czcigodnystarzec 11.09.24, 15:16 Facet znalazł zamiennik/odpowiednik punktu G, co wyraźnie widać na zdjęciu. Kobieta powinna jednak trzy razy zastanowić zanim powie facetowi: Pocałuj mnie w nos! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Zamiast punktu G 11.09.24, 15:19 Nieee, nie tak wygląda kobieta, u której znaleziono punkt G 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Zamiast punktu G 11.09.24, 15:23 primula.alpicola napisała: > Nieee, nie tak wygląda kobieta, u której znaleziono punkt G 🤣 On ją dopiero lekko cmoknął w nos. Nie ma zdjęcia zrobionego 5 minut później. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Zamiast punktu G 11.09.24, 15:28 primula.alpicola napisała: > Nieee, nie tak wygląda kobieta, u której znaleziono punkt G 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Zamiast punktu G 11.09.24, 16:33 Jezuuu a kto to jest? Chodzi mi o faceta Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Zamiast punktu G 11.09.24, 17:03 pytajacakinga napisał(a): > Jezuuu a kto to jest? Chodzi mi o faceta A kobietę znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Zamiast punktu G 11.09.24, 17:27 To klientka restauracji. Rzuca przedmiotami i wyzywa personel. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Zamiast punktu G 11.09.24, 18:20 Jezu, a ja myślałam, że Violetta Villas Nawet się zdziwiłam, że jeszcze żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Zamiast punktu G 11.09.24, 17:49 czcigodnystarzec napisał(a): > pytajacakinga napisał(a): > > Jezuuu a kto to jest? Chodzi mi o faceta > > A kobietę znasz? > > > > Geslerowa ,a ten facet to jej mąż czy syn ? Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Zamiast punktu G 11.09.24, 20:22 pytajacakinga napisał(a): > Geslerowa ,a ten facet to jej mąż czy syn ? To młody aktor, którego widzowie mogą znać z produkcji "Belfer", "Zielona granica" oraz "Pułapka". Restauratorka od lat jest zakochana w Waldemarze Kozerawskim i może liczyć na jego wsparcie. No ale niestety to ten młodszy odkrył zamiennik punktu G na nosie. Bo przy pocałunku ze starszym, pani nie ma takiej szczęśliwej miny. Odpowiedz Link Zgłoś