pani-noc Re: Która z was 25.07.18, 11:57 Do zalinkowanego tekstu się nie odniosę, bo to dzieło stażystki. Za to niektóre komentarze na ematce są warte komentarza Wypoczywam w okolicach pomorza zachodniego. Na plazy 50% Polaków, 50% Niemców. Z moich obserwacji wynika, że Niemcy są dużo bardziej wyluzowani jeśli chodzi o plażowanie. Polki z nadwagą często chowają się pod jakimiś "namiotami" z pareo, gotują w jednoczęściowych opalaczach. Niemki pełen luz: dwuczęściowe bikini. Jeśli po plaży biega gołe dziecko to jego rodzice niemal na bank mówią po niemiecku. Polskie dzieci od niemowlaka poubierane w opalacze. Mój ulubiony zestaw to falbaniasty jednoczęściowy strój kąpielowy prosto na pieluchę do kąpieli - nie wiem jak temu dziecku ma się nie odparzyć conieco w takim zestawie. Opalania topless nie widziałam, ale jeździłam na wakacje na południe Europy i wiem, że tam nikogo to nie szokuje. Dyskusja w tym wątku potwierdza, że wiele Polek jest bardzo pruderyjnych i nawet w czasie urlopu nad morzem nie potrafią się zrelaksować. Nie myśleć o swoich fałdkach, cudzych fałdkach, dziecięcej pupie, tylko cieszyć się plażą i słońcem. Szczerze współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzo-namama Re: Która z was 25.07.18, 12:31 To nie o pruderię chodzi, tylko o higienę. Zarówno dziecka - piasek jest brudny i gola cipka czy siusiak jest bez sensu narażany na kontakt z nim, a po drugie o higienę współużytkowników plaży. Vide sr.nie dziecka tam gdzie stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Która z was 25.07.18, 12:44 Jak kto uczciwy, to zbierze kupe z piasku. Jak nie, to zostawi zuzytego pampersa w krzakach. Omg. Poza tym pogodzie sie z tym, ze g@wno nas otacza i zalewa. A z kazdym nowym czlowiekiem jest go coraz wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Która z was 25.07.18, 12:43 Szczerze - pani totalna histeryczka. Ta wielogodzinna podróż, o której nawet nie chce mówić! Te kłopoty ze znalezieniem miejscówki w hotelu! Walka o znalezienie właściwej plaży, koniecznie z małym Robciem! Brak majtek! Kłótnia na plaży zakończona szlochem! Szlochem!!! I wreszcie dramatyczny list wysłany na popularny portal, otagowany #prawdziwa historia! Najwyraźniej komuś dydndający siusiak, okazjonalnie sikający strumieniem moczu (wiadomo, dwulatek zsika się i w majtkach, ale czego oczy nie widzą...) lub przypadkowy kupol walniety w piach mogą się nie podobać innym plażowiczom. Wiele lat planowania i mamusia nie pomyślała o majtach dla potomka? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Która z was 25.07.18, 15:53 Ten artykuł to jakaś parodia czy jak? Pani w artykule chlipie bo: - jej podróż nad morze trwałą kilka godzin - bidulka nie mogła znaleźć odpowiedniego miejsca dla swojego niuniusia na plaży - nie spodziewała się że komuś może przeszkadzać goły penis jej niuniusia. No i ten jej biedny Jasiu który był mniej szczęśliwy bo musiał siedzieć na plaży w gaciach . No dramat po prostu. Tak - mi również przeszkadzają gołe dzieci na plaży. Bo nie mam chęci oglądać cudzych miejsc intymnych czy to dziecka czy osoby dorosłej. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Która z was 25.07.18, 16:13 Pani w artykule chlipie bo: - jej podróż nad morze trwałą kilka godzin I po tym poznajemy, że pani stażystka nie może być "z południa Polski" czy tym bardziej Krakowa, tylko co najmniej z szerokości geograficznej Poznań-Łódź-Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś