Dodaj do ulubionych

Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rzeszów

• lady-z-gaga Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:57
      Każdemu kto takie filmy kręci i umieszcza necie, należałoby obciąć jaja. Obojętnie, białe, czarne, czy żółte.
      • maadzik3 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:01
        zgoda
      • princess_yo_yo Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:15
        i to jest jest jedyne sensowne podsumowanie. to jest wlasnie obrzydliwe zachowanie w tej calej histori, cala reszta publicznych dywagacji zwlaszcza na temat dziewczyny i tego ze mogla miec ochote na niezobowiazujacy seks z kimkolwiek jest rownie obrzydliwe choc bezposrednio spowodowane wlasnie przez filmowca amatora
        • astrum-on-line Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 22:42
          Podpisuję się. I jeszcze wysoka kara grzywny na rzecz ofiary każdemu kto takie filmiki rozpowszechnia.
      • triss_merigold6 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:15
        Zgadzam się.
      • semihora Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:42
        Prawda.
    • mamma_2012 Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 10:02
      Jak trzeba mieć ograniczony umysł, że Obi kojarzy się tylko z marketem?
      • agnes_topesto Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 10:07
        a z czym ma mu się kojarzyć, jesli OBI to u nas market? big_grin
        nie przyszłoby mu do głowym, że gdzies tam , wyrwałaś sobie Obiego i być może z nim spółkowałaś.
        jeśli chciałaś się nam tutaj tym pochwalić, to wiedz, że nie masz czym a ja od razy złożę ci wyrazy współczucia i ubolewania...
    • mid.week Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:09
      Codziennie wiele pijanych babek szaleje z mniej czy bardziej sobie znanymi panami. Naprawdę nie rozumiem co w tym fakcie szokującego. Jedyna różnica w upublicznieniu, które bez względu na kolory, pochodzenie itp jest ohydne.
      • sumire Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:17
        Jest ohydne. Ale równie ohydne jest jeżdżenie po dziewczynie, że dała się poderwać - łomatkobosko, jak mogła - czarnemu.
      • triss_merigold6 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:17
        Właśnie to upublicznienie stanowi różnicę.
        Kiedyś wiedziało najwyżej najbliższe towarzystwo, a i wtedy można było się spokojnie wypierać, że pan chwali się niestosownie i bez powodu. Teraz dowód mogą zobaczyć setki tysięcy. Za każdym razem jak laska będzie gdzieś składała cv czy chciała się z kimś umówić, każdy zainteresowany będzie mógł obejrzeć i poczytać jak dała się wkręcić Murzynowi.
        • mid.week Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:30
          życzę dziewczynie żeby się nie załamała i opuściła ten rzeszowski grajdołek. Może nawet i polski. O ironio może jej to na dobre wyjść.
          • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:48
            A niech wyjeżdża, nikt za nią płakać nie będzie tutaj.
            • maslova Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:57
              A skąd taka pewność, że nikt? Znasz takie powiedzenie: "Każdy sądzi według siebie"?.
            • szarsz Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 09:57
              Tutaj też nikt za toba płakać nie będzie.
              • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 11:35
                Ja nie biorę zasiłków, dokładam się do PKB, krzewię własność prywatną, powiekzzajac liczbę Polaków posiadających własne nieruchomości, więc coś wnoszę do społeczeństwa.
                • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 13:06
                  Masz kredyt na całe życie, a nie nieruchomość.
          • kolpik124 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:05
            racja na pewno na dobre, w szerokim świecie pozna wielu Obich big_grin
      • kolpik124 rasiolstwo w YouTube 30.03.18, 10:21

kanał Black Sheep Dating usunięty

forumowe marcelinki się zapłaczą, jak żyć bez Obiego, jak żyć? big_grin
        • agnes_topesto Re: rasiolstwo w YouTube 30.03.18, 10:24
          big_grin
    • agnes_topesto Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 10:23
      wlasnie normalnemu czlowiekowi w tym kraju, Obi kojarzy sie z marketem.
      mnie by nie przyszlo do glowy, ze to np twoj facet jest,wiec chyba sama rozumiesz wink
      • mamma_2012 Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 10:25
        Nie rozumiem. Nie interesujesz się kosmosem, sztukami walki, a tylko marketami? Rodzice Obiego widać mieli szersze horyzonty niż ty.
        • agnes_topesto Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 10:29
          czym sie interesuje a czym nie, to juz sobie dopowiedz, rasiolko smile
          • mamma_2012 Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 10:36
            Rozwiń tę światłą wypowiedź.
            • agnes_topesto Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 10:43
              to ty sie do mnie dowalilas i nie chcesz podzielic sie tym, co jest lepszego w Obich od wasatych Januszow big_grin
              jestem madrzejsza i inteligentniejsza od ciebie. pogodz sie z tym.
              • mamma_2012 Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 10:54
                Lepsze w Obich jest to, że kręcą ładną, młodą dziewczynę, a nie ciebie.
                • agnes_topesto Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 11:57
                  skąd ci przyszło do tej twojej makowki, ze chcialabym byc nagrywana przez murzyna?
                  juz nie masz się do czego przywalić i coraz wieksze głupoty wypisujesz big_grin
                  • mamma_2012 Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 12:33
                    Jeszcze raz, przeczytaj, ale ze zrozumieniem. Kręcić to nie synonim „filmować”😂
                    • agnes_topesto Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 12:46
                      nawet jeśli chodzi ci o to, że oni kręcą z młodymi i ładnymi dziewczynami, to nie ma czego zazdrościć, o czym juz sie ta dziewczyna przekonała.
                      niby powinnam żałować, że oni nie chcą kręcić ze mną ? big_grin

• kolpik124 Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 10:24
      a tych ciągle piszących o wąsach? big_grin
      • szalona-matematyczka Re: Brytyjczyk :D 30.03.18, 16:03
        "Bracia samcy" tez sa zbulwersowani.😹
    • chyba.ze Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:27
      Powinna zrobić testy na HIVa- wirus afrykański jest "wyjątkowy"- patrz "dziewczyny" Simona M. sad
    • pani-noc Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:35
      Dziewczyna ma prawo się bzykać z kim chce. Pan nie miał prawa udostępnić jej wizerunku bez jej zgody. Ja bym go pozwała.
    • nangaparbat3 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:55
      Moim zdaniem kilka róznych problemow ogniskuje się w tej historii.
      Jeden to wszechobecność filmowania i fotografowania. Nie mogłam wyjść ze zdumienia, ze wszyscy uczestnicy zajscia na ulicy widzą, ze są filmowani, ktos nawet macha ręką do kamery - i nic. Ale po zastanowieniu uswiadomiłam sobie, że tak to wyglada - mlodziez dzisiaj reaguje dopiero wtedy, kiedy WIE, że filmujacy/a nie jest mu przychylny.
      Od kilku lat mam świadomośc, że młodzi ludzie zyja dzisiaj w innej rzyeczywistości, równoleglej, a nasze światy tylko z rzadka stykaja się ze sobą, nasze światy wirtualne, bo o realu nawet nie wspomnę. i to jest tlo tego co sie zdarzyło.
      Druga sprawa to upublicznienie filmiku bez wiedzy i zgody filmowanych - to się nadaje na wytoczenie sprawy, ktoś tam wyżej pisze, ze Obi jest obywatelem UK - swietnie, to wciąz jeszcze daje większe szanse na ukaranie niz gdyby był obywatelem Somalii czy Nigerii.
      Trzecia sprawa to hejt rasistowski - dziewczyna jest hejtowana, bo "dała" czarnemu, to sie wylewa w kolejnych wpisach na YT i na tym forum.
      I czwarta: traktowanie kobiet, ich wolnosci, zwłaszcza seksualnej, prawa do wlasnych decyzji, jakie by nie były.
      Chłopak źle zrobił, że opublikował filmik, nie ma co do tego wątpliwosci. Ale co z tłumem rzucających kamieniami w dziewczynę? Co z człowiekiem który film wrzucil na YT, dzieki niemu nawet ja, analfabetka netowa, znalazłam go od razu?
      Z dziennkarzami, ktorzy na pozór bronia skrzywdzonej, a tak naprawde żeruja na jej krzywdzie?
      wszyscy jestesmy umoczeniu, ja też, skoro przeczytałam, obejrzałam filmik, napisalam w tym watku sad
    • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:11
      Dotarliśmy do oryginału nagrania. Z filmu na Youtube został usunięty fragment, jak Sara leży w łóżku półnaga, w innym miejscu widać, jak Obi King odchyla spodnie kobiety i do kamery pokazuje bieliznę Sary. Ona nic sobie z tego nie robi, w tym czasie pisze do kogoś wiadomość na Facebooku

Dziewczyna raczej byla swiadoma tego co robi, facet nie nagrywal z ukrycia przeciez a jej sie podobalo do niczego zmuszona nie byla, jej sprawa co i z kim robi. To ze kazde video moze dostac sie do sieci, zwlaszcza takie, ktore jest w posiadaniu innych jest czyms oczywistym i wiedza o tym 9-latki, 19-latki tym bardziej powinny. Tak, oczywiscie facet nie powinien upubliczniac tych video, to bylo zle ale zrobil to i tyle.
      Najpowazniejszym problemem jednak jest reakcja ludzi w Polsce, jej skala i forma. Hejt wylany na ta dziewczyne przekroczyl wszelkie granice i to jest najbardziej niepokojace bo jak widac mozna to robic bezkarnie.
    • tajemnicza.a.m Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:43
      Wszystko zostało powiedziane. Była i jest dorosła, miała prawo się zabawić. Jakkolwiek nie rozumiem atrakcyjności hmm murzynów czy to urodzonych w Keni czy Uk, ona miała prawo. Jakiekolwiek głupie by nie było pójście z obcym czarnoskorym, po pijaku i godzenie się na filmowanie to miała prawo. On nie powinien jednak bez jej zgody tego publikować. Choćby twarz mógłby ukryć.
      Choć uważam go za buraka, jak wielu ludzi z Uk, to trochę rozumiem jego lajt. Oni mają inne podejście do seksu. Nawet przygodnego.

Abstrahując od tego coraz bardziej mnie wk....a to wieczne nagrywanie. Nigdzie k...a nie mozna wyjść, żeby Cię dziś nie nagrali. I zawsze możesz paść ofiarą jak filmiku. I nie tyczy się to tylko pójścia z nieznajomym ale również głupich życiowych sytuacji, prowokacji.
      Ostatnio byłam na urodzinach, w klubie. Bardzo mi miejsce nie odpowiadało ale...było trochę alkoholu, ludzie zaczęli się wygłupiać no i oczywiście jeden buron musi wyjąć smartfona i nagrywać. W moim odczuciu poziom dobrej zabawy spadł do - 10. Zaraz potem wyszłam. Kilka osób miało podobnie. Zostało paru nawalonych, których śledził reporter.
      • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:44
        Niech robi co chce z kim chce, ale niech nie oczekuje że będzie uważana za damę, skoro idzie do łóżka z ledwo piśmiennym prymitywem z kolorowego slumsu.
        • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 23:28
          Jeeeezu, jozek, skoncz.
          Ani dziewcze nie ma ambicji byc dama, ani on nie musi byc ledwo pismiennym prymitywem.
    • super_hetero_dyna Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:47
      Głupota? Dzięki temu zdarzeniu dziewczyna ma już znaną twarz i otwartą drogę do pięknej kariery politycznej, np. w partii N. Że taka nowoczesna, znaczy. Może jeszcze od Michnika dostać tytuł Antyfaszystki Roku 2018.
      • kolpik124 misiu-1 dał glos 30.03.18, 11:53

nie wyznaję politpoprawnych bredni forumowych marcelinka, ale ty że swoimi fobiami i obsesjami wyglądasz jak skamielina

za komuny walczyłes dzielnie w lesie?
        • livia.kalina Kolpik 31.03.18, 22:45
          Na misia-1 to mi bardziej bigzaganiacz wygląda. Taka mizoginia jest znamienna.
          Dyna to scher.
      • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:55
        A tobie pozostaje pomarzyć w mokrych snach o zobaczeniu i doświadczeniu tego, co Obiwink
        • super_hetero_dyna Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:00
          To znaczy - o przeleceniu pijanej laski w pokoju hotelowym? Ty to uważasz za warte mokrych snów? Współczuję.
          • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:06
            No cóż zawsze pozostaje ci bzyknął Grażynkę z konkurencyjnego warzywniaka na zapleczu, jeśli na hotel cię nie stać.
            • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:43
              zastanów się co ty wypisujesz
              ty walcząca feministka, traktująca kobiety jak zdobycz i wartościujące je?
              a to ponoć 6 latek w damskiej szatni dziewczyny upokarza
              • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 13:55
                Dziewczyny same decydują czy chcą w chlopca w szatni czy w łóżku obiego czy dynię, a nie feministki. Rozumiesz?
                • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 14:15
                  Pomyśl, jakbyś się czuła jako matka, jakby ktoś tak pisał o twoje córce?
                  Potraktowałaś ją przedmiotowo, jako nagrodę dla buca, tylko dlatego, że jest czarny.
                  Dla białego buca tylko grażynka z warzywniaka na zapleczu.
                  Myśl zanim napiszesz, bo twoje feministyczne wywody i problemy dziewczyn w szatni molestowanych wzrokiem przez 6 letniego chłopca to pikuś, przy tym co tutaj wypisujesz i jak przedmiotowo potraktowałaś tą konkretną dziewczynę.

• mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 14:17
                    Konkretnie w którym miejscu? Proszę o cytat?
                    • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 14:20
                      Proszę bardzo

"A tobie pozostaje pomarzyć w mokrych snach o zobaczeniu i doświadczeniu tego, co Obiwink "
                      "No cóż zawsze pozostaje ci bzyknął Grażynkę z konkurencyjnego warzywniaka na zapleczu, jeśli na hotel cię nie stać. "
                      • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:01
                        No i gdzie tu nagroda dla czarnego buca?
                        • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:18
                          No oczywiście nie ma, a z twoich sugestii takich obraz się nie wyłania, oczywiście. I ten jeszcze uśmieszek na końcu z przymrużeniem oczka, no nic, widać pewne zachowania są dla Ciebie akceptowalne, jak tyczą się czarnych buców.
                          • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:22
                            Różnimy się tym, że dla mnie buc to buc, a ty bucow dzielisz według koloru. To jest obrzydliwe.
                            • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:33
                              Obrzydliwe jest to, że z tej dziewczyny zrobiłaś trofeum dla buca.
        • kolpik124 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:01
          wierzę doświadczonej w temacie, jak się ma pęczki TAKICH znajomych big_grin
        • fadilla Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:28
          Tak się zapędziłaś w chęci dowalenia dynce, że traktujesz tą dziewczynę przedmiotowo, niemal jak nagrodę dla murzyna obi, na którą sobie w pełni zasłużył z racji bycia murzynem. Może spuść z tonu bo wychodzi jakieś kuriozum, to ona jest tutaj ofiarą.
          • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:36
            Obi to imię i pisze się je z dużej litery. Przedmiotowo? Wytłumacz jak t
            Do tego doszłaś.
            • fadilla Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:44
              Z wpisów twoich. Az się nie posiadasz z radości, że oto murzyn uwiódł białą, dokonał czegoś co się nie uda prawicowemu, beznadziejnemu Józkowi. A gdzie w tym wszystkim ona? Sobą samą, swoją córka tez byś tak szafowała?
              • agnes_topesto Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:54
                ona obraca sie w ich towarzystwie, co sama zreszta dala do zrozumienia.
                a tak w ogole to walnela tekst, ze oni kreca z mlodymi i ladnymi dziewczynami , a nie ze mną big_grin
                no cóż, jacy znajomi, taki poziom.
                czyli rynsztokowy.
    • zabka141 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:06
      Ale o co chodzi? Dziewczyna ma prawo isc spac z kim chce. Facet za to nie ma prawa tego nagrywac i publikowac bez jej zgody. Na to chyba sa w dzisiejszym swiecie paragrafy!
      • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:56
        Nagrywac ma prawo i zrobil to za jej zgoda przeciez. Upubliczniac bez jej zgody nie mial prawa, moze mu przeciez proces wytoczyc.
      • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:52
        Niech śpi z kim chce, ale seks z ledwo piśmiennym prymitywem jest deprecjonujący dla kobiety.
        • sumire Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 16:02
          Na nasze szczęście to kobieta, a nie frustrat twojego typu decyduje, co jest dla niej deprecjonujące. I na twoim miejscu nie używałabymtak ochoczo słowa "prymityw".
          • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 16:23
            A kim jest reprezentant slumsu z UK, ledwo piśmienny, na zasiłkach, mający satysfakcję z nagrywania kogoś bez jego zgody, do tego być może będący nielegalnym imigrantem?
            • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 16:34
              Wrzucił do sieci swojego pita i świadectwo szkolne czy tylko próbujesz się dowartościować?
        • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 23:55
          biceps_of_steel napisał:

> Niech śpi z kim chce, ale seks z ledwo piśmiennym prymitywem jest deprecjonując
          > y dla kobiety.

Przedstawiasz się tutaj jako zdecydowanie większy ledwo piśmienny prymityw. Zdecydowanie zazdrość przez ciebie przemawia. Żałosne.
          • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 09:35
            Nie zazdrość, bo kijem bym nie tknął laski co z angielskim slumsem przygodnie brykała.
            • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 11:20
              Autorami ataku na tą dziewczynę są zapewne tacy jak Ty, którzy nie mogą zrozumieć dlaczego pomimo białej skory i kawalerki taka dziewczyna nawet na nich nie spojrzy.
    • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:12
      Jesli dla nich to bylo estetyczne to powinno wystarczyc. Opinie osoby trzeciej nie sa potrzebne.
      • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 13:50
        Ja wiem, że jak dla Ciebie, to wystarczy że facet ładny i można z nim do łóżka iść, choćby był krętaczem wyłudzającym nienależne mu świadczenia tongue_out
        Ja jednak prezentuję bardziej uduchowione podejście do tych spraw wink
        • morekac Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 14:12
          Ty też masz wymagania wobec kobiet. Z serca radzę: poszukaj ty sobie jakiej pierwszej naiwnej w pobliskim kościółku, jak trochę obniżysz standardy, to może jakąś mniej więcej pasującą ci charakterem znajdziesz. Ale nie może być piękna, wykształcona, mądra, świetnie zarabiająca, domatorka i dziewica jednocześnie.
          • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:37
            A kto powiedział, że ja dziewicy szukam? Dziewicy to ja bym nawet nie chciał.
          • 7katipo Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 21:26
            Bo taka natychmiast Cię porzuci big_grin
            • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 21:40
              Za stary już na to jestem.
        • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 18:58
          Wiesz co, mam prośbę. Zrob to dla mnie.
          Wez spisz mi proszę liste rzeczy jakich nalezy sie dowiedziec o drugiej osobie zanim sie z nia pojdzie do lozka. Szczegolowo, w miare możliwości. I z wyszczegolnieniem dróg pozyskania wiedzy. Bo zakladam ze zwykle zapytanie "przepraszam, czy aby nie wyludzasz nienaleznych swiadczen?" sie nie liczy.
    • duszyczka-ciemna Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 14:18
      Wyobraźcie sobie teraz jej życie na Podkarpaciu...ten gn....j zrobił jej z życia piekło. Kto nigdy nie zrobił jakiegoś głupstwa w młodości/
      • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:46
        Są głupstwa większe i mniejsze, wymienianie plyniwy ustrojowych z jakimś ledwo piśmiennym slumsem jest karygodne. Nie chciałbym się już po ślubie dowiedzieć, że moja żona miała taki wyskok.
        • zabka141 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:55
          Ha ha ha. Mysle ze masz inny problem z cala ta historia.
          • szalona-matematyczka Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 16:04
            Bracia samcy tez sa zbulwersowani.😹
          • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 16:25
            Tak, mam kompleksy wobec czarnych rozmiarów. Na szczęście mnie interesują tylko kobiety, dla których przygodny seks z reprezentantem kolorowego slumsu jest obciachem.
            • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 23:58
              Nie. Szlag cię po prostu trafia, żeś samotny jak palec i nie masz szans na jakikolwiek związek. Z kobietą. Wszystkie uciekają z krzykiem i nawet kawalerka w kredycie ci nie pomaga.
              • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 11:27
                Łykasz jak pelikan te kłamstwa o kawalerce. Ty to chyba zmądrzejesz dopiero, jak Ci któraś z córek nagle Ahmeda do domu przyprowadzi,czego jednak Ci nie życzę.
                • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 11:35
                  Zdecydowanie innych opcji niż Ahmeda za zięcia boję się bardziej. Z większością Ahmedow idzie się dogadać, czego nie można powiedzieć o większości „prawdziwych Polaków”
                  • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 11:47
                    Tobie się wydaje, że kobieta np. zrezygnuje ze spotykania się z zaradnym i przystojnym dyrektorem, bo jest nie chce "uchodźców" z północnej Afryki i jest przeciwny legalizacji związków homoseksualnych oraz głosuje na PiS lub Kukiza, za to wybierze jakiegoś chudego i łysawego, brzydkiego włóczęgę bez grosza przy duszy, który chodzi na marsze za przyjmowaniem uchodźców, bo taki wrażliwy i dobry z niego chłopak?
                    Ale na ematce wiadomo, facet ma pić sojową latte, udzielać się w proimigranckich fundacjach i dobierać kolor skarpetek pod kolor paska od spodni big_grin
                    • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 21:16
                      Ale ty nie jestes zaradnym i przystojnym dyrektorem.vi z takim podejsciem do pracy jakie prezentujesz tonim nigdy nie zostaniesz.
                      • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 21:53
                        A czy ja pisałem, że chcę być dyrektorem? Umiejętności przywódcze to trzeba mieć we krwi. Ja tego nie mam, ale jakoś sobie tam w życiu radzę, mimo ogromu wad. Utraty pracy jednak się boję, bo nie wiem co wtedy się stanie.
      • nangaparbat3 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 16:05
        Myslisz że on wiedział, jak rodacy ją potraktują? Taki z niego znawca naszej ciemnej duszyczki?
        • triss_merigold6 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 16:32
          Osobiście myślę, że miał na to doskonale wywalone i osoba dziewczyny w ogóle go nie interesowała. Podymał, sfilmował, wrzucił do netu i chciałby na tym trafić trochę fejmu i kasy, jeśli się da. Panienka nie jest pierwszą, którą sfilmował i upublicznił.
          Ta historia jest tylko dowodem na brak rozumu i jakąś idiotyczną bezbronność dziewczyn, zero przestrzegania zasad bhp. Tak, facetowi za jego nagrywanie powinno się połamać ręce i nogi i w ogóle takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Ale mówimy o świecie realnym, a nie wyobrażonym więc panienki we własnym dobrze pojętym interesie niech myślą o swoim bezpieczeństwie.
        • maslova Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 17:06
          Biorąc pod uwagę komentarze, jakie były wypisywane pod jego poprzednimi filmikami, mógł łatwo się domyślić.
        • asia_i_p Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 02.04.18, 08:33
          No ale teraz już wie i nadal patrzy na sprawę tylko z własnego punktu widzenia. Przecież każdy wie, że ja nagrywam, kanał mi usunęli, czasami w ogóle mnie to nie obchodzi.
          Zupełnie jak niektórzy moi uczniowie, wydają się organicznie niezdolni do spojrzenia na sprawę z innego punktu widzenia niż swój. Nie wiem, czy zawsze tacy ludzie istnieli w takich proporcjach, a ja tego nie widziałam, czy też spektakularnie położyliśmy jako pokolenie wychowanie następnego pokolenia.
      • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 17:25
        duszyczka-ciemna napisała:

> Wyobraźcie sobie teraz jej życie na Podkarpaciu...ten gn....j zrobił jej z ży
        > cia piekło.

Sama sobie zrobiła! I ma dokładnie to na co zasłużyła!

Xsioonc
    • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 14:49
      A jak idzie że znanym Murzynem?
    • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 23:04
      Wiecie tak sobie teraz o tym myślę....i coś mi nie gra.
      Koleżanka do niej mówi Sara, a dziewczyna ma inaczej na imię. Dlaczego mówi jej innym imieniem, przecież wtedy jeszcze nie wiedziała, że o sprawie dowie się cala Polska?
      I jeszcze jedno. Ona wychodząc od niego z pokoju jest inaczej ubrana, ma białe spodnie, w dniu imprezy ciemne. Przecież jak szła na imprezę ze znajomymi nie zakładała chyba, że trafi do pokoju hotelowego, żeby mieć przy sobie przebranie. Skąd zatem świeże spodnie i bluzka?
      Tak sobie myślę, że może to jest jakiś projekt, coś chcieli udowodnić, a potem ogłosić, że to wkręt był.
      Jednak rozgłos przeszedł najśmielsze oczekiwania, ustalenie personaliów dziewczyny i ten cały hejt na nią się wylał.

• rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 00:06
        Wypowiedż tego chłopska z zalinkowanego wywiadu:
        Pamiętam, że jej babcia nie bardzo mnie akceptowała. Muszę też coś wyjaśnić: ten filmik nie był kręcony jednego dnia. To trwało dwa dni, widać, że ma inne ubrania. Nie idzie ze mną od razu, stało się to później. Czy z nią porozmawiam… Może. Co jej powiem? Cześć?
    • kota_marcowa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 23:25
      Cóż, jak widać sprawa Simona Mola pikających serduszek, tudzież zwykłych puszczalskich, niewiele nauczyła.
      • livia.kalina Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 22:17
        A czego miała nauczyć historia z Simonem Molem?
        • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 00:25
          Nie trzeba wskakiwać do łóżka przygodnemu facetowi, aby udowodnić, że nie jest się rasistą. On tego argumentu w stosunku do swoich ofiar nader często używał, a trafił na podatny grunt, bo panie oddawały mu się, aby nie zostać posądzone. Miały wyprane mózgi ideałami, a on nie miał skrupułów i używał sobie.
          I teraz mamy 2018r i słyszymy jak Murzyn do koleżanki, która chcę odciągnąć chętną dziewczynę używa dokładnie tego samego argumentu.
    • noemi29 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 23:26
      tsaria napisała:
      bo kto z nas j
      > akiegoś głupstwa w młodości nie wywinął

Ja. Zwłaszczacza w sprawach damsko - męskich.
      Może na starośc coś głupiego strzelę?
    • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 11:21
      Ale cię boli, że przegrywasz nawet z takimi
      • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 11:33
        Pisałem wyraźnie, że powiedzenia u panien po przygodach z takimi murzynami to bym nawet nie chciał mieć.
        Poza tym byłem kiedyś w stanie przelecieć ładną laskę, jak mi się chciało wysilić.
        • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 12:56
          Marzenia dobra rzecz big_grin
    • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 13:11
      Szczerze? Z twoim wyglądem (sam się opisywałeś!), poglądami i obciążeniami finansowymi masz ogromne szanse na samotność. I bardzo dobrze, bo jak napisałam wcześniej - szkoda dla ciebie jakiejkolwiek dziewczyny.
      • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 13:28
        Ty za to wolisz mieszkać w brytyjskiej konunałce i żerować na brytyjskiej służbie zdrowia.
        Z kim wyglądem wszytko ok, dziś nie narzekam. A poglądy mam lepsze od Ciebie, przynajmniej nie dążę do samozagłady poprzez bycie pikajacym serduszkiem.
        • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 13:41
          O tak, widzę że wiesz lepiej ode mnie, gdzie mnie swędzi. Retoryka godna prymitywa. Żałość nad żałościami.
      • morekac Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 15:32
        A najbardziej irytujące jest to jego nieustające zrzędzenie.
      • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 21:13
        Przede wszystkim z pogladami. Wyglad jak wyglad, gusta sa rozne. Ale na takie traktowanie zadna normalna,kobieta sie nie zgodzi.
        • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 21:42
          Lubisz sprzedawać bajki, że wygląd nie jest ważny. A akurat jak miałem partnerkę, to traktowałem ją bardzo po partnersku. Ja naprawdę nie szukam nieporadnej laleczki do otrzymywania, bo mnie na to zwyczajnie nie stać. Widocznie z powodu zobowiązań nie zasługuję na miłość, o czym pisała Rosa-Sorosa.
          • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 22:37
            Wyglad jest o tyle niewazny ze kazdy lubi co innego. Jedne szczupłych, drugie misiow, jedne wysokich, drugie niskich, brodatych, ogolonych, dlugowkosych, starszych, mlodszych... Kazdy się komus spodoba w koncu.
            A Twoje myslenie o kobietach, bardzo przedmiotowe, wylazi nawet wtedy kiedy probujesz pisac o nich pozytywnie. Wiec sorry, ale to traktowanie partnerskie to bajeczka.
            • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 22:56
              O to to to! To musiałaby być nie lada desperatka, żeby się zdecydować na związek z kimś o takich poglądach.
              • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 23:22
                Przestań się tak emocjonować, bo jakbyś tak napisała do Koty lub Lauren, to byś kwiczała z bólu, wykorzystujesz to że jestem w miarę miły i nie przerabiam Cię na mięso mielone, na które w razie konieczności chętnie przerobiłbym Twoich ukochanych nielegalnych imigrantów i to nie słowem, a waląc z ostrej. Kup sobie bezludną wyspę, zdala od Polski i tam ich przyjmuj, za swoje.
                • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 00:06
                  Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111

http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif

Ależ z ciebie obrzydliwy tchórz, który wyciera sobie zadek w/w forumkami big_grin
                • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 00:09
                  Przerobilbys, bla bla, zebynie czasem...
                  • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 00:57
                    Pisałem już. Dla mnie kraj i naród to sprawy święte. W obronie polskich kobiet przed islamską dziczą zrobiłbym wiele. Uważam, że niestety przyjdzie taki moment, że trzeba będzie granic Europy bronić zbrojnie.
                    • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 03:33
                      Puste slogany.
                      • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 07:32
                        rosapulchra-0 napisała:

> Puste slogany.
                        >

Ty masz za to do zaproponowania relokację. A głupi Polaczku płać za to wszystko i płacz!
                        Nic z tych rzeczy. Defend Europe!
                        Stałaś się ostatnio moim psychofanem. Mam wrażenie, że latasz za mną po całym forum, by atakować mnie wszędzie gdzie piszę.
                        • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 02.04.18, 01:30
                          Masz manię prześladowczą. Pocieszę cię, że nie ty jeden.
                    • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 09:24
                      Ale przeciez to nie Ty będziesz kraju bronil, bos zwiewal przed wojskiem. To co za glupoty gadasz?...
                      • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 09:55
                        Jakby trzeba było, to za kałacha bym złapał. Zasadnicza służba to była strata czasu, skoro szedłem na studia, to na co mi było wojsko? Co innego zawodowe, ale mnie by nie wzięli.
                        • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 10:07
                          Nie zlapalbys, bo nikt Ci go nie da do reki.
                          Taka to Twoja pusta gadanina...
                          • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 12:03
                            Mówię o ewentualnej konieczności. Jestem zwolennikiem odważnych decyzji. Biorę pod uwagę, że mogą być możliwe wszystkiego scenariusze. Również ten, że Europa nie mogąc już przyjmować kolejnych nielegalnych imigrantów będzie musiała zacząć po prostu rozwalać kolejnych natarczywych najeźdźców.
                            Jakbym miał pieniądze i czas, to na strzelnicy spędzałbym sporo czasu.
                            • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 12:04
                              I nie wiem, skąd te myśli że o kobietach myślę przedmiotowo.
                              • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 12:08
                                Z tego co piszesz.
                            • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 12:07
                              Jozek, jakiej koniecznosci? Jestes zolnierzem? - nie, wiec karabinu do reki nie dostaniesz. Masz pozwolenie na bron i sama bron? - nie masz. Wiec jedyna opcja ze dostaniesz kalacha do reki to bedzie jak wybija cale wojsko i trzeba bedzie bronic sie "z partyzanta". A do tego nie dojdzie, wiec badz laskaw nie strugac bohatera...
            • biceps_of_steel [...] 31.03.18, 23:18
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • szarsz Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 23:54
                Bicek, ty przede wszystkim jesteś potwornie nudnym marudą. Ja mam naprawdę sporą tolerancję na forum i mało kto mnie tu irytuje, ale twoich zawodzeń czytać się nie da.
                • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 01.04.18, 00:07
                  Na dodatek nawet nie ma poczucia obciachu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka