asia-loi 01.01.19, 16:40 Co to było: awaria czy hakerzy? Dzisiaj nie działało żadne forum gazety.pl Włodarze for na gazecie.pl nie udzielali odpowiedzi. Ale ważne, że działa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:44 Za to moja poczta na gazecie pl. nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:45 Chyba awaria. U mnie i u 2 zaprzyjaźnionych forumek też byl ten problem. Zastanawiam się, czy to nie przymiarka do wyjścia z utrzymywania forum (chyba nierentownego) i inwestycji w bardzo drogie serwery. Odpowiedz Link Zgłoś
iks.de.00 Re: Forum naprawione 01.01.19, 20:19 cześć, yenna_m, dawno cię nie było Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:31 Hehe Helloł Ematka wciaga jak bagno Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:45 Martwiłam się, ze to tylko ja mam coś popsute Odpowiedz Link Zgłoś
my_fair_lady Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:10 bei napisała: > Martwiłam się, ze to tylko ja mam coś popsute Ja to samo! (Akurat wysyłałam posta - kiedy wszystko się "zawiesiło".) Sprawdzałam na iPadach, telefonie, tablecie niemęża, laptopie Młodego.... i nic 🤔. Phew!! 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Forum naprawione 01.01.19, 22:21 Ja tez sie zastanawialam czy to nie jakis dziwny ban Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:45 No właśnie. Nic nie hulało. I nigdzie nic o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:47 Życzeń o północy nie można było wysłać 😭 Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:48 Też chciałam wysłać życzenia- a forum nie działało Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:47 Myślałam, że to już koniec😃 Ale na szczęście wszystko wraca do normy. Można odetchnąć z ulgą Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:56 boo-boo napisała: > Niektóre działały. To nie. > Które? Zaglądałam na kilka i na wszystkich był komunikat: nazwa forum i że jest ogólnodostępne. Jak się wylogowałam to się nie mogłam zalogować. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:00 Weszłam na któreś o ciąży i na budowlane żeby obczaić co się dzieje- tamte dwa działały. Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:03 Ja też z braku laku kliknęlam jakieś forum i działało, ale nie pamiętam które to było. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_4 Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:28 asia-loi napisała: > boo-boo napisała: > > > Niektóre działały. To nie. > > > Które? Zaglądałam na kilka i na wszystkich był komunikat: nazwa forum i że jest > ogólnodostępne. Jak się wylogowałam to się nie mogłam zalogować. U mnie to samo. Nazwa forum i FORUM JEST OGOLNODOSTEPNE. Nic nie dzialalo. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:30 asia-loi napisała: > boo-boo napisała: > > > Niektóre działały. To nie. > > > Które? Zaglądałam na kilka i na wszystkich był komunikat: nazwa forum i że jest > ogólnodostępne. Jak się wylogowałam to się nie mogłam zalogować. > Jak ty biedactwo dałaś radę?Tyle godzin bez forów .I do tego wylogowanie.Nie zapominaj rady starszego brata.Nic nie robimy .Czekamy cierpliwie.stylizer.com/oferty/najpiekniejsze-cytaty-o-cierpliwosci/ > Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:36 taniarada napisał(a): > > Jak ty biedactwo dałaś radę?Tyle godzin bez forów .... Ja doskonale sobie poradziłam bez forów, ponieważ wykupiłam prenumeratę GW to miałam co czytać. A jak to się stało, że jak tylko fora zaczęły działać od razu się na nich pojawiłeś. Pewnie biedaku masz do wyboru: modły lub fora. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:38 asia-loi napisała: > taniarada napisał(a): > > > > Jak ty biedactwo dałaś radę?Tyle godzin bez forów .... > > Ja doskonale sobie poradziłam bez forów, ponieważ wykupiłam prenumeratę GW to m > iałam co czytać. A jak to się stało, że jak tylko fora zaczęły działać od razu > się na nich pojawiłeś. Pewnie biedaku masz do wyboru: modły lub fora. > I było z kimś pogadać? Na wszystkich nuda.Na naszym ulubionym totalna.Wezmę Cię kiedyś na Nieszpory . > Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:49 taniarada napisał(a): ... Wezmę Cię kiedyś na Nieszpory . Byłeś dzisiaj na mszy? Bo 1 styczeń to dla katolika obowiązkowy dzień, w który trzeba iść do kościoła. A jak nie to ma się wielki grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:40 U mnie działały tylko Plany i wizualizacje Odpowiedz Link Zgłoś
frey.a86 Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:53 Ja uważam, że w takiej sytuacji wypadałoby z szacunku dla użytkowników napisać ze dwa zdania na głównej, że forum nie działa, przepraszają i pracują nad tym. Nasze wątki co rusz lądują na głównej, więc nie wierzę że to jakiś problem. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:26 Od kiedy przejawia sie tu szacunek dla użytkowników ? Gdyby cos takiego napisano to zaczęła bym sie niepokoić Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:36 Dikladnie, sadzilabym, ze forum zamykaja albo cos...Swoja droga dziwne, ze forum ematka ciagle na gazecie, trzeba by jakas alternatywe wymyslic.. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Forum naprawione 01.01.19, 22:58 Nie da rady, ematka jest tylko jedna i NIC jej nie zastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:25 Nie oczekuj szacunku dla forumowiczów od administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:08 Na głównej? Ja na Facebooku zapytałam, i przez wiadomości i pisząc post, postu mi nie opublikowali, na wiadomość nie odpowiedzieli. Ale to w sumie logiczne, który dealer szanuje narkomana? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:55 Na Facebooku pod jakimś artykułem ktoś się pytał co się dzieje z forum. Padła odpowiedź, że zaczęli " pisać prawdę i że czystki w komentarzach" 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
my_fair_lady Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:09 Ja nawet wysłałam emaila do "HQs". Zero odzewu 🙄. Odpowiedz Link Zgłoś
wilan.an Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:55 Byłam przekonana że zrobili jakaś nocną reformę i likwidację. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dziewczyny 🍾🍾🎊🎊 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:58 Pewnie nowy rok zaskoczył informatyków Agory Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Forum naprawione 01.01.19, 16:59 Myślałam, że zlikwidowali forum od 1 stycznia. Tylko mnie dziwiło, że nic o tym nie wspomniano. W sumie zmartwiłam się umiarkowanie, co chyba o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:31 andaba napisała: > Myślałam, że zlikwidowali forum od 1 stycznia. Tylko mnie dziwiło, że nic o tym > nie wspomniano. > W sumie zmartwiłam się umiarkowanie, co chyba o czymś świadczy. Za pięknie by było. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Forum naprawione 01.01.19, 18:49 A gdzież byś wtedy klecho przyłaził łamać VIII przykazanie? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:45 livia.kalina napisała: > A gdzież byś wtedy klecho przyłaził łamać VIII przykazanie? Rozumiem że to słowo jest ci obce.Lepiej b brzmiało Gdzieś ty wędrował .Tyle jest tu nicków ,ile jest wątków i postów.Ale nie wszyscy mają na tyle godności,by je utrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Forum naprawione 01.01.19, 22:41 Zalewasz jakieś smutki? tylko nie wiem, czy aborcję zony, o której pisałeś czy 20 lat w zakonie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:00 No wreszcie! U mnie nie działało żadne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:06 U mnie też żadne - ani na laptopie, ani na smartfonie. Odpowiedz Link Zgłoś
allure Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:13 U mnie pojawiał się komunikat, ze muszę się zalogować, a ze nie miałam konta, po osiemnastu latach czytania forum, to się zarejestrowałam, ale i tak nic nie działało. Ale mogę teraz pisać, a co. Wszystkiego najlepszego w nowym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:43 Heh, to tak jak ja. Niby nową, a jednak znam wszystkie Panie i niestety Panów 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
koetshuis Re: Forum naprawione 01.01.19, 17:53 To tak jak i ja...tyle, ze po 9 latach Odpowiedz Link Zgłoś
e.nieee Re: Forum naprawione 01.01.19, 18:36 Ja po jakichś 12 Pozdrawiam Wszystkich i życzę najlepszego w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Forum naprawione 01.01.19, 18:09 allure napisał(a): > U mnie pojawiał się komunikat, ze muszę się zalogować, a ze nie miałam konta, p > o osiemnastu latach czytania forum, to się zarejestrowałam, ale i tak nic nie d > ziałało. Ale mogę teraz pisać, a co. Wszystkiego najlepszego w nowym roku! To forum jest 18 lat? Oj. Przesadzilaś 😏 Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim ematkom !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allure Re: Forum naprawione 01.01.19, 18:59 No nie przesadziłam, tylko nie było go na gazecie, a czytać zaczęłam będąc w ciąży, na drugim końcu świata daleko od dobrych rad rodziny i koleżanek, nie mając pojęcia o pielęgnacji i wychowaniu dziecka. To było forum miesięcznika „Dziecko” Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:29 solejrolia napisała: , To forum jest 18 lat? Oj. Przesadzilaś Nie przesadziła, wcześniej należało do wydawnictwa Prószyński i s-ka, w 2003 przeszło do Agory. , Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:31 Swoją drogą, jak czytam powyższe wypowiedzi, to przyczyny "awarii" wydają się jasne. Choć oczywiście, mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:35 E-dziecko chyba w 2001 ruszyło, to by się zgadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Forum naprawione 01.01.19, 20:21 Chyba w 2000. Jestem od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Forum naprawione 01.01.19, 20:43 Może. Jak kojarzę od 2001, ale na pewno nie pamiętam początku. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:11 Myślisz, że testują, czy przejdzie wpakowanie forum za paywalla? Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniafelek Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:07 To zupelnie jak ja. Od dwoch lat (albo i dluzej) czytam to forum bo ubaw mam nieziemski ale dzisiaj az sie zalogowalam bo mnie szlag trafil, ze mi diabli ulubiona rozrywke odebrali. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Forum naprawione 01.01.19, 22:53 Jak można tyyyyyle lat czytać ematke i NIC nie napisać 😱😱😱!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Forum naprawione 01.01.19, 18:08 A powiedzcie mi, jak to sie dzieje, że wchodzicie na watek Wszystko pasuje do czarnego i sie dopisujecie (licznik bije), a jak ja tam klikne, to mnie wywala na coś jak głowna gazety w czasie remontu? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Forum naprawione 01.01.19, 18:12 jak_matrioszka napisała: > A powiedzcie mi, jak to sie dzieje, że wchodzicie na watek Wszystko pasuje do c > zarnego i sie dopisujecie (licznik bije), a jak ja tam klikne, to mnie wywala n > a coś jak głowna gazety w czasie remontu? Nie wiem o co chodzi. Możesz napisać jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:22 Watek widze, że pojawiaja sie nowe wpisy widze, ale jak klikam w niego, to mnie z forum wywala. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:32 jak_matrioszka napisała: > Watek widze, że pojawiaja sie nowe wpisy widze, ale jak klikam w niego, to mnie > z forum wywala. Może to jest jeszcze jakiś błąd. A na innym forum gazety.pl też tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:42 Od wczoraj tak mam, nie wiem czy ten watek jest na kilku forach. Możesz go zalinkować tu dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:44 jak_matrioszka napisała: > Od wczoraj tak mam, nie wiem czy ten watek jest na kilku forach. Możesz go zalinkować tu dla mnie? Który wątek? Ten w którym teraz piszesz? Ten jest tylko na e-matce. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:47 Czy do koloru czarnego pasuje 'wszystko'? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:30 jak_matrioszka napisała: > Czy do koloru czarnego pasuje 'wszystko'? Symbolika koloru czarnego i kultura zachodu uznaje kolor czarny .Za śmierć.Dlatego cię wywala. Odpowiedz Link Zgłoś
calvi-nai Re: Forum naprawione 01.01.19, 18:17 A gdyby kiedyś przestało to forum hulać, to gdzie was szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:33 A kto Ty? bo nie kojarze nick'a. A serio: tez sie zmartwilam i zastanawialam co teraz ze mna bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
monserrate Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:25 No właśnie. Wygląda na to, że forum nie wytrzymało zmiany daty. Kurde, byłam naprawdę zła. Życie bez forum nie ma sensu . Odpowiedz Link Zgłoś
shelishelilejdi Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:08 Nie wiem, ale mój mąż ucieszył się, ze tak szybko się jedno z życzeń noworocznych spełniło 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:13 Też miałam problem. Dobrze że już wszystko w porządku. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku wszystkim forumkom i ich rodzinom! Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:16 Byłam przekonana, ze zlikwidowali Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:35 Ja tez. I pomyslalam : trudno, pora brac sie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:35 Nosz, bo już nie wiedziałam: jak żyć? Szczęśliwego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Forum naprawione 01.01.19, 20:05 Miałoby nie być ematki??? Toż to prawie jak koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Forum naprawione 01.01.19, 20:07 Też się już zaczęłam zastanawiac co zrobić z resztą swojego życia. Już miałam nawet kilka planów. Na szczęście na razie mogę je porzucić Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Forum naprawione 01.01.19, 19:38 Pewnie chcieli wzbudzić panikę i jak wyżej widać, trochę im się udało Nawet nowe konta powstały, może zatem przybędzie trochę aktywnych, piszących forumowiczów. Ja sama nie zaglądałam tu od kilku tygodni, a dzisiaj zwabiona zapytaniami od znajomych forumek na messengerze, przyszłam sprawdzić, co się dzieje. To oczywiście trochę teoria spiskowa, ale może być prawdziwa. Przy okazji - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Forum naprawione 01.01.19, 20:01 Pacz u mnie wszystko działało git od rana, a jestem za granicą. Nie wiem.czy ma jakieś znaczenie ma fakt że ematke czytam na tel??? Odpowiedz Link Zgłoś
my_fair_lady Re: Forum naprawione 01.01.19, 20:11 Ja sprawdzałam na różnych devices, i na żadnym nie działało.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:17 Bo działało na urządzeniach. Pozdrowienia dla powojennej Polonii, która nie zapomniała języka polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Forum naprawione 01.01.19, 20:11 znowu.to.samo napisała: Nie wiem.czy ma jakieś znaczenie ma fakt że ematke czytam na tel??? > U mnie na tel. też nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
dors_venabili Re: Forum naprawione 01.01.19, 20:39 Od rana było źle, jak ja nie lubię kiedy nie mogę sobie zrobić porannego czytania emamy. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:18 To był taki zbiorowy ban dla ematek! Tylko za co? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:32 Za żywota! Ale nie tylko dla ematek, inne fora też nie działały. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Forum naprawione 01.01.19, 21:23 Ja cały dzień zastanawiałam się za co ten ban😱 Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Forum naprawione 01.01.19, 22:27 też brałam pod uwagę, że to jakiś ban, ale że uważam się za chodzącą niewinność, i że były jakiś czas temu afery okołobanowe wyjaśniane jako problemy techniczne, to pomyślałam sobie, że to znowu to Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Forum naprawione 02.01.19, 08:31 A mnie najbardziej rozbawił komunikat "Forum emama jest OGÓLNODOSTĘPNE" Ale dobrze, że przespałam, rano zobaczyłam, że nie działa i olałam sprawę. Bo jakbym się tak nastawiła na Sylwestra z Ematką i kieliszkiem wina to by smutno było. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Forum naprawione 02.01.19, 08:41 Na zamkniętych forach było "masz już dostęp do tego forum". Najśmieszniejsze, że nawet mnie nie wylogowało przy tych zawirowaniach. Nawet się przez moment zastanowiłam, czy się nie wylogować i zalogować od nowa, ale obawiałam się, że coś pochrzanili i np będę musiała adres mailowy podawać, a ja konto na forum mam dłużej niż pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś