tanebo2.0 17.07.18, 22:42 Czy miałyście do czynienia ze ściennymi slabami marmurowymi w łazience? Jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zasiedziala Re: Slaby? 17.07.18, 23:24 Zobaczyłam tytuł i myślałam, że będzie o Lewandowskim. Przeczytałam pytanie i myślałam, że chodzi o jakieś robaki. Dopiero odpowiedź joli mnie naprowadziła na dobry trop. Chyba czas położyć się spać Co do meritum - doświadczeń nie mam, natomiast jako że ostatnio na powrót zainteresowałam się rynkiem nieruchomości, to śpieszę donieść, że to ostatnio popularne rozwiązanie właśnie w łazienkach. Nie wiem czy dlatego, że się sprawdza, czy po prostu jest obecnie trendy, ale widuję często. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Slaby? 17.07.18, 23:49 U mnie lezy 5 lat wiec chyba od dawna rozwiazanie powszechne. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Slaby? 17.07.18, 23:57 Jak z czyszczeniem to nie powiem nie czyszcze sama. U mnie jest ciemny i kabine mam taka ze dwie jej sciany to marmur i jak ich nie wytrzesz do sucha po skorzystaniu jak wyschnie sa plamy . Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Slaby? 18.07.18, 00:00 Jak to się czyści? Wiem, że lata temu wymyślono środki do gruntowania kamienia, widziałem to w akcji jakieś 30 lat temu, nawet bez szlifowania kamienia wyciągało strukturę i kolor. Kamień się zabezpiecza takimi środkami? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Slaby? 18.07.18, 00:08 Wiem ze zabezpieczany byl zeby nie chlonal natomiast na to ze powstaja na nim plamy to na bank to nie dzisla Odpowiedz Link Zgłoś