tojamarusia 16.07.18, 19:17 Najlepiej Warszawa, Kielce, Kraków, Lublin Mąż ma zerwane ścięgno w kciuku i nie może go zginać. Uszkodzenie jest trwałe. Można to ścięgno zrekonstruować ale potrzebny do tego spec. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volta2 Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 19:20 w otwocku są chirurdzy od ręki - wiem, szukałam od nogi, a znajomy, który właśnie tam pracuje okazał się fachowcem od ręki i nijak mi pomóc nie mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 19:21 ucięło, weszłabym na stronę tego szpitala i po nazwisku szukała gdzie przyjmują prywatnie w wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 20:11 No właśnie ten polecony przeze mnie pracuje w Otwocku i jest świetnym fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 19:46 Jeśli zawiałoby Was do Trójmiasta to genialny jest dr Mazurek. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 19:52 500 km. Trochę kurczę daleko Odpowiedz Link Zgłoś
werkaa_095 Re: Szukam chirurga ręki 07.12.21, 07:00 Mówi się, że daleko - ale uwierz, że za dobrym lekarzem czasem warto pojechać. Ja korzystałam z usług pana Mrozika z Handproject z 3miasta i to mój drugi lekarz - pierwszy był ze Szczecina i niestety nie pomógł mi wcale. Czasem jednak warto się przejechać i mieć spokój od choroby Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 20:00 Anna Chrapusta z Krakowa niezłe cuda robi. Odpowiedz Link Zgłoś
stara.gropa Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 20:09 O tym lekarzu słyszałam dobre opinie. www.znanylekarz.pl/tomasz-matuszewski-2/chirurg-plastyczny-chirurg-chirurg-dzieciecy/warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 20:11 Maciej Klich albo ktoś z Chirurgii Ręki na Lindleya, potem zapytam matkę, bo tam ją skierowałam na operację. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Szukam chirurga ręki 31.10.18, 20:48 To samo powiem - w Warszawie Klich. Geniusz, jesli chodzi o operacje reki. I przekochany czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_nieania Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 20:28 dr Paweł Szymański w Warszawie - klinika.cmzawiszy.pl/nasi-lekarze/ Operował mi rok temu zespół cieśni nadgarstka, szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka73 Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 21:19 Syn miał zerwane ścięgna i źle przeprowadzoną operację - szukałam ratunku w całej Polsce. Nawet słynny lekarz Radwanskiej z Krk nam nie pomógł. Jestem ze śląska lekarza znalazłam w Szczecinie - Ireneusz Walaszek. Polecam. Pojechałam prywatnie na wizytę myśląc i operacji prywatnie - załatwił nam na cito miejsce w szpitalu w Szczecinie, on zszedł z chirurgii dla dorosłych i zoperował syna na dziecięcej. Zrobił tyle ile się dało - jednak palec jest sprawny a wcześniej nie był . Warto było Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 21:43 Osobiście nie korzystałam, ale z chirurgii ręki słynie szpital w Trzebnicy. Wiem, daleko Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Szukam chirurga ręki 26.03.21, 22:50 Potwierdzam. Trzebnica doszyje wszystko, co odpadło. Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Szukam chirurga ręki 07.12.21, 08:31 I ja znam osobę operowaną w Trzebnicy, dojeżdżała tam z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.stefa Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 22:46 Dr Piotr Morawiecki z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka73 Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 22:56 Nie polecam za to Pawła Zejlera z Częstochowy podobno też specjalisty - za podejście do pacjenta. Szukając specjalisty dla syna wysyłałam mailem syna wyniki pytając czy na sens przyjeżdżać na wizytę - czy lekarz zajmuje się takimi przypadkami. Dr Walaszek szybko odpisał i zaprosił do Szczecina. Pan ww. odpisał mi że nie jest instytucją charytatywną - nie pomoże mi, ma zdanie jak inny lekarz, ale za przeczytanie wyników bierze wynagrodzenie i oczekuje wpłaty 50 zł za ich przeczytanie. Przelałam mu niech ma- ale niesmak pozostał - nigdy w życiu nie pojechałabym do niego się leczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: Szukam chirurga ręki 16.07.18, 23:18 W Szczecinie jest bardzo dobra klinika chirurgii ręki, ale lekarzy stamtąd nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Szukam chirurga ręki 17.07.18, 01:17 Prof. Pomianowski. Najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Szukam chirurga ręki 27.03.21, 08:18 Prof. Pomianowski z Otwocka. Jeden z najlepszych specjalistów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Szukam chirurga ręki 27.03.21, 08:20 Przepraszam, dałam się podpuścić trollowi. Odpowiedz Link Zgłoś
n-ell Re: Szukam chirurga ręki 27.03.21, 08:21 Dr Klich Warszawa, mój mąż po złamaniu nadgarstka (b.skomplikowanym) wrócił do sprawności po 5 mcach. I maja super zespół - bo to tez była mega praca fizjoterapeutki + dwie operacje (miał wstawiana blachę) Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Szukam chirurga ręki 27.03.21, 08:28 Z nazwiska nie, alecw Lublinie doskonała ortopedia jest w Żagiel Med. Prawdziwi fachowcy. Odpłatnie. Zaś poza tym bardzo polecany szpital i ortopedia w Łęcznej. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Szukam chirurga ręki 27.03.21, 08:29 No i ja ... padłam ofiarą trolla. Ale może komuś się taki odświeżony zdrowotny wątek przyda. Odpowiedz Link Zgłoś