same-old_mona 17.01.19, 18:43 Byłyście w tamtych okolicach? Chodzi mi o Belgijską część. Możecie polecić jakieś konkretne miejsce na wypad weekendowy (najchętniej hotel, nie żadne b&b itp)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephanie.plum Re: Ardeny 17.01.19, 18:57 swego czasu włóczyliśmy się po Ardenach w każdej niemal wolnej chwili, bo mieszkaliśmy we Flandrii i byliśmy spragnieni gór oraz lasów. moim zdaniem - są cudowne. trasy wycieczkowe, hm, do super ambitnych nie należą, to raczej spacery, ale lasy piękne, i te urokliwe miasteczka!!! polecam oczywiście Bouillon, Stoumont, Stavelot, Redu to tak na szybko, bo mi się dzieciak tymczasem utopi w wannie... mieszkaliśmy zawsze w jakimś B@B, i zawsze było zacnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Ardeny 17.01.19, 18:59 ...hotelów nie polecę, za wysokie, że tak powiem, progi, ale w takim Bouillon to się od nich roi. No i w Spa. Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Ardeny 17.01.19, 20:05 Dzięki, to się tam porozglądam, skoro mówisz że jest w czym wybierac Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Ardeny 17.01.19, 20:46 moim zdaniem Belgia w ogóle słynie z takich rozkoszniuteńkich pensjonacików i hotelików, które rozsiane są praktycznie wszędzie. Bouillon ma na pewno bogatą ofertę, Saint Hubert chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Ardeny 17.01.19, 19:01 Byłam, ale hotelu nie polecę, bo nocowałam gdzie indziej. Ładnie tam. Można pojechać Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Ardeny 17.01.19, 21:18 Byłam pewna, że to będzie wątek o koniach. A tu takie rozczarowanie Nie byłam niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Ardeny 17.01.19, 21:22 Nie powiem, że nie byłoby mi miło jakieś tam zobaczyć Bardzo lubię grubcie Odpowiedz Link Zgłoś