Dodaj do ulubionych

Herbata z samowara - gdzie się napić?

18.07.18, 11:09
Jak w tytule, ze wskazaniem na miasta: Warszawa, Poznań, Gdańsk, Kraków.
Borne Sulinowo już odpada, wiem, ze tam jest opcja, ale nie ma szans tam dotrzeć w tym roku już.
Jakaś restauracja rosyjska? Przeglądam menu knajp z rosyjskim jedzeniem w Warszawie, ale nic takiego nie widzę, a chcę komuś pomóc spełnić taką zachciankę.
Emamy pomogą?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 12:03
      Legionowo " Carska"
      • anel_ma Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 14:37
        Hm, o Legionowie nie pomyślałam, a też jest w zasięgu możliwości.
        • przystanek_tramwajowy Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 15:59
          Zanim skorzystasz z rekomendacji joli, to zadzwoń i sprawdź, czy faktycznie dają tam herbatę z samowara. Jola znana jest z wpuszczania ludzi w kanał.
          • jola-kotka Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 18:15
            Hahaha ty jestes kanal Carska jest restauracja rosyjska przy wiadukcie najbardziej zakorkowane miejsce w Legionowie i tak podaja tam taka herbate.
            • anel_ma Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 18:24
              Na razie sprawdziłam menu na ich stronie i herbata z samowara jest smile
              Więc póki co - dzięki Jola smile
              • przystanek_tramwajowy Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 18:26
                Jak słodziutko. Może ją jeszcze poproś ładnie, to ci paczkę wyśle. wink
                • jola-kotka Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 20:55
                  Tobie a w srodku zdechly szur o taka i tobie to bym z przyjemnoscia wyslala
              • jola-kotka Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 20:53
                Nie ma za co smile
    • kota_marcowa Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 15:44
      Kup sobie samowar na olxie i pij do woli tongue_out
      • anel_ma Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 18:27
        No way
        Nie chcę grata w kuchni.
        Ale szukając herbaty trafiłam na stronę sklepu z samowarami i taki, który mi się spodobał kosztował- uwaga - ponad 15 tys. złotych. Pozłacany, wersja tańsza tylko z polerowanej stali - ponad 7 tys. Wow.
    • aqua48 Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 16:15
      W Krakowie sprawdź w restauracji "Wiśniowy Sad", nie wiem czy maja tam herbatę z samowara, ale powinni, można zadzwonić.
      • jola-kotka Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 18.07.18, 18:16
        Hehe boisz sie ze wpuscisz w kanal smile
      • anel_ma Re: Herbata z samowara - gdzie się napić? 19.07.18, 01:31
        Dzięki, akurat koleżanka się wybiera to powiedziała, że mi sprawdzi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka