Dodaj do ulubionych

Lara Gessler-inspirajce...

27.12.18, 11:30
Lara świąteczna...

https://i.wpimg.pl/623x430/f5.pudelek.pl/04ce1a6b257ac70ae261fd3856ab18dfc300ad75.jpg
Obserwuj wątek
    • janja11 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:33
      A u Lara w podróży...
      No, jednak Janusz w sandałach mniej obciachu robi...

https://bi.gazeta.pl/im/77/ea/16/z24028791Q,Lara-Gessler-w--Ameryka-Express-.jpg
      • alpepe Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:35
        Odwraca uwagę od twarzy.
        • fifiriffi Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:48
          daj spokój...sa gorsze twarze...nie przesadzaj
          • lauren6 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:53
            W polskim show-biznesie niewiele.
            • fifiriffi Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:05
              mówisz?
              chyba dobrze sie nie rozejrzałaś.
          • alpepe Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:30
            Przecież to nie ja odsłaniam cycek, by odwrócić uwagę od twarzy, tylko ona. Mnie jej twarz przypomina postacie z malowideł, napisałam poniżej.
            • rosapulchra-0 [...] 27.12.18, 12:41
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • alpepe [...] 27.12.18, 12:47
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • martaesz Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:13
              alpepe napisała:

> Przecież to nie ja odsłaniam cycek, by odwrócić uwagę od twarzy, tylko ona. Mni
              > e jej twarz przypomina postacie z malowideł,
              > DOKŁADNIE.
          • bergamotka77 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 19:55
            Niewiele. Brzydka jak noc niestety wink
        • aguar Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:02
          "Odwraca uwagę od twarzy."
          Trafne.
          • rosapulchra-0 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:53
            Obrzydliwe.
            • shelishelilejdi Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 16:20
              Uff .. myślałam ze tylko ja uważam ten komentarz za wstrętny.
              • chocolatemonster Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 01:06
                Ja tez uwazam, ze czepianie sie twarzy L.Gessler jest okropne. Czepianie sie czyjejkolwiek twarzy jest okropne bo nikt nie ma wplywu na to, co mu sie z puli genowej dostalo.
                • alpepe Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 08:35
                  No dobrze, ale czy ja się czepiałam czyjejkolwiek twarzy? Popatrzcie, jakimi wrednymi babami jesteście. wmówiłyście sobie, że ja uważam ją za brzydką i mnie krytykujecie. A gdzie tak napisałam?!!!
                  • rosapulchra-0 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 09:10
                    forum.gazeta.pl/forum/w,567,167377096,167377096,Lara_Gessler_inspirajce_.html?p=167377115
                    I nie rżnij głupa, że co innego miałaś na myśli uncertain
                  • shelishelilejdi Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 09:30
                    Jesteś alter ego lauren6? 🤔
                    Nie wiem co mnie bardziej brzydzi - ten tekst o twarzy, czy próba odwrócenia kota ogonem 😏
    • malia Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:35
      Ale co? Najwyraźniej jest już po kolacji, do spania się przygotowała
      • janja11 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:42
        Komentarz oryginalny autorstwa Magdy Gessler
        "Zaczyna si magiczna wigilijna .. jnawieczerza .., z ludźmi ktorych kocham jedyna taka nazwiecie ... Wasza magfa szczescia wiary Zycze"

Jakkolwiek styl pisania ma "gwiazda" osobliwy, to jednak z wpisu wynika, że to się zaczyna wieczerza wigilijna i nikt tam się bynajmniej jeszcze spać nie wybiera.
        • malia Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:46
          No więc jak nie zrozumiałaś wcześniejszej ironii, to ludzie, których ona kocha najwyraźniej widzieli już jej cycki i nie musi się krępować.
        • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:01
          >Komentarz oryginalny autorstwa Magdy Gessler
          >"Zaczyna si magiczna wigilijna .. jnawieczerza .., z ludźmi ktorych kocham jedyna taka nazwiecie ... Wasza magfa szczescia >wiary Zycze"

Taki koment, a was szokuje dekolt Lary?
          Serio???
          • fifiriffi Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:07
            gdzies tam na fb jest strona o wpisach Gesslerki.
            Długo myslałam,że to ktos sobie jaja robi. Ale nie... I zastanawia mnie o co jej chodzi z takimi wpisami.
            Bo może sie pomylić, raz, czy drugi czy piaty...ale żeby cały czas tak naparzać?
            • anika772 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:54
              Pani Gessler nie zagląda na ematkę i nie przeczytała nigdy rady: "Piłaś, nie pisz" big_grin
    • maaria33 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:35
      Ładna
    • frey.a86 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:47
      Strasznie mi się nie podobają takie dekolty. Pomijam, że na pierwszym zdjęciu widać jej całą pierś, to w tego typu bluzkach/ sukienkach mało który biust wygląda ładnie. Taki dekolt tylko podkreśla mały rozmiar i zwisy.
      • cosmetic.wipes Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:55
        Ona nie ma zwisów.
        • frey.a86 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:33
          No ona nie ma, ale tym co mają taki dekolt to podkreśla. Pisałam ogólnie.
          • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:08
            "No ona nie ma, ale tym co mają taki dekolt to podkreśla. Pisałam ogólnie. "

Pisała o sobie.
            Nazwa nika nieprzypadkowa.
            • frey.a86 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:41
              A weź się z łaski swojej odwal, ok?
              • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 15:24
                hihi
            • black_magic_women Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 18:42
              piataziuta napisała:

> Nazwa nika nieprzypadkowa.

Na mnie jakoś freye nie leżą, wolę linie panache smile

• e-ness Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 01:22
                Uściślając, panache to nie linia tylko marka.
                • black_magic_women Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 18:53
                  e-ness napisała:

> Uściślając, panache to nie linia tylko marka.

jasne, panache i jej rożne linie smile
              • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 08:03
                Panache to syf akurat, chińskiej produkcji.
                Freya lepsza, polska bielizna też lepsza.
                • e-ness Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 10:06
                  Freya szyje na Filipinach, myślisz ze lepsze warunki maja tam pracownicy?

Nie każdy jest waskofiszbinowy jak Freya czy większość polskich firm.
                  Dla nich jest Panache i nie widzę w tym nic złego
                  • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 22:00
                    Ale mi nie chodzi o warunki pracy, tylko o wykonanie i jakość biustonosza.
                    Panache rozklada cycki na boki, tak, że idą pod pachy. A raczej żadna świadoma kobieta, a zwłaszcza ta wielkobiustna, tudzież wielkobiustna i przy kosci, nie chce się tak poszerzać optycznie.
                    Warto na to zwrócić uwagę, jeśli masz większy biust.

I nie ma czegoś takiego jak "wąskofiszbinowość". Fiszbina jest za wąska w stosunku do wielkość piersi wtedy, kiedy jest źle dobrany rozmiar. Statystyczna kobieta zaczyna przy zakupie biustonosza od luźnego "wygodnego" obwodu. A gdy obwód jest za luźny, miski nie przylegają do biustu - kobieta stwierdza więc, że miska jezt za duża. Zostawia więc ten luźny obwód i sięga po mniejszą miskę - i wtedy mamy przypadek fiszbiny zbyt wąskiej do wielkość piersi. Takie fiszbiny kłują wtedy w piersi od strony pach.
                    Ot, cała filozofia.
                    • e-ness Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 22:11
                      Bzdury pani gadasz, sle nie chce mi się już wyprowadzać cię z błędu
                    • black_magic_women Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 22:33
                      piataziuta napisała:

> Ale mi nie chodzi o warunki pracy, tylko o wykonanie i jakość biustonosza.
                      > Panache rozklada cycki na boki, tak, że idą pod pachy. A raczej żadna świadoma
                      > kobieta, a zwłaszcza ta wielkobiustna, tudzież wielkobiustna i przy kosci, nie
                      > chce się tak poszerzać optycznie.
                      > Warto na to zwrócić uwagę, jeśli masz większy biust.
                      >
                      Stanikowo uświadomiona jestem od lat nastu, więc mam swoje preferencje. Lubię pionowe ciecia, biust wypchniety do góry, nie lubię przedziałków, o rozstawieniu na boki nie wspominajac. Takze może sie na tym trochę znasz, ale pisanie, że panache rozstawia pierdi na boki jest bzdurą. Pewne modele moze rozstawiaja, inne nie.
                • black_magic_women Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 18:55
                  piataziuta napisała:

> Freya lepsza, polska bielizna też lepsza.

freya na mnie akurat nie leży. Z polskich lubię effuniak bez ramiączek.
      • jolie Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:14
        Piersi ma ok, źle nie wyglądają.
    • bei Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:52
      Lara mogła nie zauważyć, ze w dekoltowaniu przeszła granicę, a mama zrobiła jej psikusa. To artystki, kto ma skandalizować jak nie one? 😉😉
    • nenia1 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:53
      Ludzie mają ogromne parcie na szkło.
    • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 11:58
      Ładna jest, cycek zgrabny, naturalna cała, o co ci chodzi?

Że sutka widać?
      A wiesz, że wszystkie ssaki mają sutki?
      Nie ma się czego wstydzić.
    • grrru Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:02
      Nareszcie normalna kobieta, normalnie ubrana, bez zaściankowego wysztafirowania i poddawania się terrorowi świątecznemu.
    • bistian Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:03
      Dziewczyna, jak dziewczyna, a cycki ma połowa ludzkości. No, może więcej, wliczając piwoszy. wink
      Mnie zastanawia, skąd ona ma takie rysy? Po kim to? To raczej nie jest mieszanka słowiańska, tylko jakieś północne wpływy.
      • same-old_mona Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:10
        Gesslerka ma w genach jakichś włochów z północy ponoć, od strony ojca nie wiem co tam mają.
        • alpepe Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:14
          No, wygląda, jakby zeszła z jakiegoś włoskiego średniowiecznego czy renesansowegoe malowidła.
      • jolie Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:13
        On jest podobna do ojca. Uważam, że w Polsce jest sporo twarzy tego typu.
        • nuta15 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:30
          Faktycznie www.pudelek.pl/artykul/103349/lara_gessler_z_ojcem_i_narzeczonym_wychodzi_z_restauracji_zdjecia/
          za to charakter chyba odziedziczyła po mamie.
          • jolie Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:38
            Paradoksalnie na tym zdjęciu aż tak nie widać podobieństwa😀, ale gdy P.Gessler był młodszy- córeczka skóra zdarta z ojca. Nie uważam, żeby na loterii genetycznej wygrała, ale to moje zdanie.
          • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:39
            Znaczy się znasz dziewczynę?
            Echh, jaki ten świat mały...
            ;]
            • jolie Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:45
              Oczywiście nie znam, nie moja klasa społeczna.
              • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:03
                to było do nuty15, która twierdzi, że zna charakter Lary

a tak przy okazji, z ciekawości
                twoja klasa społeczna to jaka?
                • nuta15 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:32
                  Nie znam Lary, ale już sam sposób ubierania się, zainteresowania wskazują, że jest dziewczyną nietuzinkową, odważną , pewną siebie, lubiącą zwracać na siebie uwagę, tak jak mama ma talent artystyczny - projektuje piękne suknie ślubne.
                  • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:09
                    Nie fantazjuj już lepiej.

"projektuje piękne suknie ślubne"
                    😂

"Projektuje" to projektantka. Lara może co najwyżej wskazywać projektantce co jej się podoba, żeby potem to reklamować swoim imieniem i nazwiskiem.
                    • nuta15 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:37
                      lamode.info/lara-gessler-juliete-atelier-kolekcja-sukni-slubnych-w-stylu-boho.html#gallery1
                      • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:42
                        no?
                        czytać umi?

podpowiem:
                        "wspólnie z Asią Kubiak"
                        Asia Kubiak - projektantka
                        Lara Gessler - motor napędowy kampanii reklamowej
                        • nuta15 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:52
                          Umi sad Rozumiem , że wiesz więcej niż piszą o tej kolekcji i znasz kulisy jej powstawania.
                          • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 15:12
                            Tak wyglądają kulisy powstawania wszelkich produktów, reklamowanych znaną twarzą.

A czy wiesz jeszcze, że jak Zygmunt Chajzer mówi w telewizorze, że gwarantuje skuteczność proszku do prania, to nie koniecznie oznacza, że faktycznie ma ten proszek w domu i go osobiście testował? big_grin

• nuta15 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 15:49
                              A czy wiesz jeszcze, że jak Zygmunt Chajzer mówi w telewizorze, że gwarantuje skuteczność proszku do prania, to nie koniecznie oznacza, że faktycznie ma ten proszek w domu i go osobiście testował?

Drobna różnica, Zygmunt Chajzer nie jest twórcą tego produktu, autorem składu, opakowania, nie firmuje go swoim nazwiskiem.

Dajmy spokój tym dywagacjom , twoje przypuszczenie też można nazwać fantazją. Jesteśmy kwitasmile

• piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 16:12
                                I nie, to jest to samo: nie wierz we wszystko co ci w mediach mówią.

Gdy Kinga Rusin mówi, że "napisała książkę" (np. "Co z tym życiem") nie oznacza to, że zamknęła
                                się na jakiś czas w domu i wklepywała literki na klawiaturze. Oznacza to, że przeprowadziła mnóstwo rozmów z kimś kto pisze (tu Małgorzata Ohme) i ten ktoś spisał i zredagował tekst, pod okiem Kingi.
                                Panimajesz już?
                                No to git.
                                • nuta15 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 16:27
                                  Nie bądź śmieszna i przestań tłumaczyć mi protekcjonalnym tonem oczywiste rzeczy. Panimajesz? No to git.
                                  • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 16:31
                                    Chyba nie takie oczywiste, skoro twierdzisz, że Lara projektuje suknie. wink
      • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:20
        "skąd ona ma takie rysy?"

mnie się kojarzy z mieszanką słowiańsko-żydowską
        ładna jest - oryginalna

• jak_matrioszka Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:50
        "Dziewczyna, jak dziewczyna, a cycki ma połowa ludzkości."

Ja rozumiem, że to na ematce napisane, ale nawet przesadzać trzeba umieć. Piersi ma usuniete jakieś 15-30%, a cześć tej grupy wybrała rekonstrukcje i znów ma. Do 50% daleko jest.
        • 35wcieniu Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:57
          Ale kobiet jest więcej niż mężczyzn. Więc się nie czepiaj bo cycki w rzeczy samej ma połowa ludzkości, oczywiście nie z dokładnością do pół procenta. big_grin
          • jak_matrioszka Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:14
            Obie płcie gatunku homo sapiens maja cycki. W życiu nie widziałam człowieka bez, kilka razy widziałam z usunieta jedna piersia. 50% to zdecydowanie przeszacowane dane.
            • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:25
              nie, nie wszyscy mają cycki
              ale wszyscy mają sutki
              robienie z kobiecych sutków wielkiego tabu jest durne i seksistowskie
              • memphis90 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 18:47
                Sutki to są piersi właśnie.
            • bistian Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:28
              jak_matrioszka napisała:

> Obie płcie gatunku homo sapiens maja cycki.

Tak, ino kibitki mają takie napompowane. big_grin
              Jedna takich nie miała, to mi się z tego tłumaczyła, chociaż nie pytałem. smile
        • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:05
          "Piersi ma usuniete jakieś 15-30%"

Co???
          Nie wytrzeźwiałaś po pasterce?
          • jak_matrioszka Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:18
            Przemeblowałam zdanie i nie zauważyłam, że ograniczenie do chorych na raka wycieło. Czasem takie wpadki mi sie zdażaja na małym ekranie, ta tutaj to i tak mało spektakularna tongue_out
    • danaide Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:07
      Musiałam wątek przeczytać, żeby załapać o co chodzi - o ten kawałek piersi???
      Weź ją wykropkuj sobie na ekranie jak tak Cię to gorszy. Świat zaśmiecony wypinającymi dupy potworami, a tu wiedźmy się zlatują na hasło luźnego dekoltu.
    • dwanascie_kopiejek Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:37
      Mnie również podoba się jej uroda. Jest charakterystyczna, niebanalna. Przypomina mi nieco aktorkę Chloe Sevigny.
    • simply_z Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:42
      Podobno nie ma brzydkich kobiet ale..tak to ten typ jak Steczkowska, po prostu nieurodziwa.
    • fil.lo Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:44
      Fajna dziewczyna, a pierś zapewne przypadkowo wymknęła się spod kontroli.
      • e-ness Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:51
        Pierś tez fajna , bardzo zgrabna i nie jedna ematka pewnie zazdrości.
    • 35wcieniu Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:51
      Dziewczyna jak dziewczyna, kawalek piersi mnie nie szokuje. O wyglądzie się nie wypowiadam bo kwestia gustu, moim zdaniem przeciętna uroda, ale na pewno nie jest brzydka. Tatuaż ma straszny, ale to też tylko moja prywatna opinia.
    • anika772 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 12:54
      Ładne ma te piersi.
      Nogi zresztą też fajne.
      • nolus Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:03
        Ma spoko figurę i powinna ja podkreślać. Pod jej nowszymi zdjęciami ludzie często piszą, że zaczęła subtelnie majstrować przy twarzy.
    • beataj1 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:04
      Jako nosicielka piersi, które wymagają wszelkiego podparcia jakie się tylko da, strasznie jej zazdroszczę takich dekoltów.
      Jakbym mogła, też bym takie nosiła.
      Tym bardziej, że jej to jakoś tak naturalnie wychodzi - nie poprawia się w panice co trzy sekundy.
      Podoba mi się. Z resztą - ta ichnia wigilia ma pewnie nieco inny klimat niż ematkowa w szpileczkach i nieodzownej klasycznie eleganckiej małej czarnej. U nich to pewnie prędzej ujdzie...
      • same-old_mona Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:18
        Też zazdroszczę. Nigdy nie mogładnie sobie na taki luz pozwolić. . Piersi urosły mi ekspresowo, na długo przed myśleniem o jakichkolwiek dekoltach.. teraz zaczynają zjeżdżać w dół, bo kończę powoli karmić i średnio to wygląda uncertain
        • same-old_mona Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:19
          Nie mogłam *
        • me-lissa Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 00:59
          Jeśli mogę pocieszyć.... Poczekajmy tak z rok po zakończeniu karmienia. Ja odzyskałam ładne piersi
          • me-lissa Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 01:00
            * poczekaj
            • same-old_mona Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 08:58
              Możemy poczekać razem, w grupie raźniej 😁
    • obrus_w_paski Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 13:24
      Pierś ładna, dziewczyna nie poddaje się trendom, nie zmienia nosa, nie poprawia ust itp- az przykro ze dziś się to nazywa „odwaga”.
      Jedyne co, to mi strasznie zimno jak patrzę na to wigilijne zdjęcie, ale pewnie u nich mocno grzałowink
      • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:12
        >az przykro ze dziś się to nazywa „odwaga”.

Prawda?
        I jeszcze te komentarze, że "brzydka", czy "nieurodziwa", bo odbiegająca od najnowszych modowych standardów, wykreowanych przez gabinety medycyny estetycznej.
        • aandzia43 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 02:02

> I jeszcze te komentarze, że "brzydka", czy "nieurodziwa", bo odbiegająca od naj
          > nowszych modowych standardów, wykreowanych przez gabinety medycyny estetycznej.

Nie, nie dlatego że odbiega od standardu "mutant z Hollywood". Dlatego, ze jest zwyczajnie nieładna. Tak po prostu. I byłaby nieładna w czasach sprzed botoksow i kwasów. W niczym mi to osobiście nie przeszkadza, dodam dla porządku.
          • potworia Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 11:22
            Twoja opinia. Ja uważam, że jest więcej niż ładna.
      • shelishelilejdi Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:51
        Takie same mam spostrzeżenia.
        Ale po tym jak Lewandowska została zaatakowana za foto z córka w kombinezonie z futerkiem (bo do czegoś trzeba było się przy...ć, nie wnikajac, czy futerko prawdziwe czy sztuczne), stwierdzam ze ludzie są zgorzkniali i zawsze w każdym znajda coś, co można skrytykować.
        • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 15:17
          to jeszcze nic
          Chodakowską obrzucono gównem, zarzucono jej manipulację, hipokryzję, toksyczność, PRZEMOC i porównano do HITLERA, bo...wrzuciła zdjęcie na insta jak się przytula do męża przy nierozpalonym kominku 😂

święta to jednak dla ludzi musi być mocno stresujący czas 😂
          • shelishelilejdi Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 16:01
            Ta! To tez widziałam smile)) bo miała rękawiczki i czapkę w domu.
            Osobiście chodzę czasem w czapce w chacie -jak mnie np zatoki bolą. Do dziś nie wiedziałam, ze to jest fałszowanie życia czy jakoś tak.
            • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 16:14
              Nie fałszowanie życia!
              To hipokryzja, manipulacja, toksyczne zachowanie, przemoc i w ogóle jesteś Hitlerem!
              big_grin
              • shelishelilejdi Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 16:19
                😂
      • aandzia43 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 02:24
        obrus_w_paski napisała:

> Pierś ładna, dziewczyna nie poddaje się trendom, nie zmienia nosa, nie poprawia
        > ust itp- az przykro ze dziś się to nazywa „odwaga”.

Przecież ona ma zoperowany nos. Spójrz na zdjęcia sprzed paru lat. Zdecydowana większość poprawiających sobie nosy nie przerabia ich na mikroskopijne wyrostki, tylko dostosowuje do całokształtu.
        • janja11 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 09:52
          Zgadza się, "nosek" się ewidentnie zmienił.
          • aandzia43 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 11:10
            janja11 napisał(a):

> Zgadza się, "nosek" się ewidentnie zmienił.

I było to bardzo dobre posunięcie. Dojrzała do tego kroku gdzieś około 25.roku życia. Dziewczyna ma teraz nos długi i nie maleńki, bo taki też jest środkowy odcinek jej twarzy, ale nie klamkę od zakrystii sterczącą na pociągłej dziewczęcej buzi. Resztę niedostatków daje się u jiej bez problemu zrobić makijażem - korekcja owalu i kształtu nosa en face, nadawanie blasku oczom. Ma niezłe duże oczy, da się je malować na różne sposoby (zazdraszczam wink), wielki atut.
            • jolie Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 11:25
              Oczy ma dosyć duże, ale chyba niewidoczną górną powiekę? To raczej mankament przy makijażu.
              • aandzia43 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 11:43
                Owszem, ma zwisający tuż nad linią rzęs kawałek skóry, który za 10 lat pewnie sobie utnie. Trochę przeszkadza przy malowaniu. Ale popatrz jak piękne są te malowane na różne sposoby oczy, a jak mocno takie sobie bez smile
                • jolie Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 12:11
                  Ale nawet małe i blisko osadzone oczy wyglądają lepiej w dobrym makijażu. Moja przyjaciółka ma niewidoczną górną powiekę i twierdzi, że przez to nie za bardzo może poszaleć z cieniami, bo nawet te lepszej jakości rolują się i ważą na takiej schowanej powiece. Ja mam zupełnie inną budowę i kształt oczu - powiedzmy, że oczy Vivien Leigh😀😉 i cieni mogę używać do woli.
                  • aandzia43 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 12:59
                    To prawda, lepszy DOBRY makijaż niż brak makijażu. Ale nie zawsze efekty są spektakularne. U niej są.
    • potworia Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 14:47
      Taka poczwara jak Magda Gessler ma taką fajną córkę?! Uwielbiam ciekawe twarze.
    • nenia1 Re: Lara Gessler-inspirajce... 27.12.18, 15:06
      Poczekam na Wielkanoc, może syn Gessler założy luźne spodenki i będzie można podziwiać pisanki.
      • lilia.z.doliny Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 11:45
        nenia, figlarko big_grin
    • nihiru Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 01:53
      Widzę, że emamie włączył się tryb "tolerancyjny"smile.
      To ja się wyłamię. Sukienka z takim dekoltem jest odpowiednia na gorący wieczór z mężem. W zasadzie we wszystkich innych sytuacjach jest niestosowna. Ale ja jestem sztywna i hołduję staromodnym poglądom, wedle których ani biustu ani tyłka nie należy pokazywać publiczniesmile.
      Za to - dla odmiany - nie uważam, żeby twarz była brzydka, a uśmiech prezentuje się sympatycznie.
    • aandzia43 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 02:04
      Pokazuje cycki czyli eksponuje to, co akurat ma ładne. Ok, doskonale rozumiem.
      • triss_merigold6 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 08:42
        Może niekoniecznie wypada przy Wigilii łazić w koszuli nocnej.
        • cosmetic.wipes Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 08:52
          Wypada?
          Na własnej wigilii, we własnym domu wypada nosić to, co się chce.
        • aandzia43 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 11:17
          triss_merigold6 napisała:

> Może niekoniecznie wypada przy Wigilii łazić w koszuli nocnej.

Przy Wigilii moim zdaniem nie wypada. Jesli matce i reszcie gości to nie przeszkadza, to spoko, ale jeśli upubliczniają zdjęcia to tez muszą się liczyć z odzewem.
          Obejrzałam sobie na szybko inne zdjęcia Lary w necie i do tych zdjęć się właściwie odnioslam - ona ten biust prezentuje często. Jako i ładne, młode, smukłe ciało. I bardzo dobrze, ma co pokazać. Jesli chodzi o twarz to w jej przypadku makijaż naprawdę robi dużo dobrego.
    • tojamarusia Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 07:06
      Już widzę, jak te tolerancyjny mamy zasiadają do rodzinnej kolacji z cyckiem na wierzchu, choćby i najpiękniejszym😛
      Tu nie chodzi o wywalony cycek tylko o okoliczności. Wywalić cycka na rodzinnej, wigilijnej kolacji to nie odwaga tylko zwyczajne bractwo i brak klasy i szacunku dla innych.
      • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 08:16
        Buractwem to jest sięganie po wyzwiska w kontekście rozmowy o obyczajach innych ludzi, tylko dlatego, że obyczaje są inne niż własne.
        • piataziuta Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 08:17
          Nie wspominając o braku klasy i braku szacunku.
      • maaria33 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 08:52
        tylko zwyczajne bractwo i brak klasy i szacunku dla innych.

A skąd wiesz jak ci inni byli ubrani?
        • triss_merigold6 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 09:09
          W rozchelstane szlafroki?
          • maaria33 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 09:51
            Nie, w seksowne koszulki wink
        • janja11 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 10:41
          maaria33 napisała:

> A skąd wiesz jak ci inni byli ubrani?

No może stąd, że mama Lary miała potrzebę, aby wrzucić fotki z wigilii na fejsa.
          • maaria33 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 11:01
            Wszystkich? wink I ci wszyscy zniesamczeni i obrażeni? wink
      • same-old_mona Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 10:35
        Moja szwagierka też wywaliła cycki, choć w nieco innym stylu. Bracia byli nieco zażenowani, ale przeżyli :p
    • lilia.z.doliny Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 09:57
      coz, pani Gessler de domo Ikonowicz, kocha szokowac. Czasami mam wrazenie, ze ona prowokuje kontrowersyjne sytuacje tylko ponto,zeby moc sie potem.wyszczekac do woli. Jej corka byla fajna, a teraz zaczyna sie troszke przeobrazac. Jestem.na nie.
      • maaria33 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 10:27
        coz, pani Gessler de domo Ikonowicz

Tak to istotna informacja.

hej kolęda, kolęda
        • lilia.z.doliny Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 10:31
          wbrew pozorom...
          tak, istotna dla calosci zjawiska, ze tak.ujme - od zarania
          • simply_z Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 10:58
            Zgadzam sie aczkolwiek uswiadomila restauracyjno-knajpianym Januszom biznesu, ze ich zarcie jest paskudne, ze nie nalezy oszczedzac na skladnikach i podawac ludziom syfu, ze w kuchni powinien panowac porzadek, a jak juz sie prowadzi restauracje tematyczna, to wypadaloby cos wiedziec na temat tamtejszej kuchni. Serio, zrobila duuuzo dobrego dla polskiej gastronomii.
            • lilia.z.doliny Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 11:00
              i. Serio, zrobila duuuzo dobrego dla polskiej gastronomii.
              to prawda
            • lilia.z.doliny Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 11:27
              MG wpisuje sie w nurt modnych osobowosci, ktore krzykiem, pohukiwaniem i wyzwiskami prowadza swoja krucjate przeciwko syfiastemu jedzeniu. I jak ktos lubi byc deptany, to łelkom serdecznie. Ja akurat poetyki stosowanej przez nasza bohaterkę nie trawie, nomen omen. Jest chamowata w sposob pozbawiony krzty uroku, wyglada jak ktos, kto kocha gnoic, by wyrosnac samemu jako ten teczowy kwiat na wysypisku smieci. I jest diablo drażniąca. A juz.np Gordon Ramsey, ktory rzyga na wizji po zjedzeniu samosow przed kuchenna rewolucja nie orzypomina dobermana wypuszczonego z kojca po trzech latach. Dlaczego? Nie wiem, skad ta dysproporcja w moim.odbiorze, ale nie dyskutuje z faktami. Zaraz pewnie uslysze, ze kobieta kobiecie big_grin
              • simply_z Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 12:13
                Mnie az tak nie drazni, powiedzialabym nawet, ze wole ja od wielokrotnie tutaj przytaczanej juz Rozenkowej ( a fuuj) czy Rusin. Kobieta zna jezyki, jest wyksztalcona, cos juz przezyla, a image ma jaki ma. Zrobila wiecej dla polskiej gastronomii, niz Kuron czy Wachowicz.
                • nolus Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 17:51
                  simply_z napisała:

> Mnie az tak nie drazni, powiedzialabym nawet, ze wole ja od wielokrotnie tutaj
                  > przytaczanej juz Rozenkowej ( a fuuj) czy Rusin. Kobieta zna jezyki, jest wyksz
                  > talcona, cos juz przezyla, a image ma jaki ma. Zrobila wiecej dla polskiej gast
                  > ronomii, niz Kuron czy Wachowicz.

Ja ja lubię, ale też trochę mnie drażni.Tzn. inaczej - biorąc pod uwagę całokształt jest dla mnie jedna z lepszych osobowości medialnych, ale niektóre jej zachowania sa dla mnie drazniace.Dlatego pochwalę to co robi, ale nie jestem jakaś wielka fanka "Kuchennych rewolucji", żeby je oglądać często - trudno mi wytrzymać cały odcinek z Magdą, która wiecznie wszystkich opie...rza, rzuca w personel makaronem albo miesem czy co tam jeszcze.Ale rozumiem, ze taki jest jej urok, ale mnie to po prostu w programie nie interesuje 😊
                  Jednak jako osobowość medialna jest świetna marka i tak sobie myślę, ze ona chyba była na to skazana.No i ma jedna świetna zaletę, która ja do tego predysponuje - jest autentyczna w tym co robi, naturalna. A 200% zaprzeczeniem tego jest właśnie Rozenek - nie wiem jak można sprzedawać wizerunek perfekcyjnej lejdi, kiedy na dzień dobry widać, że rzeczona lejdi w realu lubi sobie solidnie przeklnac,zapalic papierosa i co nieco golnac .Nie ma nic złego w byciu bardziej rozrywkowym, ale na Boga - po co ta wk...jaca hipokryzja, żeby na sile robic dame z takiej osoby 😀 Albo jedno albo drugie, wizerunek powinien być spójny...
          • maaria33 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 10:59
            Tak, tak....
            • maaria33 Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 11:07
              Swoją droga sięgac do przodków, bo sukienka kobiety odsłania więcecj niż oglądający by chciał.

Jeszcze brakuje dziadka z Wehrmachtu i resortowych dzieci
    • wapaha Re: Lara Gessler-inspirajce... 28.12.18, 12:32
      Ładne ma piersi
      Mogłaby zagrać Brienne z Tarthu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka