kasiabing 01.01.19, 20:28 Awaria forum uświadomiła mi jak bardzo lubię ematkę. Postanowiłam wyjść z ukrycia. Będę teraz czynną forumką. A co! Witam drogie Panie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aj.riszka Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:34 Zazwyczaj kazdy watek powitalny konczy sie zadyma i tym, ze autorka pod koniec watku zmienia jednak zdanie i ... zegna sie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:37 Nie ze mną te numery. Zbyt dobrze znam to forum. Zaraz pewnie usłyszę zarzuty,że zmieniłam nicka. Ale nie. Pisze tu pierwszy raz. Czytam Was z 10 lat 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:48 Oj wybacz, ale nie uwierzę Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniafelek Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:43 Ja tez od kilku lat czytam to forum i sie nie wpisywalam. I pewnie nadal w wiekszosci bede czytac bo zabawe mam przednia. I musze przyznac, ze rano mnie szlag trafil, ze mi ktos chce ulubiona rozrywke odebrac. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:50 Tez sie oburzylam, w Nowy Rok wejsc bez ematki!!!😯😠 Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:13 bla bla bla nie uwierze, ze wytrzymalas 10 lat, zeby nie napisac nic; ja poczatkowo tez podczytywalam i mialam zamiar dalej podczytywac ale mnie ponioslo i musialam sie dopisac jak ktos wypisywal ewidentne bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:20 Serio, serio. 10 lat temu to byłam młoda i się Was bałam 😂 Teraz się zastanawiam jak ta młodziutka forumka Marusia nie bała się z Wami gadać Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:50 ejże, nie uwierzę zresztą takie coś to już na stalkinkg zakrawa Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:39 Mnie awaria forum uświadomiła jakie piekne bez niego jest życie i ile można zrobić nie marnujac czasu na g... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:40 Witaj, napisz cos o sobie oraz czy masz bidet i kosz w łazience oraz pensje 10 tys brutto jak większość ematek, No i kiedy ostatnio pytali Cie o dowód w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:43 O matko to już nudne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:47 Biletu nie mam, wypilam lampkę wina żeby dodać sobie odwagi i przyznać się do tej patologii. Pensja 10k brutto? Błagam, kto podaje brutto ? Mnie zawsze interesuje netto. O dowód pytała się mnie 2 tyg temu Pani na poczcie. Ale czekaj... właśnie sobie uświadomiłam,że nie o wiek jej chodziło. A i nie noszę rozmiaru 36 i nie mylam berła w zmywarce. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:53 > nie mylam berła w zmywarce jakiego berla? cos mnie ominelo? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:56 No szczotka do mycia sedesu Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:49 a coś se pomyślała??? >berła Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Postanowiłam się przywitać 02.01.19, 09:38 To rozmiar 36 już nieaktualny? Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:47 Przegapiłam awarie forum.... (co mnie cieszy bo widać, ze mam chyba inne życie ) Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:52 no ja tez. Jakas awaria byla? co sie dzialo? Awaria czyli nie Slimaki i Koty tym razem I nie trolle piszace cos po chinsku? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:48 Zawsze mnie zastanawia co powoduje, że ktoś po 10 latach biernego czytania nagle nabiera ochote na udzielanie sie. Państwo jakieś leki od 01. stycznia przestało sponsorować? Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:54 A mnie zawsze zastanawiają te wszystkie powitania i pożegnania. Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:55 Bo ludzie są różni i jak się w większym gronie siedzi w knajpie, to też jedni gadają głośno non stop, a inni słuchają.. Ja też się długo nie odzywałam, choć może nie aż tak dlugo. Witaj Kasiu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:55 Wstałam rano, wypilam kawę,zaglądam na forum, a tam info,że trzeba się zalogować. No i się zalogowałam( na nic to się zdało bo forum i tak nie działało) Ale skoro już mam konto to piszę, zadnej głębszej filozofii tu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 20:59 kasiabing napisała: ... zaglądam na forum, a tam info,że trzeba się zalogować. No i się zalogowałam( na nic to się zdało bo forum i tak nie działało) A to ciekawe. Bo ja się wylogowałam i już nie mogłam się zalogować. Choć taki komunikat (o zalogowaniu) miałam. Nie było okna do zalogowania, a klikając na napis - "zaloguj" - nic się nie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:05 No właśnie jak założyłam konto to później i tak nic nie działało. Dziwne to było ale cóż, stało się. Konto mam Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:54 tak w szczegółach, to nie było co kliknąć ani żeby się logować, ani żeby się rejestrować Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:10 Mnie się udało. Zakładałam z telefonu. Madz racje, nie bylo w co kliknąć. Konto zalozylam " recznie" Tylko później był i tak komunikat, że forum emama jest ogólnodostępne Odpowiedz Link Zgłoś
osia83 Re: Postanowiłam się przywitać 02.01.19, 00:19 Ale po rejestracji i tak musiałabyś się zalogować. A takiej możliwości nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
wilan.an Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:04 Ja też po 9 latach zaczęłam się odzywac na ematce, zaczęłam w ciąży, bo fasolowe mnie przeraziły 😁😁😁Na innych gazetowych jestem od początku tylko pod innym nickiem. Cześć 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:11 Jakoś 6-7 lat temu czytałam Slub i wesele, akurat wtedy " za mąż" wychodziła słynną Zia86. Matko i córko, co tam się działo 😂 Fasolki w brzuszku mnie szczęśliwie ominęły bo jak byłam w ciąży to to forum już umieralo. W sumie to tylko emama jakoś żyje bo reszta to już dogorywa.. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:17 kasiabing napisała: > Jakoś 6-7 lat temu czytałam Slub i wesele, akurat wtedy " za mąż" wychodziła sł > ynną Zia86. Matko i córko, co tam się działo 😂 Fasolki w brzuszku mnie szczęś > liwie ominęły bo jak byłam w ciąży to to forum już umieralo. W sumie to tylko e > mama jakoś żyje bo reszta to już dogorywa.. O Matko Boska .Ta z klapy marynarki i ta z rękawa Nykiel.Nie ma na tym świecie już innych forów.?Tylko mi nie mów ,że ty spaliłaś tęczę w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:23 O Tobie wiem tyle, że jesteś trollem, dla zasady z trolami nie będę dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:22 wilan.an napisał(a): > Ja też po 9 latach zaczęłam się odzywac na ematce, zaczęłam w ciąży, bo fasolow > e mnie przeraziły 😁😁😁Na innych gazetowych jestem od początku tylko pod innym > nickiem. Cześć 😉 Ja mam to samo .Ujrzałem światełko nadziei .A to było to forum.Mój nick mnie przeraża .wzbudza tyle negatywnych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:17 jak_matrioszka napisała: > Zawsze mnie zastanawia co powoduje, że ktoś po 10 latach biernego czytania nagl > e nabiera ochote na udzielanie sie. No przecież napisała. Awaria forum. Przeraziła się, że forum zniknęło, one je od 10 lat czyta i nikt nawet nie wie o jej istnieniu. I już się nie dowie... No ale forum wróciło, więc ufff.... Prawdziwy armagedon z tą awarią, ileż skrywanych emocji ujawnia się i wypływa. A ja na sylwestra wyjechałam a tu takie przygody, forum zniknęło, ludzie wychodzą z podziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 21:52 Jak widzę takie wątki, to uświadamiam sobie, że nigdy nie zrobiłam kulturalnego wątku powitalnego może dlatego, że uważam je za dziwaczne Odpowiedz Link Zgłoś
bezludnawyspa11 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:00 A ja z nudów chciałam wejść, bo wszystko inne obczaiłam. Zazwyczaj zostaje na istagramie i na ematke nie ma czasu już, ale ze tam ludzie wymarli chciałam wejść tu. I dzięki temu, że nie weszłam wiem jak kradną wam te kwieciste wypowiedzi na fb. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:17 bezludnawyspa11 napisała: ... I dzięki temu, że nie weszłam wiem jak kradną wam te kwieciste wypowiedzi > na fb. Czyli najpierw zaglądają na e-matkę, czytają co kto napisał i na fb piszą jako swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
bezludnawyspa11 Re: Postanowiłam się przywitać 02.01.19, 17:47 Nie, różni ludzie, różne twory kradną wam wypowiedzi aby inni to obśmiali lub skomentowali itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:02 Forum nie działało tak krótko, że większość tego nie zauważyła, ale tak dotkliwie to odczułaś, że po 10 latach postanowiłaś się zalogować? Ok... Witaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:12 Krótko? Próbowałam o 7 rano. Później parę razy sprawdziłam i udało mi się ok 16. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:15 7 rano w Nowy Rok? chorujesz na coś? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:20 kolpik124 napisała: > 7 rano w Nowy Rok? chorujesz na coś? > Nie każdy z trolli ma dyżur i kaca ,Amen brachu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:20 Cóż, wczoraj położyłam się spać o 22, dziecko mi się rozchorowalo więc od 6 byłam już zwarta i gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 23:30 zwarta na forum? nie masz faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Postanowiłam się przywitać 02.01.19, 08:10 bo faceci to w Nowy Rok o 7 zawsze wstają Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Postanowiłam się przywitać 01.01.19, 22:18 Jak pół dnia to chyba krótko, jeszcze rano w Nowy Rok.. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Postanowiłam się przywitać 02.01.19, 22:58 Witaj! I baw się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś