17.01.19, 18:43
Byłyście w tamtych okolicach? Chodzi mi o Belgijską część. Możecie polecić jakieś konkretne miejsce na wypad weekendowy (najchętniej hotel, nie żadne b&b itp)?
Obserwuj wątek
    • zlota.ptaszyna Re: Ardeny 17.01.19, 18:56
      Z internetem czy niekoniecznie ?
      • same-old_mona Re: Ardeny 17.01.19, 19:00
        Tym razem jest zbędny.
    • stephanie.plum Re: Ardeny 17.01.19, 18:57
      swego czasu włóczyliśmy się po Ardenach w każdej niemal wolnej chwili, bo mieszkaliśmy we Flandrii i byliśmy spragnieni gór oraz lasów.
      moim zdaniem - są cudowne.
      trasy wycieczkowe, hm, do super ambitnych nie należą, to raczej spacery, ale lasy piękne, i te urokliwe miasteczka!!!

polecam oczywiście Bouillon,
      Stoumont, Stavelot,
      Redu

to tak na szybko, bo mi się dzieciak tymczasem utopi w wannie...

mieszkaliśmy zawsze w jakimś B@B, i zawsze było zacnie.
      • stephanie.plum Re: Ardeny 17.01.19, 18:59
        ...hotelów nie polecę, za wysokie, że tak powiem, progi, ale w takim Bouillon to się od nich roi. No i w Spa.
        • same-old_mona Re: Ardeny 17.01.19, 20:05
          Dzięki, to się tam porozglądam, skoro mówisz że jest w czym wybierac smile
          • stephanie.plum Re: Ardeny 17.01.19, 20:46
            moim zdaniem Belgia w ogóle słynie z takich rozkoszniuteńkich pensjonacików i hotelików, które rozsiane są praktycznie wszędzie. Bouillon ma na pewno bogatą ofertę, Saint Hubert chyba też.
    • kosmos_pierzasty Re: Ardeny 17.01.19, 19:01
      Byłam, ale hotelu nie polecę, bo nocowałam gdzie indziej. Ładnie tam. Można pojechać smile
    • asfiksja Re: Ardeny 17.01.19, 21:18
      Byłam pewna, że to będzie wątek o koniach. A tu takie rozczarowaniewink Nie byłam niestety.
      • same-old_mona Re: Ardeny 17.01.19, 21:22
        Nie powiem, że nie byłoby mi miło jakieś tam zobaczyć wink Bardzo lubię grubcie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka