iuscogens 24.11.18, 18:51 Wczoraj w radiu usłyszałam piosenkę, polską, spokojna, śpiewa facet, w refrenie coś o ogniu, miałam sobie zapisać ale zapomniałam. Kojarzy ktoś. Nic nie pamietam poza wrażeniem, że jest bardzo ładna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika772 Re: Szukam piosenki 24.11.18, 18:55 Nie wiem, ale witaj. Kopę lat Cię nie było. Co słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Szukam piosenki 24.11.18, 19:09 Nie było, ale podczytywałam u mnie jakoś leci Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Szukam piosenki 24.11.18, 19:26 Chociaż jest u mnie nowość: od dzisiaj mamy u siebie czarne maleństwo ze schroniska zwane Lucynką Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Szukam piosenki 24.11.18, 18:56 Wystarczy, że przypomnisz sobie, jaka to była stacja i która mniej więcej godzina: www.odsluchane.eu Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Szukam piosenki 24.11.18, 19:08 O rany, dzięki znalazłam. Nie wiedziałam jakie radio, ale szukałam po kolei i nie ogień był w refrenie, ale pożar m.youtube.com/watch?v=AwbxqaI9J54 Odpowiedz Link Zgłoś
stwory_z_mchu Re: Szukam piosenki 24.11.18, 19:19 Ja stawiałam na: www.youtube.com/watch?v=hVcgSByaHPA (niedawno to w trójce katowali akurat jak odwoziłam i przywoziłam córę z/do przedszkola, aż mi się płakać chciało, że ja imprezy to już dawno skończony romans ) Odpowiedz Link Zgłoś
lacunalegis Re: Szukam piosenki 24.11.18, 19:37 Ale mi ten "Karwoski" Pablopavo i Ludzików chodził po głowie kilka tygodni temu. Raz puścili w Trójce i nie chciał mi wyjść z głowy na dobry miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Szukam piosenki 24.11.18, 19:10 Nie pamiętałam, ale okazało się ze to Meloradio. Odpowiedz Link Zgłoś