni kasa pozyskana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka