panna_lila 05.06.18, 20:52 Taka sytuacja, ktoś pisze blog, wrzuca na fb i sam sobie lajkuje. Czy wg Was to jest spoko, bo ja jako dinozaur i człowiek nieobeznany z mediami społecznościowymi trochę się przed tym buntuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cauliflowerpl Re: Lajkowanie na fb? 05.06.18, 21:02 Im wiecej lajkow, tym lepiej pozycjonowana publikacja. Wiec autolajkowanie wpisow na blogu czy fanpejdzu jak najbardziej ma sens. Znam ntomiast panne, ktora nie tylko autolajkuje swoje wlasne selfie, ale rowniez lajkuje je swoim drugim, nieuzywanym profilem. Zeby bylo zabawniej, z zawodu jest psychologiem 🤦♀️ raz nawet wysmazyla artykul o tym, by nie uzalezniac swojego samopoczucia od reakcji znajomych na profilach spolecznosciowych 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Lajkowanie na fb? 05.06.18, 21:07 Jezu, znam taką! Dwa profile i sobie sama z obu lajkuje, a do tego dopisuje komplementy i stawia sobie przy nich serduszka. I też wrzuca artykuły o tym, że fejs za dużo dla ludzi znaczy, że za dużo zdjęć to przesada i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Lajkowanie na fb? 05.06.18, 22:28 Nie do końca. Fejs taki gupi nie jest Jeśli admin własnej strony sobie sam lajkuje wpisy, tym samym ogranicza ich zasięg, bo spada ich widoczność. Niestetyż... Łagodniej pewnie F traktuje takie zabawy na prywatnych profilach Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Lajkowanie na fb? 09.06.18, 13:26 Ale jaja, nie wiedziałam o tym. Miałam kiedyś stronę, ale nie lajkowałam, wydawało mi się to żenujące a o docieraniu postów nie miałam wtedy pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
per_gessle Re: Lajkowanie na fb? 05.06.18, 21:55 Troche to smieszne, moze ten ktos ma malo znajomych? A moze lubi siebie Odpowiedz Link Zgłoś
per_gessle Re: Lajkowanie na fb? 05.06.18, 21:57 Wrzuc linka, zalajkuje tej osobie, poprawie jej humor Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Lajkowanie na fb? 09.06.18, 13:16 Fb z telefonu jest kiepski, kilka razy sama sobie dałam przypadkiem lajka, zauważylam po kilku dniach i odlubiłam. Poza tym fb jest dla staruchów, sztywne to, jak zwykle jest do tego cała gama poprawnych zachowań, no takie geriatryczne podejście do tematu własciwe dla 40+ Odpowiedz Link Zgłoś