Dodaj do ulubionych

Chodzi za mna chinskie jedzenie

25.07.18, 19:45
czego mi brakuje w organizmie, bo wy sie znacie.Kupilam sobie sos sojowy i pokropilam mielone dzis,no taka namiastka. Nie ide do knajpy bo raz ,ze jestem gruba ,dwa nie mam z kim,bo nikt nie wyraza ochoty i ,ze niezdrowo etc. no dobra ale jesli tak strasznie za mna chodzi to czegos mam niedobor ? czy nie ?
Sole normalnie,nie jem slodkiego.
Obserwuj wątek
    • lilia.z.doliny Re: Chodzi za mna chinskie jedzenie 25.07.18, 19:53
      to wcale niewykluczone, że chodzi za Tobą chińskie żarcie. zwłaszcza jeśli jesteś na spacerze w parku big_grin
      • lalkaika Re: Chodzi za mna chinskie jedzenie 25.07.18, 20:10
        tyz. Mam wlasnego sciersciucha w wersji mini ,tak na dwa gryzy,ale to nie tosmile
        • lilia.z.doliny Re: Chodzi za mna chinskie jedzenie 25.07.18, 20:52
          co najwyżej na gorący kubek wystarczy
    • jola-kotka Re: Chodzi za mna chinskie jedzenie 25.07.18, 19:53
      Nie wiem czego ci brakuje ale zamow chinczyka przez telefon albo idz do tej knajpy sama. Smacznego.
      • lalkaika Re: Chodzi za mna chinskie jedzenie 25.07.18, 20:15
        jola jak by byl na tel,to bym nie pisala tylko szamala,az uszy by sie trzesly. Na szczescie tam trzeba pojsc ,co mnie powstrzymuje i szukam zamiennika,najlepiej ,zeby nie bylo tuczace,bo juz limit zostal przekroczony sad
        • jola-kotka Re: Chodzi za mna chinskie jedzenie 25.07.18, 21:19
          To ja nie pomoge a gdzies widzialam chinskie mrozonki sklepy tam macie?
    • aerra Re: Chodzi za mna chinskie jedzenie 25.07.18, 21:20
      To zrób sobie w domu, jak nie chcesz iść do knajpy.
    • bialeem Re: Chodzi za mna chinskie jedzenie 25.07.18, 21:20
      Kup sos do sajgonek i dodaj trochę do piersi na parze. Z ryżem. Zrób paski kury i do panierki domieszaj wiórki kokosowe. Plus dziki ryż. Mieszanka chińska, paski wołowiny, ananas, bambus i domowy słodko-kwaśny. Z trzykolorowym ryżem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka