czekoladazkremem 08.12.18, 17:01 Warto łykać biotelbal? Potrzebuję czegoś na wzmocnienie włosów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss.scarlett Re: Biotebal - warto? 08.12.18, 17:24 u mnie działa, a z natury włosy mam bardzo słabe Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Biotebal - warto? 08.12.18, 17:27 Jak znam życie, to wzmacnia sie te na nogach Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Biotebal - warto? 11.12.18, 13:35 Ja w Chorwacji kupiłam coś na włosy, nazwy nie pamietam, jakiś zestaw witamin. Po 2-3 tygodniach widać było efekt w postaci mniejszej ilości włosów na kratce prysznica. Niestety, kiedy skończyłam brać, efekt prysł z dnia na dzień nieomal. Nie wiem wiec czy byłoby coś na głowie widać i po jakim czasie. Nowych przyrostów na głowie nie zauważyłam, jedynie na nogach odrost pojawił sie szybciej. Tak że to tylko połowiczny żart, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Biotebal - warto? 08.12.18, 18:50 Warto-łykam od kilku miesięcy po 2 tablety dziennie. Mam już mnóstwo "nowych" włosów. Faktem jest, że rosną wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Biotebal - warto? 11.12.18, 10:35 biotebal niekoniecznie. Po co płacić 40zł za 20 tabletek, jeśli można kupić czystą biotynę w dużo wyższej dawce. Plus osobno wit B, też dużo taniej wyjdzie. Mi nie pomogła niestety, bo u mnie wypadanie włosów związane było z ciążą, karmieniem, drugą ciążą etc. Także jeśli masz jakiekolwiek problemy z hormonami, to nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: Biotebal - warto? 11.12.18, 12:17 Warto, ale jak ktoś niżej napisał biotynę, niekoniecznie drogi Biotebal. U mnie jeszcze dodatkowy bonus - rzęsy dłuższe i gęstsze, zauważyłam przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Biotebal - warto? 11.12.18, 13:00 Biotebal ma niezły marketing jak ludziom kojarzy się od razu z preparatem "na włosy" Biotebal to nic innego jak biotyna, witamina z grupy B, można ją kupić w cenie i ilości bardziej ekonomicznej w postacie innego preparatu. Sama witamina B7 to trochę za mało, trzeba też uzupełnić inne składniki typu żelazo, cynk, selen. Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Biotebal - warto? 11.12.18, 13:25 Na mnie Biotebal kompletnie nie działał.Natomiast pięknie działa na mnie ich serum do rzęs.Ostanio łykałam też Biosilica Max, i też żadnych spektakularnych efektów,zjadłam 3 opakowania.Również zjadłam 3 opakowania Kerabione i nic.Czekam może ktoś doradzi jakie jeszcze tabsy można łykać. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Biotebal - warto? 11.12.18, 13:43 Jak witaminy nie działaja, to nie ma chyba co próbować tego samego pod różnymi nazwami i w różnych cenach? Stan i ilość włosów zależy od różnych czynników, widać u Ciebie nie brak witamin a coś innego, podłoże hormonalne? A jeżeli Ty już osiagnełaś szczyt swoich możliwości? Odstaw wszystko na 3 miesiace, jak sie nie pogorszy, to przestajesz inwestować w droga uryne i szukasz na innych frontach. Powinnaś też znać swoje możliwości, nie każdy może mieć burze włosów i to też trzeba brać pod uwage. To troche tak, jakbyś oczekiwała, że branie witamin sprawi, że twoje włosy z prostych w kolorze blond stana sie rudymi spreżynkami Odpowiedz Link Zgłoś
moo-n Re: Biotebal - warto? 11.12.18, 19:15 Nie warto, kto ma burze włosów od dzieciństwa ten ma, a kto nie, to nie.Nawet jak się poprawi, to na chwilę, a potem organizm i tak 'swoje' jak ma w genach zapisane. Odpowiedz Link Zgłoś
daszka_staszka Re: Biotebal - warto? 12.04.22, 17:16 Jeśli masz niedobór wit. H (B7) warto, jeśli nie masz nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Biotebal - warto? 12.04.22, 17:42 Na mnie działa wybitnie. Włosy przestają wypadać i rośnie mnóstwo baby hair. Osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś