Dodaj do ulubionych

Buty sobie kupiłam :D

05.11.18, 18:47
Chodzę w nich już od soboty i mnie nie obtarły jeszcze. To niebywały sukces, bo mam ogromne problemy z butami. I zazwyczaj nowe buty to wampirki - jak sie krwią opiją to potem stają się grzeczne.
No i "zaryzykowałam" całe 55 zł.... W Biedronce!. Kurcze, nie podejrzewałam ze kiedykolwiek tam kupię buty. I to wygodne (dla mnie przynajmniej) big_grin!!!

Ps. Możecie pisac, ze szkaradne. Mnie się podobają, pasują mi do niezbyt eleganckiego stylu , takiego do latania po okolicy domu wink Wciąż nie mogę przestać być zdumioną faktem kupna wygodnych dla mnie butów w tym miejscu. Że o cenie nie wspomnę.
Kupiłam ciemnoszare (choć w opisie nie ma tego koloru).

https://cdn.biedronka.pl/thumbnail/cropped/640x310/products/images/101399/botki_skorzane_damskie_4x2.jpg
Obserwuj wątek
    • asia06 Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 19:08
      Strona się nie wyświetla, ale botki to botki - nie mogą być jakieś specjalnie piękne albo specjalnie brzydkie smile Ważne, że są wygodne.
    • mala_czajka Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 19:10
      Nie wyświetlają mi się sad
    • ga-ti Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 19:13
      Ja swoje kupiłam w Auchan wink też wygodne, nawet bardzo, troszkę droższe tongue_out
      Mam nadzieję, że po pierwszym deszczu się nie rozpadną big_grin
      • kochamruskieileniwe Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 19:27
        Moje przetrwały sobotni deszcz. Nie rozpadły sie!
    • janja11 Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 19:21
      Zdjęcie się nie wyświetla, ale pewnie, któreś z tych.
      static.wizaz.pl/resize/var/ezdemo_site/storage/images/media/images/botki-z-biedronki/8912517-1-pol-PL/botki-z-biedronki.jpg?width=780&height=8000&type=thumbnailNotBigger

Całkiem fajne. Nawet jakieś sprytne ozdobne detale posiadają.
      I najważniejsze WYGODNE, a to bezcenne smile
      • niu13 Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 19:30
        Fajne! Całkiem neutralne, nie jakieś szkarady, no i cena !
      • kochamruskieileniwe Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 19:30
        nie to nie te. to są takie pseudo sztyblety z zamkiem, w związku z czym są szczupłe w kostce. Ale ja mam chude pęciny (poza tym kopyta strasznie zwichrowane pourazowo). Zamszowe i na płaskim obcasie.
        Jak ktoś pamięta niegdysiejsze "cielaki" - to coś w tym stylu, ale podeszwa bez obcasowa (płaska) no i nie wiązane.

Kurcze -u mnie zdjęcie pięknie widać....
        • minniemouse Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 22:14
          te po lewej?
          www.google.ca/search?q=biedronka+botki+sk%C3%B3rzane+damskie&rlz=1C1CHBD_enCA760CA761&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiIyo72kr7eAhXEHzQIHYlBBNgQ_AUIDigB&biw=1366&bih=626#imgrc=jOcil4-VEEAwpM:

Nie mogłabyś poprawić linka? strasznie jestem ciekawa co to za wygodne buty (fason) bo tez zawsze duzo się naszukam aby kupić takie nieobcierające.
          próbowałam znaleźć link sama ale nie daje rady - włącza mi się forbidden - zabronione!
          a moze to te
          www.google.ca/search?q=botki+eksbut&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjdp8OXlb7eAhUKFzQIHbs-DZYQ_AUIDigB&biw=1366&bih=626#imgrc=-oNoXbfEu9mfwM:

Minnie
        • mikams75 Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 22:25
          cielaki? ja pamietam osly smile
          te?
          cdn.biedronka.pl/thumbnail/cropped/640x310/products/images/101399/botki_skorzane_damskie_4x2.jpg
        • tairo Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 22:34
          Chyba znalazłam:
          www.biedronka.pl/index.php/pl/product,id,101399,name,botki-skorzane-damskie
          • minniemouse Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 22:44
            dzięki! całkiem niezle! i jak to naprawdę prawdziwa skora zamszowa to za taka cenę naprawdę niezle.

M
          • kochamruskieileniwe Re: Buty sobie kupiłam :D 06.11.18, 06:11
            Właśnie te smile Tylko są szare.
            Ciekawe, dlaczego ja widzę zdjęcie, które wkleiłam - a inni nie. Nie mam pojęcia.
            • mid.week Re: Buty sobie kupiłam :D 06.11.18, 06:26
              Teraz to Biedronki zaliczą oblężenie 😁
    • izjaa Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 19:28
      Ja kupiłam brązowe (jako tzw. buty do latania). Już mnie otarły, ale za te pieniądze nie oczekiwałam cudów wink
      • kochamruskieileniwe Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 19:31
        Uuuuu - no to pech. Widocznie ja mam biedronkowe nogi smile
    • mid.week Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 21:44
      Niech się długo noszą 😉
    • kropkaa Re: Buty sobie kupiłam :D 05.11.18, 23:55
      Nie widziałam, bym nie kupiła, ale niech ci się szczęści.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka