strasznymruk 20.08.18, 11:44 Jeden pan niedawno chodził o kulach a teraz urządza sobie wycieczki górskie. natemat.pl/246885,kaczynski-na-wycieczce-gorskiej-brudzinski-publikuje-zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strasznymruk Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 15:58 Jestem zawiedziony brakiem reakcji tiszantul. Przecież taki cud przekonałby nawet totalną opozycję i pis by wygrał każde wybory! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:04 strasznymruk napisał: > Przecież taki cud przekonałby nawet totalną opozycję i pis by wygrał każde wybo > ry! Ciemny lud nie wierzy w cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:13 dyzurny_troll_forum napisała: > Ciemny lud nie wierzy w cuda. Jak to nie? Przecież wierzy w wygraną pis na wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:23 strasznymruk napisał: > dyzurny_troll_forum napisała: > > Ciemny lud nie wierzy w cuda. > > Jak to nie? > Przecież wierzy w wygraną pis na wyborach To nie będzie żaden cud. Pozwól, że Ci zacytuję Pana Jerzego, który bardzo słusznie zdiagnozował: "Jest gorzej, niż Pan myśli. Tak zwany suweren głosujący na pisowską sektę szaleńców smoleńskich wie, że to kłamcy, nawiedzone i bezczelne durnie kompromitujące Polskę. Ludzie głosujący na nich to wiedzą, ale lata to im koło pióra. PiS stworzył bowiem nowy typ elektorattu, którego najlepszym przykładem jest Pana były podopieczny Krzysztof Ziemiec. Nie wierzę, że jest na tyle dużym kretynem żeby nie widzieć, że tworzy największe skur....ństwo w dziejach polskich mediów. Wie, ale "mu lata" i zawsze będzie głosował na PiS. Podobnie suweren - wie, ale przymyka oko, bo są ważniejsze rzeczy. Jakie? PiS goni "Araba i Żyda", a to się suwerenowi podoba i w zasadzie już to wystarczy, aby te obecnie 36-38 procent nigdy nie zmalało, a nawet wzrosło. Druga sprawa to nawet nie tyle 500+, co cofnięcie reformy emerytalnej, co wywróci Polskę za kilka lat, ale suwerenowi także to "lata", bo to będzie kiedyś, a jego interesuje teraz. Opozycja może mieć super-programy i za lidera króla charyzmy - to nic nie da. Mam rodzinę w Wenezueli i tam eksperyment z "narodowym socjalizmem" jest przerabiany od wielu lat. Ta suka z piekła rodem nie tylko niszczy finanse publiczne, ale przede wszystkim umysły zamieniając elektorat w upiornego, pazernego na szmal i bezwzględnego w oczekiwaniu "narodowych prezentów" suwerena. Musimy się pogodzić z tym, że ten psychiatryk pisowski władzy nie odda nigdy, gdyż narodowo-socjalistyczny elektorat przypomina żelazobeton." Odpowiedz Link Zgłoś
silencia.furiosa Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:39 strasznymruk napisał: > Jestem zawiedziony brakiem reakcji tiszantul. > Pewnie miała nadzieję, że post spadnie niezauważony, ale skoro znowu wywlekłeś, to zaraz przyleci. P.S. Dalej cię kręci ta cała tiszantul? Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:47 silencia.furiosa napisał(a): > > P.S. Dalej cię kręci ta cała tiszantul? Szalone kobiety mnie fascynują. Lubię obserwować ciemny lud. Hobby takie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:55 trasznymruk napisał: > silencia.furiosa napisał(a): > > > P.S. Dalej cię kręci ta cała tiszantul? > > Szalone kobiety mnie fascynują. Przecież tiszantul to facet Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 17:00 tak_to_nowy_nick napisał(a): > > Przecież tiszantul to facet No i zepsulas zabawe 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Cudowne ozdrowienia 24.08.18, 00:49 iwles napisała: > tak_to_nowy_nick napisał(a): > > Przecież tiszantul to facet > No i zepsulas zabawe 😄 niekoniecznie, moze cycki sobie wstawił. <Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:12 przepiękny ten fotomontaż widać od razu, że grafik też z pisu, po kursie korespondencyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:20 luvyana napisała: > przepiękny ten fotomontaż widać od razu, że grafik też z pisu, po kursie kore > spondencyjnym. > Stara tradycja z tymi fotograficznymi manipulacjami. Stalin kazał usuwać ze zdjęć niektóre osoby. Ale retuszerami byli profesjonaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 18:38 luvyana napisała: > przepiękny ten fotomontaż widać od razu, że grafik też z pisu, po kursie kore > spondencyjnym. > Fotomontaż level dzieci neostrady na naszej-klasie a.d. 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:17 Też bym się na wycieczkę w góry wybrała. .. albo chociaż do lasu. A tu same pola, cebula, buraki i kartofle... Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:21 same-old_mona napisał(a): > Też bym się na wycieczkę w góry wybrała. .. albo chociaż do lasu. Ale po cudownym wyzdrowieniu a nie o kulach? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:47 To po co mu endoproteza, skoro po górach śmiga? Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 16:59 poza tematem bezczelnego fotomontazu I kaczki jako takiej, protezy sa wlasnie po to zeby po gorach smigac I byc mobilnym jak najbardziej sie da gdyby nie ta wlasnie potrzeba to nadal ludzie z defektami stawow byliby skazani na kule / wozki inwalidzkie itd albo widok maratonczyka z proteza nogi bylby dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia.furiosa Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 17:10 No ale I sekretarz błyskawicznie się regeneruje. Jak dwudziestolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 17:27 No ale przecież mu nie wszczepili tej endoprotezy, a skoro bez niej śmiga po górach, to chyba jej nie potrzebuje? A skoro potrzebuje i nie może chodzić, to i po górach się nie szlaja, tylko jedzie tam, gdzie nie trzeba chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 17:38 zgubilam sie w oficjalnych wersjach rzeczywistosci, myslalam ze proteza zostala zainstalowana zgodnie z planem I teraz jak kolano czy biodro nie jest juz problemem to glorious leader bedzie nadal prowadzil pl w coraz bardziej swietlana przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 17:42 Ależ nie, endoprotezę mają mu wszczepiać po wakacjach - znów będzie pretekst do niezjawiania się w Sejmie i niewystępowania publicznie. Wszak prezes miał zbyt chorą nogę, by pełnić obowiązki posła i zjawiać się na sali plenarnej - ale widać wakacyjnie mu się polepszyło na tyle, że śmiga po górach w pulowerze przy 30 stopniach w cieniu. Faktem jest, że mogli jakiegoś profesjonalistę wynająć do obrobienia tego fotomontażu. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 17:07 Nie jestem za PiS, ale przyczepianie się do tego kolana to przesada. O kulach źle, spaceruje bez kul to tez źle. Stawy by działały muszą się ruszać, wiec dobrze ze chodzi. Jak mam się przyczepić to o strój do chodzenia po górach- ten na zdjęciu jest źle dobrany. Jest zbyt gorąco, i w kamizelce i koszuli jest niewygodnie. Ja dobralabym polówkę i trekingowe spodnie, buty to oczywiste jakie powinny być . Lekki plecak, do niego bluza i kurtka- cieniutkie, lekkie , bluza cieplochronna a kurtka nieprzemakalna. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 17:32 Jeśli ktoś ma zniszczony staw kolanowy do tego stopnia, że oczekuje na wszczepienie protezy, to najczęściej nie ma mowy o spacerkach w górach - bo to bardzo obciąża kolana. A kolano boli . Strój jest niedobrany, bo był adekwatny do pogody 2 lata temu? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 11:58 Mógł wjechać na kanapie i zrobic tylko fotki (czysta teoria, bo te publikowane to chyba z archiwum Odpowiedz Link Zgłoś
123pik Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 12:07 widac ze w tym miejscu czesto jezdzą jakies pojazdy ( wyjeżdzona mocno trasa), nawet osobe o kulach mozna by tam przetransportować tak myślę Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 17:32 W Beskidzie było dziś 29 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 17:33 Prezes dostanie udaru cieplnego. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Cudowne ozdrowienia 22.08.18, 14:17 morekac napisała: > Prezes dostanie udaru cieplnego. > a moze on sie tak ubral, zeby go slonko nie dogrzalo? siostra mojej babci, krotko przed smiercia, wyznawala taka wlasnie zasade. w upaly zakladala na siebie kalesony pod dlugie spodnie, koszule z dlugim rekawem, jakis pulowerek i na to jeszcze kufajke. twierdzila, ze jak sie tak ubierze, to slonce nie dogrzeje i nie jest jej goraco . z tym, ze ona miala ponad 90 lat i pewnie krazenie juz slabe, wiec calkiem mozliwe, ze faktycznie nie bylo jej jakos strasznie goraco. no i dlugo juz nie pozyla. teraz tylko pytanie, czy w przypadku prezesa to faktycznie fotomontaz, czy jest na tym samym etapie, co nasza "stryjenka". Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 18:34 A to nie jest zdjęcie z zeszłego roku, tylko nieopublikowane? Jest nawet w tej samej czapeczce. Że też się nie spocił w tym pulowerku przy 30 stopniach, no no Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Cudowne ozdrowienia 20.08.18, 18:41 jest, ale bywalec a.k.a strasznymruk orze jak może, znaczy jak KC pis może. Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 03:29 alicia033 napisała: > jest, ale bywalec a.k.a strasznymruk orze jak może, znaczy jak KC pis może. > > Że co?! Odpowiedz Link Zgłoś
123pik Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 10:10 prezesunio w morderzce upały na aktywną przechadzke po górach zakłada - koszule "garniturową", ciepły pulowerek i spodnie w kancik ? aha Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 10:23 123pik napisała: > prezesunio w morderzce upały na aktywną przechadzke po górach zakłada - koszule > "garniturową", ciepły pulowerek i spodnie w kancik ? aha I czapkę. aszdziennik.pl/124009,zdjecie-kaczynskiego-to-photoshop-tylko-u-nas-prawdziwe-fotki-prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
123pik Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 10:38 no czapka akurat to jets najbardziej na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
123pik Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 10:39 www.se.pl/wiadomosci/polityka/prezes-zrobil-pranie-i-wyjechal-na-urlop-aa-uAFJ-Dy47-qhNJ.html to juz wiemy czemu w górach ubrany w jesienne ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 11:21 A na tę czapkę to mu chyba deszcz pada? Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 11:33 mdro napisała: > A na tę czapkę to mu chyba deszcz pada? > Rzeczywiście widać ślady po kroplach. Trzebaby sprawdzić czy wtedy tam padało. Jeśli nie, to znaczy że ktoś napluł na czapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 11:53 >Rzeczywiście widać ślady po kroplach. >Trzebaby sprawdzić czy wtedy tam padało. >Jeśli nie, to znaczy że ktoś napluł na czapkę. Albo ktoś wyższy (o co pewnie nietrudno) acz równie bezzębny, sobie z nim rozmawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 11:26 A pomijając już kwestie kolana, garderoby i kłamstw pisowców (też mi nowina...) - tak z ręką na sercu, kto chciałby spędzać urlopy z Brudzińskim? Odpowiedz Link Zgłoś
123pik Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 11:47 widocznie nawet rodzina nie chce ten facet ma żonę , to naprawde niewiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 11:54 Podejrzewam, że ktoś, kto nie ma wyboru. Prezesa jak teczkę, w dowolne miejsce- w góry albo do fotografa, wywozi delfiniatko, które jest najbliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
123pik Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 11:58 no cóż , historia jest bezlitosna i jasno uczy co sie w koncu dzieje z hegemonem w takim układzie Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 12:04 Cały ich układ opiera sie na instrumentalnym wykorzystaniu wszystkiego, co się da- Kościoła Katolickiego, strachu przed innością, biedy i nieświadomości ludzkiej. To starca w demencji, w pulowerku na lewą stronę, który wcześniej wyrobił sobie pozycje dyktatorka, też się w końcu instrumentalnie wykorzystuje. Odpowiedz Link Zgłoś
123pik Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 12:06 oczywiscie, pamietajmy ze wiekszosc dyktatorów ginęła z ręki najbliższych, najbardziej zaufanych wspólników Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.z.malucha Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 13:12 „Et, tu, Brute, contra me?!” A odnośnie nadprzyrodzonych zdarzeń, obejrzałam sobie z rana w celach edukacyjnych wraz z potomstwem fragmenty proroczego filmu „O dwóch takich, co ukradli księżyc” (ile tam mądrości o tym, co owe bliźnięta wniosły do swej wioski). Z tego, co wiem to dzieciom przydzielają role zgodnie z wrodzonymi predyspozycjami i w filmie, jak w mordę, to J. był tym dominującym bliźniakiem (przynajmniej wg mojego rozeznania który jest który). I jakby ktoś zarzucił mi, że już nie mam co robić, to, niestety, mam i kurcze tak mnie to przytłacza, że sobie robię przerwy na reset😛, nawet takie absurdalne. Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 14:35 livia.kalina napisała: Prezesa jak teczkę, w dowolne miejsce- > w góry albo do fotografa, wywozi delfiniatko, które jest najbliżej. Nie jak teczkę, tylko jak worek kartofli Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 12:43 Z tym praniem na balkonie to już zupełnie odlecieli. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 14:47 Dobra, przyjrzałam się tym zdjęciom rozciągniętych slipów pod zardzewiałym daszkiem i oficjalnie ogłaszam, że tego Kaczyńskiego, to mi tak po prostu po ludzku się zaczyna robić żal. Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 14:55 lodomeria napisała: > Dobra, przyjrzałam się tym zdjęciom rozciągniętych slipów pod zardzewiałym dasz > kiem i oficjalnie ogłaszam, że tego Kaczyńskiego, to mi tak po prostu po ludzku > się zaczyna robić żal. Żal ci miniaturowego (w sensie skali a nie wzrostu) dyktatorka? Żałować można chorego psychicznie a nie doktora nauk prawnych. Inna sprawa, jak on zdobył ten tytuł. Sam się przyznał, że doszedł do niego nielegalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 15:02 Ekhem, ale Ty naprawdę uważasz, że to jest zdjęcie prania Kaczyńskiego? I że ten artykuł jest na serio? Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 15:08 Żal, bo robią z niego pośmiewisko, jego chorobę, nawet jeśli to tylko o kolano chodzi, spinują tak, że ludzie mu już nawet bólu nie współczują. Ale przede wszystkim, to mi żal go jako sprawnego polityka: całe życie to on kiwał, sterował uwagą, a w jego sprawie, jak już zaniemógł, tacy amatorzy się nawet nie próbują za bardzo starać. Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 15:41 lodomeria napisała: > Ale przede wszystkim, to mi żal go jako sprawnego polityka: całe życie to on ki > wał, sterował uwagą Sprawny polityk Kiwał i sterował w swojej partii. Ile razy przegrał wybory, ten sprawny polityk? Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 15:47 Daleko mi od gloryfikowania go, ale jednak czymś się musiał ludziom w pamięć wbić, że nadal wielu myśli, że jak tylko zniknie, to już będzie miło i wszyscy się za rączki złapią. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Cudowne ozdrowienia 21.08.18, 15:50 "Jakie życie taka śmierć nie dziwi nikt" Jak on ma umierać? W otoczeniu ukochanego współmałzonka, dzieci, wnuków i przyjaciół, i uczniów? Na taką śmierć pracuje się całym, dobrym, wartościowym życiem. Będzie do końcaswych dni kukłą wożoną w blezerku na lewą stronę, do pozowania do zdjęć, które mają wyrobić pozycję w partii kolejnemu delfiniątku. Odpowiedz Link Zgłoś
123pik Re: Cudowne ozdrowienia 22.08.18, 10:33 chata chatą ale ponoc działka na której stoi miliony warta a tak poza tym , ja nie mysle ze te ciuchy na balkonie to jego, raczej jakiś pomagier , stróż czy inny służący pod nieobecnośc hrabiego sobie gacie wyprał Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Cudowne ozdrowienia 22.08.18, 10:46 Służący zrobił sobie pranie w chacie Kaczyńskiego? Bo tam takie świetne warunki do suszenia prania, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
123pik Re: Cudowne ozdrowienia 22.08.18, 11:24 bo tam mieszka? pilnuje? kota karmi ? nie wiem, ale wydaje mi sie Ukochane Słońce Suwerena musi miec obsługe jakąś na codzień skoro za furtke wychodzi wyłacznie w obstawie byłych antyterrorystów Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Cudowne ozdrowienia 22.08.18, 12:15 No co Wy mówicie - przecież superak znany jest z ustawek propisowskich od lat. Pewnie ktoś wymyślił, że suweren powinien się utożsamiać z rozmemłanym starszym panem, więc puszczenie artykułu z fotami rozciągniętych gaci suszących się na barierce schodów niczym w jakichś slamsach postpegeerowskich pomoże w kreowaniu wizerunku "on z ludu jak lud". Stara taktyka i, jak widać, skuteczna. Nawet na ematce już mu niektóre normalne (w sensie: nie trolle) forumki współczują. To dokładnie to samo co trzymanie Antka "nie będzie ministrem obrony" M. w szafie przed wyborami i nie puszczanie prezesa do mikrofonu w czasie kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Cudowne ozdrowienia 22.08.18, 13:58 Superak zrobił się propisowski, jak pis doszedł do władzy. Czyli chłopaki lubią być tam, skąd wiatr zawieje. Jednakże aktualnie, przy prześwietnej formie Prezesa, ośrodków (dez)informacji pisowsiej może być kilka. Może SE przypodchlebia się delfiniątku, które chce wykazać, ze najbliższy do dziobania (ten złodziejaszek- Brudziński czy Burdziński) niespecjalnie o prezesa dba i np taki Ziobro byłby lepszym Prezesem Drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina w związku z tym, że w internetach nic nie ginie 23.08.18, 16:01 Odnalazły się zdjęcia nadprezesa w kreacjach z prania na balustradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: w związku z tym, że w internetach nic nie gin 23.08.18, 16:19 livia.kalina napisała: > Odnalazły się zdjęcia nadprezesa w kreacjach z prania na balustradzie. Po delegalizacji pisu, odnajdą się i takie z nadprezesm bez gaci, ale z osobą towarzyszącą. Może nawet jakaś nowa płeć zostanie odkryta? No bo przecież nadprezes nie może być zwykłym pederastą! Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: w związku z tym, że w internetach nic nie gin 23.08.18, 16:32 >No bo przecież nadprezes nie może być zwykłym pederastą! jak to pan minister ostatnio błysnął? "Sodomitą"! No więc pan prezes jak już nie będzie potrzebny, to może okazać się wszystkim, co będzie akurat potrzebne do oczyszczenia się uwiedzionym okresem błędów i wypaczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: w związku z tym, że w internetach nic nie gin 23.08.18, 23:41 A jeśli prezez jest po prostu aseksem i żadnych zdjęć nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś