stillgrey 07.09.18, 10:59 Działa wam netflix na komputerach z win10? Na tv nie mam problemu, a na kompie w ogole nie chce sie polaczyc ze strona od dwóch dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaveda Re: netflix nie działa 07.09.18, 11:06 Jak żyć bez codziennego serialu oglądanego na monitorku komputera przy dzwieku charcząxych głośniczków Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: netflix nie działa 07.09.18, 11:16 Nie przyjdzie ci do głowy, wtopku, że ktoś może nie mieć smart tv i łączy się z netfliksem przez komputer i na ekran tv? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: netflix nie działa 07.09.18, 11:20 Cześć, Zbyniu, ładne imię jak dla dziewczynki to może się doucz, zanim zaczniesz się z kogoś nabijać i wykażesz się ignorancją. Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: netflix nie działa 07.09.18, 11:39 Ja akurat mam smart tv, ale nie po to płacę za możliwość oglądania na 4 ekranach żeby z tej funkcji nie korzystać kiedy mam ochotę Już doszłam do tego, że netflix po aktualizacji widzi mojego kompa jakby łączył się przez vpn, proxy albo jakis unblocker, więc już z górki, znam przyczynę to dojdę do rozwiązania Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: netflix nie działa 07.09.18, 11:08 Dylemat egzystencjalny Froda Bagginsa. Jak żyć bez codziennego serialu oglądanego na monitorku komputera, przy dźwięku charczących głośniczków? Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: netflix nie działa 07.09.18, 11:15 Współczuje, że masz przy komputerze charczące głośniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: netflix nie działa 07.09.18, 11:17 Musi bardzo przeżywać, bo aż dwa razy napisał. Odpowiedz Link Zgłoś