jola-kotka 25.07.18, 21:55 Ze on tak tragicznie wyglada bo to chyba nie przez kolanko jednak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiszantul Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:07 > karma go dopadła wiara w karmę to radykalny antysemityzm. Aż dziwne, że tego rodzaju antysemicki światopogląd jest tolerowany na forum Agory Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:16 Patrz i ucz sie, jak wygląda TOLERANCJA 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 12:27 poglad jest tolerowany. Ty nie, nie zauważyles? aaa...to pewnie przez pissiorskie IQ, równe 0. Czy moze mniej niz zero.... Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 27.07.18, 18:09 tiszantul napisała: > wiara w karmę to radykalny antysemityzm. W którym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:03 Ma 69 lat. Nie wiem czy Cie to pocieszy ale malo kto wyglada w tym wieku dobrze. A nie sadze, zeby Kaczynski stosowal botoksy, kwasy i lifitingi. Starosc jest bardzo demokratyczna, dopada kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:06 Mi chodzi o to ze on wyglada na bardzo chorego a nie starego . Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:12 > Mi chodzi o to ze on wyglada na bardzo chorego a nie starego . Oglądałem parę wystąpień, Jarosław wyglądał na kogoś, kto będzie łoił opozycję jeszcze 10 lat osobiście, a potem jako mentor. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:20 Gdzie wystepowal? Na jakich deskach?. Na drabice czy tym trumiennym pudle? Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 23:17 Opozycja powinna wyczarować patronusa w kształcie kota Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 14:18 lellapolella napisała: > dementor > Odpowiedz Link Zgłoś
blimsien Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 01:26 tiszantul napisała: > > Mi chodzi o to ze on wyglada na bardzo chorego a nie starego . > > Oglądałem parę wystąpień, Jarosław wyglądał na kogoś, kto będzie łoił opozycję > jeszcze 10 lat osobiście, a potem jako mentor. Tak, duch będzie straszył przez setki lat w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 12:29 >Jarosław wyglądał na kogoś, kto będzie łoił opozycję jeszcze 10 lat osobiście, a potem jako mentor. mentor???!!! osz kulson.. zaraz wyleziesz z drugiej strony doopy, od nadmiaru wazeliny Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 00:44 jola-kotka napisała: > Mi chodzi o to ze on wyglada na bardzo chorego a nie starego . W tym wieku tak się wygląda. Radzę spacer po ulicach i przyglądniecie się starszym osobom. Kaczor jest po pobycie w szpitalu, na coś tam choruje pewnie w tym wieku. Normalne. Ja wiem, że przeciętna ematka w wieku 40 lat jest proszona o dowód w monopolowym więc jej się wydaje, że w wieku 70ciu lat będzie wyglądać na max 40, nadal świeżo i młodzieńczo. No ale nie jest to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 00:45 Aha no ja jednak odrozniam chorego cierpiacego czlowieka od starego. Odpowiedz Link Zgłoś
blimsien Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 01:27 Nadal wygląda na 10 lat starzej niż ma w rzeczywistosci. Ba, nawet wielu 85-latków wygląda lepiej niż on. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 09:07 Radzę przejść się po ulicach. Najlepiej w okolicy jakiegoś szpitala i popytać ludzi o wiek. Możesz się zdziwić ale Kaczyński może wyglądać lepiej niż niektórzy młodsi. Pamięta, że to człowiek nieskalany pracą, który nie zaznał nieprzespanych nocy przy dzieciach i wnukach, ma sporo forsy i sztab ludzi do pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 12:45 >Radzę spacer po ulicach i przyglądniecie się starszym osobom przed wszystkim to "przyjrzycie sie" a nie przyglądniecie. "Przygladnać" jest gwarowe ale ty chyba nie chcesz uchodzic za wsiową "gwarówke"? A poza tym...pytanie takie mam..jak poznajesz na ulicy, ze ktos ma 69 lat i wyglada okropnie, a nie, że wyglada "okropnie" bo ma 80-90-100 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:10 Zobaczymy, w jakiej formie emamy będą w wieku prezesa. Statystyka mówi, że nie wszyscy dożyjemy. Czy opozycja naprawdę sobie wyobraża, że jak Kaczor 70+ będzie ją łoił w wyborach z wózka inwalidzkiego, to opozycji to pomoże wizerunkowo? Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:24 tiszantul napisała: > Zobaczymy, w jakiej formie emamy będą w wieku prezesa. Statystyka mówi, że nie > wszyscy dożyjemy. Nic nie robił całe życie to i się nie zmęczył... Xsioonc Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:13 Po lewej 61 latek. Jak się o siebie dba, ma rodzinę, sens życia to człowiek pieknie się starzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:17 Chodzi o to, że wygląda jak łajza, a nie, że nie stosuje botoksow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:52 70 lat tak właśnie wygląda. Kaczyński nie jest poprawiany fotoszopem itd. W sklepie straszy na starą Jane Fonda, wyglądająca na max. 50 lat ale to nie jest normą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:24 Mówimy o człowieku, który mając sztab służących, gotowych do pomocy w najbardziej intymnych sytuacjach, wiedząc, ze wszędzie czekają dziennikarze, wychodzi na ulicę w piżamie i swetrze na lewą stronę. Albo już mu wszystko jedno albo tych, którzy chcieli mu pomóc nawalał laską, żeby odeszli. Zostawiłabyś z taką osobą psa? Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:57 mamma_2012 napisała: > Zostawiłabyś z taką osobą psa? Nawet rybki bym mu nie powierzył.... Xsioonc Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 17:36 Macierewicz wygląda wg mnie bardzo dobrze ( 70) Frasyniuk ( 64 ) świetnie Kwaśniewski w tym samym wieku-całkiem nieźle Andrzej Supron ( 66 ) dobrze "się trzyma" Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 27.07.18, 12:33 Ja znam jedną osobę, która ma tyle lat co naczelnik, podobne wymiary i generalnie zmieniał się i teraz wygląda jak on. To człowiek bardzo chory, walczący z ciężkimi chorobami, w tym nowotworem. Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:04 Nie wiem co mu jest, ale na forum nie bardzo można o tym pisać. Modelacja kasuje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:07 Ale ja nie chce obrazac go myslalam ze moze ktos wie czy jest na cos chory wiec nie widze powodu do usuwania. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 01:13 Ten kto cos wie dlaczego prezes zachowuje sie tak dziwnie to nie p isnie ani slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:10 Rozmawiałam wczoraj z moim lekarzem - mówił, że JK walczy z chorobą ze szczypcami...if you know what i mean.... Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:15 Tak, a Putin miał raka trzustki cztery lata temu. Na pewno pamiętasz, skoro tak się interesujesz rakiem u polityków. Jedyne co mogę docenić, to prawidłowy wniosek, że z żywym prezesem nie macie szans wygrać, stąd desperackie dywagacje o śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:20 Widzę w wyszukiwarce, że raka mózgu Putin też już miał. Twardy pacjent. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:59 Wiesz, Putin a wasza Kaczka to jednak inna liga. Jaro nawet do jego ochrony by się nie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 12:35 >Jaro nawet do jego ochrony by się nie dostał. do ochrony? mysle, że tam sa najlepsi fachowcy, jednak jaro nie nadawłby sie do czyszczenia butów wodza. To wlasciwa kwalifikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:23 Noooo ze Stalinem tez nikt nie mial szansy wygrac. To mowisz tisz, ze historia zatoczyla koło? Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:53 W znkomitym serialu o czwórce z Cambridge (szpiegowali dla ZSRR) jest taka scenka, odbywająca się w późnnych latach 40. Jeden ze szpiegów rozmawia z prowadzącym i opowiada o swoich relacjach z pałacem Buckingham. Napomyka, że królowa matka codziennie łoi dżin z tonikiem. Prowadzący sowiet dopytuje sie ile, kiedy, jak to wpływa na jej formę zdrowotną. "No, ujmijmy to tak, na pewno umrze wczesniej, niż generalissimus" - mówi szpieg. - O, to się towarzysz Stalin bardzo ucieszy - podsumowuje prowadzący radośnie. Cóż, Stalina pochowali parę wiosen później, a królową matkę - parę lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 13:30 Chyba Cambridge Spies, ale serial to dużo powiedziane, 6 odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 01:23 Tak, a Putin miał raka trzustki cztery lata temu. Chwile go nie bylo widac a jak sie pokazal to tez byl mizerny, ale widocznie z tego wyszedl Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 17:37 Który Putin ? Bo wiesz, ponoć ich jest kilku Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:30 Ptaszki ćwierkają, że przerzuty z trzustki. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:36 Desperacja. Jeszcze pół roku temu pisalibyście o wielkiej mobilizacji na protest jutro (Łańcuch Światła o 21.00 - organizuje Akcja Demokracja), omawiali 15 dzisiejszych protestów ("Europo nie odpuszczaj" - Obywatele RP + KOD) czy też wspominali wczorajszy protest pod senatem (czy Piotrowi Kandybie z Nowoczesnej udało się zgromadzić 100 tys. osób?) i cztery dni nieustannych protestów w zeszłym tygodniu - niestety, obecnie wszystko na co stać ematkową opozycję to marzenia o chorobie prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:41 Coś takie aktywne? Zaklinasz rzeczywistość? Kaczyński bardzo się ostatnio posunął w latach - wręcz skokowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mum2004 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:49 Może bratanica wieczna dziewica mu sen z powiek spędza Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 09:48 Ślub przed porodem, wszystko po bożemu. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 11:12 Oby zdazyli przed porodem. Reiche glupio by bylo gdyby jawnogrzesznica zaczela rodzic na schodach kosciola, oczywiscie w bialej sukni.😝 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 07:38 morekac napisała: > Coś takie aktywne? Płacą mu od wpisu i dlatego tak się uaktywnia i dlatego też tak ubolewa, że nie ma wpisów o demonstracjach. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:42 Ten Kaczor to rodzina że go tak bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:43 I co z tego? I tak jesteście przegrywami - nawet jak dzieki manipulacjom wygracie wybory. Przegrywy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:46 Skończ już, pisstrolu. Idź spać, bo zapisz na poranny przekaz Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 22:12 Tisz z chęcią odstąpi jakiś organ dla podratowania wodza😉 Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:31 Pamiętacie panią Beatę, jedną z założycielek KOD-u, która zażyczyła sobie, żeby piorun strzelił w Błaszczaka, Waszczykowskiego i Brudzińskiego, a potem zamiast czekać na spełnienie życzenia "przegrała walkę z chorobą"? Uprasza się o chwilę refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczki_dwie Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:49 Aha, i choroba pani Kolis skojarzyła Ci się z chorobą Kaczyńskiego. Dałeś do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 22:46 Dałybyście spokój z tymi rozważaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 23:00 jola-kotka napisała: > Ze on tak tragicznie wyglada bo to chyba nie przez kolanko jednak. Wygląda jak wygląda, ale że Morawiecki go zastąpi to szok... Szok dla wszystkich wiernych przydupasów, którzy od lat robili rowa w nadziei... Xsioonc Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 01:19 Morawiecki to cymbal, nie ma szans sie uyrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 07:52 bigzaganiacz napisał(a): > Morawiecki to cymbal, Myślałam, że nic już mnie nie zdziwi a jednak Morawiecki dalej zaskakuje negatywnie. Ta sprawa ze zdjęciem. Dostał fotografię z IPN ze spotkania Gierka z działaczami SZSP i zamierzał je pokazywać w Brukseli, bo był przekonany, że znalazł coś, co skompromituje Gersdorf. (Oczywiście to nie ona była na zdjęciu). Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 12:32 >Morawiecki to cymbal, nie ma szans sie uyrzymac no to chyba wpisuje się idealnie w pozostałych cymbałów. Dlaczego jeden cymbał ma być lepszy od drugiego cymbała? Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 25.07.18, 23:02 Widziałam ten artykuł na WP, aż się sama zastanawiałam, czy nie założyć wątku. nie wiem co mu jest, ale wygląda na poważnie chorego. Nie chcę mi się wierzyć, że to tylko kolano. Odpowiedz Link Zgłoś
blimsien Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 00:50 Tak, napisałam parę postów pod spodem, jaki. Ure/wsko upier/dliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 00:20 Można też w wieku lat 70 wyglądać tak Trump, Roman Polański, Zbigniew Zapasiewicz, Jack Nicholson, Robert Redford, Anthony Hopkins, Michael Caine, Clint Eastwood, Gene Hackman czy Sean Connery mają po 70 lat i nie wyglądają jak z kostnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 00:32 Roman Polanski to ma 84 lata, Anthony Hopkins - 80, Sean Connery - 87 itp itp Odpowiedz Link Zgłoś
monia.i Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 00:43 fragile_f napisała: > Roman Polanski to ma 84 lata, Anthony Hopkins - 80, Sean Connery - 87 itp itp > > > I pewnie żaden z ww nie czerpie swojej siły z negatywnych emocji. Bardzo mi przykro, ale jakoś nie ubolewam. Kaczyński to szkodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 05:35 A Zbigniew Zapasiewicz nie żyje od dziewięciu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_topesto Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 07:35 jedni wygladaja a inni, nie. i co w zwiazku z tym? a ja widzę czasami nekrologi 50-55 latków, którym sie zmarło. Przybylska nie dozyła 40 roku zycia. i co? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 07:57 Ano to że szybko się od niego uwolnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_topesto Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 13:07 oj, to ci wspolczuje, bo mnie ten czlowiek, jest zupelnie obojetny. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 13:28 Lepiej się z takimi wywrotowymi poglądami na antypisowskiej emamie nie zdradzaj, jak to kiedyś mówiono "kto nie pije, ten donosi" Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 14:21 >oj, to ci wspolczuje, bo mnie ten czlowiek, jest zupelnie obojetny. to interesujące, że nie dostrzegasz korelacji miedzy "tym człowiekiem" a np. 500+, ktore bierzesz do łapki. Albo 300+. Albo podwyzkami, np.paliw (samochód to już chyba masz). To wszystko "ten człowiek". Jeśli tego nie wiesz to znaczy, że albo jestes z pudelka i masz na imie Grazyna, albo nie mieszkasz w PL (choc tez powinnas sie orientować - zostaje pudelek) Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 22:00 agnes_topesto ,,oj, to ci wspolczuje, bo mnie ten czlowiek, jest zupelnie obojetny." Oj, to chyba nie mieszkasz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
blimsien Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 01:27 jola-kotka napisała: > O kurde no ale ... Karma wraca nie tylko kotom. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 09:18 blimsien napisała: > Rak trzustki Nie. Gdyby tak to już byśmy dawno obejrzeli w TVPiS pogrzeb stulecia..... Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 14:09 zgadzam się. to raczej nie rak trzustki i nie sądzę by rak w ogóle. ale zdrowy nie jest. Kaczyński nie prowadzi zdrowego trybu życia (uprawia jakiś sport?), mocno ciagnie z butelki i karmi sie od co najmniej dekady bardzo negatywnymi emocjami. no i nie ma żony (ani męza). faceci bez żony szybciej umierają Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 00:51 Szlag go nie może trafić, to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 01:16 Sumienie go gryzie i po nocach nie moze spac. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 04:35 szalona-matematyczka napisała: > Sumienie go gryzie i po nocach nie moze spac. Ciebie też.Bo spać nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 04:35 alpepe napisała: > Szlag go nie może trafić, to jest. > Niezbadane są wyroki Pana.Może ciebie prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:26 Mów Panie, bo sługa Twój słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 11:15 PiS-owskie trole maja dyzur w nocy. Nie lepiej to choremu prezesowi Biblie czytac? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 11:16 szalona-matematyczka napisała: > PiS-owskie trole maja dyzur w nocy. Nie lepiej to choremu prezesowi Biblie czyt > ac? Ale prezes to jakimś tam wielkim miłośnikiem biblii czy też kościoła w ogólności to chyba nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 11:17 za to jego bratanica jest, śluby kościelne bierze seryjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 11:21 alpepe napisała: > za to jego bratanica jest, śluby kościelne bierze seryjnie. ale przecież to są nic nie kosztujące gesty na potrzeby ciemnego luda.... widzimy, że ani prezes ani bratanica według nauki kościoła to za bardzo nie żyją.... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 11:31 ale by to zrozumieć, to trzeba myśleć, większość ludzi się łapie na słowa i deklaracje i nie analizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Nie zaczynamy zdania od temu 26.07.18, 04:37 Bo szkoła podstawowa się kłania.🤗 Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Nie zaczynamy zdania od temu 26.07.18, 06:24 Jakieś lewackie wymysły. Poza tym Jola zaczęla zdanie od "co". Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_topesto Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 07:32 co ma być? facet dobiega do 70-ki, podupada na zdrowiu, jak wiele osób w jego wieku. nie wiem, co cie tak dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 07:38 Połowa tej jego żałości to brak schludnego stroju. Mój ojciec dopiero co miał operację i też chodził o kulach, Kaczyński mi się z nim przez to kojarzy i aż mi się go żal robi. Mam ochotę iść mu kupić kilka nowych podkoszulków, dresy i wygodne sportowe buty, żeby wyglądał jak człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 09:31 Martunia w wysokiej ciąży szykuje się właśnie do wesela i ma ważniejsze sprawy na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 09:57 spanish_fly napisała: > Martunia w wysokiej ciąży szykuje się właśnie do wesela i ma ważniejsze sprawy > na głowie. Marta Kaczyńska weźmie ślub kościelny jeszcze przed porodem. Ślubu udzieli wysoki rangą kieckowy, który wzruszająco będzie kazał o nierozerwalności więzów małżeńskich, o katolickiej potrzebie zachowania czystości aż do ślubu oraz o uczciwości i wierności małżeńskiej. Czyż nie jest to farsa przecudnej urody? Dwa razy rozwódka z rozwodnikiem. Mająca troje dzieci każde z innym facetem..... Odpowiedz Link Zgłoś
ruczki_dwie Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:05 dyzurny_troll_forum napisała: > > Marta Kaczyńska weźmie ślub kościelny jeszcze przed porodem. > Ślubu udzieli wysoki rangą kieckowy, który wzruszająco będzie kazał o nierozerw > alności więzów małżeńskich, o katolickiej potrzebie zachowania czystości aż do > ślubu oraz o uczciwości i wierności małżeńskiej. Niekoniecznie. Na ostatnim ślubie w rodzinie ksiądz w czasie kazania bardziej skupił się na twierdzeniu, że Szwecja jako państwo już nie istnieje, po co migrować, jak wszędzie uchodźcy, a w Polsce takie piękne krajobrazy są ... Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:23 Byłam ostatnio na pogrzebie. Sporo osób było niewierzących - nie robiliśmy znaku krzyża, nie recytowaliśmy mszalnych formułek, nie klękaliśmy. Ksiądz piorunował nas wzrokiem i całe kazanie było jakby dla nas. Mnóstwo pustych frazesów o tym jak to Bóg jest jedynym źródłem życia i że kocha nawet niewierzących, że brak wiary się bierze stąd, że człowiek się odwraca od boga; że trzeba pamiętać, że umrzemy i tylko wiara daje w tym kontekście jakąś nadzieję itd. itd. O samej zmarłej (religijnej i bogobojnej staruszce) kilka słów na koniec. I oczywiście sugestia, że najlepsze co możemy zrobić dla jej pamięci to dawać na msze w jej intencji. Szkoda tylko, że nawet pogrzeb nie bardzo był w jej intencji. Naprawdę podziwiam siłę kościelnej indoktrynacji - mimo oczywistej pazerności i tych bzdur jakie księża wygadują z ambon, niemoralnych zachowań duchownych, takich właśnie trzecich ślubów przechodzonych dziewic itd. nadal rzesze ludzi się na to nabierają. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:33 Źli ludzie pamiętający Martusie z młodości podejrzewają, że tak do końca to ona sama nie wie, kto jest tatusiem najstarszej. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:34 ona ma dwie córki z drugim mężem, nie dezinformuj. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:39 alpepe napisała: > ona ma dwie córki z drugim mężem, na ostatnim formalnym papierze. Na wcześniejszym, równie formalnym papierze, ojcem jej pierwszej córki był Smuniewski, nie Dubieniecki. I tyle w kwestii wiarygodności I dziewicy IV rp. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:43 Ale Dubieniecki uznał tą starszą dziewczynkę za swoją córkę. Nie wierzę, że zrobiłby to gdyby nie była faktycznie jego dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:56 On z nią kręcił, aż była wpadka, wtedy ona dla ratowania twarzy wrobiła jelenia w nieswoje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 22:12 spanish_fly napisała: > Nie wierzę, że zrobiłby to gdyby nie była faktycznie jego dzieckiem. twoja wiara - twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 27.07.18, 05:44 Jeśli dziecko formalnie nie miało ojca, mógł dziecko żony po prostu adoptować. To się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:55 i zrobiła zaprzeczenie podając jako ojca tamtego. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:42 alpepe napisała: > ona ma dwie córki z drugim mężem, nie dezinformuj. formalnie dziecko urodzone w związku małżeńskim jest dzieckiem ojca, wiem, że ze średnim rozgłosem toczył się proces o zaprzeczenie tego ojcostwa, ale wybacz, nie wiem jak się zakończył...i nie interesuje mnie to zbytnio... nie prowadzę zapisków z żywotów qrev.... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:55 Pozbawiła go nawet tej pierwszej córki. Masz rację co do ostatniego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 11:18 Z tymi ojcami dzieci Kaczynskiej to jednak bardzo skomplikowane jest, jak w "Dynastii". Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 14:11 jest w ciąży z kolejnym facetem?? seryjna monogmistka normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:10 Czy wyobrażacie sobie, jaki cyrk będzie na jego pogrzebie? Zresztą nie tylko na pogrzebie, ale w Polsce. Już widzę ten wysyp tablic i pomników... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:12 morgen_stern napisała: > Już widzę ten wysyp tablic i pomników... zwykłemu p(osłu) tablice? a po co? a komu to potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:29 No właśnie nie byłabym taka pewna czy tak będzie. Moim zdaniem równie prawdopodobny jest scenariusz, że po uroczystościach pogrzebowych obóz PIS szybciutko o Kaczyńskich zapomni. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:33 Nie, będą im potrzebni jako mitologia i pamięć, która spaja wyznawców. Będą sobie nimi wycierać gęby na miliony sposobów, kiedy będzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:41 Jarkacz nie jest jakoś powszechnie uwielbiany, nawet w elektoracie PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:43 spanish_fly napisała: > Jarkacz nie jest jakoś powszechnie uwielbiany, nawet w elektoracie PIS. Nie bluźnij córko! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:44 Ale nieżywy już będzie niegroźny. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:45 Ale będą próby, żeby zneutralizować jego najbliższe otoczenie, które trzyma łapę na majątku partii. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 10:46 No może być wesoło tak czy siak Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 11:20 Nie martwcie sie, dostaniecie 3 dni wolnego z pracy, bo oplakiwwc smierc Wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 19:54 Będzie jak ze Stalinem, pisizm tak, wypaczenia nie No cóż, jak na dziadka patrzę, to chodzi mi po głowie pieśń "Pan Jezus już się zbliżaaaa", chociaż do niego to raczej Lucyfer. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 12:57 Uff, jak dobrze, że nie mieszkam przy dużej ulicy. Raczej nie grozi mi zmiana adresu na ul. Jarosława Kaczyńskiego, kota Alika czy Jarosława i Busia. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 13:02 pani-noc napisał(a): > Uff, jak dobrze, że nie mieszkam przy dużej ulicy. Raczej nie grozi mi zmiana a > dresu na ul. Jarosława Kaczyńskiego, kota Alika czy Jarosława i Busia. Fiony, obecna kotka naczelnika wabi się Fiona. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 13:05 Ta miłość do kotów też udawana. Jak miłość do brata zresztą. Jaki miłośnik sierściuchów zgodziłby się na fermy futrzarskie mogąc szybko to bestialstwo zakończyć? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 14:27 ależ nie istnieją fermy kotów, więc to się nie kłóci. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 14:14 jezu ja mieszkam, w dodatku w stolicy! tfu tfu, odpukać.. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 27.07.18, 11:48 Mojej na pewno nie zmienią Jest za krótka nawet dla kota Kaczyńskiego i stoją na niej tylko 4 domy. Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 14:29 chory z nienawiści i ma takie stężenie jadu w krwi, że już struty cały organizm Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 19:28 "chory z nienawiści i ma takie stężenie jadu w krwi, że już struty cały organizm" Jak widać, określenia tak wydawałoby się mocne jak "nienawiść" i "jad" już się do tego stopnia zdewaluowały, że trzeba mówić "chory z nienawiści" i "duże stężenie jadu", a mimo to efekt jest taki, że na protesty przychodzą już tylko radykałowie - zwykłych ludzi taki język odstrasza. Wydaje mi się też dużą naiwnością przekonanie, że przypisywanie innym tego rodzaju emocji świadczy o jakiejś zwiększonej wrażliwości etycznej czy chociażby jest etycznie neutralne. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 19:43 Zdefiniuj "radykała". Jeżeli to człowiek kochający Polskę, wolność i praworządność to owszem, na protesty przychodzą "radykałowie". Na protestach w Poznaniu z każdym dniem więcej ludzi. Aktualnie kilka tysięcy. Dzisiaj jest protest o 21 na placu Mickiewicza. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 19:46 A przepraszam- dzisiaj plac wolności. Dwa ostatnie były na pl Mickiewicza. dziękuję, dzięki Tobie jeszcze raz sprawdziłam a zaraz wychodzimy www.facebook.com/%C5%81a%C5%84cuch-%C5%9Awiat%C5%82a-Pozna%C5%84-153762991846987/ Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 19:20 Osoby zainteresowane dyspozycją psychofizyczną prezesa zapraszam do oglądania gościa "Wiadomości" o 19.57 w TVP1 - dzisiaj prezes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 26.07.18, 23:02 No i widziałam... Naprawdę uważasz że prezes wyglądał dobrze?? Szpachli miał na sobie tyle, że rysów twarzy widać nie było... Na zdrowego raczej nie wyglądał.. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 27.07.18, 11:06 I jak tam, obejrzeliście sobie wywiad z prezesem, wszyscy tak głęboko zainteresowani stanem zdrowia? Nie wiem, może tłamsicie gdzieś w dalszych szeregach utalentowanych polityków, ale do poziomu debaty, jaki wczoraj zaprezentował prezes, Schetyna i Lubnauer nie mają szans się zbliżyć, choćby stawali na palcach na TVN-owskiej drabince. Owszem, możecie sobie na ematce uzgodnić co chcecie i nie konfrontować tego z realem, ale uprzedzam, że znowu będzie wycie na ematce w dniu wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 27.07.18, 11:44 Ja tam olalam ogladanie starego zdewocialego prawiczka z dziwna nieokreslona choroba psychiki. Wolalam w tym czasie wybrac sie na kolacje w restauracji zydowskiej. 😉 Popilam winem i wznioslam toast za powrot rozumu dla osob oszukiwanych przez degeneratow, klamcow i innych karierowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 27.07.18, 11:51 szalona-matematyczka napisała: > Ja tam olalam ogladanie starego zdewocialego prawiczka z dziwna nieokreslona ch > oroba psychiki. Dlaczego prawiczka? On swojego czasu był dość aktywny seksualnie, podobno nawet filmy się zachowały... Odpowiedz Link Zgłoś
lena36 Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 27.07.18, 13:15 Bierz ich, bierz! Broń prezesa, broń! .....😁😁😁 Ale Ty jesteś śmieszny w tej swojej zaciekłości na wojnę z całym światem pójdziesz żeby swoje guru obronić.....no podziwiam oddanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 27.07.18, 14:05 Nie widziałam wystąpienia serca i słońca Żoliborza bo jechałam akurat na łańcuch światła na pl Wolności ale serio była jakas DEBATA? Od lat Kaczyński nie bierze udziału w żadnych debatach, po tym jak się wyłożył na debacie z Tuskiem. A tu nagle debata? A z kim tak debatował i kto się śmiał nie zgadzać z umiłowanym przywódcą? I reżimowa to puściła? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Co jest temu Kaczynskiemu? 27.07.18, 14:16 no jak to z kim? sam ze sobą debatował. w tych najlepiej wypada.. (chyba był tez obecny redaktor ale pewnie robił za tło, jak to w TVPiS) PS. tez nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś