Dodaj do ulubionych

Polski Vogue. Okładka

• afro.ninja Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 14:45
      m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/juerg-marquard-nasz-polski-oddzial-nie-na-sprzedaz-magazyny-luksusowe-sa-za-tanie-myslimy-o-pismach-dla-ojcow-i-rowerzystow-wywiad
      Czasopismo dla kobiet sklada sie głównie z reklam, sprzedaż spada,a oni i tak podniosą ceny za egzemplarz. 🤔
    • super-mikunia Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 14:46
      W gąszczu okładek zwróciłabym na nią uwage. Z chęcią zobaczę jak wyglada wśród innych gazet.Marka samochodu jedynie mi zgrzyta. Koncepcja jest dla mnie ok. Okladka oddaje polski klimacik.
      Pamietam pierwsza, czy jedna z pierwszych okładek COSMOPOLITAN , ta bijąca po oczach cytrynowa żółć i blondynkę wyskakująca z niej , z najszerszym i najbielszym uśmiechem.
      Pierwsza okładka no nie może pozostać niezauważona , a jak to mówią lepiej, zeby mówili cokolwiek niż wcale.
    • konwalka Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 14:52
      Okładka jak okładka. Dlaczego jest wokół niej tyle szumu? Pytam bez cienia złośliwości
      • afro.ninja Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 15:30
        Bom się w końcu tego vołga doczekali!
      • manon.lescaut4 Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 15:59
        No bo to wołg, którego jako jedynego z nielicznych symboli zachodniego cudownego świata, jeszcze nie było u nas.
    • smoczy_plomien Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 15:06
      Nie podoba się. Nawet w takiej smętnej tonacji można było zrobić coś z efektem WOW. W tej nie ma uroku, nie ma tego czegoś. Jedynie żart z wołgą mi się podoba. Niemniej kupię, bo od lat zbieram różne specyficzne wydania papierowych pism.
    • muchy_w_nosie Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 15:24
      Sceneria to mi się nawet podoba, tylko czemu zdjecie wyrównano do linii podwozia wołgi a nie pałacu kultury? Bardzo się to rzuca w oczy, ten brak pionu.
    • saszanasza Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 15:42
      Ja dużo "zniese" ale dlaczego to zdjęcie nie trzyma pionu? To krzywa wieża w Pizie czy Pałac Kultury w Polsce?
    • wisniowy_sad Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 17:26
      Wcale mnie ta okładka nie dziwi, Polki ubierają się przeważnie na czarno i są szczupłe (a my mimo dostępności ciuchów we wściekle neonowych, tudzież pastelowych kolorach nie bardzo potrafimy z tego korzystać) i to miało chyba nas jak najtrafniej zobrazować, i chyba się udało.
      • memphis90 Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 17:49
        Jakoś nie zauważyłam, żeby Polki głównie na czarno chodziły...
    • loganberry Tylko zimno i pada, zimno i pada... 14.02.18, 17:41
      Patrząc na miny modelek, aurę na zdjęciu i tę wołgę, skojarzenie mam tylko jedno big_grin

Polacy są tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońca
      Nieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorące
      Tylko zimno i pada, zimno i pada na to miejsce w środku Europy
      Gdzie ciągle samochody są kradzione, a waluta to Polski Złoty...
      • niu13 Re: Tylko zimno i pada, zimno i pada... 14.02.18, 17:51
        Uwielbiam 4 Pokoje, choć jak to przeczytałam, to pomyślałam o Estończykach, Finach- ten sam problem. A okładka jest bardzo oryginalna. Do białoruskiego V też😉
    • nathasha Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 18:06
      Podoba. Choc (zawsze musi byc jakies choc) zamiast i Gosi i Anji wolalabym jedna z nich i jakas wschodzaca polska top model. Taka Polska jest nieoczywista, gdzies na granicy dwoch swiatow, piekna
    • mid.week Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 20:37
      Jest genialna w swojej prostocie. Nic się nie dzieje a jednak treści od groma. Pałac kultury od ZSRR a pod nim czarna wołga, która się w naszą polską kulturę wpisała. Przeszłość i przyszłość. Siermiężność w tyle, z przodu dwie topowe, światowej sławy polskie modelki. Całość leci na prawo, może zamierzenie, może przypadkowo ale symbolicznie... Zdjęcie jest pełne spokoju, czyste dla oka, ale jednocześnie jakieś niepokojące.
      Rozumiem wszystkich twierdzących że mogliby zrobić podobne. Też bym mogła. Bo nie jest sztuką powtórzyć jakiś kadr, sztuką jest go wymyślić.
    • chocolatemonster Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 23:03
      Lubie Anje Rubik i Magosie Bele (to ona?). Slyszalam, ze okladka jak okladka ale w srodku to niezbyt.
    • tanebo2.0 Re: Polski Vogue. Okładka 14.02.18, 23:22
      Trzeba kupić numer. Na starość może będzie zaskórniak do emerytury...
      • lillaj Re: Polski Vogue. Okładka 15.02.18, 07:20
        Świetna okładka. Naturalna i prawdziwa.
    • semihora Re: Polski Vogue. Okładka 15.02.18, 07:51
      Jest mi doskonale wszystko jedno, jakie zdjęcie dano na okładkę. Weszłam, żeby poczytać komentarze ematek tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka