grrru 19.08.18, 00:20 Badania prowadzone w społeczności ematkowej pozwoliły mi na stworzenie hasło, które ma szansę doprowadzić używającego go do władzy. Hasło to brzmi: Polska bez Polaków! Kto za? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katja.katja Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 09:56 Dobre Bez tych wstrętnych malkontentów. Rozszeszyłabym o wprowadzenie kary grzywny za brak uśmiechu i jedzenie tradycyjnych polskich potraw. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 10:49 Za schabowego kara bezwzględnego pozbawienia wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 18:51 Do Ciebie taka antypolskość pasuje, jeździsz na Woodstock i bronisz postsowieckiej kasty sadowniczej Odpowiedz Link Zgłoś
bonzo21 Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 10:33 a takie będą się nadawały? 1. "Wolna Polska kontra Czerska mać" 2. "Byłem w ZOMO, byłem w ORMO dzisiaj jestem za Platformą" Odpowiedz Link Zgłoś
martaesz Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 11:19 bonzo21 napisał: > a takie będą się nadawały? > 1. "Wolna Polska kontra Czerska mać" > 2. "Byłem w ZOMO, byłem w ORMO dzisiaj jestem za Platformą" Będą i to bardzo. Lubię Cię😉 Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 13:28 Te hasła są słabe. Dla strony rządowej zaproponowałabym lapidarne "PiS na bis" Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 13:14 Nie nadajesz się na propagandzistę, Twoim hasłom brak finezji. Odpowiedz Link Zgłoś
howards_end Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 10:55 Hasło wyborcze grrru popieram!!!! BTW. do bonzo21 Czy o Wolsce dla Wolaków nie spiewał głosno i publicznie Wasz Wódz Umiłowany Jarosław K.? Trole nie wsłuchują się nalezycie w słowa Słońca Narodu! Powinna być kara finansowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 11:00 No wlasnie. Idiota pisze co mu slina ma jezyk przyniesie. A ze bez sensu, no coz... Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 11:06 Niedouczony jakiś muzeum4rp.iq.pl/wiki/index.php?title=Wolska Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 10:57 grrru napisała: Hasło to brzmi: Polska bez > Polaków! > Kto za? > Bierę i głosuję na tego, co to rzuci w przestrzeń wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 11:15 Zagłosuję jeśli wprowadzą zakaz parawanów nad morzem. Kulturalny człowiek osłania się od wiatru parasolami. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 13:17 I policję skarpetkową! Będą karać za skarpety do sandałów Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 13:52 pani-noc napisał(a): > Zagłosuję jeśli wprowadzą zakaz parawanów nad morzem. Kulturalny człowiek osłan > ia się od wiatru parasolami. Polska bez Polakow to wiadomo, ze bez parawanow 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
martaesz Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 11:17 grrru napisała: > Badania prowadzone w społeczności ematkowej pozwoliły mi na stworzenie hasło, k > tóre ma szansę doprowadzić używającego go do władzy. Hasło to brzmi: Polska bez > Polaków! > Kto za? > > 👏👏👏👏 Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 11:27 A to w Polsce żyją jeszcze jacyś ludzie spełniający warunki bycia Polakiem zgodnie z kolejnymi wykluczającymi kryteriami? Chyba się z tym hasłem spóźniłaś. Myślisz, że jeśli masz w szafie odzież patriotyczną to zapomniane zostaną ci inne grzechy? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 12:06 I po to żeby Cię nie wywalili udajesz, że nie umiesz odmieniać poprawnie przez przypadki? Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 12:48 ??? Kto ma mnie wywalić i co źle odmieniłam? Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 13:07 No ci, co będą za jedzenie kiszonej kapusty wywalać, sam to sugerujesz nie? A na drugie pytanie, to Ci odpowiem posługując się starą ematkową formułą: przeczytaj jeszcze raz pierwszy post Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 13:13 Nie sam tylko sama, to po pierwsze. A w zdaniu owszem, jest błąd, teraz to widzę, ale jest to kontaminacja składniowa a nie błąd z zakresu fleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzo21 Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 14:32 Kaczor tu, kaczor tam, Jarek ze Zbyszkiem rządzą nam. Aż ze zdziwienia mięknie ci dziób – wrzucasz kartkę i wybierasz drób. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 17:09 Ale Kaczor jest tylko jeden. Zapomniales? Odpowiedz Link Zgłoś
clara.veritas Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 17:14 Sądząc po drugim wersie tych wypocin, jemu się chyba zdaje, że Zbyszek jest takim kaczorem honoris causa Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Mam hasło wyborcze 19.08.18, 18:50 Dziób mu zmiękł a to nigdy nie robi dobrze na myślenie Odpowiedz Link Zgłoś