21mada 25.11.18, 23:54 Polećcie jakieś sukienki na zimę do pracy. W jakich chodzicie? Z dzianiny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solejrolia Re: Sukienki na zimę 26.11.18, 00:18 Nie chodzę do pracy w sukienkach. Na zimę kupiłam sobie sukienke z dzianiny. Mam też 2 spódnice- jedną ołówkową, do połowy kolana, szaro czarną ( melaż) i dłuższą, rozkloszowaną z lekkim brokatowy błyskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Sukienki na zimę 26.11.18, 06:53 W rożnych, ale ja nie mam dress code. Dziś mam wełnianą z Benettona, fuksja. I czarne rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Sukienki na zimę 26.11.18, 08:15 Co masz z benettona, podziel się. Mam smaka na benneton w tym roku na wyprzedaże. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Sukienki na zimę 26.11.18, 08:36 Zwykła prosta sukienka, dekolt łódka, 100% merino. W tym roku chyba też mają. Swetry też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Sukienki na zimę 26.11.18, 07:52 Podpinam sie pod pytanie. Ostatnio szukalam zimowej sukienki...z dzianiny. Znalazlam jedynie w pastelowych kolorach (blady roz, blady niebieski)...no ale do tak jasnej sukienki : czy czarne buty i czarne rajstopy beda pasowac? W Tkmaxx''ie widuje zimowe sukienki, te sweterkowe i w ksztalcie litery A z dzianiny. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Sukienki na zimę 26.11.18, 08:14 Polecam z Greenpointu. Tanie i piękne. Lekkavich wada, że sztuczne. Ale ja się nie pocę, to mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Sukienki na zimę 26.11.18, 08:32 Taką sobie na BF kupiłam: www.zygzak.net/kategoria/sukienki/tocos-zielona Taką mam z zeszłego roku: www.orsay.com/pl-pl/sukienka-z-obnizonym-stanem-4211725170003400.html Boska - ciepła i wygodna - żałuję, że nie kupiłam innych kolorów Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: Sukienki na zimę 26.11.18, 08:42 sukienki kupuję w Esprit, maja duzo modeli, dzianinowych sporo, dobre jakościowo, ciepłe, zima bardzo lubię dzianinowe sukienki, ale ja raczej ciemne kolory wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Sukienki na zimę 26.11.18, 09:09 Na zimę wolę cieplejsze spódnice. Ciepła sukienka mnie gryzie i gniecie, nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś