Dodaj do ulubionych

Postanowiłam się przywitać

01.01.19, 20:28
Awaria forum uświadomiła mi jak bardzo lubię ematkę. Postanowiłam wyjść z ukrycia. Będę teraz czynną forumką. A co! Witam drogie Panie 😀
Obserwuj wątek
    • aj.riszka Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:34
      Zazwyczaj kazdy watek powitalny konczy sie zadyma i tym, ze autorka pod koniec watku zmienia jednak zdanie i ... zegna sie wink
      • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:37
        Nie ze mną te numery. Zbyt dobrze znam to forum. Zaraz pewnie usłyszę zarzuty,że zmieniłam nicka. Ale nie. Pisze tu pierwszy raz. Czytam Was z 10 lat 😀
        • mamablue Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:48
          Oj wybacz, ale nie uwierzę big_grin
          • eugeniafelek Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:43
            Ja tez od kilku lat czytam to forum i sie nie wpisywalam. I pewnie nadal w wiekszosci bede czytac bo zabawe mam przednia. I musze przyznac, ze rano mnie szlag trafil, ze mi ktos chce ulubiona rozrywke odebrac.
            • kira02 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:50
              Tez sie oburzylam, w Nowy Rok wejsc bez ematki!!!😯😠
        • mikams75 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:13
          bla bla bla wink nie uwierze, ze wytrzymalas 10 lat, zeby nie napisac nic; ja poczatkowo tez podczytywalam i mialam zamiar dalej podczytywac ale mnie ponioslo i musialam sie dopisac jak ktos wypisywal ewidentne bzdury wink
          • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:20
            Serio, serio. 10 lat temu to byłam młoda i się Was bałam 😂 Teraz się zastanawiam jak ta młodziutka forumka Marusia nie bała się z Wami gadać
        • anorektycznazdzira Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:50
          ejże, nie uwierzę
          zresztą takie coś to już na stalkinkg zakrawa
    • jematkajakichmalo Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:39
      Mnie awaria forum uświadomiła jakie piekne bez niego jest życie i ile można zrobić nie marnujac czasu na g... wink
    • bywalec.hoteli Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:40
      Witaj, napisz cos o sobie oraz czy masz bidet i kosz w łazience oraz pensje 10 tys brutto jak większość ematek, No i kiedy ostatnio pytali Cie o dowód w sklepie.
      • bergamotka77 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:43
        O matko to już nudne jest.
        • beneficia Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:46
          Ale to klasyka smile
      • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:47
        Biletu nie mam, wypilam lampkę wina żeby dodać sobie odwagi i przyznać się do tej patologii. Pensja 10k brutto? Błagam, kto podaje brutto ? Mnie zawsze interesuje netto. O dowód pytała się mnie 2 tyg temu Pani na poczcie. Ale czekaj... właśnie sobie uświadomiłam,że nie o wiek jej chodziło. A i nie noszę rozmiaru 36 i nie mylam berła w zmywarce.
        • princesswhitewolf Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:53
          > nie mylam berła w zmywarce

jakiego berla? cos mnie ominelo?
          • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:56
            No szczotka do mycia sedesu
            • princesswhitewolf Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:20
              aaaa
              • anorektycznazdzira Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:49
                a coś se pomyślała??? suspicious suspicious suspicious

>berła
      • aaa-aaa-pl Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:17
        I rozmiar 34.
        • chatgris01 Re: Postanowiłam się przywitać 02.01.19, 09:38
          To rozmiar 36 już nieaktualny?
    • kaka-llina Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:47
      Przegapiłam awarie forum.... (co mnie cieszy bo widać, ze mam chyba inne życie big_grin)
      • princesswhitewolf Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:52
        no ja tez. Jakas awaria byla? co sie dzialo? Awaria czyli nie Slimaki i Koty tym razem I nie trolle piszace cos po chinsku?
    • jak_matrioszka Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:48
      Zawsze mnie zastanawia co powoduje, że ktoś po 10 latach biernego czytania nagle nabiera ochote na udzielanie sie. Państwo jakieś leki od 01. stycznia przestało sponsorować?
      • fil.lo Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:54
        A mnie zawsze zastanawiają te wszystkie powitania i pożegnania.
      • szara_w Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:55
        Bo ludzie są różni i jak się w większym gronie siedzi w knajpie, to też jedni gadają głośno non stop, a inni słuchają.. Ja też się długo nie odzywałam, choć może nie aż tak dlugo. Witaj Kasiu smile
        • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:58
          No cześć! 😉
      • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:55
        Wstałam rano, wypilam kawę,zaglądam na forum, a tam info,że trzeba się zalogować. No i się zalogowałam( na nic to się zdało bo forum i tak nie działało) Ale skoro już mam konto to piszę, zadnej głębszej filozofii tu nie ma
        • asia-loi Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:59
          kasiabing napisała:

... zaglądam na forum, a tam info,że trzeba się zalogować. No i się zalogowałam( na nic to się zdało bo forum i tak nie działało)

A to ciekawe. Bo ja się wylogowałam i już nie mogłam się zalogować. Choć taki komunikat (o zalogowaniu) miałam. Nie było okna do zalogowania, a klikając na napis - "zaloguj" - nic się nie działo.
          • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:05
            No właśnie jak założyłam konto to później i tak nic nie działało. Dziwne to było ale cóż, stało się. Konto mam
            • anorektycznazdzira Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:54
              tak w szczegółach, to nie było co kliknąć ani żeby się logować, ani żeby się rejestrować
              • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:10
                Mnie się udało. Zakładałam z telefonu. Madz racje, nie bylo w co kliknąć. Konto zalozylam " recznie" Tylko później był i tak komunikat, że forum emama jest ogólnodostępne
                • osia83 Re: Postanowiłam się przywitać 02.01.19, 00:19
                  Ale po rejestracji i tak musiałabyś się zalogować.
                  A takiej możliwości nie było.
        • wilan.an Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:04
          Ja też po 9 latach zaczęłam się odzywac na ematce, zaczęłam w ciąży, bo fasolowe mnie przeraziły 😁😁😁Na innych gazetowych jestem od początku tylko pod innym nickiem. Cześć 😉
          • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:11
            Jakoś 6-7 lat temu czytałam Slub i wesele, akurat wtedy " za mąż" wychodziła słynną Zia86. Matko i córko, co tam się działo 😂 Fasolki w brzuszku mnie szczęśliwie ominęły bo jak byłam w ciąży to to forum już umieralo. W sumie to tylko emama jakoś żyje bo reszta to już dogorywa..
            • taniarada Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:17
              kasiabing napisała:

> Jakoś 6-7 lat temu czytałam Slub i wesele, akurat wtedy " za mąż" wychodziła sł
              > ynną Zia86. Matko i córko, co tam się działo 😂 Fasolki w brzuszku mnie szczęś
              > liwie ominęły bo jak byłam w ciąży to to forum już umieralo. W sumie to tylko e
              > mama jakoś żyje bo reszta to już dogorywa..
              O Matko Boska .Ta z klapy marynarki i ta z rękawa Nykiel.Nie ma na tym świecie już innych forów.?Tylko mi nie mów ,że ty spaliłaś tęczę w Warszawie?
              • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:23
                O Tobie wiem tyle, że jesteś trollem, dla zasady z trolami nie będę dyskutować.
          • taniarada Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:22
            wilan.an napisał(a):

> Ja też po 9 latach zaczęłam się odzywac na ematce, zaczęłam w ciąży, bo fasolow
            > e mnie przeraziły 😁😁😁Na innych gazetowych jestem od początku tylko pod innym
            > nickiem. Cześć 😉
            Ja mam to samo .Ujrzałem światełko nadziei .A to było to forum.Mój nick mnie przeraża .wzbudza tyle negatywnych emocji.
      • nenia1 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:17
        jak_matrioszka napisała:

> Zawsze mnie zastanawia co powoduje, że ktoś po 10 latach biernego czytania nagl
        > e nabiera ochote na udzielanie sie.

No przecież napisała. Awaria forum. Przeraziła się, że forum zniknęło, one je od 10 lat czyta i nikt nawet nie wie o jej istnieniu. I już się nie dowie... No ale forum wróciło, więc ufff....
        Prawdziwy armagedon z tą awarią, ileż skrywanych emocji ujawnia się i wypływa. A ja na sylwestra wyjechałam a tu takie przygody, forum zniknęło, ludzie wychodzą z podziemia.
    • bei Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:07
      Hej, hej😊
    • anorektycznazdzira Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:52
      Jak widzę takie wątki, to uświadamiam sobie, że nigdy nie zrobiłam kulturalnego wątku powitalnego
      może dlatego, że uważam je za dziwaczne
    • bezludnawyspa11 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:00
      A ja z nudów chciałam wejść, bo wszystko inne obczaiłam. Zazwyczaj zostaje na istagramie i na ematke nie ma czasu już, ale ze tam ludzie wymarli chciałam wejść tu. I dzięki temu, że nie weszłam wiem jak kradną wam te kwieciste wypowiedzi na fb.
      • asia-loi Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:17
        bezludnawyspa11 napisała:

... I dzięki temu, że nie weszłam wiem jak kradną wam te kwieciste wypowiedzi
        > na fb.

Czyli najpierw zaglądają na e-matkę, czytają co kto napisał i na fb piszą jako swoje?
        • bezludnawyspa11 Re: Postanowiłam się przywitać 02.01.19, 17:47
          Nie, różni ludzie, różne twory kradną wam wypowiedzi aby inni to obśmiali lub skomentowali itp.
    • ginger.ale Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:02
      Forum nie działało tak krótko, że większość tego nie zauważyła, ale tak dotkliwie to odczułaś, że po 10 latach postanowiłaś się zalogować? Ok...
      Witaj.
      • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:12
        Krótko? Próbowałam o 7 rano. Później parę razy sprawdziłam i udało mi się ok 16.
        • kolpik124 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:15
          7 rano w Nowy Rok? chorujesz na coś?
          • taniarada Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:20
            kolpik124 napisała:

> 7 rano w Nowy Rok? chorujesz na coś?
            >
            Nie każdy z trolli ma dyżur i kaca ,Amen brachu.
          • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:20
            Cóż, wczoraj położyłam się spać o 22, dziecko mi się rozchorowalo więc od 6 byłam już zwarta i gotowa.
            • kolpik124 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 23:30
              zwarta na forum? nie masz faceta?
              • anorektycznazdzira Re: Postanowiłam się przywitać 02.01.19, 08:10
                bo faceci to w Nowy Rok o 7 zawsze wstają
        • ginger.ale Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:18
          Jak pół dnia to chyba krótko, jeszcze rano w Nowy Rok..
    • rosapulchra-0 Re: Postanowiłam się przywitać 02.01.19, 22:58
      Witaj! I baw się dobrze big_grin
      • kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 03.01.19, 07:57
        Cześć Rosa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka