Dodaj do ulubionych

To naprawdę bez sensu, serio

27.12.18, 23:00
Pełno wątków zapełnionych przemyśleniami i wątpliwościami tanebo, józka i rikiego. Ok, to forum publiczne.
Ale i oni i my piszemy w kółko to samo - riki żyje mentalnie w półswiatku lat 80 a kobiety to harpie, józek szuka napalonej dziewicy (do której i tak nie wystartuje bo go spuści na drzewo) a tanebo to już nie wiem co.
Część ich wyśmiewa, część daje życzliwe i konkretne porady (spróbuj zagadać/zmień sposób myślenia/idź na terapię/ zmień środowisko) a ONI CAŁY CZAS TO SAMO.
To nie ma sensu, albo się chłopaki ogarną - albo przestańmy im odpowiadać, bo to zaśmieca forum. Ile można czytać i pisać o tym samym w wykonaniu tych samych osób?
P.S. Tak, sama też udzielałam się w tych wątkach, no ale ile można, jeśli ktoś sam sobie nie chce pomóc.
Tak się chciałam wygadać 😁
Obserwuj wątek
    • chocolatemonster Re: To naprawdę bez sensu, serio 27.12.18, 23:05
      A wlasciwie to wiadomo kto tam po drugiej stronie ekranu siedzi? Moze to jak w tych sex liniach tel: dzwoni napalony facet i slyszy seksowny glos. Wyobraza sobie dlugonoga Elwire z duzym biustem odziana w lateksowa mini (lat 20) a tak naprawde konwersuje z pania Basia (lat 50), ktora jeczac robi na drutach szaliki dla wnuczat...
      • stephanie.plum Re: To naprawdę bez sensu, serio 27.12.18, 23:50
        :~D
      • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 13:20
        Ja cały czas proponuję wysłanie zdjęcia. Pod warunkiem że wcześniej dostanę zdjęcie osoby której je wyślę...
        • gryzelda71 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 13:55
          A czemu wcześniej?
          • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 14:53
            Chcę się upewnić że nie wyślę ich osobie którą znam (bo im wciskam kit o tym że miałem kobiety) albo dziennikarce Gazety...
            • czarniejszaalineczka Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 17:51
              dziennikarka gazety ci moze pierwsze lepsze zdjecia sciagniete z instagrama wyslac
      • mallard Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 13:26
        chocolatemonster napisała:

> A wlasciwie to wiadomo kto tam po drugiej stronie ekranu siedzi? Moze to jak w
        > z pania Basia (lat 50), ktora jeczac robi na drutach szaliki dla wnuczat...

A jęczy, bo sobie te druty wbiła w dłoń. 😀
        • chocolatemonster Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 15:02
          😁
      • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 17:31
        >A wlasciwie to wiadomo kto tam po drugiej stronie ekranu siedzi? <
        Myślisz, że józek to tak naprawdę napakowany przystojniak, sfrustrowany tym, że wszyscy biorą go za twardziela, i przychodzi tu po głaski dla swojej wrażliwej duszy???
        • czarniejszaalineczka Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 17:52
          jozek juz swoje zdjecia wysylal
          • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:41
            A, zapomniałam. Co prawda nie załapałam się, ale to chyba dobrze, bo podobno była to nie tylko twarz.
            • wheels.of.fire Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:53
              Nie na ematce, ale kiedyś jakieś wymianki zdjęć genitaliów zdarzyły mi się. Prawie 10 lat temu.
              • alaveda Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:19
                Ty nie jesteś normalny....
    • 35wcieniu Re: To naprawdę bez sensu, serio 27.12.18, 23:07
      Mam wygaszonych, polecam.
      • dziennik-niecodziennik Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 11:11
        Ja rowniez polecam smile
        • cauliflowerpl Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 12:52
          Popieram. O ile generalnie wygaszam ludzi wkulsoniających, tak józek mnie najzwyczajniej w świecie znudził big_grin
          • chatgris01 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 13:23
            Dojrzewam do podobnej decyzji big_grin
            • cauliflowerpl Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 14:12
              Mało tego, ze smutkiem niebawem dorzucę do tego grona bywalca hoteli...
              • sfornarina Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 14:13
                > Mało tego, ze smutkiem niebawem dorzucę do tego grona bywalca hoteli...

Też mnie się ręka przy bywalcu wahnęła. Szczególnie, że na liście wątków prawie wszystkie mam na fioletowo, poza kilkoma niebieskimi, nigdy nie otwartymi wątkami bywalca big_grin
                • alaveda Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:20
                  To gazeciarz....
                  • sfornarina Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 20:04
                    W ogóle czemu ja wcześniej nie wpadłam na to wygaszanie smile

Wygasiłam osiem nicków i od razu forum jest przyjemniejsze wink
                    • cauliflowerpl Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 21:31
                      Hahaha zobaczysz jak kiedys wejdziesz niezalogowana i Ci sie wyswietla. "O, faktycznie, byl taki!"
      • lauren6 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 13:11
        Również polecam.
        • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 14:44
          No, jak dorzucę do tego gazeta, edel, biscotti i rose to w mało którym wątku się połapie 😁
    • riki_i Re: To naprawdę bez sensu, serio 27.12.18, 23:39
      Przepraszam cię bardzo, ale coś ci się chyba pozajączkowało? Ja nie szukam na tym forum żadnych porad dotyczących postępowania z kobietami. Nie mam najmniejszych problemów w tej materii. Ponadto nie uważam wszystkich kobiet za harpie, co mi raczysz imputować. Zmień leki.
      • snakelilith Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 12:55
        Nie szukasz, ale co chwila raczysz nas swoimi refleksjami w ciągle tym samym stylu. Szkoda, że nie jesteś zdolny do samorefleksji, bo byś się przynajmniej tu nie odzywał.
        • riki_i Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 13:14
          A Ty Kochaniutka nie raczysz forum wciąż tymi samymi mądrościami? Nie powtarzasz się? W cudzym oku zdzblo widzisz...
          • snakelilith Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 13:24
            Kochaniutka, to ty możesz mówić do swojej żony, jeżeli jest akurat w dobrym humorze i nie zarobisz ścierą, bezzębny tygrysie.
            • lily_evans11 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 14:55
              Snake big_grin
      • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 14:40
        Z Twoich opowieści wyłaniania się obraz stada bogatych i ciężko pracujących misiów, bezwzględnie zdradzanych i okradanych przez chciwe niewdzięcznice.
        • riki_i Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 15:18
          Akurat mam trochę bogatych znajomych, a do takich chętnie się przyklejają podobne panie. Nie widzę w tym nic dziwnego.
          • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:30
            Aha. Ja raczej nie mam bogatych znajomych i takich kobiet o jakich piszesz też nie znam. Może dlatego dziwi mnie Twój ogląd świata. Obracamy się w różnych środowiskach.
            • riki_i Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:43
              To już zostało udowodnione w pierdyliardzie wątków. Mnie z kolei dziwią panie, które dziwi mój świat, który dla mnie jest po prostu normalny.
              • alaveda Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:21
                Nie, to nie jest normalny świat, to jakiś miks seriali z lat 90-tych.
              • snakelilith Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 20:25
                Nie, to nie jest normalny świat. Ty za dużo w kinie bywałeś.
    • sfornarina Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 12:39
      Dobrze, że sugerujesz. Idę całą trójkę wygasić. Najgorsze, że prawie nic już na tym forum nie pozostanie...
      Niestety, ematka się sypie jak niegdyś kobieta uncertain
      • antoniakotta Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 13:08
        Do tego katja/bywalec/gazeciarz, rpg, dyżurny kuc ze swoim biskupim wcieleniem.

Plus paru dziadków, powodujących zechce się spać po ich jednym wpisie.

Stado incelowatych przegrywów bez życia w realu, skamlających o uwagę na kobiecym forum.
      • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:37
        Na kobiecie zostało kółko wzajemnej adoracji z jakimś debilem, który zaśmieca wątki pseudopoezja.
    • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 13:19
      Bo rady są do kitu. Dostałem jedną radę: idź na terapię. Byłem. Rozmawiałem z psychologiem. Nie ma co leczyć. Myślę że tak naprawdę reprezentuję pewien punkt widzenia. I tyle.
      • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 14:36
        Jeszcze miałeś iść na jogę czy tam jakieś inne garncarstwo żeby poznać więcej kobiet.
        Tak, wiem, że u Ciebie nie ma jogi dla mężczyzn.
        • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 14:55
          Ja nie mam problemu z poznawaniem nowych kobiet, tylko z przekonaniem poznanych do bycia ze mną...
          • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 15:19
            Słuchaj, z tego co piszesz wynika, że jesteś zupełnie normalnym(przeciętnym) facetem. Wielu pryszczatych, zapuszczonych, niedołężnych ludzi jest w stanie z kimś się związać. Musi być coś o czym nie piszesz/czego nie widzisz, że masz taki problem.
            • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:11
              Mój problem polega na tym że trafiam do friend zony. Mam sporo przyjaciółek. Mogę z nimi wypić cysternę wina do 4 nad ranem i tak będę kumplem. A sprawa jest poważna bo kumple na dźwięk słów:"to tylko przyjaciółka" reagują:"no nie! Znowu?!". I grożą karczychem jeśli kolejnej poznanej pani nie zaliczę. A to duzi faceci więc może boleć. Wszelkie próby nie trafienia do friend zony zawodzą.
              • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:23
                Może jesteś ukrytym (przed samym sobą) gejem i one to jakoś wyczuwają? To karkołomna teza, ale jak potrafię zrozumieć dlaczego józek jest sam, to Twoj przypadek jest dziwny.
                • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:32
                  Nie jest dziwny. Jestem za miły dla kobiet. Tak mówią kumple.
                • wheels.of.fire Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:34
                  No to podaj przyczynę, dlaczego jestem sam, dawaj smile
                  • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:35
                    Mizoginia. Kropka. Amen. Howk...
                  • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:38
                    Jesteś sfrustrowany i pewnie dlatego marudny.
                    • wheels.of.fire Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:59
                      Każdy by był trochę sfrustrowany na moim miejscu, widząc że kumple z gimnazjum mają żony, dzieci, lepsze prace. Z takimi "lepszymi" to mam wrażenie nie mam wspólnych tematów i sylwestra oraz inne imprezy wolę spędzać z takimi samymi starymi kawalerami jak ja.
                      • czarniejszaalineczka Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 17:53
                        bo nie maja kupy zamiast mozgu
              • chatgris01 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:54
                tanebo2.0 napisał:

> Mój problem polega na tym że trafiam do friend zony. Mam sporo przyjaciółek. Mo
                > gę z nimi wypić cysternę wina do 4 nad ranem i tak będę kumplem. A sprawa jest
                > poważna bo kumple na dźwięk słów:"to tylko przyjaciółka" reagują:"no nie! Znowu
                > ?!". I grożą karczychem jeśli kolejnej poznanej pani nie zaliczę. A to duzi fac
                > eci więc może boleć. Wszelkie próby nie trafienia do friend zony zawodzą.
                >

Wyszło przecież w sąsiednim wątku dlaczego tak jest-kompletnie nie dostrzegasz wyraźnych i zachęcających sygnałów wysyłanych przez kobiety.
                Może się zapisz do biura matrymonialnego? Tam przynajmniej z góry wiadomo, że obie strony szukają kogoś do poważnego związku.
                Albo wybierz się na podryw do Szwecji, tam dziewczyny przejmują inicjatywę i faceci nie muszą odczytywać sygnałów, bo one mówią wprost (co jednakowoż może niektórych odstraszać).
      • konsta-is-me Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 14:48
        Tanebo ile ty masz lat ?
        • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 14:55
          43
          • riki_i Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 15:20
            Chłopie, to Ty parę lat młodszy ode mnie jesteś! Kiedy Ty chcesz zacząć naprawdę żyć? Po 50tce?
            • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:07
              W następnym roku idę na dziwki. A potem zasponsoruję jakąś studentkę.
              • riki_i Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:49
                Nie rób tego. Przy takim głodzie relacji z kobietami masz wszelkie szanse zakochać się w sponsoretce. Z kolei wizyta u dziwki może zaowocować wstrętem do kobiet.

Większy sens widzę w obwieszczaniu wszem i wobec, że jesteś prawiczkiem. Istnieje duża szansa, że trafi się seksualna wolontariuszka, która z ochotą i delikatnie wprowadzi cię w świat seksu.
                • gryzelda71 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 16:56
                  Yyyy no tu jakoś panie się nie pchają wiec.....
                • triss_merigold6 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 17:03
                  40-latka? To chyba qzwa musiałaby mieć mega instynkt opiekuńczy. Jeśli już niech celuje w niezaspokojone i niezbyt atrakcyjne milfy 50+, mooooże miałby cień szansy. U mlodszej i normalnej kobiety, która miała choćby czasowy związek, jakieś śladowe doświadczenia, nie ma szans. No, może jeszcze kupić sobie Filipinke czy inną egzotyczną z trzeciego świata, która nie będzie pytać.
                  • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 17:26
                    E tam. Ludzie różne rzeczy robią. A może trafi się nieoszlifowany diament?!
                    • wheels.of.fire Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 17:46
                      Wiele ematek skreśla jego szanse na dzień dobry.
                • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 17:04
                  A może licytacja na allegro?
                  • czarniejszaalineczka Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 17:55
                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    • gryzelda71 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:12
                      Nie wierzę, że prawdziwy facet tak się zwierza.
                      • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:17
                        Bo jestem tu anonimowy...
                        • gryzelda71 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:00
                          Nie anonimowy, tylko wymyślony.
                        • anberte1 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:26
                          Tanebo2.0 - czytam i czytam....i nie wierze, ze nigdy nie byles z kobieta.(chyba ze zle zrozumialam Twoje wypowiedzi?)
                          • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 20:06
                            A dlaczego nie wierzysz?
                            • anberte1 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 21:31
                              tanebo2.0 napisał:

> A dlaczego nie wierzysz?

Ale jakos nie pasujesz mi do ekstrawertyka. (A moze ty znak zodiakalny Panna jestes? wink)
                              Na pewno perfekcjonista - z tego opisu, smutny gosc (?), jakos taki ten opis jest oficjalny...zero przebojowosci (!!!) i niewymuszonej naturalnosci.
                  • vre-sna Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:19
                    Czego pragniesz? Toc internety sa pelne napalonych osob. Co jest w Tobie takiego, ze masz z tym problem?
                    • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:24
                      Napalonych? Zależy na kogo. Pań napalonych jest mało. Na sympatii i fotce piszą do mnie panie 50+ i to nie w typie ostrego MILFa a babci. Reszta to panie zajmujące się zawodowo seksem.
                      • vre-sna Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:52
                        No to widocznie taki Twoj target. To zrob sobie przunajmniej zajebisty opis na ww.
                        Albo dpal cos innego niz papieros, pusc sobie the vervo np. Poczuj sie zajrbisty i wyedu Ty uderz.
                        U faceta kreci przede wszysykim inteligencja i pewnosc siebie. Nie wiem, jskas sila. A nie jojczenie.
                        • vre-sna Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:54
                          Sorry za literowki.
                        • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:57
                          Ja mam taki:To co musisz wiedzieć o mnie to na pewno to że jestem ekstrawertykiem i marzycielem. Podobno jestem pewien siebie i szczery. Tak jak w tańcu lubię prowadzić i w życiu. Ciągle wierzę w miłość i nie interesuje mnie bycie z kimś dla samego strachu przed samotnością. Jestem idealistą, szukającym spełnienia sensu życia w swoich pasjach i tego szukam u kobiet. Może to naiwne, cóż trudno, ale ja wciąż chcę wierzyć w bajkę dla dorosłych że można razem spalić się razem płomieniem. Nie znoszę bylejakości i rezygnacji. Szukam kobiety z pasją , mającą cel w życiu poza odfajkowaniem każdego dnia. Umiem słuchać więc mam nadzieję że ty masz o czym opowiadać. Mam nadzieję że podzielisz się tą pasją a ja będę cię w tym wspierał. I liczę na wzajemność. Dzięki czemu życie przestanie być długie, szare i... stanie się za to czymś co będziemy wspominać nawet za 100 lat...
                          skutek jest taki że panie piszą mi listy w których piszą że bardzo im się podoba (oczywiście nie chcą się umówić)...
                          • gryzelda71 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:02
                            Zmyślony.
                          • czarniejszaalineczka Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:08
                            a jakie ty masz pasje poza pisaniem na ematce?
                          • vre-sna Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:12
                            Opis koszmarny.
                            • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:16
                              Dlaczego?
                              • snakelilith Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 20:41
                                tanebo2.0 napisał:

> Dlaczego?

Bo to banały. Banały, banały i jeszcze raz banały. Nuda jak flaki z olejem. Interesujące dla pensjonarek lubujących się w romantycznej poezji, ale dla tych jesteś za stary. Brakuje ci jaja kolego. Jakaś taka desperacja z tego idzie i parę razy dajesz do tego do zrozumienia, że jesteś perfekcjonistą i byle kto cię nie zadowoli, nie dziw się więc, że normlane kobiety w twoim wieku zdające sobie sprawę ze swoich wad i ograniczeń, ci nie odpowiadają. Zmień ten jojczący styl i napisz tekst z humorem. Humoru ci bowiem brakuje tanebo, ty jesteś smętny jak stare skarepty. Napisz jakie masz konkrtenie te pasje, a nie piernicz o ideałach i wspólnym spalaniu się z nudy.
                                • triss_merigold6 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 20:50
                                  Gee... ostatnią rzeczą o jakiej marzą kobiety z jego grupy wiekowej, to facet z pasją, który chce rozmawiać o pasjach i szuka kobiety z pasją. Po prostu masz wizję męczybuły, który nic praktycznego nie potrafi i coś sobie wydumał.
                                  • snakelilith Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 21:09
                                    Toż o tym właśnie piszę. Zgadzam się i co do męczybuły i do pasji. Jak ktoś ma "pasje", to pisze, że ma hobby, czyli na przykład "lubię łazić po górach", albo "tańczyć tango", a nie stwarza jakieś oczekiwania z dudy.
                                  • vre-sna Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 21:10
                                    O toto.
                                    Ma byc facetem z charakterem.
                                    Facet a nie dupa rozkminiajaca o tym jak zajebiscie jest wejsc w klimat woodego allena czy tez " dzis zrobilem 50km, jutro mam zamiar 150". Swietnie, a ja go zamecze moja pasja do muzyki.
                                    Poczucie humoru i temperament.
                                    A pasja jak najbardziej ok. E jego prywatnej niszy.
                          • vre-sna Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:15
                            To jest straszne. Nikt w Twoim wieku tak nie p.erdoli.
                            • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:19
                              Czyli lepiej napisać:"będę cię badał z tyłu i z przodu. Bo mam furę i komórę"?
                              • gryzelda71 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:30
                                To zalezy. Jak chcesz zamoczyć to zmień opis, jak dalej chlipać, że zadna nie chce pozostaw obecny.
                                • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 20:07
                                  OK. To jaki opis byłby dobry?
                          • bergamotka77 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:36
                            No to konkrety. Jaki masz zawód i ile zarabiasz? I jakie masz hobby?
                            • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 20:08
                              Pracuję w instytucji finansowej. Zarobków nie podam. Nie narzekam.
                              • antoniakotta Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 20:17
                                W punkcie obsługi Providenta w powiatowym śląskim miasteczku? Za 2500 samotny przegryw ze mamusinym wspomaganiem, nie musi narzekać big_grin
                                • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 20:19
                                  W biurze maklerskim banku w mieście wojewódzkim. 2500 to na rękę bez premii.
                                  • wheels.of.fire Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 21:01
                                    Moja podświadomość mi mówi, że pod dychę na miesiąc podchodzisz.
                                • wheels.of.fire Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 22:02
                                  Nie piszesz jak kobieta, musisz być projektem jakiegoś faceta.
                          • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 21:00
                            Wierzyłam w Ciebie, ale ten opis jest(jak na gościa w Twoim wieku) okropny. Sugeruje, że szukasz swojej frugiej połówki jabłka. A ludzie to nie wybrakowane owoce.
                          • anika772 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 21:01
                            Jakiś Sławek z Tych (czy z Tychów?) ukradł Ci opis, Tanebobig_grin
                          • emka_bovary Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 21:07
                            tanebo2.0 napisał:

> Ja mam taki: Jestem idealistą, szukającym spełnienia
                            > sensu życia w swoich pasjach i tego szukam u kobiet. Może to naiwne, cóż trudno
                            > , ale ja wciąż chcę wierzyć w bajkę dla dorosłych że można razem spalić się raz
                            > em płomieniem. Nie znoszę bylejakości i rezygnacji. Szukam kobiety z pasją , ma
                            > jącą cel w życiu poza odfajkowaniem każdego dnia. Umiem słuchać więc mam nadzie
                            > ję że ty masz o czym opowiadać. Mam nadzieję że podzielisz się tą pasją
                            Ja bym nie napisala chocby dlatego, ze obawialabym sie, ze okaze sie za malo pasjonujaca i idealna. Serio. Tu moze byc problem.

• anika772 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 21:16
                              Mnie zniechęca gadanie o bajce i płomieniu, i też obawiałabym się że jestem zbyt mało pasjonująca i może w oczach pana mam gooowniane cele i odfajkowuję dni.
                              • vre-sna Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 21:23
                                A ja bym nie odpisala bo facet z opisu wydaje sie byc nudnym, naiwnym i malo przez to intetesujacym. Zero ognia.
                        • triss_merigold6 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 20:08
                          Guano prawda.
                      • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:53
                        Vre-sna zapytała vzego pragniesz. Jeżeli tego, o czym pisałeś w starterze swojego wątku "Szukam żony", to portale randkowe chyba nie są właściwym miejscem do zamieszczania anonsów.
                        Chociaż z drugiej strony znam kilka par, które poznały się w ten sposób, więc może próbuj dalej?
                        Poradziłabym Ci portale dla osób "z wartościami" (czyli katolickich) ale Ty chcesz palić kościoły 😁
                        • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:56
                          Omg, olśnienie! Portal katolicki to jest coś dla jozka, tam jest pełno patriotycznych dziewic!!!
                          • wheels.of.fire Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 21:00
                            Przestań kpić z tymi dziewicami.
                      • majenkir Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 18:58
                        Tinder?
                        • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:00
                          Próbowałem. Bez skutku...
                          • vre-sna Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:10
                            To naucz sie miec to w d.pie.
                            W koncu.
                            Taka postawa jak Twoja odstrecza.
                            Serio - mysle, ze to grono kobiet, ktorymi Ty ewentuanie chcialbys byc zaintetesowany.
                            Jak nie zmienisz swojej postawy to zapomnij o czyms, co Ciebie by zafascynowalo.
                            • tanebo2.0 Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:17
                              Ale ja to mam gdzieś. Nie rozpaczam z tego powodu jak co po niektórzy...
                          • majenkir Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:12
                            Nie wierzę, że nie można znaleźć kobiety ~40, która chciałaby ulożyć sobie życie...
                            • vre-sna Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 19:16
                              Prosze Ciebie.
                              Sa jakies granice marzycielstwa.
                              • alaveda po co ciągniecie ten wątek? 28.12.18, 19:27
                                Chłopczyki tylko się tym nakręcają, im więcej wpisów, tym szybciej machają rąsiami big_grin
                                • vre-sna Re: po co ciągniecie ten wątek? 28.12.18, 20:04
                                  To nieistotne.
                                  Sluchasz disco polo?
                                  To w opisie napisz : slucham tego gatunku muzyki. Moze chcesz zatanczyc ze mna?
                                  Ale taki opis pasuje do goscia po np sgh, tj juz wie ta kobieta, ze jestes na tyle inteligentny, aby te studia ukonczyc i te slowa to wstep do powiedzmy czegos wiecej. A nie wywalanie wszystkiego na tacy. Stan sie tajemniczy dla odmiany.
                                  Disco polo to tylko taki przyklad; mozna wstawic dowolne.
                                  • antoniakotta Re: po co ciągniecie ten wątek? 28.12.18, 20:19
                                    On ma 45 lat.

45, 45, 45...

On już niczego się nie nauczy, na rób za jego mamuśkę big_grin
                                    • tanebo2.0 Re: po co ciągniecie ten wątek? 28.12.18, 20:20
                                      43!!!
                                      • baltycki Re: po co ciągniecie ten wątek? 28.12.18, 21:17
                                        tanebo2.0 napisał:

> 43!!!
                                        >
                                        Gdy mialem 43, poznalem sliczna (moim zdaniem) kobiete 33.
                                        Gdy mialem 45, bylismy malzenstwem.
                                        Nie trac nadziei.
                                  • vre-sna Re: po co ciągniecie ten wątek? 28.12.18, 20:20
                                    Wiesz co? Badal od tylu?
                                    Przepraszam, ale jak juz w te rejony uderzasz to posyaraj sie byc bardziej dosadny.
                                    Z tym, ze takie teksty sa wulgarne.
                                    Znajdz czlowieku balans pomiedzy.
                                    Badal od tylu.
                                    Nie, nie umiem doradzac jednak.
                                    • tanebo2.0 Re: po co ciągniecie ten wątek? 28.12.18, 20:20
                                      To cytat z piosenki...
                                      • emka_bovary Re: po co ciągniecie ten wątek? 28.12.18, 20:39
                                        Tanebo sprawdzales poczte? Bo moze masz juz pelna skrzynke wiadomosci od ematek, a nawet nie wiesz o tym smile
                                        • vre-sna Re: po co ciągniecie ten wątek? 28.12.18, 20:50
                                          Niee. Nie.
    • pade Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 22:17
      Beneficia, najpierw "ile można" i "przestańmy odpowiadać" a potem pół wątku rozmawiasz z Tanebo? Może się zdecyduj?
      • beneficia Re: To naprawdę bez sensu, serio 28.12.18, 22:30
        Wiem, wiem ☺ łatwo się wkręcam☺
      • cauliflowerpl Re: To naprawdę bez sensu, serio 29.12.18, 15:44
        Wyjęłaś mi spod palców...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka