mamma_2012 05.06.18, 19:15 Chcę na imprezy nabyć taki wynalazek jak fontanna z czekoladą. 1) czy takie za 200-300 złotych dają radę 2) co tam się wrzuca, zwykłą czekoladę roztopioną czy jakieś inne cuda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Czekolada do fontanny 05.06.18, 19:25 Czy dają radę to nie wiem ale na All kupuje się paczki czekolady przeznaczonej właśnie do takich fontann Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Czekolada do fontanny 05.06.18, 20:18 ktos mi mowil, ze do rozpuszczonej czekolady dodaje sie smietanke, ale musisz wygooglowac proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Czekolada do fontanny 05.06.18, 20:31 Zależy, jak często będziesz korzystać. Ja mam służbowo, na większe imprezy, profesjonalną, a też po paru latach potrafi się zepsuć. Jeśli na kilka osób, raz na parę miesięcy, na godzinkę - to pewnie się nada. Nie, zwykłej czekolady bym nie stosowała. Warto kupić taką specjalną do fontanny, w drażetkach - łatwo się topi i nie przypala, a i tak trzeba ją wcześniej rozpuścić (np. w mikrofali). Te włoskie potrafią być serio pyszne, i to w różnych smakach Odpowiedz Link Zgłoś