Dodaj do ulubionych

Facet brzydki jak diabeł

04.02.19, 21:31
a ma szalone powodzenie u kobiet. Znacie takich? Ja znam. Jeden ma 3 dzieci z 3 kobietami. Jak tłumaczyć ten fenomen? Nie, nie jest bogaty ani bardzo inteligentny.
Obserwuj wątek
    • jolie Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 21:35
      Znam z forum. W realu- nikogo. Podobnie z brzydkimi kobietami, które mają szalone powodzenie.
      • thebeat Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 08:36
        Ja nie znam także żadnej grubej kobiety, która ma powodzenie. I znam raczej niewiele kobiet wyglądających na dużo młodsze niż są. Ale i tak żadna z nich (osoby co najmniej tuż po 30-tce) nie jest pytana o dowód.
        • triss_merigold6 Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 08:41
          Południowcy, Murzyni, Arabowie lubią grube. Przecież moda na te wielkie zady i pompowane biusty jest z teledysków raperskich, wprost z murzyńskiego getta.
          • thebeat Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 08:48
            Ok, pisałam o naszej szerokości geograficznej, bo w takiej się obracam. Poza tym południowcy rozumiani jako mężczyźni Europy płd. niekoniecznie tu pasują.
        • jolie Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 10:27
          O właśnie, tych po 30 wyglądających na 16 lat też nie znam. Może gdybym miała kataraktę na oku/oczach, to tak bym postrzegała kobiety po 30.
          • thebeat Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 15:54
            No wlaśnie. smile Znam kobiety wizualnie o nawet 10 lat młodsze niż metryka podaje. Ale nie są takich kobiet jakieś dzikie tłumy. 35-latki wyglądającej na 20-latkę czy 50-latki wygladajacej na 35-latkę nie znam ani jednej.
            • jolie Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 16:15
              Najmłodziej wyglądająca kobieta, którą znam ma 38 lat, a wygląda na 28 (wizualnie to klon księżniczki Pocahontas z kreskówki Disneya). Ale nikt jej nie prosi o dowód przy zakupie alkoholu.
              • thebeat Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 16:24
                Ja znam 50-latkę wygladającą na 40-latkę i 35-latkę wyglądającą na 25-27-latkę. Obie mają dziewczęco-pyzate twarze o subtelnych rysach, są szczupłe i noszą się raczej młodzieżowo. Ta druga kiedyś przyszła w nobliwych szarościach służbowych i już wyglądała poważniej.
        • hanusinamama Re: Facet brzydki jak diabeł 06.02.19, 09:48
          A ja znam dziewczyne po 40 ktora wygląda na 30. Jak powiem ze urodziła 4 dzieci ( w tym blizniaki) a ma figure 17latki to uwierzysz? Jest ode mnie 10 lat starsza a wyglada na duzo młodszą. Taka uroda. Poza tym znam powiedzmy mocno puszystą babkę ktora ma wielkie "branie" Ostatnio pewnien stateczny tata zostawił swoja zgrabną żone i 2 dzieci dla tej Pani (starszej jakies 5 lat od Pana). Pani jest fenomenem bo juz 2 małzenstwa "rozbiła"
          • jolie Re: Facet brzydki jak diabeł 06.02.19, 18:57
            Szczerze? Nie przywiązuję zbyt wielkiej wagi do tego, co piszesz, masz męczący styl i wiecznie silisz się na oryginalność.
            • hanusinamama Re: Facet brzydki jak diabeł 06.02.19, 23:12
              Z tego co wiem mozna wygasic, wygaś nie bede cie męczyć...
          • katja.katja Re: Facet brzydki jak diabeł 07.02.19, 09:55
            A że jest otyła to jest po prostu "Panią, która rozbiła rodzinę". Gdyby Pani była szczupła byłaby po prostu zdzirą lub szmatą z problemami emocjonalnymi skoro bierze się tylko za zajętych.
    • no_easy_way_out Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 21:37
      Ale na czym polega to szalone powodzenie u kobiet?
      Tylko na tym, ze ma 3 dzieci z 3 kobietami czy cos wiecej?
      To jest "osiagniecie" (cudzyslow bardzo wskazany) ale czy to dowod na szalone powodzenie?

Vide - czy babka, ktora urodzi trojke dzieci, kazde innemu facetowi ma "szalone powodzenie" ? wink
    • jola-kotka Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 21:45
      A kase ma?
      • semihora Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 14:00
        A czytać umie czy nie umie?
    • ida_listopadowa Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 21:56
      Ja nie znam. Ale mój kolega zna takich wielu! Kolega jest kuratorem sądowym. Wiekszość jego klientow to ojcowie kilkorga dzieci z kilkoma kobietami, zapijaczeni, bezzębni, smierdzący moczem i po paru wyrokach. Grosza przy duszy tez nie maja, chyba, ze akurat paser cos kupi z włamu. Kwalifikują się na brzydkich jak diabli. A tych dzieciów to majo! I tych kobiet! Konkubin!
      • beneficia Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:12
        Czyli wypisz wymaluj brzydki macho ze startera Mady big_grin
      • sofia_87 Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:13
        Ale te kobiety reprezentuja pewnie ten sam poziom, więc to żadne osiągnięcie
      • jola-kotka Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:14
        Chyba jej nie o takiego brzydkiego chodzilo 😀ale tekst super 👍👍👍
        • ida_listopadowa Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:19
          Bylo powiedziane, ze o brzydkiego chodzi, to dokladnie takich przykladow dostarczylam. I tak! za takimi maczo z czworakow te alkoholiczki miejscowe naprawde sie zabijaja!
          Przyklad "brzydki, stary, biedny i glupi" a za nim uganiaja sie tlumy bogatych supermodelek - to w przyrodzie nie wystepuje.
          • katja.katja Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 10:52
            Ale w wyobrażeniach pasztetów męskich już tak big_grin
      • daniela34 Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:16
        ida_listopadowa napisała:

> Ja nie znam. Ale mój kolega zna takich wielu! Kolega jest kuratorem sądowym. Wi
        > ekszość jego klientow to ojcowie kilkorga dzieci z kilkoma kobietami

Kwik, kwik 😂😂😂
      • wheels.of.fire Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:19
        Pytanie, jakie te ich kobiety. Może też nie wszystkich zębów nie mają i czuć od nich nieświeżą bielizną?
      • chicarica Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:25
        Feromony, panie. Ale coś w tym faktycznie jest.
        • wheels.of.fire Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:44
          Tylko na kogo te ich feremony działają? Na równie bezzębne, zapijaczone i w zaszczanych gaciach jak oni.
    • spotkania_z_tarotem Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:01
      Brzydota niejedno ma imię. A niektórzy mają tak zwany "zwierzęcy magnetyzm" big_grin
      • znowu.to.samo Re: Facet brzydki jak diabeł 06.02.19, 09:05
        Kurwiki w oczach
    • tanebo2.0 Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:03
      Czyli jaki? Niski, łysy, gruby? Stawiam dolary przeciwko orzechom że nie. Z drugiej strony sam jestem przykładem że brak tych cech nie gwarantuje niczego...
      • no_easy_way_out Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:07
        >Z drugiej strony sam jestem przykładem że brak tych cech nie gwarantuje niczego...

A odwracajac - myslisz, ze gdybys mial 3 dzieci z 3 innych babek, czulbys sie spelniony, szalenie atrakcyjny? wink
        • wheels.of.fire Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:20
          Na pewno mając dzieci nie czułby takiej pustki w życiu i liczył, że ktoś się nim zajmie na stare lata.
          • beneficia Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:30
            Nie gadaj głupstw. Ja mam dzieci, ale nie po to, żeby mi podały tę "szklankę wody na starość".
            • wheels.of.fire Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:47
              Przecież z tą szklanką wody ja stare lata napisałem dowcipnie. Ja ogólnie jestem samotnikiem i starym kawalerem, więc nawet jakbym miał dziecko, to już z jego matką bym nie był. Jednak widząc, że je mam nie czułbym takiej pustki w życiu.
              • jola-kotka Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 00:14
                Rozumiem ze stan kawalera ci pasuje i chcesz nim zostac?
                • wheels.of.fire Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 06:18
                  Na ten moment tak, ale są chwile że samotność męczy.
    • aj.riszka Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:06
      Moze jest dobry w lozku wink
      • aj.riszka Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:12
        Nie znamy nikogo takiego.
      • jola-kotka Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:15
        Worek na twsrz i ....😀😀
        • aj.riszka Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 20:00
          Niekoniecznie...mozna tez zamknac oczy...wink
          • znowu.to.samo Re: Facet brzydki jak diabeł 06.02.19, 09:10
            Albo wziąć gazetę
          • no_easy_way_out Re: Facet brzydki jak diabeł 06.02.19, 15:51
            A nie prosciej po prostu sie odwrocic?
      • wheels.of.fire Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:23
        Najpierw trzeba w tym łóżku się znaleźć. Ja bym nawet za milion dolarów nie poszedł do łóżka z babą, która podobno jest dobra dla łóżku, ale wygląda jak babochłop z manifestacji KOD.
        • bistian Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 23:06
          wheels.of.fire napisał:

> Ja bym nawet za milion dolarów nie poszedł do łóżka z babą, która podobno jest dobra
          > dla łóżku, ale wygląda jak babochłop

Tak, ale Ty jesteś lepszy od Sikorskiego, więc możesz wybierać z szerokiej oferty big_grin
          • wheels.of.fire Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 23:07
            Sikorski to jedna z najbardziej chamskich, bucowatych i obleśnych postaci w polskiej polityce.
    • mysiulek08 Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:39
      Diabel to raczej ciacho musi byc skoro tyle kobiet uwiodln🤣
      • ida_listopadowa Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:51
        Atrakcyjny Kazimierz! co był sprawca tylu ciąż, jako mąż i niemąż! Czyli tak zwany rencista dołem sprawny!
    • boo-boo Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 22:53
      Znam.
    • thea19 Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 23:19
      kiedys sasiadka zrobila se z takim trojke dzieci, on juz wczesniej mial iles bab i chyba z 7 dzieci. do roboty niezbyt chetny, pijakiem zbytnio nie byl, kobiet chyba tez nie bil. mial krotkie, rude wasy, strasznie piegowata twarz, wlosy strasznie sztywne i krotkie, stojace do gory. gruby nie byl ale taki nalany, za to wysoki. byl strasznym fantasta, zadnymi dziecmi sie nie zajmowal, alimentow nie placil, w zasadzie to nigdy nie pracowal, moze kradl? kiedys do nas przyszla jego zona z malymi dziecmi bo go szukala. sasiadka po 10latach go w koncu pogonila. co one w nim widzialy to nikt nie wie.
      • ida_listopadowa Re: Facet brzydki jak diabeł 04.02.19, 23:31
        thea19 napisała:

> go w koncu po
        > gonila. co one w nim widzialy to nikt nie wie.

Ja wiem! ja!
        otóż: on był.
        I to one widziały (poparte filozofią: lepiej taki niz zaden)
        • thea19 Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 00:09
          niezrozumiale to dla mnie ale to moze byc powod.
    • kaka-llina Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 00:14
      Ja mam takiego...
      • kaka-llina Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 00:16
        kaka-llina napisała:

> Ja mam takiego...
        Ok nie przeczytałam całego wątku odpowiedziałam na post startowy .... Teraz późno, jutro doczytam...
    • mrs.solis Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 01:27
      Czyli ma byc nie dosc, ze brzydki to jeszcze biedny i glupi?????
    • pelissa81 Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 01:33
      Rysiu Kalisz
      • znowu.to.samo Re: Facet brzydki jak diabeł 06.02.19, 09:13
        No ten chociaż kasę ma
        • thea19 Re: Facet brzydki jak diabeł 06.02.19, 09:42
          inteligentny i wyksztalcony ale pokazal, niestety, na co go stac.
    • tt-tka Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 04:34
      Znam. Dwoch.
      Jeden spelnia wszystkie warunki startowe, a rzecz chyba w tym, ze smialo siega. 4-6 razy dostanie w pysk, a za siodmym trafi na dobra (dla niego, dla babki niekoniecznie) chwile i dostanie nie w pysk.
      Drugi jest brzydki jak grzech powszedni, za to delikatny, czuly, uwodzicielski i nie zacmiewa soba wybranki. Czaruje slowem i calym swoim zachowaniem. Poza tym juz rozeszla sie opinia... to jest to, co Triss nazywa "polecznym dowodem slusznosci" - skoro tyle innych na niego polecialo, to chyba warto smile
      A, trzeci mi sie przypomnial - oblech jak rzadko, ale umie sie bardzo szybko zadomawiac. Pieska wyprowadzi, smieci wyrzuci, do pracy kobiety podskoczy z ciepla buleczka... celuje w samotne i na tym jedzie.
    • lot_w_kosmos Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 05:37
      Nie.
    • triss_merigold6 Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 06:20
      Znałam, do tego był na wpół bezdomny (mieszkał tam, gdzie pracował, wszystko bez umów) i niski. Do czasu, kiedy jeszcze miewałam o nim jakieś wieści zdążył mieć pięcioro dzieci z czterema babami. Dwie znałam, ładne, nie jakieś ćpunki czy tępe Karyny. Facet miał bajer i śmiało sięgał, jak któraś wyżej napisała.
      • thebeat Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 08:44
        Ja znam takiego, który nie jest zbyt atrakcyjny, chociaż kilka atutow wizualno-zmysłowych ma. Koleś próbuje do każdej akceptowalnie atrakcyjnej i czasami sie udaje, Do tego w gadce, jako kumpel, to naprawdę fajny gosć. Jego brat, bardzo przystojny mężczyzna, który jest raczej oschły i nie ma ujmującej osobowości, nie ma też większych sukcesów damsko- męskich (jedna się skusila, widocznie z tej mniejszości, gdzie walić charakter, fajne ciało się liczy).
      • katja.katja Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 10:49
        Może i ładnw i inteligentne, wykształcone, ale życiowo głupie skoro zrobiły sobie dzieciaka z niskim pasztetem (dziecko musi mieć dobre geny - zdrowe i ładne, choć oczywiście gwarancji 100% nie masz)w dodatku niestałym w uczuciach i niech zgadnę...
        Nie płacącym alimenty? Pod tym względem są gorsze od tępej Karyny bo tępe Karyna nie ma często większego wyboru odnośnie partnera, one jako ładne i z wyższej półki - mają.
        • mrs.solis Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 14:22
          Potem placze nam taki Jozek, jak to nigdy nie bedzie rasowym samcem, a z tymi zalami powinien uderzyc do matki, bo to ona wybierala dawce dna.
      • wheels.of.fire Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 19:24
        Może były po prostu zdezorientowane i rozchwiane emocjonalnie, bo np. mąż jest zostawił? Jeśli ładna kobieta leci na brzydkiego gołodupca to zwykle sama ma swoje defekty.
        • katja.katja Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 19:29
          Jak jesteś trollem i przeważnie ignoruję Twoje posty tu masz rację jak rzadko.
        • black_halo Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 21:22
          Przewaznie defektem kobiety jest brak poczucia wlasnej wartosci i przekonanie, ze "niechby pil, niechby bil, byle tylko byl".
    • thebeat Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 08:38
      Może jest czarujący, ma dobry bajer, wytwarza wrażenie, że mu zależy i że słucha kobiety? Dla wielu kobiet pociąg fizyczny jest niezbyt istotny, a bycie adorowaną i dbanie o nie już tak.
      • 21mada Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 10:03
        W sedno! Kobieta woli brzydkiego który na nią leci niż adonisa który nie
        • katja.katja Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 10:45
          Ja wolę przystojnego w łóżku, choćbym miała być tylko kochanką na jedną noc. Wolę jeść torta w kilka kobiet, niż g...wno samej.
          • maly_fiolek Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 11:16
            Najprzystojniejszy facet który samolubnie myśli tylko o spuszczeniu się we mnie to gówno.
            Brzydki facet który zrobi mi masaż i posłucha o moich problemach w pracy to tort.
            • katja.katja Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 11:19
              O gadaniu o problemach mam forum lub terapeutkę.
              Za masażem nie przepadam, a jak muszę to za niewielką kwotę zrobią mi profesjonaliści, chyba mam z 5 gabinetów masażu na jednej ulicy.
              Pasztet robiący masaż, a potem seks z nim - never ever uncertain Już bym wolała nie uprawiać seksu w ogóle.
            • thebeat Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 15:27
              Cóż, nie od dzisiaj twierdzę, że dla wielu kobiet seks mógłby nie istnieć, a po zrobieniu zakładanej liczby dzieci - dla większości. Nie do końca ogarniam (chociaż mam swoje teorie) dlaczego jednocześnie dla takich pań zdrada jest wielkim problemem i często bredzą coś w stylu: zawiedzione zaufanie, najpierw trzeba się rozstać a później seksić z kimś innym, jeśli w związku jest źle, to się odchodzi, a nie zdradza.
    • edelstein Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 08:48
      Oliver Kahn np.jest brzydki,a ma druga zone i znam osobiscie dwie kobiety,ktore uwazaja go za bardzo atrakcyjnego.
      • angazetka Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 10:40
        Kochałam się w nim smile
      • mrs.solis Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 14:27
        Wyguglalam go sobie, i moze nie jest zabojczo przystojny, ale ze jest brzydki tez bym nie powiedziala, wg. mnie ma w sobie cos.
    • triismegistos Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 08:54
      Mój eks. Facet nikczemnego wzrostu, z twarzy szpetny w dodatku nie śmierdzący groszem. Bardzo inteligentny, oczytany, potrafiący pogadać o wszystkim, w dodatku taki... Ciepły, empatyczny. Zawsze kręcą się wokół niego fajnie babki, często dużo młodsze do tego.
    • bialeem Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 09:26
      Znam przynajmniej jednego. Straszliwy manipulant. Stosował mlmowe techniki zanim to było modne. Obraził się na mnie jakiś czas temu, bo śmiałam się z tego nabijać publicznie i psułam mu występsmile
      • tanebo2.0 Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 09:30
        bialeem napisał:
        Stosował mlmowe techniki zani
        > m to było modne.
        A cóż to za dziwo?
        • beneficia Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 13:22
          Słabe techniki manipulacyjne dla żałosnych przegrywów. Nie idź tą drogą.
          • no_easy_way_out Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 13:58
            Jesli dzialaja, to nie takie slabe
            Cel uswieca srodki, jak mowia
            • beneficia Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 14:02
              Właśnie podobno nie działa

pl.m.wikipedia.org/wiki/Programowanie_neurolingwistyczne
              • 21mada Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 14:05
                Żadne tam nlp tylko zwyczajna pewność siebie - oto co działa. Kobieta chce być zaciągnięta za włosy do jaskini.
                • homohominilupus Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 14:43
                  21mada napisał(a):

> Żadne tam nlp tylko zwyczajna pewność siebie - oto co działa. Kobieta chce być
                  > zaciągnięta za włosy do jaskini.

Chyba ty
                • tt-tka Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 16:27
                  21mada napisał(a):

> Kobieta chce być
                  > zaciągnięta za włosy do jaskini.

Serio ? Jakem kobieta, nie wiedzialam, ze chce. Ale to wyjasnia, czemu ty nie mozesz nikogo wyrwac - trafiasz na leniwych, ktorym wlec sie nie chce, albo na slabosilnych, ktorzy wlec nie wydola, albo na takich nie dysponujacych jaskinia. Zasugerowalabym lowy w klubie grotolazow.
                  • 21mada Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 19:22
                    To taka metafora...
              • no_easy_way_out Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 14:40
                Ja wiem co to z teorii jest.
                Zakladam jednak, ze dziala, skoro bialeem w odpowiedzi na "Facet brzydki jak diabeł a ma szalone powodzenie u kobiet. Znacie takich?" - odpowiada, ze zna przynajmniej jednego co ma to szalone powodzeniem i ze stosuje techniki jakies.

Z reszta jak zwal tak zwal. Niektorzy to samo nazywaja to odpowiednia gadka, nawijaniem makaronu na uszy, byciem czarujacym.
                Mialbym problem wskazac gdzie sie zaczyna zimna kalkulacja i manipulacja, a gdzie po prostu dziala odpowiednio skalibrowana osobowosc .
                • bialeem Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 22:33
                  Dla cynika takie rozpoznanie to nie problem. Mam w "kolekcji" znajomych bardzo różnych ludzi w tym takich osobowościowych i kalkulacyjnych. Różnice są wyczuwalne mniej więcej po tygodniu znajomości. Tylko trzeba się otworzyć na ludzi i nie ograniczać do swojej banieczki. Efektem jest pewnego rodzaju stereotypizacja, która jest średnio poprawna politycznie. Później się kończy zapewnieniami "ja taki/taka nie jestem" podsumowanymi zwykle prawidłowymi predykcjami. Ludzie są zabawni i przewidywalni jak się ma odpowiednią próbę bazową.
          • beneficia Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 13:59
            I nie mlm tylko nlp
            • bialeem Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 22:22
              Jeden pies, inne zastosowanie socjologicznych i psychologicznych mechanizmów wbudowanych
    • katja.katja Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 10:44
      Nie, nie znam. Chyba, że ma też diabelski portfel, wtedy oczywiście "inna sytuacja" wink
      Prawda jest taka, że pasztety obojga płci muszą mocno nadrabiać w czymś innym by mieć jakiekolwiek większe zainteresowanie. W przypadku facetów wystarczy gruby portfel, czasem charyzma.
    • maly_fiolek Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 11:13
      Na studiach znałam jedną, strasznie brzydką wszyscy nazywali ją 'ruda brzydka'.
      Miała mnóstwo adoratorów dookoła, przeważnie ciacha i wyszła za mąż za najlepszą partię na roku wyżej. Może dlatego że opanowała do perfekcji mizdrzenie się do chłopaków?
      • katja.katja Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 11:19
        Rude mają genetycznie wyższy popęd seksualny.
      • no_easy_way_out Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 14:00
        Moze w czyms jest wyjatkowo dobra, czego nie widac golym okiem..?
        ;>
        • katja.katja Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 19:30
          Na przykład być mistrzynią w domowych wypiekach i pastowaniu podłogi.
      • pani_tau Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 19:44
        Też pamietam taką ze studiów, miała cudowne ciało i nieprawdpodobnie brzydką twarz kojarząca sie z purchawką. Gdy ją zobaczyłam pierwszy raz to przez myśl przemknęła mi progeria.
        Miała niesamowite powodzenie i super przystojnego i fajnego chlopaka, który swiata poza nia nie widział.
    • majaa Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 15:56
      Wiesz, atrakcyjność to wypadkowa wielu cech i dla każdego znaczy co innego. Podobnie jest z tym "szalonym powodzeniem". Dla mnie np. posiadanie 3 dzieci z 3 kobietami to jeszcze zbyt słaby wyznacznik. W realu to raczej o takich "Bondów" trudnowink
    • fornita111 Re: Facet brzydki jak diabeł 05.02.19, 21:06
      Ryszard Kalisz big_grin Ale on akurat niebiedny i nieglupi wink Rutkowski boxhair tongue_out
      • mokka39 Re: Facet brzydki jak diabeł 06.02.19, 15:45
        o właśnie - Rutkowski. Mnie to zawsze zastanawiało jakim cudem, bo nie grzeszy nie tylko urodą, ale i intelektem, on przyciąga te sporo młodsze i często atrakcyjne kobiety.
        • jolie Re: Facet brzydki jak diabeł 06.02.19, 18:58
          Pewnie dlatego, że jest celebrytą.
          • katja.katja Re: Facet brzydki jak diabeł 07.02.19, 09:58
            Otóż to. Jeszcze w czasach mojej młodości gdy nie było jeszcze takiego boomu na celebrytów ani internetu skromny znajomy wziął udział w jakimś programie rolniczym (jego "działka") który "chodził" w soboty na jedynce rano (gdzieś przed 8.00) i potem mówił, że nie spodziewał się takiej rozpoznawalności, panie w sklepie go zagadywały aż mu czasami było głupio(on taki typ skromnego człowieka).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka