Dodaj do ulubionych

mam przyjaciela!

12.09.18, 19:35
Czy emama ma przyjaciela, takiego wiernego od lat i takiego na dobre i na zle?
A etata? Czy ma przyjaciolke, na ktora zawsze moze liczyc?
(nie pytam o przyjaznie w zwiazkach typu para)

Wierzycie w piekno przyjazni damsko-meskiej? smile
A moze trzymacie sie z przyjaciolmi w grupie, calymi rodzinami? smile
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: mam przyjaciela! 12.09.18, 19:40
      Tak, ale wróżę temu wątkowi szybkie przerodzenie się w jatkę, bo już taki był i skończył się nawalanką typu "jak masz przyjaciela to tak naprawdę on cie kocha albo ty jego" big_grin
      • cauliflowerpl Re: mam przyjaciela! 12.09.18, 20:32
        No no no, tam zaraz kocha. Nie mylmy seksu z miłością. Przelecieć Cię chce. Albo Ty jego. Może nawet wielokrotnie. Oraz nazajutrz opowiedzieć o tym kolegom z pracy.
    • sasanka4321 Re: mam przyjaciela! 12.09.18, 19:52
      Ematki nie zycza sobie, zeby ich maz mial przyjaciolke. Mase watkow juz bylo na ten temat. big_grin
      • sasanka4321 Re: mam przyjaciela! 12.09.18, 20:03
        W sumie to kolezanki tez ma nie miec big_grin . Przyjaciolka to w ogole jakis hardcore... big_grin
    • jola-kotka Re: mam przyjaciela! 12.09.18, 19:54
      Tak
    • chicarica Re: mam przyjaciela! 12.09.18, 20:09
      Z takich bliskich osób mam 3 przyjaciółki i 3 przyjaciół. Z przyjaciół płci męskiej jeden jest gejem, więc nie wiem czy się liczy do celów dyskusji o przyjaźni damsko-męskiej.
    • woman_in_love kupiłaś kota, czy hodujesz friend zonowca? 12.09.18, 20:17
      hue hue
    • no_easy_way_out Re: mam przyjaciela! 12.09.18, 21:48
      Mam przyjaciolke smile
    • grrru Re: mam przyjaciela! 12.09.18, 21:55
      Tak, mam przyjaciela, od szkoły podstawowej. Jak to ematki twierdzą, coś musi być na rzeczy przynajmniej z jednej strony. 20 lat temu był we mnie zakochany, więc mamy to za sobą big_grin
      Mój partner nie ma ani przyjaciółki ani przyjaciela, ma znajomych płci obojga.
    • luvyana Re: mam przyjaciela! 13.09.18, 06:35
      Nie i nie.
    • lily_evans11 Re: mam przyjaciela! 13.09.18, 06:41
      Mam przyjaciółkę, bardzo wierną, taką potężną, charakterną, białą w szylkretowr łatki. Być może niedługo będę miała i przyjaciela, malutkiego, czarno-bialego, ma śliczne lapcie i ogonek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka