lalkaika 26.10.18, 01:37 wlasnie stary mnie to przytargal ,i to jezdzi po salonie. Fajne czy oddac,spakowac i won ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: robocik odkurzacz 26.10.18, 04:07 Jak masz kota to zostaw Cat In A Shark Costume Chases A Duck While Riding A Roomba Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: robocik odkurzacz 26.10.18, 09:08 Nie wiem, jaki model przytargał - ja mam chyba najtańszy z sensownych (iLife v5 bodajże) i jest cudowny - przy trzech kotach pochłania ogromną ilość kłaków i paprochów, co naprawdę robi różnicę. W dodatku mamy motywację, by wszystko podnosić z podłogi, bo lubi się zakrztusić jakąś bezdomną skarpetką. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia331 Re: robocik odkurzacz 26.10.18, 20:51 ja mam roombe.sama kupilam.a stary do tej roomby od 2 lat jak do kosmosu podchodzi. Co mnie wkurza. Ze taki niepostepowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: robocik odkurzacz 26.10.18, 09:08 Zostawić. Fajne. Znacząco ogranicza ilość kurzu i częstotliwość normalnego, pełnego odkurzania - zwłaszcza przy zwierzach. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia331 Re: robocik odkurzacz 26.10.18, 20:49 no co zy.stary jest postepowy.postaral sie a ty chcesz spakowac? Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: robocik odkurzacz 27.10.18, 07:00 Pewnie, ze zostawic. Świetnie zbiera kłaki, kurz, piasek etc. Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: robocik odkurzacz 27.10.18, 09:25 Taki, co wciąga kłaki do środka zostawić, taki, co ściera i zostają na szmatce - won. Odpowiedz Link Zgłoś