jematkajakichmalo Re: Hasła ematek 12.01.19, 19:43 "wspolczuje twoim dziecia" pyszny jagielnik pierdylion zbadaj se tarczyce Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Hasła ematek 12.01.19, 19:52 W każdej roszczeniowej pańci, opieprzająca wszystkich, że jej dziubdziuś ma być traktowany wyjątkowo, bo mu się należy , doszukuję się inspiracji e-matką. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Hasła ematek 12.01.19, 19:56 Bo wiecie co, ja słyszałam słowo dziubdziusie jako określenie rozpuszczonych dzieci w klasie. Od matki jednego ucznia. To mówicie, że to ematka? Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Hasła ematek 12.01.19, 20:09 Ja używam w rozmowach między innymi dziubdziusia i niepełnosprytny 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Hasła ematek 12.01.19, 20:30 skat_0 napisała: > Ja używam w rozmowach między innymi dziubdziusia i niepełnosprytny 😀 Niepełnosprytny jest starsze niż ematka i szalenie wkurzające. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Hasła ematek 12.01.19, 20:10 na 100% wypowiada go ktoś stąd Je. To słowo, nie ten słowo, więc wypowiada JE. Niekoniecznie, ematka mogła podać dalej i słowo się w jakiejś grupie przyjęło. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Hasła ematek 12.01.19, 21:28 W takiej sklepowo-pociągowo-innej rozmowie musiałoby to być użyte sensownie. Ematkę poznalabym po zdaniach "ale wiesz, ja to patologia, bidetu nie mam", "współczuję twoim dziecią", Nie wiem w jakich sytuacjach wspomnieć o analu za sukienkę lub penisie bez sumienia, za to w erekcji. O opluwaniu/czyszczeniu monitora podczas kawki też trudno, choć może paść i taki zwrot. Alu w kawiarni najprędzej pyszny jagielnik. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Hasła ematek 13.01.19, 00:25 Wystaw walizki Rozmowa o czestotliwosci zmieniania poscieli, recznikow, mycie szczotki z WC w umywarce Dziec, Malz Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Hasła ematek 13.01.19, 00:34 Kiedyś poznałam ematkę w pracy. Na początku nie wiedzialam, ale dalo mi do myślenia kiedy bardzo agresywnie (naprawde w ematkowym stylu) zareagowała na hasło, że moj mąż nie bierze L4 na dzieci Chyba jedna z wojujących emam, lepiej wykształcona od swojego męża i lepiej od niego zarabiająca. W rozmowie wyszło, że się tu udziela. Ogólnie fajna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
greenbutterfly Re: Hasła ematek 13.01.19, 00:34 Dziubdzius Perdylion Patriarchat Borze plus samozachwyty nad soba, niska kultura some forum users, zadufanie w sobie, obrazanie innych e.t.c.... (niespotykane na amerykanskich forach Mother' theme). Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Hasła ematek 14.01.19, 17:56 greenbutterfly napisała: > Dziubdzius > Perdylion > Patriarchat > Borze > > plus > > samozachwyty nad soba, niska kultura some forum users, zadufanie w sobie, obraz > anie innych e.t.c.... (niespotykane na amerykanskich forach Mother' theme). Samozachwyt i zaufanie to też twoje cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Hasła ematek 13.01.19, 15:32 Ale ekosreko występowało wcześniej i na innych forach, i na fejsie, zetknęłam się nieraz. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Hasła ematek 13.01.19, 08:59 Jedyne naprawde ematkowe, to te, ktore tu powstaly lub zyskaly slawe. Wiec wlasnie wspolczuje twoim dziecia”, przepyszny jagielnik, tampon z Gdanska, sukienka za anal i temu podobne rozice czy murzynki. No nie ma bata, zeby to skumal ktos spoza. Reszta jest powszechnie uzywana. Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: Hasła ematek 13.01.19, 10:11 Eee, o tamponie z Gdańska dowiedziałam się z forum humorum, długo przed zjawieniem się na ematce. Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: Hasła ematek 13.01.19, 12:16 Tampon z Gdańska i temu podobne to ogólnie gazetowo-forumowe historie, które wiele osób zna. Tylko i wyłącznie z ematki to „nastaranie”. Odpowiedz Link Zgłoś
no-tak-ale Re: Hasła ematek 13.01.19, 14:57 No przepraszam murzynek i tampon z Gdańska nie są z ematki tylko z gazety i są bardzo szeroko znane, w formie zrzutów z ekranu krążyły w "śmiesznych mailach", które ludzie sobie wysyłali przed erą Facebooka i memów. Odpowiedz Link Zgłoś
euze_bia0 Re: Hasła ematek 13.01.19, 13:06 Na seks oralny określenie ,,chapanie tyki po same pomidory”. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Hasła ematek 13.01.19, 14:17 Jojołczenie i nastaranie - tego nigdzie nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Hasła ematek 15.01.19, 09:47 A ja nie wiem, czy gdy jakaś zawoła do dziecka: "Chodź tu, Nastaranie!", to będzie stąd czy właśnie nie stąd... www.imiona.info/odmiana_Nastaran Odpowiedz Link Zgłoś