Dodaj do ulubionych

Inny facet niż mąż

14.10.04, 16:04
Spodobał mi się inny facet,zuroczył ..... a tak nie powinno byc. Od ślubu
poraz pierwszy....

Lara
Obserwuj wątek
    • libra.alicja Re: Inny facet niż mąż 14.10.04, 16:13
      niepokorna_lara napisała:
      > Spodobał mi się inny facet,zuroczył ..... a tak nie powinno byc. Od ślubu
      > poraz pierwszy....

A dlaczego "tak nie powinno być"?
      To chyba nic dziwnego, że spodobał ci się inny mężczyzna. Nie dziwi mnie nawet
      to, że zauroczył. Problem jedynie w tym, co dalej. Jesli nic, to wszystko OK.
      Jeśli czujesz, ze mogłabyś się zakochać, to go unikaj, chyba że nie zalezy ci
      na małżeństwie.
      • niepokorna_lara Re: Inny facet niż mąż 14.10.04, 16:29
        Jest to tak odmienne dla uczucie, tak dawno nie czułam się w ten sposób.Chyba
        ostatni raz jakieś 8 lat temu,jak nie dawniej...Boję się, gdyż myslałam "ze mi
        sie to nie trafi".A jednak... Powinnam byc silniejsza, bardziej obojętna.I to
        mnie przeraża,że ledwo to kontroluję.
        • wiki112 Re: Inny facet niż mąż 14.10.04, 17:11
          Wiem, co czujesz. Jestem w identycznej sytaucji tylko, że ja jestem w stałym
          kontakcie z tym mężczyzną. Koerspondujemy ze sobą od prawie 2 lat. Podobał mi
          się jeszcze zanim wyszłam za mąż. Kiedy pomyślę o mężu, to mam obciążone
          sumienie, a z drugiej strony uważam, że nie robię nic złego. Nie wiem, czy to w
          porządku w stosunku do męża, ale gdyby tylko okazał więcej zainteresowania,
          może przestałabym kontaktować się z tym mężczyzną?

• joasiik25 [...] 14.10.04, 18:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka